Találatok a következő kifejezésre: Szerintetek az ha (4289 db)

Szerintetek az ha 5 napos edzéstervet csinálok az jó?

Én 175 cm magas vagyok és kb 75 kg és ezt úgy szeretném felosztani, hogy:

Milyen dolog szerintetek az, ha valaki az iskolában a wc-n ülve tanul vagy eszik 1. óra elõtt?

Mert én ezt csinálom gyakran, ha nem a folyosón ülök egy padon, beülök a wc-ben egy wc fülkébe, magamra zárom az ajtaját, és ott ülök a wc-n egyedül, eszek vagy tanulok valamit.

Legjobb válasz: Amíg nem muszáj nem megyek oda az osztálytársaim közé már egy ideje reggel 8:00 elõtt.

A kérdező hozzászólása: Amíg nem muszáj nem megyek oda az osztálytársaim közé már egy ideje reggel 8:00 elõtt.
Hát az evés dolog szerintem kicsit gusztustalan, a többi szerintem rendben van.
az evés sztem is kicsit gusztustalan, de ha nem tudsz más nyugott helyet, akkor az is megteszi. Engem nem utálnak a többiek ( utál 3-4), de én nem merek a többiek közé odamenni. Én nem itéllek el ez miatt.


Ha majd elmúlsz 14, keress meg és megmutatom hogy milyen az ha együtt vagy valakivel. :)
Háromszor két héten belül? Hány évesek vagytok? 12?
Nem vagy hülye, csak még gyerek.
A kérdező hozzászólása: nem hinném hogy hülye vagyok.. ha meg zavar az amit én gondolok minek irsz.. szerintem az a hülye aki egyeltalán hajnali majdnem egykor irkál..
Te hülye vagy.
A kérdező hozzászólása: aki itt bammegezik meg izél hogy hány éves vagyok azok azok az emberek akik nem tudnak semmit az életrõl minek irkáltok ha csak annyit tudtok írni hogy bammeg meg hogy hány éves vagy 10 meg ilyenek....amúgy meg 14 leszek..és õ is annyi lesz..ha annyira kíváncsiak vagytok
B+, hány éves vagy 10?
Valszeg még nem elég érett hogy felvállaljon mindenki elõtt. Beszéld meg vele
Nem gáz feltétlenül. De ennyi információból csak jósolni tudok :)
Velem is volt hasonló! (2.-os koromban)
14 évesen ne csókolozzál azzal, aki nem is figyel rád.

Szerintetek az igaz, hogy ha találkoznánk egy idegen civilizációval, vagy akár csak a jelüket fognánk, akkor teljesen megváltozna az életünk, és jobban élnénk?

Javulnának e szerintetek az életkörülményeink, és többek lennénk?

Legjobb válasz: "Szerintetek az igaz, hogy ha találkoznánk egy idegen civilizációval, vagy akár csak a jelüket fognánk, akkor teljesen megváltozna az életünk..." Igen. "...és jobban élnénk?" Ezt meg hogy? Egyáltalán mi köze van a kettõnek egymáshoz? "Javulnának e szerintetek az életkörülményeink, és többek lennénk?" Az idegen civilizációknak mégis mi köze van a népesség nagyságához? Kérdezõ, próbálj már meg ezekre a kérdésekre összeszedett válaszokat adni és akkor majd értelmes válaszokat is kapsz.

