Találatok a következő kifejezésre: Szerintetek az dolog, hogy (109 db)

Szerintetek milyen dolog hogy egy 7éves gyereknek az Nagymamája alkoholmentes sörrel itatja a gyereket amire rá van írva hogy 18 év felett fogyasztható és 0.5% alkohol van benne ez szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: Gondolom nem erõszakkal nyomatja belé, és nem egy dobozzal, hanem csak egy pár kortyot. Nem fog semmi baja sem lenni. Ennyi idõsen már én is ittam 2-3 korty kávét.

Gondolom nem erõszakkal nyomatja belé, és nem egy dobozzal, hanem csak egy pár kortyot. Nem fog semmi baja sem lenni. Ennyi idõsen már én is ittam 2-3 korty kávét.
"Nem lett tõle semmi baja, nem kell annyira félteni õket." Dehogynem kell annyira félteni õket a káros hatásoktól. Felelõtlenség. A fejlõdõ idegrendszert károsítja az alkohol, csekély mértékeben is károsító.
Szerintem a nagyit (obszcén szavak) szóval oda küldeném. A fiamat kávéztatták a nyári szünet alatt, minden reggel kapott egy erõs feketét... mikor megtudtam azt hittem agyonverem õket (én mondjuk nem kávézom) csak elküldtem õket a pi..ba és azóta nem nyaralhat náluk csak ha én is ott vagyok. Egyszer mondjuk sógorom tolta a gyerek orra alá a sört olyan sallert kapott emiatt a sógor hogy leesett a székrõl. A gyerek 7 éves volt, a kávézos és sörözözõs bekinálós idõszakban.
Felesleges. Ebbõl könnyen átválthat a gyerek idõ elõtt nagyobb százalékosra.
Igen sok minden károsít sok mindent, mégsem törõdünk vele. Nem kell ennyire szabályok szerint élni. Avval sem törõdik a fele emberiség, hogy a cigi, az alkohol mennyire ártalmas. Ennyitõl a gyereknek nem lesz semmi baja, nem kell mindent elhinni. Az viszont tényleg durva, ha kávéval itatták minden egyes nap, na az károsító hatású, viszont 3-4 kortyba még egy gyerek sem hal bele.. Fõleg hogy a sörre azt mondják, hogy egészséges is.
Nem lesz tõle semmi baja.
Nem kéne miatta annyira kiakadni.Biztos nem két kézzel tömte bele.
A kérdező hozzászólása: nem kiakadtam csak kérdeztem, de köszi a véleményt. Megy a pacsi továbbra is.
Nem lesz semmi baja a gyereknek. Gondolom, nem egy fél literrel töltött bele. El lehet mondani finoman a nagyinak utána, hogy ezt nem szeretnétek, és ha szeretne kedveskedni, akkor szörpöt teát lehet adni, de sört semmilyen formában nem szeretnétek. Minden nagyi betartja ezeket a szabályokat, ha megbeszélitek vele. Az én szüleim is betartanak mindent, amit a tesóim mondanak, mikor itt hagyják a gyerekeket, ha az egyiknek az a rigolyája, hogy sót nem ad a gyereknek, akkor nem adnak sót, ha a másiknak az, hogy bogyós gyümölcsöt nem akkor azt nem adnak. Meg lehet mindent beszélni. Amúgy meg semmi baja nem lesz most az egyszer attól a kevés alkoholtól, nem kell ráparázni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Szerintem ez ilyen soproni zéro, vagy borsofi friss zero, vagy gösszer citrom zero, vagy társai. Az limonádé, az nem sör. max az alapanyag hasonlít. Azért rakják rá az alkoholtartalom jelet, mert csak sörmárkák, és a hatóságok nem tudják elviselni. Te sem adnál a gyerekeknek bond márkájú cukrot. Amúgy arra csak rányomtatták, mert csak a soproni (vagy akármi) gyártja, és az egy sörmárka. Bocsi a durva hangnemért :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a hasznos hozzászólását a témához. Ment a pacsi! Várom a további véleményeket.
A szokás (sörivás) szempontjából nem egész normális. A nagyi abban a korban nõtt fel, mikor még nem kellett félni tõle, hogy a gyerek 13-14 évesen alkoholizálni kezd, és valszeg nem is tud róla, hogy ez ma már másképp van. Ha az alkoholtartalmától félted, akkor viszont felesleges (hacsak nem orrba-szájba ezt issza, de biztosan nem...). Az emberi szervezetben kb. heti 1 italnak megfelelõ alkohol termelõdik (fõleg az étel bomlásakor), ami 10 doboz ilyen 0, 5%-os sörnek felel meg. Ilyen mennyiségû alkohol mellesleg sokmindenben elõfordulhat (megbontott gyümölcslé, házi bodzaszörp, stb.)
Édesapám orvos. Kis koromban mindig nyúlkáltam a sör, a bor, a pálinka felé, ha az asztalon volt. Kíváncsi voltam 3-4 évesen, persze. Mindent megkóstoltattak velem, mert így rájöttem, hogy nekem az nem jön be, és nagyokat fintorogtam. Nem belémnyomták, nem egy felest öntöttek le a torkomon, nagyjából annyi volt, hogy egy kis kortyot ittam, vagy beledugtam a nyelvem. Amikor nagyobb lettem és már nem emlékeztem ezekre, ugyanúgy megkóstolhattam mindent. Mást is. Cognacot, pezsgõt, Bailey's-t. Túléltem, az idegrendszeremmel is minden rendben, köszöni szépen. Alkoholista sem lettem, a mai napig nem iszok soha, pedig már elmúltam húsz. A bulikat is kibírtam egy csepp alkohol nélkül. Sosem vonzott a részegség.
Egy ket kortytol semmi baja nem lesz, nem azt mondom, hogy igya mindig azt, de folosleges balhezni meg feszkozni... en is ittam neha egy ket kortyot, es rendszeren kaveztam mar 6-7 eves koromtol, mert imadtak az izet ..persze nem egy egesz cseszevel, csak par kortynyi adagot...most itt vagyok felnottkent, es biztosithatlak, hogy nincs semmi bajom, se idegrendszeri se mas... :D ennyit nem er az egesz balhe, ilyen kicsi osszetuzesek miatt kezd el romlani a csaladi legkor, es ha az egyszer megromlik, onnan mar nehez ujra jo kapcsolatot epiteni..inkabb ezt tartsd szem elott!
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat ment a pacsi! várom a több hozzászólást is.
Nekem egyik ismerõsöm normális sörrel itatta a 3 éves gyereket, az meg úgy örült neki. Nem lett tõle semmi baja, nem kell annyira félteni õket.
Nincs azzal semmi baj... nem a szilveszteri fél pohár pezsi miatt lessz valaki alkesz felnõtt korára. Sokkal inkább gének és eltanult példa a szülõktõl.

