Találatok a következő kifejezésre: Szerintetek az ha előbb (13 db)

Szerintetek az igaz, ha előbb mozdult meg a babám, akkor előbb is szülhetek? (17 hetesen rúgott először, és első baba)

Hallottam ilyet, vagy ez csak babona,mint oly sok más?

Legjobb válasz: én remélem hogy csak babona,mert az enyém,már 14hetesen megmozdult:)

én remélem hogy csak babona, mert az enyém, már 14hetesen megmozdult:)
Szia! Szerintem csak babona lehet, mert én 16 hetesen éreztem, és 1 nappal a kiírt után született:)
Az én elsõ babám 16 hetesen mozdult meg, és a 41. hét elsõ napján szültem! Egy 7 hetes kismama

Szerintetek jó játék lenne az ha egy lány barátomnak feldobnám azt az ötletet h játszunk szerelmes párt, kézenfogva mászkálunk smacizunk, és ugy viselkedünk mint egy pár, és az veszít aki előbb szerelembe esik! Szerintetek?

leginkább lányok válaszát várom de fiuk is jöhetnek! kort/nemet is létszi Szerintetek?

Legjobb válasz: Te fogod elveszíteni, mert szerelmes vagy belé :)

Te fogod elveszíteni, mert szerelmes vagy belé :)
ez hülyeség.csak ugy nem ajánlja fel egy fiubarát egy lánybarátjának hogy játszanak szerelmes párt, kivéve ha nem szeretné tényleg hogy együtt járjanak.de akkor ennek nem ez a módja, hanem mond el neki, kezdj felé mutatni valamit lehet õ is többet érez barátságnál.:) de ezt ne. 19/L
Ott helyben kiröhög.
A kérdező hozzászólása: 13:42, köszi a választ! :) )
A kérdező hozzászólása: megjegyzem ez csak egy ötlet volt, nem tervcezgettem h így meg ugy mondom el neki!
olcsó játék hülye gyerekeknek...
Szerintem gyenge próbálkozás. Szerezz normális módon nõt.
A kérdező hozzászólása: :-)
A kérdező hozzászólása: 1.a dugást nem értettem bele feltétlen 2.még nem vagyok belé szerelmes
Te már most szerelmes vagy belé, de amúgy pedig egy elég hülye játék, mert szerintem csak mindketten sérülnétek.
*már
Már eleve elbuktad, mert szerintem szerelmes vagy belé. De hülye játék lenne, nem érnéd el a célt vele
szerintem nem fog bele menni, de am is mát õ nyert. xD
Ez szerintem buta játék. Olyan, mintha azt javasolnád, hogy dugjatok mint a nyulak és az veszít aki elõbb megy el.
Hany evesek vagytok, 13??

Szerintetek az lustaság, ha valaki minél előbb önállóságra tanítja a gyerekeit?

Pl. eves, wc hasznalat, kezmosas, oltozkodes, rendrakas stb, ilyenek tekinteteben.

Legjobb válasz: Ha valaki lusta, akkor arra is lusta, hogy ezeket megtanÍtsa. Elég nagy energia szépen megtanÍtani õket erre.