"Szerintetek az igaz, hogy ha találkoznánk egy idegen civilizációval, vagy akár csak a jelüket fognánk, akkor teljesen megváltozna az életünk..." Igen. "...és jobban élnénk?" Ezt meg hogy? Egyáltalán mi köze van a kettõnek egymáshoz? "Javulnának e szerintetek az életkörülményeink, és többek lennénk?" Az idegen civilizációknak mégis mi köze van a népesség nagyságához? Kérdezõ, próbálj már meg ezekre a kérdésekre összeszedett válaszokat adni és akkor majd értelmes válaszokat is kapsz.
És miért vagy ebben olyan biztos? Mi van, ha olyan fejlettek, hogy õk már meg tudják görbíteni a teret így rövid idõn belül ideérnek?
A kérdező hozzászólása: és szerintetek miért kellene eltitkolni, hogy találkoztak idegenekkel? Az emberiség már felnõtt, a csapból is az idegenek folynak, minden nap készül ilyen film, szerintem már fel vagyunk rájuk készülve
Hogy lehet az emberiség felkészülve egy olyan idegen civilizációra, amirõl gyakorlatilag csak annyit tud, hogy fejlettebb nála? G.
Na figyelj, az emberek valószínûleg megtudnák, hogy a kormány idegenekkel kommunikál, vagy valami féle kapcsolat él, mert egy ilyen szenzációt lehetetlen titolban tartani, hiszen ez a csillagászat szent grálja! „Van e élet a földön kívûl?” Ez a kérdés mostanában nagyon elterjedt és tudósok hada foglalkozik ezzel a kérdéssel, de erre az emberiség nincs felkészülve, egátalán ez alatt mit értünk? Fegyverek? Üdvözlõ ajándékok? Welcome drink? XD Mit gondolsz mi lenne ha az emberek megtudnák azt, hogy vannak földönkívüliek, és mondjuk már beszélgetünk is velük, vagy talán itt vannak/úton vannak hozzánk? Az emberek kifordulnának önmagukból, kitörne a pánik, nem mennének dolgozni, te pl. bemennél dolgozni? Elszabadulnának az indulatok, majd csaknem Apokalipszis lenne...na a kormány ezért titkolná el, amíg csak tudja! Gondold végig!
A kérdező hozzászólása: ja akkor csak akkor vennénk észre a dolgot, ha már a szomszédunk idegen csápos alak lesz nem?:D
Te tényleg nem érted a lényeget? Felteszed a hülye kérdésedet, és belekötsz minden kommentembe? Tudod mit? Idegen vagyok, és látlak téged!
Dehogy is , felejtsd el. Miért: Mert az átlag ember, munkásosztály a kutyát nem érdekel. Te csak azért vagy, hogy dolgozz, termelj vegyél. Senkit nem érdekelsz egyébként a rendszer a hatalom oldaláról. Tõlük fel is fordulhatsz. A lényeg hogy nekik jó legyen. Eleve el sem mondanák, be sem avatnának, mert minek az neked. Ez ugyanolyan, mint elektromos autó már vagy 100 éve lehetne, de a hatalomnak nem áll érdekében hogy te egészséges levegõt szívj, de nekik hatalmas pénzt jelent a fosszilis üzemanyag. Ugyanígy van ez a rák ellenszerével is, be sem avatnak , dögölj csak meg, nem kell az neked kisember! A nagyobb volumenû kutatások is szupertitkosak, ilyenekbe be sem avatnak senkit sem.
Na errõl van szó sajnos! Ezt próbálom megértetni a kérdezõvel! Az állam legutoljára a "kapcsolatot" kötné az orrunka nekünk "parasztoknak" és még mennyi mindent nem tudunk!! Amit a televízióba hazudoznak, és kábítanak az nekünk kis embereknek kielégítõ és még kétségbe sem vonjuk, hogy igaz e..
Láttad már az ufó boncolós videót? Kamu vagy igazi? Nem tudni! Ha valami ki is derülne kitalálnának valamit ami elbizonytalanít, hogy igaz e..Ha viszont az Ufók úgy vonúlnának mint a Függetlenség napja c. filmbe, azt már nem nagyon lehetne eltitkolni :)
A kérdező hozzászólása: Gondolod, hogy a nép nem fogja megtudni, ha a kormányok kapcsolatba lépnek egy idegen civilizációval?