Szerintetek fura dolog hogy egy 19 éves lány nem szeret bulizni járni? Sőt még részeg sem voltam és nem is vonzanak az ilyen dolgok? Szerintetek ciki vagy nem?

létszi kort nemet is írjatok

Legjobb válasz: Miért lenne ciki? Szerintem mindenki legyen csak önmaga. Tedd ami neked jól esik, ne azt amit elvárnak tõled. Jómagam pártolom, ha valaki szeret élni, mindent kipróbálni, ettõl függetlenül nem nézem le, ha valaki nem ilyen.

Miért lenne ciki? Szerintem mindenki legyen csak önmaga. Tedd ami neked jól esik, ne azt amit elvárnak tõled. Jómagam pártolom, ha valaki szeret élni, mindent kipróbálni, ettõl függetlenül nem nézem le, ha valaki nem ilyen.
Nem. 18F
Nem. Én is ilyen vagyok. 21/F
Én is ilyen vagyok. 19L Egyszerûen nem vonz a dolog.
Én is ilyen vagyok. 19/f nem ciki szerintem még jó is!!!:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat akkor megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül :)

Szerintetek normális dolog, hogy mostanában nagyon gyakran álmodom azt hogy elájulok? Cca hetente 2-3 szor. Mitől lehet? A körülmény mindig változó, de a vége az hogy erőtlenül összerogyok és fel is ébredek.

Ébredés után úgy érzem magam mintha az úthenger ment volna át rajtam.

Legjobb válasz: A körülmények lennének érdekesek. Miért rogysz össze? Milyen helyzetekben? Amúgy az ájulás, ha pszichés okokból történik, egy remek elkerülõ módszer. Ebben az összefüggésben helytálló lenne? Az álmok arra valók, hogy segítségükkel megoldj egy problémát, lehet, hogy nem teszel meg mindent ezek megértéséért, csak sodródsz, és nem törõdsz a ,,figyelmeztetésekkel"? Ebben az esetben ezért vetnek ki az álmok magukból ilyen módon, mintha megsértõdtek volna. Mást ennyi infóból nem lehet leszûrni.

A körülmények lennének érdekesek. Miért rogysz össze? Milyen helyzetekben? Amúgy az ájulás, ha pszichés okokból történik, egy remek elkerülõ módszer. Ebben az összefüggésben helytálló lenne? Az álmok arra valók, hogy segítségükkel megoldj egy problémát, lehet, hogy nem teszel meg mindent ezek megértéséért, csak sodródsz, és nem törõdsz a , , figyelmeztetésekkel"? Ebben az esetben ezért vetnek ki az álmok magukból ilyen módon, mintha megsértõdtek volna. Mást ennyi infóból nem lehet leszûrni.
Esetleg vérnyomás probléma is lehet, ezt abból gondolom, mivel a rossz érzés ébredés után is mindíg megmarad.Tehát fekvés, alvás közben történhet valami a szervezetedben, ami elõhozza ezt az érzést és álmot.Érdemes lenne megvizsgálni az okát. Erõtlenül összerogysz, ez jelképezheti akár azt is, hogy gyengének érzed magad az életben(testileg, lelkileg, vagy mindkettõ). Esetleg, bár ez a legkevésbé valószínû, testen kívüli élmények is okozhatják az ájulás érzést és követheti levertség, fáradtság.

Szerintetek nórmális dolog, hogy az egyik haverom kijelenti h az ufók elvitték -majd tagadja s elkezdi, õ ilyet nem mondott?

Legjobb válasz: Teljesen szokványos eset, elrablásoknál tipikus jelenség,hogy az emlékezetkiesés céljából az alanyon elvégzett beavatkozás hatása csak jóval az elrablás után jelentkezik.