Ha valaki lusta, akkor arra is lusta, hogy ezeket megtanÍtsa. Elég nagy energia szépen megtanÍtani õket erre.
Elég nagy ostobaságot mondott neked az az illetõ szerintem. Ha megszülök, én is azon leszek, hogy minél elõbb önálló legyen a gyermekem. Nekem anya még óvodás koromban is kitörölte a fenekem nagydolog után, a szobámat pedig még tizenéves koromban is õ pakolta össze. Meg is lett az eredménye, sokáig nagyon lusta voltam, hisz tudtam, hogy valaki úgyis mindig mindent megcsinál helyettem. Na ezt én nem csinálnám.
Szerintem a lustaságról akkor beszélhetünk, mikor 3-4 éves gyerek még nem szobatiszta, mert anyukának nem volt kedve vele "kínlódni". Ez egy írtó nagy hülyeség.Teljesen normális az értékrended.Én anno dolgoztam Angliában au pairként és ott az a normális, hogy egy 8-9 éves gyerkõc egy pohár tejet képtelen kiönteni magának, mert a nagyja a földre kerül, nem képesek megpucolni 1 mandraint, stb.Na ott kezdõdik a lustaság. Így kellene nevelni egy szülõnek, ha normális értékrendet akar teremteni a gyerekének. Én nem kényelmesebbnek hívnám, amit felsoroltál, hanem nyugodtságnak:nem kell örökösen azon aggódni, hogy ha esetleg nem vagy vele, hogyan fogja mindezeket megoldani(és ez csak 1példa a millióból). Nekem 5 hónapos a kisfiam és mi is hasonlóképpen fogjuk nevelni "lustaságból". :)
Nos, ha ez lustaság, akkor büszkén vállalom/vállalnám a lustaságot! Igaz, az én 23 és fél hónaposom még nem szobatiszta, de ha kakilnia kell, akkor szól, hogy kaka lesz (a bilibe még nem hajlandó, ezért nem is erõltetem). Ha megitta a joghurtitalát (szívószállal, egyedül), szépen odasétál a szemeteshez és kidobja. Kezet még együtt mosunk. Az nem zavar, ha úszik a fürdõszoba, a gyerek nyakig vizes stb., de még nem éri fel a mosdót.


Szerintetek az emberek tudják, ha nem mennek el szavazni előbb-utóbb rendszerváltás lesz?

Legjobb válasz: No ezt a problémát oldotta meg a Fidesz irtózatosan jól. Nem számít hányan mennek el szavazni, teljesen mindegy kire szavaznak, csak az eggyel több szavazatot kapó "elv-társ" gyõz. Ebbõl hogyan lenne rendszerváltás. Egyébként a fejekben kellene tisztába tenni a gondolkodást, a látást és az emlékezõ képességet - addig nincs váltás. Nézd meg a médiát. Mindig sulykolta, hogy kire kell szavazni és a nép gondolkodás nélkül elfogadta!

No ezt a problémát oldotta meg a Fidesz irtózatosan jól. Nem számít hányan mennek el szavazni, teljesen mindegy kire szavaznak, csak az eggyel több szavazatot kapó "elv-társ" gyõz. Ebbõl hogyan lenne rendszerváltás. Egyébként a fejekben kellene tisztába tenni a gondolkodást, a látást és az emlékezõ képességet - addig nincs váltás. Nézd meg a médiát. Mindig sulykolta, hogy kire kell szavazni és a nép gondolkodás nélkül elfogadta!
A kérdező hozzászólása: Nincs de a demokrácia alapja, hogy az emberek szavaznak... de ha egyre kevesebben mennek el?!
Elárulnád milyen rendszerváltás tudna létrejönni? Liberális demokrácia van, mint a Nyugati Világ más országaiban. Nincsen itt egy hadsereg ami más államformát kényszerít az országra. Nincs mi alól felszabadulni.
Jé, ezt soha nemis gondoltam volna! És milyen rendszerváltás lesz? Valami antidemokratikus, mert ha elvileg a szavazatunkkal adjuk meg a legitimitását a demokráciának és ezt nem kapja meg, akkor ugye a demokrácia lesz illegitim is megdõl és akkor jöhet az új nem demokratikus berendezkedés. Jól értem mester? Az sem egészen tiszta, hogy akkor te most nem hiszel abban, hogy a patásördög Orbán diktatúrát vezet be?

Szerintetek az hátrány v előny ha egy lány előbb érik?

Legjobb válasz: Hátrány. Utálom a komolynak tûnni akaró rıbancokat.

Hátrány. Utálom a komolynak tûnni akaró rıbancokat.

Ha a Facebook ki megy a divatból (már pedig előbb-utóbb ki fog, ha legyen az 1000 év is), akkor szerintetek melyik közösségi oldal fog a helyébe lépni?

