Találatok a következő kifejezésre: Szerintetek lehet, terhes (139 db)

A barátom szexelni akar velem, pedig terhes vagyok. Szerintetek lehet terhesen szexelni?

Legjobb válasz: Lehet! Nekem anno a szülész azt mondta, hogy hátulról és óvatosan ajánlott...

Lehet! Nekem anno a szülész azt mondta, hogy hátulról és óvatosan ajánlott...
Csak mint általában. A szülés rosszabb lesz, hidd el :)
lehet. gondolod, hogy a párok mind megvárják kb a 10 hónapot? akár a kilencedik hónapban is lehet.
A nyolcadik hónapig egész nyugodtan, csak vigyázzatok az extrém pózokkal.
Gondolok itt a nyaktörõ mutatványokra..stb. (extrém)
Az elsõ 12 hétben vetélést okozhat, a harmadik trimeszterben pedig megindíthatja a szülést.
Az utolsó két hónapban már nem, elõtte igen.
Te hány éves vagy már ne haragudj? És melyik bolygóról jöttél, hogy ilyen kérdést teszel fel? Ha az orvos nem tiltott el a szextõl, persze hogy lehet. És nem fog fájni.
Én még annyit tennék hozzá, hogy ha nem vagy eltiltva (errõl az orvos külön tájékoztat), akkor inkább most csináljátok, mert utána a gátmetszés néha nehezen gyógyul és a szex sem megy zökkenõmentesen. Nekem kb. fél év kellett mire nem éreztem a gátmetszés helyét szex közben, pedig csak két öltéssel varrtak össze. És a szoptatás miatt is csöpögött a tejem, nem tudtam önfeledten együtt lenni a férjemmel. Azt gondoltam, hogy a mellem nem az enyém, hanem a babáé. Ja, és még valami, szex után a babám olyan jót alszik, elringatja a "mozgás". :-DDD
Természetesen, ha egészséges a terhességed, és neked is jólesne, akkor lehet... Off: A "hátulról" szerintem nem az anális szexre utalt, hanem a pozícióra....
Természetesen lehet!Te úristen hány kapcsolat lenne oda ha terhesség alatt nem lenne szex!Nem mondom én is féltem a babám, nagyon is, de azért szexelek a párommal, persze nem olyan vadul.Ja és csak gumival.Nekem azt mondta az orvosom lehet, de óvszert használjunk.Nem azért mert csal a párom esetleg hanem a biztonság kedvéért!
Miért ne lehetne.De ha doki azt mondja hogy nem akkor nem.
OFF: Behatolás.... Atya ég, ilyen baromságot még nem hallottam. Emberek, magzatvíz és burok veszi körül a babát. Semmit nem érzékel belõle, se a spermát, se a "bökdösést". Csak az ütemest mozgást és orgazmust - már ha volt az anyának egyáltalán.
Ha a doki nem tiltott el valami komolyabb oknál fogva a szextõl, akkor nyugodtan! Nekem az orvos és a szülésznõ is mondta, hogy ne hagyjuk abba.. A szülésznõ még azt is mondta, hogy a szülést is segítheti! Úgyhogy mi még most is heti 3-5 alkalommal összebújunk. :) 38+5 hkm
Mi még az utolsó héten is együtt voltunk a férjemmel. Sõt, akkor sem tiltott el az orvosom, amikor a 29. héten elkezdett nyílni a méhszáj. Csak óvatosságra lettünk intve, illetve csökkenteni kellett a mennyiséget. De a 36. hét körül mondta a dokim, hogy "Most már mindent bele!". :D Mégis túlhordtam 4 nappal a kislányomat. De a legbiztosabbat nõgyógyász tudja mondani persze.
BÍrom az ilyen tanulmányokat, még hogy a magzat behatolásként éli meg az aktust? Hiszen nem is "találkozik" semmivel, ami "behatolna", ugyan már. Az egyetlen amit érez, az a hormonfröccs, amivel az orgazmus jár, de még azt sem sikerült kimutatni, hogy ilyenkor konkrétan mit érezhet. Viszont számtalan tanulmányt írtak arról, hogy amikor a mama jól érzi magát, akkor kimutathatóan a baba is. Ha az orvos nem tiltott el, akkor hajrá, semmi bajod nem lesz, finoman, gyengéden csináljátok, fájni sem fog.
Olvastam egy pszichológiai tanulmányt, ahol arról írnak, hogy a gyerek behatolásként éli meg az aktust. Több orvos véleménye is alátámasztja ezt:-( Viszont a férfiak kevésbé akarnának gyereket ha ezt tudnák, a nõk szerintem alapból jobban figyelnek a leendõ gyerekükre. Én nem szexeltem, nem is kívántam különösebben. A férjem azt mondta, hogy számára tabu egy áldott állapotban lévõ nõ. Pesze azon kívül bármmi mást lehet csinálni:-) Viszont ha Te is kívánod és problémamentes a terhességed, akkor csináld azt, ami Neked jó. Ugyis megéreznéd ha az a babának nem jó!
Addig amíg jólesik, csinálhatjátok. Egyébként nem értem, miért fájna.
egy szülésznõ azt mondja csinálja análisan?? normális orvos egyátalán nem javasolja semmikor az anált, figyelj bárhogy csinálhatod de azért óvatosan, nem árt a babának, ha meg gond lenne megtiltaná a doki
Most õszintén.Anyjan teszik fel ezt a kérdést lehet-e terhesen szexelni.Miért gondolják hogy nem?Ha a doki nem tiltja el akkor ez miért kérdés?Amíg és ahogyan jól esik. Akár az utolsó napokban is.Persze ez beindíthatja a szülést de a 40. hétben már jöhet is a baba nem?
kérdezd meg az orvostól, mi a 31.hétig csináltuk utána kényelmetlen volt
A kérdező hozzászólása: Az utolsó kettõben miért nem lehet??
A kérdező hozzászólása: Értem. De nem fog nagyon fájni?
A kérdező hozzászólása: Jó. De nem fog fájni? ÉS milyen extrém pózokkal vigyázzunk?
Van rá esély:S De nem olyan nagy!
szerintem elég buta (vagy részeg) volt, ha nem vette észre, hogy gumi nélkül csinálják. egy teszt azért nem árt. az elõváladékban is lehetnek életképes spermiumok...
A kérdező hozzászólása: mondjuk én sem értem h ezt hogy nem lehet észre venni.. amikor már a barátommal az utolsó 2 percbe jártunk, akkor õ is levette ... pár "lökés" után azonnal észre vettem... jó. mondjuk én amúgy is nagyon félek/féltem h esetleg nehogy teherbe essek, és mindig néztem h nem-e szakadt ki az óvszer. stb.
pff....ertelmes pasi....
A kérdező hozzászólása: Megjött neki... megúszta :)