Elképzelhetetlenûl nagy a világûr és 100%, hogy van élet máshol is! Sok tudós állítja! A találkozás egy nagyon kényes téma és erre nincs válasz amíg be nem következik! A téma amit felvetettél jó, csak a kérdés nem! Erre nem lehet válaszolni! Sok film és hipotézis kering errõl a témáról, és mára már azt is tudjuk, hogy a napfény nem feltétlenûl szükséges lételeme az életnek! Léteznek fekete lyukak, amik a tér idõ/meghajlítását lehetõvé téve, ugyn. féregjáratot képezve, lehetõvé tesz egy galaktikus utazást. Ez egy kifejezetten bizarr feltételezés, ami sokunk számára felfoghatatlan, és ugyanakkor nagyon érdekes is! A tudósok egyre inkább használják a multiverzum szót univerzum szó helyett! Egy biztos, ha volt/lesz találkozás, errõl mi „kis emberek” mit sem sejtünk majd...
A kérdező hozzászólása: evolúcióban hiszek
Miben hiszel a teremtesben vagy az evolucioban? Ha a teremtesben hiszel akkor a kerdesed mar kizarva, de ha az evolucioban hiszel akkor az elet keletkezesenek helyet teszed at az idegenek civilizaciojahoz.
Több tanulmány is készült a hidegháború alatt USA, SZU, Anglia, Fro területén, ami kimutatta egységesen, hogy az emberek nagy része megváltozna a világképpel együtt ami bennük van, az emberiség több tíz százalékának viselkedése kiszámíthatatlan lenne, amit természetesen egyik állam sem akarna a területén belül. Nem mondom biztosra, hogy már találkoztunk velük vagy tudunk róluk, de azt ezek alapján józanul ki lehet jelenteni, hogyha találkozni fogunk velük, akkor azt nem fogják a kisember orrára kötni. Ez utóbbi feltételezés nem összeesküvés elmélet, hanem színtiszta logika.
Ha más nem is, az egyházak élete nagyon megváltozna. Ami meg a segítséget illet, ha van egy kis eszük, akkor nem nagyon segítenek. Az ember úgyis mindenbõl elõször fegyvert csinálna, abból meg már így is van épp elég.
"biztos segíteni, mert ha ide el tudnak jönni, akkor túljutottak az önpusztítás fázisán" Nem értem, a kettõ hogy függ össze. Másrészt ha valóban nem önpusztítóak, attól még minket lazán elpusztíthatnak, pl éppen önfentartás céljából. :)
A kérdező hozzászólása: biztos segíteni, mert ha ide el tudnak jönni, akkor túljutottak az önpusztítás fázisán
Az sem mellékes dolog, hogy milyen szándékkal jönnének ide. Segíteni vagy elpusztítani minket.
Ha az evolocioban hiszel es az idegen civilizacioban akkor felvetodik az a kerdes hogy hol alakult ki az elet es hogyan?, vagy mindket helyen kialakult kulonbozo idoszakban?Egy masik kerdes, azert hiszel az evolucioban mert naladnal okosabb emberek (tudosok) azt mondjak, vagy mert szemelyesen utanna neztel a kritikaknak is az evoluvcioval kapcsolatban s meggyozodtel? Pl. "Az elet keletkezesehez szukseges proteinek igen bonyolult molekulakbol allnak.Mennyi a valoszinusege annak hogy az oslevesben a veletlen folytan akar csak egyetlen egyszeru proteinmolekula is kialakulhasson? Az evolucionistak elismerik hogy ennek a valoszinusege csupan 1:10 a 113.-on(az 1 es utan 113 nulla). Azonban mar az olyan esemenyt, amelynek a valoszinusege 1:10 az 50.-en, a matematikusok a soha meg nem valosulando esemenyek koze soroljak. Vilagossa valik hogy mennyire elkepzelhetetlenul kicsiny ez a valoszinuseg, ha meggondoljuk, hogy a 1:10 a 113.-on olyan szam, amely a vilagegyetem feltetelezett osszes atomjainak a szamat meghaladja." idezet a Life- How Did It Get Here? By Evolution or by Creation? c konybol. Ezek utan annak az eselye, hogy ket helyen kialakuljon elet a vilagegyetemben, meg kissebb.