Legjobb válasz: Mindig lesz új hóbort! Az amelyik meg a helyébe lépne még nem létezik ! egyébként a facebook se lenne sehol ha nincs meg a megfelelõ gárda egy közösségi oldal felfuttatására !

Mindig lesz új hóbort! Az amelyik meg a helyébe lépne még nem létezik ! egyébként a facebook se lenne sehol ha nincs meg a megfelelõ gárda egy közösségi oldal felfuttatására !
SiteTalk
Mindig voltak ilyen nagy BOOMok. Kezdetben statikus weblapok voltak, aztán jött a dinamikus korszak, aztán jöttek a portálozások (e107, gportal, stbstb), aztán a multimédiásak pl a youtube, és most a közösségi portál a csúcs a weben. Ugye most ezekben van chat, levelezés, üzengetés. Ami hiányzik még belõlük, a saját adattárhely, vagy online vásárolt zenetárad, amit bárhonnan elérhetsz és hasonlók. Kreativitás kell. 3d web? Szóval nagyon jó kérdés, de ez is le fog csendülni. Annó iwiw volt, most ez.
Lesz egyáltalán internet 1000 év múlva?
3d webet én úgy értettem, hogy felraksz 1 szemüveget és térben van az oldal, vagy ilyesmi. De kipróbálom a link tartalmát.
Nos, van 3D- soldal bár nem az amire te gondolsz, tudtommal olyan nincs, de ha van a gépen (vagy laptop, TablePC stb) kamera akkor a http://www.droiddoes.com oldal térhatású am. ez az egész egy térhatású Flash oldal ami a Mototola Droid sorozat csúcsai vannak (ezek alázzák az iphone 4- et de ez megint más)
Igen, létezik. Bevonzod az életedbe a gondolataiddal.
nekem nagyon sokszor volt, hogy gondolok valakire és felhiv telefonon pont akkor!!
Nem létezik. Nem lehet se bevonzani, sem megjósolni, semmi.
Hát nem tudom, de egyszer hivatalos ügyben vártam választ egy idegentõl, akivel egyszer tárgyaltunk. Elõre megmondta mikor fog hívni a válasszal... Nem hívott... Csak múltak a napok, már kétszer annyi idõ eltelt, mint amit ígért... Na mondom egy délután, jó, akkor felhívom én és követelem azonnal a választ, velem ne szórakozzon tovább... Fogom a mobilom, épp a névjegyzékben mentem a neve felé, erre megszólal a kezemben a telefon! Épp õ hívott! Nagy bocsánatkéréssel és pozitív válasszal. Kissé kísérteties az egész! Azóta is sokszor eszembe jut. :-)
Elõbb-utóbb igen, de nem azért mert sokat gondoltál rá.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, ez tetszik! Nem bánnám, ha tényleg felbukkanna az a személy. Azt tudom, hogy hova szokott néha járni (de tényleg csak néha), én meg nem bánnám, ha amikor legközelebb arra járnék akkor õ is pont ott lenne. Vagy ez már csalás?
Létezik, elég gyakran olvashatsz/hallhatsz ilyenekrõl:)
Én már sokat gondoltam rá, hogy Bill Gates felbukkan 2 bõröndnyi 100 dollárossal, és jófejségbõl nekem adja, de nem történt meg. Szóval ez tuti kamu.

Szerintetek, ha valamit nagyon szeretnék, akarjuk akkor az előbb-utobb teljesül?