Szerintetek lehet terhesen tonikot inni? Mennyi kinin van benne?

Borzasztóan kívánom, de egyrészt szénsavas, másrészt pedig kinint tartalmaz.

Legjobb válasz: A szénsav még nem is akkora gond, de a kinintartalma miatt ha jól tudom rá is van írva az üvegre, hogy terhes nõk ne fogyasszák.

A szénsav még nem is akkora gond, de a kinintartalma miatt ha jól tudom rá is van írva az üvegre, hogy terhes nõk ne fogyasszák.
A terhesség vége felé egyes feltételezések szerinte szülés beindító hatása van. Én ezért ittam. +sokat sétáltam, éjszak be is indult a szülés. De lehet, hogy ha nem iszom a tonikot is beindul:) A leghíresebb kinin tartalmú. Én nem innám.
Én nem tudtam hogy nem szabad inni, a lidl-ben kaphato kis üveges tonikot ittam, vbolt egy ilyen idöszakom:) 3 hétig napi 4 üveggel:) semmi bajom nem lett, igaz nem is tudtam hogy lehet:)
Mindkét terhességem alatt nagyon sokszor ittam tonicot, mert nagyon szeretem. Az elsõ babám 40+2 hétre(3, 5 kilóval), a második 40+6 hétre született (majdnem 4 kilóval). Megkérdeztem az orvosomat, hogy árt-e a tonic kinin tartalma ill. beindíthatja-e szülést? Azt mondta, hogy ez egy baromság, tévhit, max. csak puffaszt a benne lévõ szénsav miatt.
A kérdező hozzászólása: Nincs ráírva az üvegre, hogy nem lehet inni, ezért is nem tudom eldönteni. A kinin elvileg aromaként szerepel a feltûntetett összetevõk listáján, ezért egyáltalán kérdéses a mennyisége. Nagyon nehéz a döntés, mert iszonyúan kívánom, de nem akarok rosszat tenni. Ha belenézek a többi kérdésbe, van, aki energiaitalokat iszogat minden pánik nélkül, ahhoz képest a tonik szerintem az egészség fõ forrása :D . De persze nem ez a viszonyítás alapja... Én is meg fogom kérdezni a dokimat, de januárig szabin van. Asszem addig önmérsékletet gyakorolok. De mindenesetre köszi a válaszokat.
Én is nagyon megkívántam múltkor, amikor a férjem vett egy üveggel. Mértéktelenül azért nem vedeltem, de naponta párszor belekortyoltam. Az elég volt, hogy csillapítsa a vágyat. :)
Én sokat ittam, csak ettõl enyhült a hányingerem. A kinin kevés benne, semmi esetzre sem annyi, hogy ártson a babának. Az üvegre pedig nem írják rá, hogy terhesek ne fogyasszák. A szénsav pedig a gyomrodban lebomlik széndioxidra és vízre, esetleg lebomlás elõtt okoz gyomorégést.
Simán ihatsz. Kinin van benne. az igaz. malária vagy ritkán lábgörcs ellen használják, DE a tonikba annyira elenyészõ a kinin-t h több száz litert kéne meginni egyszerre ahoz h megfeleljen 1 tablettának.
esélytelen. :)
ez megint olyankérdés, mint mikor Józsi bácsi ki megy a pitvarba krumplit facsarni. egyébként: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet terhes, de nem tõled, szal ha lesz gyerek, akkor kezdj el aggódni.
Spermás újjal ujjaztad meg?