Szerintetek az nem normális, hogy ha valaki vagdossa magát? Szerintetek titokba sokan vagdossák magukat? Ti szoktátok magatokat vagdosni és miért?

Legjobb válasz: szerintem lelkibeteg.. én is vagdostam magam mert ha nagyon fájt az amit mások tettek velem /lelki terror/ akkor ha megvágtam magam elterelõdött a figyelmem és inkább a látható 'sérülésre' gondoltam arra ahogyan csurog ki a vér a csuklómból olyan mintha a gondok, fájdalmak is kicsurognának azzal és megnyugodtam :) viszont rá lehet szokni ami már sokkal rossz mert a legkisebb gondnál eret akartam vágni és vágtam is.. most ha érzem hogy magamba akarom vágni a pengét csak elõveszek egy lapot és egy ceruzát és elkezdek rajzolni de nagyon nehéz idáig eljutni, vagyis nekem az volt..

szerintem lelkibeteg.. én is vagdostam magam mert ha nagyon fájt az amit mások tettek velem /lelki terror/ akkor ha megvágtam magam elterelõdött a figyelmem és inkább a látható 'sérülésre' gondoltam arra ahogyan csurog ki a vér a csuklómból olyan mintha a gondok, fájdalmak is kicsurognának azzal és megnyugodtam :) viszont rá lehet szokni ami már sokkal rossz mert a legkisebb gondnál eret akartam vágni és vágtam is.. most ha érzem hogy magamba akarom vágni a pengét csak elõveszek egy lapot és egy ceruzát és elkezdek rajzolni de nagyon nehéz idáig eljutni, vagyis nekem az volt..
:D ha nem rituális és nem alkalmi akkor gógyika szegény :D gógyi bógyi =D
Nem normális. Aki szándékosan kárt tesz önmagában, az mentális beteg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Én sokáig csináltam, és rendes rászokás lett a vége. Ahogy mondta az elöttem író is, könnyen rá lehet szokni, leszokni meg szinte lehetetlen. Elöször azért csináltam hogy büntessem magam vagy hogy ne legyek olyan feszült, de ahogy múltak a napok, egyre rosszabb lett, szétzuhantam töle és a vége felé már csak bámultam magam elé és egy szikra elég volt a dührohamhoz, és akkor kész, 3 embernek kellett lefogni. Nem érdemes csinálni, mert amennyi a pillanatnyi megnyugvás, ötször olyan rossz lesz utána, meg fog enni a büntudat, és olyan ketrecbe kerülsz, amiböl soha nincs kiút. Mert nekem még mindig, ha problémám van, rögtön az jut eszembe, hogy "mi lenne, ha csak még egyszer megvágnám magam..." annak ellenére, hogy tudom, nem szabad.

Szerintetek az szjg-be ha lenne mondjuk egy 9- rész akkor is eggyütt maradna Cortez és Reni? Mert Cortez Stewardként dolgozik Reni pedig tanul! Én igy nem tudnám elképzelni õket eggyütt! Szerintetek?

Legjobb válasz:
Elõször is: Nem tudom, hány éves vagy, de lehetõleg tanulj meg írni, mielõtt kiírsz egy kérdést. eggyütt--> együtt szjg-be --> szjg-beN 9- --> 9. igy --> így (Sajnálom, de a helyesírási hibákra kimondottan allergiás vagyok.) Egyébként: Leiner Laura elmondta, hogy nem lesz több rész, mivel az egész sorozat az iskoláról, vagyis a Szent Johanna Alapítványi Gimnáziumról szólt. (Ezért is ez a könyv címe.) Cortez és Reni élete Franciaországban teljes mértékben az olvasó fantáziájára van bízva, de ha engem kérdezel, akkor csak annyit tudok mondani, hogy Cortez nem véletlenül ment el Renivel Párizsba és választotta azt a munkát, amit. Szereti Renit -legalábbis a könyvbõl ez derül ki- és nem úgy néz ki a helyzet, hogy az utazások miatt szakítanának. Röviden: Szerintem együtt maradtak. :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elõször is: Nem tudom, hány éves vagy, de lehetõleg tanulj meg írni, mielõtt kiírsz egy kérdést. eggyütt--> együtt szjg-be --> szjg-beN 9- --> 9. igy --> így (Sajnálom, de a helyesírási hibákra kimondottan allergiás vagyok.) Egyébként: Leiner Laura elmondta, hogy nem lesz több rész, mivel az egész sorozat az iskoláról, vagyis a Szent Johanna Alapítványi Gimnáziumról szólt. (Ezért is ez a könyv címe.) Cortez és Reni élete Franciaországban teljes mértékben az olvasó fantáziájára van bízva, de ha engem kérdezel, akkor csak annyit tudok mondani, hogy Cortez nem véletlenül ment el Renivel Párizsba és választotta azt a munkát, amit. Szereti Renit -legalábbis a könyvbõl ez derül ki- és nem úgy néz ki a helyzet, hogy az utazások miatt szakítanának. Röviden: Szerintem együtt maradtak. :)
Tutii. Nekem nem az jutott eszembe az utcsó résznél, hanem az, hogy ha az anyukájának adja oda a naplóját, akkor az apukájával lebuknak a pótvacsinál!!!!
Szerintem együtt maradnak, de nem hiszem, hogy Cortez sokáig lesz stweard. Ilyen kimagasló IQ-val, sok nyelvvizsgával, hihetetlen filmes tájékozottsággal szerintem hamarosan talál valami mást.
Írok egy fanfictiont, ami a közös életükrõl szól. Ha érdekel, szívesen elküldöm.
Csak együtt tudom õket elképzelni. :)
Együtt maradnak és happy and a vége!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Én kérdeztem és nem ilyen válaszokat vártam mint a tiéd nem tudom kivagy vagy mit képzelsz magadról de ha nincs normális válaszod akkor nem irj!
Nem mindegy, hogy együtt maradnak-e?
Valószínû, hogy igen.
Együtt maradnak. Cortez és Reni az a fajta mesebeli álompár, akik örökkön- örökké együtt fognak élni, míg meg nem halnak.
Tuti, hogy együtt maradnak :) Akár meddig :)
Egyetértek az elõttem válaszolóval. ( ami a helyesírási hibákat illeti) Szerintem is együtt maradnak.
Nos én nekem ha reálisan kéne néznem, akkor szerintem szakítanának, de nem egy éven belül, de biztos nem házasodnának össze, hanem közös megegyezéssel szétmennének