Teljesen szokványos eset, elrablásoknál tipikus jelenség, hogy az emlékezetkiesés céljából az alanyon elvégzett beavatkozás hatása csak jóval az elrablás után jelentkezik.
már viszlek is :) hagy nyitva az ablakod este :D
#12 barmikor ;)
Ja ugyanis egy hajón voltunk.
A kérdező hozzászólása: Nórmális v sem aggasztó dolog !
10/11 mikor rabolhatlak el? :D
telyesen nórnális
ha egy-két jóképû pasas volt az idegen ûrhajón, akkor beajánlhatna nekik a haverod egy kis elrablós-vizsgálatra, ha jól bírják, akkor vissza se kell hozniuk :D ;)
Két dolog lehetséges: 1- Hazudik és kész. 2- Nem hazudik, megtörtént, de már megbánta hogy elmondta. Lehet túl sok inzultus érte ez miatt, és kiröhögték érte, sértegették stb. Az ilyeneket nem szokása elmondani az embereknek, csak a családnak vagy abban, akiben megbízik: a barátjának. Te elhitted neki? Még én is nehezen hinném el a helyedben. ÉS ezért lehet vissza vonta, hogy inkább mégsem történt semmi, õ ilyet nem mondott. Hogy ne legyen ez a téma továbbra is, mert szorong miatta.
én nem vittem el senkit, aki mégis emlékszik és pletykál, annak meg kitörlöm az emlékezetét....már nincs több hely a komposztnak ugyanis
A haverod mit szív? Kérek én is. Én nem zárom ki a földönkívüliek létezését, de ez ... :D
Lehet, hogy akkor jó poénnak tartotta ezt ezért találta ki ezt. De megunta és rájött, hogy kutya sem hisz neki..
Az elsõ lehetséges és egyben legvalószínûbb válasz a kérdésedre: Hogy elfelejtette, mit hazudott neked, és most kicselezte saját magát. Rátérnék a következõ válaszra, miszerint az emlékeket szelektálják (vagy ahogy mondani szokták: törlik), így az alany nem emlékszik semmire. Sokan úgy halnak meg, hogy soha nem jönnek rá, õket is elvitték már. Egy dolog viszont nem passzol a második lehetséges magyarázatban: Utólag nem szokásuk "törölni" az emlékeket, mert így teljesen értelmetlen az egész. Akár az is meglehet, hogy keveset figyelsz a haverodra, és kicsit több szeretetet igényelne. Add meg neki. Talán a helyesírásban is tud segíteni.
hmm.. lehet hogy õ úgy akarja letudni a dolgot, hogy magának is tagadja.. tehát "nem szeretném hogy igaz legyen, inkább elhitetem magammal hogy hazugság" Kb ez mehet nála.. [link] Ez a könyv pont errõl szól.. ha gonolod mutasd ezt meg a haverodnak, és mondd h olvassa el.. kíváncsi lennék az arcára mikor ahhoz a részhez ér...
Ha a barátodat 404-nek hívják, normális dolog.
Nem tudom basszus, annyi hülye ember van, hihetetlen...
reculitan, még jó hogy a földszinten lakom, nem kell magas létrát hozni :D

Szerintetek normális dolog, hogy a párom az anyjával beszéli meg a szexuális életünket?

Pár napja nem fekszem le vele mert nem kívánom a szexet és a sok munka miatt fáradt is vagyok. Erre ő elmondta az anyjának, hogy én nem teszek eleget a kötelességeimnek. Anyósom meg elkezdett nekem papolni. Iszonyatosan szégyellem magam.

Legjobb válasz: Júj, az exem volt ilyen. Egyáltalán nem normális, menekülj amíg tudsz! Mi az, hogy kötelesség?! Talán mindkét fél örömére kéne szeretkezni, nem azért, mert valamelyik fél nem bír a nemi szervével pár napig...