Ha az ébredési hőmérsékletem még mindig fent van, terhességi tesz negatív, mensi sehol. Szerintetek lehet terhes? Vagy mi más oka lehet a késésnek?

A Menstruáció napján a 10-es és ma reggel egy 25-ös csíkkal teszteltem.

Legjobb válasz: a görbédet tudod csatolni hátha úgy jobban ki lehet okoskodni hogy mi is van? :)

a görbédet tudod csatolni hátha úgy jobban ki lehet okoskodni hogy mi is van? :)
A kérdező hozzászólása: Ma megjött :) És nem szomorkodom, szándékosan raktam ki a smiley-t.
az jó ha annyit alszol mert legalább 5 órát kell aludni
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, szerintem 7-én tesztelek egyet, azt irány a nõdoki, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: 6-7-8 órákat, tegnap este 9 örül már aludtunk
minden hozzászólást én írtam :) ezzel csak az baj hogy lehet azért van fent a mai hõd mert hamarabb mértél és ez a 2-2.5 óra nagyon sokat számít így hamis adatot adtál meg és sajnos magadat is becsapod :( hány órát szoktál aludni?
A kérdező hozzászólása: Kedves 11:00-kor hozzászóló! Hát ez az! én is odatettem gondolatban az ovut :) De akkor is a 13. dpo-n vagyok, ami azt jelenti, hogy mindjárt itt vannak a piros betûs ünnepek, és ilyenkor már pecsételek és/vagy lejjebb megy a hõm. Reggel 4 órakor volt az utolsó mérés a 6-6:30 helyett, mert felébredtem korábban, sajnos.
2 nap múlva tesztelj újból aztán írd meg :) Drukk!
A kérdező hozzászólása: Tudom, ez a görbe nem úgy sikerült, ahogy kellene. Az elsõ kb. 10 nap meg egyszerûen kitörõdött, (okostelefonos alkalmazásba pötyögöm be rögtön mérés után az adatokat).
én is vezettem itt a görbém elég megbízható, csak az probléma ahogy én látom hogy nem egy idõbe méred a hõdet és nem mindig, rendszeresen kéne de amennyit ki tudok belõle venni a az hogy szerintem inkább ma vagy a 13. dpo-don vagyis 23.-án volt ovud ha jól értelmezzem a görbéd vagyi ez azt jelenti hogy még nem is késik lehet azért nem mutat a teszt semmit :) azért megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Gondoltam már arra is, hogy az peteérés nem ott van, ahova eredetileg a Fertility Friend tette, hanem késõbb :) De már lassan ott is betelnek napjaim :)
A kérdező hozzászólása: Itt a görbe remélem meg lehet nyitni :) http://kepfeltoltes.hu/view/130805/chartgraph_module__1__www..
A kérdező hozzászólása: Épp a görbémet próbálom csatolni :)
szia hát ma nekem is megjött :( a jósteszt meg állandóan nega volt... na akkor új hónap jön :)

Szerintetek lehet terhes a sógornőm? A többi lent.