Legjobb válasz: hát az akarat nem elég! ha akarsz valamit, tegyél érte! ennyi!

hát az akarat nem elég! ha akarsz valamit, tegyél érte! ennyi!
Akard és tegyél érte!Persze az olyan dolgok, amiket csodáknak nevezünk, azok NEM lehetségesek.
Egyetértek az elsõvel. "A lehetetlen nem létezik", az abszurd dolgokat kivéve.
olvasd el a titok címû könyvet:) én mióta elolvastam, máshogy látom a világot.
Szerintem a sajat erobol megvalosithato dolgokra mind van lehetoseg. Pl. ha orvos akarsz lenni, azt meg lehet valositani, mert elsosorban rajtad mulik, de a szerelmet nem lehet egy masik emberbe beleplantalni. Ha nem viszonozza a kozeledesedet, az azt jelenti, hogy neked nem o az igazi es nem erdemes idot pazarolnod ra. Persze ez arra az esetre vonatkozik, a tudja, hogy szereted es vele akarnal lenni. Ha nem tudja, akkor probalkozni kell nala, de ha feketen-feheren megmondja, hogy nem, akkor nem erdemes idot pazarolnod ra tobbe.
Igen, van.De tenni is kell érte, nem elég egyfolytában csak utána vágyódni.
A kérdező hozzászólása: 86% konkrétan nem mondtam el neki, de lehetséges, hogy sejti, hogy nem közömbös nekem. de mindig másképpen viselkedik velem, egyszer kedves mikor találkozunk, máskor kimért.
50% esély van rá hogy õ beléd szeressen, anélkül, hogy tudná mit érzel :) De ha közlöd vele, hogy mi a szitu, akkor az esélyed is nõ, mert ugye "Néma gyereknek anyja sem érti a szavát". Talán próbálj közeledni felé, ennyire egyszerû.
A kérdező hozzászólása: minden nap vele keltem, vele feküdtem gondolatban. ezzel én is így vagyok sokat gondolok rá.tudom, hogy a szerelmemnek vannak hibái, ezzel együtt is szeretem . tényleg remélem hogy együtt leszünk. és nekem is valóra válik ez. sajnálom, hogy neked így védzödött
A kérdező hozzászólása: igen jöhet váratlanül a szerelem, én is váratlanul szerettem bele, "elõtte már pár hónapja ismertm" biztonságban érzem magam vele, és érdekes ha vele vagyok, a közelemben van sokkal-de sokkal erõsebbnek érzem magam, felszabadultnak.régen mások véleményére adtam, de mostmár nem érdekel úgy mint régen, hogy mások mit gondolnak!
Szia! Elõzõ válaszoló vagyok. Mi újság a szerelmeddel?
A kérdező hozzászólása: Nagyon igaz, amit az utolsó kommentedben írtál... nem mindegy mit és hogyan kíván az ember... én kétszer kívántam a szerelemben konkrét személy szerelmét, ragaszkodtam a végsõkig... meg is kaptam, te hogyan kívántad, hogy megkaptad a szerelmed?
A kérdező hozzászólása: 86% nak!! hát nagyon remélem az a bizonyos férfival , együtt leszünk, ez minden vágyam, bárcsak õ lenne az elsõ férfi az életemben, mindennél jobban ezt akarom/szeretném.
Nagyon igaz, amit az utolsó kommentedben írtál... nem mindegy mit és hogyan kíván az ember... én kétszer kívántam a szerelemben konkrét személy szerelmét, ragaszkodtam a végsõkig... meg is kaptam, de nem volt benne köszönet... már 30 elmúltam, mire rájöttem, ha boldog szeretnék lenni, nem szabad konkrét személyeket, dolgokat kívánni, hanem bizonyos típusú, bizonyos tulajdonsággal rendelkezõ személyt... ehhez persze jó adag önismeretre is szükség van, mert csak Te tudhatod, mi is tesz igazán boldoggá... és bejött!!!!!! Férjem - bár nem tökéletes - igazán boldoggá tesz :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Van is olyan mondás, hogy vigyázz mit kívánsz, mert a végén valóra válik. Ha valamit nagyon szeretnél, akkor sokszor a véletlenek is pont úgy történnek, hogy teljesüljön. hát nagyon remélem, hogy mi is együtt leszünk.
Szerelemben is. Ha kinéztem magamnak valakit (ez iszonyú ritkán fordul elõ, mert nem adok a külsõre különösképp, nagyon ritka, ha valaki annyira vonz), akkor valahogy mindig sikerült bevonzanom. Egyikük odajött köszönt és bemutatkozott, a másikukkal az utcán futottam össze, a harmadik pedig hamarosan összefut majd velem valami úton módon :) Legalábbis nagyon remélem és biztos is vagyok benne, hogy így lesz, mert ha valakire sokat gondolok, akkor mindig összefutunk :)
20:47-es vagyok. Szerelemben: Én pl. életem legelsõ szerelmét 2 évig szerettem plátói módon, soha nem jöttünk össze, semmi sem volt köztünk, de megtanultam szeretni, így az életnek ezzel ez volt a célja. A férjemre egy teljes évet vártam, míg közben neki is és nekem is volt más partnerünk, de mindeközben az elsõ találkozásunkkor tudtam, hogy ezt a férfit én nagyon szeretem és szívem mélyén kívántam, hogy vele élhessek. Ma is boldog házasok vagyunk.
Én hiszek ebben, igen. Teszek is érte, ha akarok valamit de úgy gondolom, hogy a hit is nagyon fontos hozzá. Van is olyan mondás, hogy vigyázz mit kívánsz, mert a végén valóra válik. Ha valamit nagyon szeretnél, akkor sokszor a véletlenek is pont úgy történnek, hogy teljesüljön.
Igen, persze ésszerû keretek közt és akkor, ha az a javadat szolgálja. Ajánlom, olvasd el a Vonzás törvényét, vagy nézd meg A titok címû filmet. http://www.titokklub.com/a-titok-a-vonzas-torvenye/titok-c-f..
A kérdező hozzászólása: még a szerelemben sem? hogy valakit szeretünk, és egyszer együtt leszünk
A kérdező hozzászólása: szia! nincs most vele semmi, szünetem van, majd hamarosan újra látom, ha letelik, a szünet! Veled/tek mi van?