Júj, az exem volt ilyen. Egyáltalán nem normális, menekülj amíg tudsz! Mi az, hogy kötelesség?! Talán mindkét fél örömére kéne szeretkezni, nem azért, mert valamelyik fél nem bír a nemi szervével pár napig...
Mondjuk a megbeszélést csak jóindulatból írtam pár válasszal feljebb, mert ha a párod úgy tekint rád, mint kötelességét teljesítõ cselédre, akkor igazából akár most is csomagolni kezdhetsz...Apám volt ilyen, mamával együtt kikészítették anyát (meg engem és a testvéremet is).
Úristen, én otthagynám a fenébe... Az együttlét nem egy kötelesség, hanem egy olyan intim dolog, ami az adott helyzetben kölcsönös örömszerzést jelent. Ha a férjed ezt kötelességnek tekinti, az már rég rossz. Pár nap után?! Ha gyereketek lesz, terhes leszel majd mi lesz?
EGYSZER mondd el a párodnak a véleményed a viselkedésérõl, és ha nem látod, hogy egyetért, vagy továbbra is anyuhoz fut mindenért, akkor MENEKÜLJ!!!!!!
Nem normális sem az anyósod, sem a gyermeke, ez ezek szerint anyai örökség...
Nyilván nem normalis.....
Nem, nem normális!! Beszéltél már a férjeddel errõl? Szerinte normális? Azért anyukának is megmondtam volna, hogy az ég világon semmi köze nincsen a szexuális életetekhez.
A párod betegesen függ az anyjától, az anyja meg azért papol neked, mert szinte szerelmes a kicsi fiába, méghozzá olyannyira, hogy szinte dühös rád, amiért nem szexelsz vele-holott legszívesebben õ tenné meg, habár persze tudja, hogy ezt nem teheti meg. Remélem, érted, mire gondolok. Vannak ilyen patológiás anya-fia kapcsolatok és ez ilyen. menekülj tõlük.
Úriember errõl nem beszél, még az anyjának sem!!! Én ultimátumot adnék neki!
ha azt tanították neki otthon, hogy ez kötelesség, és hogy eleget kell tenni, akkor nyilván neked kell ezt átértékelni, hogy van e türelmed bebizonyítani, hogy nem úgy van, vagy nincs hozzá türelmed
Tudod mikor feküdnëk le ezek utàn vele... Menekülj az ilyen pasitòl.
Egyáltalán nem. Az szexuális életed - az orvoson kívül - kizárólag két emberre tartozik: rád és a házastársadra vagy élettársadra. A kedves párod egy önzõ, az anyja szoknyáján ragadt infantilis kis hülye, aki nem elég, hogy megaláz ezzel a viselkedéssel téged, de érzelmileg úgy akar nyomást gyakrolni rád (értsd: õ szexet akar, de mindenáron, mert neki viszket és veled nem törõdik), hogy az anyját uszítja rád. Nem csoda, ha nem kívánod a szexet. Én a válópert kívánnám, de igen gyorsan. A Mama Kis Kedvencével nem szabad együtt élni.
Nekem az egyik exem csinált olyat, hogy megosztotta a szexuális életünket a testvérével és annak a barátnõjével. Konkrétan arról volt szó, hogy nem szerettem õt kielégíteni orálisan és ezt megosztotta velük. Emlékszem, hogy irtózatos an üvöltöttem exemmel, mikor ezt megtudtam. Egy pár szexuális élete kizárólag a párra vonatkozik, én még a legjobb barátnõmnek meg anyámnak sem szoktam részletekbe menõen ecsetelni, hogy hogyan meg hányszor.
Mondd meg anyucinak, hogy ha annyira sajog a pici fiának a t_ke, akkor segítsen rajta õ. Amúgy meg húzzon a ferde f_szra a tudományával meg a fiacskájával együtt.
Az én exem ugyanezt csinálta. Mikor, hogyan, hol, hányszor egy héten...mikor rájöttem, hogy anyuci konkrétan betéve tudja a szexuális szokásainkat, válaszút elé állítottam: vagy befejezi, vagy otthagyom. Másnap anyuci nekem támadt, hogy én mégis hogy képzelem ezt, mert õk mindent megbeszélnek, ki vagyok én, hogy elválasszam õket, mit képzelek magamról? Sok sikert kívántam a mostmár-exnek, hogy találjon egy nõt, aki elviseli, hogy anyucija még a fazont is tudja.... Azóta sincs senkije... MENEKÜLJ AMÍG TUDSZ!!! Ez beteges.
Juj, nekem is az exem volt anyuci pici fia. Dobtam is a szerencsétlent, mivel ezeket képtelenség megváltoztatni. Hidd el, tudom, tapasztaltam.
Szerintem nem csak a szexuális életeteket, hanem mindent. Ébresztõ!!! Az lehet, hogy Te most szembesültél vele, hogy a férjed anyuka pici fia, aki minden elmond neki? Ismerek olyan anyukát aki bûszkén újságolta, hogy õneki minden elmondanak a fiai, de mindent és mindenrõl tud. Az ilyen anyuka még azt is tudja, hogyan kell a menyeket kiseprûzni a fia életébõl manipulálással. Sikerrel is járt párszor. Mit tegyél? Ha veszekedést akarsz anyóssal és a pároddal harcolj, de semmi értelme. Vagy elfogadod, hogy ki tudja mióta megy a kibeszélõ show anyukával, vagy megszöksz. A másik a párod automatának használ? Hol itt az érzelem, mi vagy neki feszültségoldó? Menjen futni. Van itt olyan kérdezõ is akinek a férje egy évig nem nyúl hozzá, a párod mit tenne veled, kiakasztana a fõtérre, ha nem kapna egy évig szexet? Én megpróbálnám egy idegig nem kapna semmit, mit tenne? Már csak kiváncsiságból is.
Én például elmondom anyámnak, hogy már fog.gátlóval védekezünk, meghogy nõgyógyászati panaszaim vannak és ez nagyon aggaszt. Pl egyik betegségem akár meddõséget is okozhat, és nekünk még nincs gyerekünk. Nem tudom te vagy a nõ vagy a férfi? Lehet magamból kiindulva, az anyámmal való szexuális témájú beszélgetést nem ítélem le. Mondjuk én nõként nyilván anyámmal beszélhetem meg ezeket a dolgokat. Férfiként anyámhoz biztosan nem fordulnék ilyen jellegû panaszokkal, fõként nem egy olyan bolhafa.sznyi problémával, minthogy a feleségem 2 napja nem él velem házaséletet. Nem tudom kedves kérdezõ, nyilván rossz néven vetted a kioktatást, hiszen magánügy. Anyósod lehet jókat akart, hiszen neki sem célja, hogy rideg házasságban éljetek, de ez túlzás. AZért visszakérdeznék, hogy a kedves mama mikor hentergett ejjót a papával /már ha van férje/. :D