12 napja késik neki,eddig a terhességi teszt(Clear Blue digitális) negatív.Volt orvosnál Uh-on,de csak megvastagodott nyálkahártyát látott.Néha émelyeg és érzékenyek a mellei.Szerintem 12 napos késés mellett már a tesztnek pozinak kellene lennie!

Legjobb válasz: lehet az, csak késõbb fogant a baba, bár 12 napos késésnél... hát, nem tudom. ha nem jön meg neki mikor kell vissza mennie? csak egy tesztet csinált?

lehet az, csak késõbb fogant a baba, bár 12 napos késésnél... hát, nem tudom. ha nem jön meg neki mikor kell vissza mennie? csak egy tesztet csinált?
Lehet, hogy terhes, csak késõbb volt az ovuja. Mindig pontos szokott neki lenni?
Nem lehet, hogy mehen kivuli terhessegrol van szo?
igen sógornõd lehet terhes
A méhen kívülinél is pozitív a teszt! De simán lehet, hogy késõbb volt ovuja. A megvastagodott nyálkahártya terhességre utalhat!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy utalhat terhességre a megvastagodott méhnyálkahártya, terhes vagyok, szóval ezt tudom.Csak azt nem értem, hogy miért nega a teszt ennyi késés mellett.Nem pontos a mensije, 2-3 napot szokott neki késni.Nem tudom, hogy a doki visszahívta-e.Kedden menni akar másik orvoshoz is megnézetni a dolgot.7végén akar csinálni még egy tesztet.
szorítok neki, hogy sikerüljön így ismeretlenül is :) tök jó lenne, ha lenne a picidnek egy vele majdnem egyidõs unokatesója :)
A kérdező hozzászólása: Igen :) Szorítok neki én is, mert sajnos 2010 december 25.én, 19+6 hetesen kinyílt a méhszája éjszaka, és elvették a babáját, mert a magzatburok kitüremkedett a méhszájnál, pedig teljesen egészséges kislánya lett volna :( Aztán elkezdte szedni a fog. gátlót, pár hónapja abba hagyta, és most próbálkoznak a babával, lelkileg most van azon a ponton, hogy újra bevállalja.Kicsit félve vág bele az újabb terhességbe, mert elõjönnek a rossz emlékek, de viszont nagyon szeretne már anya lenni.
biztos nagyon nehéz lehet neki...de remélhetõleg, ha most sikerült neki, nem lesz baj, bár ha csak késõbb sikerül akkor se legyen baj!

Szerintetek lehet terhes?

Üdv! Történt egy olyan dolog hogy szexeltünk a barátnőmmel és háturol csináltuk az asztalnál. majd egy idő után kivettem és visszaakartam rakni , majd nagy reccs és kiszakadt kb 1 cm volt bent a pénisz feje azonnal kirántottam és gumit cseréltünk. Szerintetek lehet valami módon terhes? (esemény utánit most nem vett be)(óvszer: Masculan PuR ) soha nem szakadt még el, szerintem gyengébb minőség volt. 19F

Legjobb válasz: Lehet. > esemény utánit most nem vett be Miért nem?

Lehet. > esemény utánit most nem vett be Miért nem?
Minek [email protected] ha buta vagy??Ha nem mentél el benne hogy lehetne terhes?28/L INKÀBB CSAK NYALD :)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok buta és caps nélkül is megy. :) 2, azért nem vett be mert elõzõ hónapban volt baki vettbe 1-t. nagyon vérzett tõle... és most nem éreztük annyira szükségesnek. ám szerdán lesz 10 napja és akkor akarok csinálni tesztet. :)
Hello! Szerintem nem lesz baj. A Teszt is valószínûleg negatív lesz. De legközelebb óvatosabban ám :) . Üdv. 18/L
Szerintem nagyon kicsi az esély a terhességre, szerencsétek volt, hogy ilyen hamar észrevettétek a balesetet. Amúgy az aktus után minimum 14 nappal mutatja ki a teszt, hogy terhes lett-e, addig felesleges tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Odafigyelünk egymásra. Negatív kommentek mindig érik az embert nem de ? :-) . De szerintem a törõdés mindenképpen fontos a mai rohanó világban :) .
Elsõ, te 28 éve leányzó! Inkább maradtál volna csendben ennyi idõsen, teherbeeséshez még csak el se kell élveznie "bent" a férfinek. Jézusom...
Így van kedves Kérdezõ, A törõdés fontos:) Sok sikert kívánok az életben! (Megint a 18/L)

Szerintetek lehet terhes? Komoly válaszokat kérnék, mert nagyon parázunk!