Szerintetek ha már azt érzem, hogy leszakad a hasam alja és minden hajolás vagy bármi munka után bekeményedik a hasam és rögtön pisilnem is kell, jelentheti azt hogy talán előbb fogok szülni mint kellene?

35 hetes és 5 napos vagyok de már nehezen viselem, minden mozdulata, amikor csak helyezkedik fáj. Az els? terhességemnél ilyen nem volt, ?t a 38. hétben szültem. Lehet hogy a másik korábban fog érkezni? Az egyik szomszéd szerint szóljak a dokimnak, hogy ne várjon a 40. hétig, hanem had szülhessek el?bb.( az els? császár volt és a másik is az lesz-doki mondta)Szerintem az a legjobb a babának ha bent marad amíg kell...Csak én kínlódom így:)?

Legjobb válasz: Pont ezeket érzem, kivéve a keményedést, az nem tudom milyen. Már kiakadtam, mert kifordult fejvégûbõl a babám, és innentõl kezdve minden mozdulatánál levert a víz. Ráadásul megállás nélkül mozog. Már nagyon nehezen viseltem, de ma szerencsére visszafordult fejvégûbe. Nekem is le akar esni a hasam, a többirõl már nem is beszélek.. Már én is beszélni akartam a dokival, hogy hamarabb kéne szülni. Fõleg, hogy három hete már 2,5kg-osnak mérték. Ráadásul mára be is náthásodtam :-( 34 hetes

Pont ezeket érzem, kivéve a keményedést, az nem tudom milyen. Már kiakadtam, mert kifordult fejvégûbõl a babám, és innentõl kezdve minden mozdulatánál levert a víz. Ráadásul megállás nélkül mozog. Már nagyon nehezen viseltem, de ma szerencsére visszafordult fejvégûbe. Nekem is le akar esni a hasam, a többirõl már nem is beszélek.. Már én is beszélni akartam a dokival, hogy hamarabb kéne szülni. Fõleg, hogy három hete már 2, 5kg-osnak mérték. Ráadásul mára be is náthásodtam :-( 34 hetes
Én mindhárom gyereknél azt hittem ezeknél a tüneteknél, hogy már megszülök lassan...kettõt túlhordtam, egy pont idõre jött. Kitartás kismama, az utolsó hónap a leghosszabb! :) )

A ciklusom 5-ik napján kell elkezdenem a clostit szedni, ami pénteken lesz. Akkor a jövő hétvégén vasárnap lenne a peteérés. Az lesz a 14-ik nap. Ha egy nappal elöbb elkezdem az baj szerintetek?