Igaza van, õ az Urad, tiszteld és lesd minden kívánságát!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek hogy oldjam ezt meg?
Na, ezt egy pillanatig sem tûrném...Több mint beteges a párod viselkedése.
Az, hogy a szex téma nem tabu a párod és az anyja között, szerintem normális. Még az is belefér, ha tõle kér tanácsot. Van ilyen, hogy szabadabb gondolkodásmódban él egy család és a szexualitás is a normális, természetes dolgok közé tartozik. Mint ahogy az is. Az már nem elfogadható, hogy anyós veled is akar errõl beszélni (kivéve ha ti is vagytok olyan viszonyban mint õ meg a gyereke egymással). Az meg pláne durva, hogy õ kér meg arra, hogy ugyan szexelj már a gyerekével, és a "kötelesség" szó egyáltalán mit keres a szerelmi intimitás témában? A pároddal beszélj. Mond meg neki, hogy számodra ez nem fér bele, hogy az anyós veled ilyenekrõl beszél. Sõt ha téged zavar, hogy õ ilyenekrõl beszél az anyjával, arra is kérd meg, hogy ne tegye. Marajdanak az általánosságoknál, konkrétan ne beszélje ki vele a ti együttléteiteket. Egy normális ember ezt megérti és meg is teszi a párjának. Hiszen az egész szexualitásnak akkor van értelme, ha minden tekikntetben örömöt okoz mindkét félnek, nem pedig szorongást és szégyent. Nyíltan mond ezt el a párodnak, meg kell hogy értse.
Nem beteges szerintem az, ha nem állsz készen (most) a gyerekszülésre/gyereknevelésre. Az beteges, hogy átvered a párod, vagy ha ez a félelmed a kapcsolat rovására megy. Miért nem lehet megbeszélni ezt a pároddal?
igen, beteges. nagyon! egyébként a párod tervez gyereket a közeljövõben, hogy titkolod a fogamzásgátló szedését?
Ti betegek vagytok. Ezen görcsölni a gyönyör pillanataiban...... Én is védekezek, szedek tabit, de ez beteges. Köttessétek el magatokat, és kész.
11:49-es te komolyan agybeteg vagy ember, szerintem menj el dokihoz de halál komolyan. CSodálom hogy a csaj nem ba***ott még ki
Próbáld kizárni ezeket a gondolatokat. Én nem félek, úgy vagyok vele, hogy ha túlparáznám akkor azzal az ördögöt festeném a falra. Gondolj arra, hogy te mindent megteszel és ha mégis összejönne a baba, nem a te hibád. Beszélj esetleg szakemberrel, ha muszáj, hiszen ez folyamatos stresszt és feszültséget kelt benned emiatt még késõbb erre a kapcsolatod is rámehet akár, mivel alapból az sem mondod el, hogy védekezel máshogy.
Hány évesek vagytok? 15? Amúgy én is félek a teherbeeséstõl, mert tudom, hogyha most terhes lennék, az egész életemet kidobhatnám a kukába a terveimmel és az álmaimmal együtt, vagy mehetnék abortuszra, ami szintén szörnyû, belegondolni, hogy megöletem a saját gyerekem...egyik se jó. Én a párommal mindig gumit húzattam, a lehetõ legerõsebbet és legdrágábbat, hiába nyafogott, nem érdekelt:D Ha mókázni akar, akkor húzzon gumit:D Amúgy bogyót is szedtem:D
Sajnálom a párod. Ennyi. NEm azért, mert nem akarsz vele szexelni, hanem mert átvered.
én ugyanez vagyok férfiban, mint te kedves kérdezõ! ha szexre kerül a sor, kettõ gumit húzok, de még mielõtt felhúznám, megnézem, a csomagolás nem sérült-e, vagy nincs kilukasztva esetleg tûvel. soha nem élvezek gumival sem a páromba, mindig kihúzom, még a p.ncija közelében sem élvezek el. a zsebkendõ amibe szoktam törölni, vagy egybõl felgyújtom a kályhában, vagy a kinti kukába viszem ki, hogy még véletlen sem kerülhessen a kezére, vagy a testére sperma. ha elmentem, nem nyalogathatja, mert akkor is hozzáér a kezével, és nehogy utána felnyúljon magának. de azzal terrorizál, hogy gumi nélkül csináljam, és élvezzek bele. asszem ebbõl válás lesz így!
Jobb is, ha te nem szülsz gyereket.
Azt hazudtad, hogy meddõ vagy? Ó, bárcsak nagyon nehezen esnél teherbe - vagy sehogy -, mikor már annyira szeretnél! Nem szokásom rosszakat kívánni másoknak, de te megérdemelnéd. Ilyen ocsmányságot hazudni, ráadásul annak, akit - állításod szerint - szeretsz. Nem köpted még szemen magad??? Megtehetnéd igazán. Aki meg semmilyen módon nem ér a barátnõjéhez, az menjen pszichológushoz, mert nem normális, amit csinál. A csaj helyében már rég kidobtam vna.
A kérdező hozzászólása: Elkötettni nem akarom mert lehet késõbb meggondolom magam. De neki már van gyereke.
Szóval azt hazudtad, hogy meddõ vagy.Fúj de undorító egy nõszemély vagy.Így átverni a párod.De ennyi erõvel tényleg el is köttetheted magad.
A kérdező hozzászólása: Igen úgy tudja. Mondtam neki, hogy biztos nem lehet gyerekem.
Szerintem mondd el a párodnak, hogy szedsz gyógyszert, mert még nem szeretnél kisbabát. Én is ilyen szituban voltam, én megmondtam.Nincs ebben semmi.
Pontosabban abban, hogy a volt párom szeretett volna, de neki már volt, én meg még nem.
Kérdezö! Nem szokásom a gonoszkodás, de most az leszek! Azt hazudod hogy meddö vagy? Tiszta szívemböl kívánom hogy valóban legyél az! Én 17 éves korom óta meddö vagyok egy mütét miatt (hasi katasztrófa perforált vakbélgyulladás miatt) és neked van pofád ilyet hazudni??? Szánalmas hü..e kis pi..a vagy!