14 éves vagyok a barátnőm is annyi.10napja volt annyi, hogy a péniszemmel, simogattam a punciját, ami picit előváladékos volt, aztán felhúztam a gumit és úgy fel is mentem belé. Na szóval most a héten késik a baja már 3. napja, szédül, hányingere van gyakran és nagyon érzékeny lelkileg.

Legjobb válasz: Gratulálok, apuka leszel!:)

Gratulálok, apuka leszel!:)
szóval két hét, gyógyszertári teszt és azért menjen el dokihoz is
én is ugyanazt mondtam. 10 nap után lehet elõször tesztelni. de nem mutat biztosat. 14.napon teszteljetek. jó tesztet vegyetek. digitális is lehet, az gyógyszertárban van. reggeli vizeletbõl. de nem kell elõre pánikolni. csak nyugisan.
Akárhogyan is lesz (a korotok miatt kiemelten remélem, hogy nincs baj), légy szíves TANULJATOK AZ ESETBÕL! Soha többet ne játsszatok ilyennel! Ha a szexhez elég idõsek vagytok, akkor fogjátok fel az ezzel járó kockázatokat és tartsátok be a szabályokat!
A kérdező hozzászólása: hát igen.. :/ Rendben várunk akkor a 14. napig. Egyébkéng már elkezdõdött a piszkosfolyása , szóval lehet, hogy meg fog neki jönni nemsokára.. Köszi minden válaszadónak!
Még hogy 10-12 nap után "komoly" biztonsággal kimutatható... egy fenét (fõleg, hogy a beágyazódás ELKEZDÕDÉSÉHEZ kell 7-10 és csak onnan kezd el termelõdni a HCG és kell pár nap, míg kimutatható lesz). Fõleg nem lehet ilyen korán egy 25 mlu/ml-es teszttel. Márpedig a kereskedelmi forgalomban ebbõl van több. 10-es tesztet úgy kell vadászni. Kérdezõ! Várjatok minimum (!) a 14. napig és ha addig nem jön meg, vegyetek egy tesztet! Ha korán teszteltek és csak azért nem mutatja ki, akkor lehet, hogy tévesen nyugszotok meg. Egyébként kicsi az esély, de nem nulla. Nem véletlenül írja az óvszer tájékoztatója (fussátok át még egyszer!), hogy még azelõtt fel kell helyezni a gumit, hogy bármiféle nemi érintkezés történne, s ebbe beletartozik az is, hogy gumi nélkül nem "dörgöljük" egymáshoz a micsodánkat.
aktust követõ 10 nappal, reggeli vizeletbõl lehet tesztelni. aktus után 14-15 nappal mutatja a biztosat. tesztet vegyetek dm-ben, rossmann-ban, v gyógyszertárban. eszeteknél legyetek
olyan 7-800 ft egy teszt de nekem is volt már olyan h tisztára azokat a tüneteket produkáltam, késett is, aztán mégis megjött szép rendben
Most csináljátok a tesztet. Ha "közbe kell avatkozni", azt jobb minél hamarabb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen 2. hozzászólónak, mindenképp csinálunk egy tesztet, ha holnapig nem jön meg neki.
A kérdező hozzászólása: Most komoly? :(
10-12 nap után a terhességi hormon nagyon komoly biztonsággal kimutatható terhességi teszttel. Vegyetek egyet, és csináljátok meg. A leirtak alapján eléggé kicsi az esélye a terhességnek, de a lelki nyugalmatok többet ér mint az a kb:1000 forint amibe egy ilyen teszt kerül. Szóval teszt megcsinál, és megnyugszik. Az elõváladék tartalmaz spermiumot, sõt a férfi vizeletében is elõfordul. (nem vicc) A menstruáció ebben a korban még tud igen ingadozó lenni, sõt terhesség nélkül is kimaradhat egy hónap, és a mentruáció tünetei is alkati jellegûek. Van aki nagyon rosszul tud lenni, van akinek szinte semmi fájdalma. Szóval vegyetek egy tesztet, és nyugi lesz :)
A kérdező hozzászólása: Végülis megjött neki! Köszi emberek, nagy kõ esett le a szívemrõl! :)

Két és fél hete éjjel a kezemre élveztem, s másnap reggel megmostam a kezemet, megtöröltem, ´majd délután a barátnőmeg kielégítettem az ujjammal, szerintetek lehet terhes?