Ez már a harmadik clostis kúrám lesz. Voltak szép tüsz?im az elöz? kúráknál is, viszont a másodiknál visszamaradt egy meg nem repedt tüsz?, ezért 2 hónapot kihagytunk. Mindegyik ciklusban az 5-ik napon kezdtem el szedni. Az els? kúrában a 19-ik, a másodiknál a 16-ik napon volt tüsz?repedésem. a férjem külföldön dolgozik és hétvégén lesz csak itthon, tehát ha megint mondjuk a 16-ik napra esne, akkor nem biztos, hogy eltalálnánk az id?t. Arra gondoltam, hogy 1 nappal elöbb elkezdem beszedni. Van akinek az esl?, van akinek a harmadik naptól kell szedni. Egyébként nem is értem, hogy mi alapján döntik ezt el a dokik. Mit gondoltok elkezdhetem 1 nappal elöbb beszedni? Nem csinálnék vele semmi bajt?

Legjobb válasz: Azt nem tudom neked megmondani, mi alapján határozzák meg a dokik, hogy hányadik napon kezd el szedni a Clostit. Nekem két doki írt fel Clostit, mind a kettõ azt írta elõ, hogy a 2. napon kezdjem el szedni, 5napon keresztül, napi 2õt. Nem tudod a dokidat megkérdezni? Igazából én nem nagyon szoktam merni felülírni a dokik elõírását. (néha azért persze van kivétel) Neked kell döntened, hogy mit teszel, én ennyit tudtam segíteni, hogy nekem hogyan adagolták (tapasztalatom szerint a 13-15 napok között esett le a hõm tõle)

Azt nem tudom neked megmondani, mi alapján határozzák meg a dokik, hogy hányadik napon kezd el szedni a Clostit. Nekem két doki írt fel Clostit, mind a kettõ azt írta elõ, hogy a 2. napon kezdjem el szedni, 5napon keresztül, napi 2õt. Nem tudod a dokidat megkérdezni? Igazából én nem nagyon szoktam merni felülírni a dokik elõírását. (néha azért persze van kivétel) Neked kell döntened, hogy mit teszel, én ennyit tudtam segíteni, hogy nekem hogyan adagolták (tapasztalatom szerint a 13-15 napok között esett le a hõm tõle)
ha jól emlékszem :) Ne parázz! A férjed mindig külföldön dolgozik? Lehet, hogy alapból keveset tudtok együtt lenni, ami nem biztos, hogy túl jó a házasságotoknak.
A kérdező hozzászólása: A férjem mindig külföldön dolgozik. :) Már 5 éve. A házasságunk kitûnõen müködik. Csak a baba hiányzik. :( A baba dologban sajnos egyáltalán nem tesz jót, hogy külföldön van, de nem tudunk mit tenni. A második kúránál vett ki 1 hét szabit, de sajnos már nem tud egy darabig. :( Igy csak reménykedni tudunk, hogy eltaláljuk az idõzítést. :)
sztem semmi bajod nem lesz ha egy nappalm elõbb kezded el szedni!én is clostit kaptam!ha most megjön akkor lesz az elsõ adag!nekem a 3.naptól kell szedni, 5 napig, 2×1-et!erre én is kivi lennék h mi alapján döntik el a dokik h ki hányadik naptól szedje!?
A kérdező hozzászólása: Eddig erre még senki nem tudta megmondani a választ. Nekem ez már a harmadik hónap, de mindegyikben az 5-ik naptól 2x1szemet kellett szednem. DE miért nem pont az elsõ naptól? Legközelebb megkérdezem a dokimat. :) (ha nem felejtem el:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!