Van egy fiú, akivel beszélgetek, de mindig nekem kell írnom. Õ soha nem ír, de ha beszélgetünk akkor meg kérdezget, jófej, aranyos. Szerintetek az baj, ha mindig nekem kell írnom? Szerintetek megkérdezzem, hogy mit szólna egy személyes talihoz?

Igazából 2 éve már taliztunk egyszer egy kiránduláson,de akkor még volt barátn?je..De csak most két hete kezdtünk beszélgetni és ötször beszéltünk

Legjobb válasz: Igen tedd ezt! Nem fogsz belerokkanni nem fog leszakadni az ég ha a nõi büszkeséget mellõzöd :)

Igen tedd ezt! Nem fogsz belerokkanni nem fog leszakadni az ég ha a nõi büszkeséget mellõzöd :)
Én se szoktam ráírni senkire, mert minek. Aki nagyon akar úgyis ír majd.
S2-nél nincs jobb. Az iPhone 4-nél van jobb, az S2.
De ha ezt meg kellett kérdezned, akkor szerintem a Zájfón 4 lesz a befutó. Azt vedd! De komolyan mondom! *írom
Még nincs jobb, de hamarosan jön az Xperia Duo.
Attól függ milyen szempontból... Én a Defymet vízbe merem ejteni. Ti hogy vagytok az iPhone-nal és az S2-vel ilyen szempontból? Le is ejtettem már kb 70cm-rõl, betonra. Semmi baja. Valamelyik fent nevezett túlélné ezt? Procira persze gyengébb ez, de valamit valamiért.
ha van penze apucinak akkor az iphone 4et vegyed. Mert ahogy latom lovesed sincs a telokhoz.
Igen a majd a Samsumg Galaxy S3, és az iPhone 5. De utána majd jön a Samsung Galaxy S4 is mivel az iPhone-ról megint kell valamit kopizni...
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 06:32 A legelsõ iPhone birta, és a mostani iPod Touch-ok is... kivéve a vizet :D
6:32: Mi az, hogy vízbe mered ejteni? Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy még bele is dobod, úgyis túléli. Miért akarná bárki is beledobni a vízbe a telefonját? Egyébként olyan 60 centi magasról egyszer véletlen eldobtam egy SGS2-t xD, de nem lett semmi baja. Tudod miért? SZILIKON TOK VAZZE, SZILIKON TOK
"6:32: Mi az, hogy vízbe mered ejteni? Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy még bele is dobod, úgyis túléli. Miért akarná bárki is beledobni a vízbe a telefonját? " Véletlenek mindig is vannak. Nem csak annak van telefonja, aki egy szobában bezérva ül a valagán, hanem annak is aki dolgozik. És mivel a Defy vízálló (por, ütés és vízálló), hát bírja. Tehát ILYEN szempontból jobb bármelyik megnevezettnél. Mint írtam: mûszakilag ESETLEG jobbak a megnevezettek.

Szerintetek az normális ha arra érzek kényszert hogy megüljek valakit? De ez csak néha inkább magamat kínoznám. Szerintetek ha levágom a lábam akkor mennyi idő még rendbe jön?

Legjobb válasz: elmehetsz lovagolni. Ha levágod a lábad, 1-2 év, mire visszanõ, attól függ, mennyit lovagolsz közben.

elmehetsz lovagolni. Ha levágod a lábad, 1-2 év, mire visszanõ, attól függ, mennyit lovagolsz közben.
Normális a gondolkodásod, természetesen mindenki így látja a dolgokat, ahogyan te.A lábadat is nyugodtan levághatod, mert nem nyolc nap túl gyógyul.Ezért is ajánlom havi rendszerességgel a lábad megcsonkítását, remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Ajjajj jaj szóval ha tényleg ilyen késztetés éreznék csak simán biztatnátok rá?:D hát azért ez vicces:'D
Megülni valakit - valószínûleg ébredezõ szexuális vágyak. Majd fogsz te még lovagolni eleget. A láb levágása... Mókás dolog, beszélgess róla hadirokkantakkal, talán még akad néhány. A következõ inkarnációdban már teljesen jó lesz a lábad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!