én 18 ő 17... remélem nem eshetett teherbe.Elnézést,de ilyen témában tudatlan vagyok,be is vallom.De azt se mondhatni hogy én kezdemenyeztem,mivel rám mászott... A válsdzokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: 18 évesen valaki ennyire buta legyen? szerinted a sperma védõtokot képez magának és mikor megérzi a nõi hormonoktól hemzsegõ hüvelyváladékot életre kell, és egybõl útnak indul a hüvelyen keresztül, kés és fél hét plusz kézmosás után? tényleg ennyire hlye vagy?

18 évesen valaki ennyire buta legyen? szerinted a sperma védõtokot képez magának és mikor megérzi a nõi hormonoktól hemzsegõ hüvelyváladékot életre kell, és egybõl útnak indul a hüvelyen keresztül, kés és fél hét plusz kézmosás után? tényleg ennyire hlye vagy?
Ne irjatok már ekkora butaságokat ha nem tudjátok biztosan hogy is van eZ. A spermium egyáltalán nem pusztul el pár perc alatt, ha igy lenne nem lehetne sperma vizsgálatot csinálni. A mintát lehet otthonról is vinni egy pohárban csak az a feltétel hogy 1 órán belül érjen be vele a férfi. Beszáradással puszul el ez kb 1, 5-2 óra. Amit még nem árt ha tudtok hogy a nöi méhben és petevezetékben akár 3-4 napig is elélnek a spermiumok, hogy bevárják a peteérést. Kérdezõ: mivel kezet mostál na meg eltelt ennyi sok óra igy tuti nem lehet terhes.
:) ))))
Lehet terhes, persze, de vagy nem tõled, vagy nem az elõtte éjszakai masztiból, az fix.
szerintem simán lehet terhes!!!! ismerõsöm pont így lett terhes
De az még gusztustalanabb, hogy reggeltõl délutánig egyszer sem mosott kezet, sõt, mosatlan kézzel nyúlt a barátnõjéhez. Bár a barátnõ sem lehet egy igényes lány, ha ezt hagyta, hogy kézmosás nélkül nyúlkáljon.
Elég gusztustalan van ha ráélvezel a kezedre és csak reggel mosod le...remélem szádba nyúltál párszor.
És ez egy 18 éves felnõtt ember kérdése!
Ha lemostad a kezed, hogyan lehetne terhes? A hímivarsejtek amúgy is elpusztulnak a levegõn szinte azonnal :-) Ilyen miatt ne aggódj.
Utolsó vagyok. Pár másodpercig életképesek a levegõn :-)
A kérdező hozzászólása: Hjaj , de jó látni ilyenkor, hogy vannak itt normális emberek is:) köszönöm, ezer köszönet, nagyon izgultam ám! :) Amúgy a kézen mennyi ideig maàad életben az ondó rászáradva? :)
Semmi baj nem lesz tesó! :-) 1000000% hogy nem esett teherbe:-)
A kérdező hozzászólása: Elnézést testvér nem úgy értettem, hogy két és fél hét után megujjaztam , hanem hogy akkor történt.hogy este kivertem..reggel megmostam, megtöröltem, és aznap delutan megujjaztam :) ..köszönöm szépen mindenkinek. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, s azt is , hogy nem szóltál le mert buta vagyok az ilyenekben :) de tényleg, eddig ez az elsõ csajom, szûz is vagyok, s ezzel tapasztalatlan is :)
Hát ha te is átszöktél ennyi ésszel valahogy erre a világra, akkor bizony bármi megtörténhet! :-D

Szerintetek lehet terhes?

Pár napja lefeküdtem a barátn?mmel de gumi nélkül . De csak 5-6 másodpercig vagy addig se volt aktus aztán kivettem és utána gumival csináltuk . Nemis élveztem belé de azt tapasztaltuk nedves volt valami . És szegény nagyon fél légyszives negatív kommenteket mell?zzétek.

Legjobb válasz: mai világban már minden lehetséges

mai világban már minden lehetséges
szia! Ebbõl bármi lehet, kétesélyes. Ha nem jönne meg neki (ez egyébként lehet az idegeskedéstõl is!) rá kb. 4-5 nappal reggeli elsõ pisibõl teszt. Ha negatív, (vagyis nem terhes) nagy a valószínûsége, hogy "megúsztátok".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!