Miért titkolod? Mond meg a párodnak, üljetek le megbeszélni, hogy nem szeretnél gyereket semmiképpen sem ezért gumival csináljátok és emellett fogamzásgátlót is szedsz. Ha majd mind a ketten szerettek gyereket akkor majd próbálkoztok vele, de a terveidbe MOST semmiképp nem fér bele a lurkó
Jó kis kapcsolat lehet ez... de tudod mit, egy ilyen nõ nem is érdemel jobbat. Bunkó leszek, jobb is, ha nem szaporodsz, mit tanítanál a gyereknek, hogyan kell átverni valakit? Azt hazudni, meddõ vagy, szánalmas.
A kérdező hozzászólása: Nem hazudtam azt csak a páromnak mondtam lehet, hogy nem lehet gyerekem és ezért nem esek teherbe.
Nem hazudtál, csak azt mondtad. Aha. Szánalmas vagy, Kérdezõ, ezen nincs mit szépíteni. Sajnálom azt a férfit.
"Kedves" kérdezõ....igen, beteges, de inkább az, ahogy a problémát kezeled! Nem akarsz gyereket? Ez nem gáz, de vagy mond meg a párodnak õszintén, vagy köttesd el magad, mert akkor legalább a szexet élvezni fogod, és nem parázol. Szerintem hihetetlen ciki, hogy ebben hazudsz neki, de ha mindenképp át akarod verni egy életen át, akkor az elköttetést is megcsináltathatod a háta mögött. Ez a helyzet így szar, mert hazudsz is neki, ráadásul nem is szexeltek. Most komolyan, neked ez így jó?
12:32 Hogy lehet ilyet gondolni egyáltalán, hogy ciki óvszerrel védekezni... Anyukám úgy tudta, nem lehet már babája, ezért nem védekeztek, így lett kistesóm. Azóta óvszert használnak, pedig már lassan 25 éve vannak együtt! Szóval akkor a párod úgy tudja, hogy nem is védekeztek? Mert ha gumit nem használtok, a tablettáról meg nem beszélsz...
És mikor akarod elmondani neki?Szerintem inkább ne is raboljátok egymás idejét.Keress valakit, aki nem akar és gyereket köttesd el magad.
A kérdező hozzászólása: 23/L Én már dolgozom úgyhogy nem dobnám ki a kukába aterveimet ahogy te fogalmaztál.
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok gyereket a párom sem valószínû, hogy akarna többet. Csak az öccsének nemrég született meg a kislánya és most próbálják rábeszélni egy harmadik gyerekre a páromat.
Nem tudom a párodnak vajon nem tûnik fel, hogy nem esel teherbe? Ennyire hülyének nézed? Vagy el sem megy benned, és így azt gondolhatja, hogy persze, hogy nem leszel babás. Különben én pasi fejjel biztosan agyalnék rajta, hogy hogy lehet, hogy szexelek a csajommal, elmegyek benne, de közbe soha nem sikerül felcsinálnom. Valszeg azért sejthet valamit... Nekem ilyen érzéseim voltak az abortuszom után, ami nyilván normális, hiszen nem akartam ismét átélni a procedúrát. Fog. tabi mellett se hagytam, hogy elélvezzen bennem és még gumit is húzattam az akkori páromra. Ma már a tabletták elég védelmet nyújtanak, így önfeledten élvezhetem a szexet. Nektek /az egyik kissé kamunak tûnõ válaszadóval együtt/ pszichés zavarotok lehet. Esetleg van egy hugod/öcséd? A terhességtõl való félelem annak is az oka lehet, hogy édesanyád terhessége alatt te mellõzve voltál, és a késõbbiekben is mindig elõnybe részesítették a kisebb testvéred. Nem jut eszedbe valami, ami miatt ez kialakulhatott? Ezt meg kell oldani, mert bármelyik kapcsolatodat megmérgezheti.
Teljesen normális az, hogy nem akarsz harmadik gyerek szülni, az viszont nagyon gáz, hogy nem beszéled meg a pároddal a fogamzásgátlót. Amúgy, ha ennyire félsz a teherbeeséstõl, akkor miért nem köttetted el magad a 2. gyerek után?
A kérdező hozzászólása: Én még nem szültem. Én nem vagyok egy anyuka tipus. Mások egy idegen babához is beszélnek én meg nem tudok hozzá sem szólni. Sógorom kislányát is inkább kerülöm. Na meg félek a szüléstõl a terhesség alatti rosszúlétektõl.
ha egyáltalán nem akarsz gyereket, akkor tök felesleges fogamzásgátlóra dobálni a pénzt, és hormonokkal tömni a szervezetedet. köttesd el a petevezetéket, akkor tuti nem leszel terhes. momentán én sem szeretnék még gyereket, mégis bõven megteszi a gumi mint védekezési mód. egyszer elszakadt, akkor mentünk 72órást íratni. 9 éve élek szexuális életet, eddig egyetlen parás hónapom sem volt.
A kérdező hozzászólása: De az hogy néz ki, hogy egy érett pasival akivel együtt is élek gumival védekezünk? Ciki lenne.
Mégis mi a ciki benne?A legbiztonságosabb módja annak, hogy ne kapj el semmit.Egyébként én sosem szedtem fogamzásgátlót, mert nekem kamasz koromban nem volt minden rendben a hormonjaimmal, és nem akartam plusz hormonokkal terhelni magam.Semmi gond nincs a gumival.Igaz nem 100%-os védelem, de a tabletta sem az.
A kérdező hozzászólása: Miért kapnék el bármit is? Mi megbízunk egymásban.
Szerintem akik nagyon nem akarnak gyereket köttessék el magukat. Mi egy gyereket terveztünk, már másfél éves, most lett aktuális az, hogy a férjem elköttesse magát. Nekünk ez a legegyszerûbb és hatásos módszer. Legalább nem kell a gumival szenvedni sem pedig gyógyszert szedni.
A kérdező hozzászólása: Ti tényleg nem értitek? Hogy köttetném már el magamat amikor a párom nem tudja, hogy nem akarok gyereket?
20-as vagyok, addig meg mi is gumival védekezünk.
Kérdezö! Te aztán sötét vagy nagyon! Figyi! Ne is feküdj le vele, majd félreke..él. Gyereked sem lesz úgy, meg ö is elégedett lesz, söt lehet mást teherbe ejt. Ez kell neked? Te jó ég...
Mekkora egy hülye vagy! Ilyennel viccelni? Mond meg, hogy utálod a gyerekeket és nem akarsz!

Szerintetek az normális hogy a tesóm szexelni akar velem? én 18/F a tesóm 19/L tegnap este a szexről beszélgettünk és a tesóm mondta hogy ő szívesen szexelne velem. Ezt lehet normális dolognak venni?

szeretném ha normális ésszerű válaszokat adnátok

Legjobb válasz: Nem. Pláne ha édestestvéred. Ha nincs vér szerinti rokonság, akkor szimplán megszólják, de az elõbbi eset pedig nevezetes, vérfertõzésnek hívják, és NEM.

Nem. Pláne ha édestestvéred. Ha nincs vér szerinti rokonság, akkor szimplán megszólják, de az elõbbi eset pedig nevezetes, vérfertõzésnek hívják, és NEM.
nem. nem.
"Alapból" a nemi vágy nem feltétlenül válogat rokoni összetartozás szerint. Több film is dolgozott fel olyan történetet, amelyben testvérek szerettek egymásba, anélkül, hogy tudták volna, hogy testvérek (pl. csecsemõkori elválasztás miatt). A rokoni, pláne az egyeneságbeli kapcsolatok elutasítása azonban olyan mély kulturális és gyakorlati okokra vezethetõ vissza, amely alapján szerintem nem normális egy ilyen viszony. Ha rokonoknak gyerekük születik, akkor az bizonyos rokoni fok felett vérfertõzésnek számít, és törvényi következménye is van. Ma már persze a szexuális örömszerzés és az utódnemzés "könnyen" elválasztható egymástól, ettõl még nem normális szerintem egy ilyen kapcsolat. 36/F
Erre normális választ? Inkább kezeltessétek magatokat, gyerekek.
unokatesoval vagy rokonnal elmegy, de a rendes tesoddal mar tenyleg nem normalis.
fúj, ez undorító, én is szeretnék már egy barátnõt, de saját tesómmal sosem tudnék csinálni semmit sem
ez fake szerintem :D ilyen nem fordulhat elõ XD
Made in Japan?
alapból a nemi vágy nem alakul ki rokonok között részben a feromonoknak köszönhetõen
Elég fura és tõrvénytelen . vagyis n e reklámozd de ha akarjátok csináljátok bizti nagyon izgi lehet..
Nem normális.
Szerintem meg csak kíváncsi a nõvérke, nem kell rögtön lebetegezni õket. Biztos nem szerelembõl, vagy ilyen-olyan vérfertõzés miatt szeretné, csak hajtja a kíváncsiság.
"csak hajtja a kíváncsiság." egyes pedofilok is ezt a kifogást használják Kérdezõnek: csak olyat tegyél meg, amit nem szégyellsz másoknak bevallani. Gondolom ezzel a "ráélvezéssel" se dicsekedtél el senkinek. A kíváncsiság nem ér meg annyit, hogy utána egész életedben gyötörd magad.
ez tutira kamu..
Én nem ki irtam vona hane megdogtam volna a hejében. :D
a nõvéred nem normális, ez egyértelmû... különben le is csukathat ezért valaki ha megtudja szal, úgy dugd meg a tesókádat...
nem csak a mostoha tesód akivel papíron vagytok rokonok, de a valóságban semmi közötök egymáshoz? én azt mondom hajrá. Hátha összejöttök és mégis lesz belõle valami.

Emberek! Számomra megdöbbentő dologra jöttem rá. Szerintetek az gáz, hogy ha 1 férfi szinte minden nap hokizik porno filmekre, mialatt én a barátnője dolgozom, de a szex "viszonylag" (már akinek, khöm. ) sűrűn előfordul, heti 3-4 alkalommal?

Lehet én vagyok túl maradi,hogy rosszul esik,hogy vad idegen n?kre veri ki magának, én meg ha este mennék a témára,ledob?

Legjobb válasz: Nem akarlak megijeszteni, de saját példámból kiindulva: Amióta (lassan 3 éve) összejöttem a feleségemmel, azóta összesen 2x vagy 3x maszturbáltam. Ha teljesen kiegyensúlyozott (mind mennyiségileg mind minõségileg) a szexuális élete egy férfinak, akkor nincs szüksége önkielégitésre! Ha heti 3-4 szex mellett még naponta 1x ki kell vernie, akkor ott valami baj lehet. Vagy a pasinak túl nagy a szexuális étvágya, vagy valahol a szex minõségében lehet hiányérzete! Bár úgy is fel lehet fogni, hogy: addig jó, míg a felesleges energiáját hokizással csillapítja, minthogy félrekefélne!

Nem akarlak megijeszteni, de saját példámból kiindulva: Amióta (lassan 3 éve) összejöttem a feleségemmel, azóta összesen 2x vagy 3x maszturbáltam. Ha teljesen kiegyensúlyozott (mind mennyiségileg mind minõségileg) a szexuális élete egy férfinak, akkor nincs szüksége önkielégitésre! Ha heti 3-4 szex mellett még naponta 1x ki kell vernie, akkor ott valami baj lehet. Vagy a pasinak túl nagy a szexuális étvágya, vagy valahol a szex minõségében lehet hiányérzete! Bár úgy is fel lehet fogni, hogy: addig jó, míg a felesleges energiáját hokizással csillapítja, minthogy félrekefélne!
Ha a sex mennyisége és minõgése nem változik akkor engem egyáltalán nem zavarna :)
Minden férfi csinálja, akkor gáz, ha a szexuális életetek rovására megy már.
Szerintem az a gáz, aki mellett ennyi hoki kell :)
Érzed te, hogy ez a kapcsolat már halódik. Egy év, az állati hosszú idõ már manapság párkapcsolat terén, és bizony ennyi idõ alatt kiütköznek a problémûk, kimutatják az emberek a foguk fehérjét!! Szerintem amikor jön egy neked megtetszõ helyes újdonság fickó, ne kéresd magad, passzold le ezt a régi alakot rá. A te kapcsolatod már eléggé halódik, sorvadófélben van! Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Hát akkor most már tényleg nem tudom, majd feldobom ma a témát valahogyan, én szivesen beszélnék róla, de úgy vettem észre ez nála tabu, majd lehet eztán nem lesz...de minden esetre, akkor sem esik jól! Ebben az egyben biztos vagyok, és ha csinálja tovább sem tudok ellene mit tenni! Köszönöm a válaszokat!
errõl van szó, meg kell beszélni, vannak dolgok amirõl a pasik nem szeretnek hallani, arról hogy nem teljesitenek jol ezert nem is szeretnek beszélni a szex ezen részérõl.a viselkedésének oka bármi lehet de ha türelmet és megértést lát rajtad nem azt hogy elégedetlen vagy beszélni fog.márpedig ha szereted beszélgetni kell nem kihajitani.szerintem.sok sikert
khmmm... ERSTE CLASSE MASTUBATE. MI A KÉRDEZÕ PROBLÉMALOPPS?
Szia! Nálunk ugyan ez a probléma!! Tényleg mintha magamat látnám.. Ti meg tudtátok beszélni? Mit mondott a párod ? Az enyém így reagált: Örülj hogy pornó filmet nézek és nem csallak meg! Most meg mászna rám éjjjel nappal, de mostmár nekem nincs kedvem az egészhez :(
A kérdező hozzászólása: Utsó: Üzentél, üzentem!
Meg kaptam :)
22Egy utolsó féreg, aki ilyet mond.Alap, hogy nem csal meg, nehogy már ennek örülni kelljen.Lányok miért tûritek el ezt?Álljatok már a sarkatokra!
Jaaj, mikor tanuljak mar meg a csajok, hogy a fiuk mindig fognak hokizni es mindig fognak pornot nezni! Es milyen szar kapcsolat lehet mar ahol nem tudod megmondani a sracnak hogy hallod itt nem torolted le az anyagot :) viszont ezert nem szolsz hozza! Nagyon primitiv csaj lehetsz! Amelyik pasi azt mondja hogy nem csinalj, õ is csinalja! Es rohadt jo pornot nezni! Es csak a primko csajok balheznak ilyen miatt. Az en csajom tudja es nem szol emiatt :) es megert! Csomoszor van hogy pornot nezunk ketten es mondjuk õ veri ki nekem... Vagy azt mondja hogy vegignezi ahogy csinalom... Ahhhh, sajnalom a sracot! Mondd meg neki hogy hagyjon ott a p*csaba mert nagyon troger csaj vagy! Koszi
Gáz. Amíg párkapcsolatban élek eszem ágában sincs pornót nézni. Minek? Jobb a nõmmel. Némely pornós "hölgyemény" meg csak kiábrándított. Jó nagy vágás mindkét melle alatt és hasonlók. Jobb a nõm.
* ne vedd
1. miért kéne, hogy szexközbe másra gondoljon, fantáziáljon ha egyébként pornót néz? 2. nincs olyan férfi (tisztelet a kivételnek) aki ne nézne pornót. Nem azt jelenti, hogy nem elégíted ki, de teljesen más maszturbálni és szexelni. Más élmény. 3. Ha nem ismernéd ezt a kis humoros mondást: Egy jó barátnõ a merevlemez 10%-át szabadítja fel. Szerintem nem vedd ilyen komolyan, ne kombinálj (nem szeret) ne dramatizáld túl, mert arra aztán tényleg rámehet a kapcsolat. Én szoktam beszélni Róla a párommal. Tudom, hogy néz pornót, de meg se fordul a fejemben hogy azért mert nem kíván, szeret, stb... 21L
szerintem az sok.
A kérdező hozzászólása: Én a múlt hétvégén álltam be dolgozni. Elõtte sokat voltam itthon, úgy nem csinálta.(legalább is itthon) De hétfõn meg kedden biztos, és nem is volt szex...Ku*va szarul esik, mert én meg szerettem volna...Én nem tartom magam unalmasnak az ágyban, mert rengeteg mindent kipróbáltunk már és állandóan szinesitem tovább a dolgokat, és tudom, hogy tetszik is neki...PONT EZÉRT nem értem, miért dobott le!
Nem kommunikációs gond van? Az, hogy te meg szeretted volna milyen tetteket takar? kezdeményeztél? vagy csak vártál hátha õ? és közben kitaláltad, hogy biztos azért nem mert masztizik, stb. stb. Ehhez két gondolat, egyik hogy az, hogy pl. pornót néz valaki nem jelenti automatikusan, hogy masztizik is rá, a másik, hogy az, hogy valaki masztizik napközben nem akadálya este semminek... a gond máshol van.
Én pasi vagyok, és éltem már együtt csajjal.A lényeg, hogy heti 4, az nekem kevés lenne, inkább napi 2, úgy hogy 1 gyors reggel, és egy jó este.Minden nap.Na jó, ha ki marad 1-2 nap, nem nagy dolog, de az se rendszeresen.Viszont, az én legutolsó elõtti barátnõmmel megvolt ez, mégsem tudott rendesen kielégíteni.A legutolsó meg napi 1bõl is szinte kifacsart.Szóval minõségtõl is függ.De ha úgy van, miért nem csináltok home pornót?Akkor ha hiánya van, nézegethet téged meztelenkedni, vagy masztizni, vagy ahogy dugsz vele, és akkor te is elégedett vagy, hiszen nem másra, õ is, hiszen nézheti.De ha változást akarsz, igyekezz jobban az ágyban.
A kérdező hozzászólása: Kommunikációs gond, maximum hétfõ óta lehet. Õ nézte is, és csinálta is rá, mert néhol elfelejtette letörölgetni. (Pont utána érhettem haza rá pár percre egyébként). Este meg kezdeményeztem és egyértelmû jeleket adott arra, hogy õ álmos...Na én onnantól nem szólok hozzá egy szót sem, már azóta ba*tat, hogy mi a bajom, de ezt most hogyan mondjam neki, hogy figyu, sz*arul esik, hogy más nõkre vered ki magadnak...Én meg a mai napig rá gondolok, még szex közben sem fantáziálok másokról...és rossz tudni, hogy õ meg ezek szerint folyamatosan a képekre gondol...pfff szerintem õ már nem szeret engem.
Pedig mielobb beszelj vele es tisztazzatok. En is csinalom , de csak azert mert az asszony szarik ram. Amig megvolt a napi egy sex addig eszembe sem jutott magamhoz nyulni.Tehat vagy keves a sex vagy a csaj nem eleg kielegito.
szerintem pont igy mond meg neki ahogy leirtad:) kár rágnod magad rajta, elmondod es ha normalisan reagal ugy is megbeszelitek:)
Szia! Ha egy férfi szeret téged és kielégíti az együttlétetek, gusztustalan, megalázó , hogy más nõre élvezkedik, hiába próbálják ezt normálisnak beállítani.Az én barátom nem vágyik ilyesmire, hiszen rám kíváncsi, engem választott.Gondolj bele ha bemenne egy meztelen nõ szobájába és élvezkedne a vergõdésére, eltûrnéd?Na, a pornó ugyanez, "csak" virtuálisan de ez semmit nem változtat rajta!!És ráadásul a te közeledésedet elutasítja, és te szenvedsz miatta.Dobd ki a túróba az ilyen pasit.
ez tok gáz, hogy mindig mindenhol az van hogy dobd ki..ha nem viszi ki a budos zoknit dobd ki, na jó szar példa de ez van.ha a megbeszeles utan ugy dontenek nincs megoldas szakitsanak ha tényleg nem mûködik de még meg sem beszélték....az meg hogy pornót néz?spec nekem sem tetszene, de vannak olyan párok ahol a hármas is tök normális, erre kár alapozni..
Nem azt mondom h jó amit a pasid csinál, de a kommunikációs gond belõled jön, ha nem árulod el neki mi a baja. Mg jó h nem közli egybõl, mert szégyelte.
egyáltalán nem!! sõt szerintem becsülendõ, hogy van aki még így gondolkodik :)
egyetértek az eddigi válaszokkal :)
Naná, hogy nem gáz. :) Sõt még büszke is lehetsz magadra...
nem gáz ! és jól is teszed, hogy nem állsz le akárkivel.
én még csak 16 vagyok tojáshéj a popón..de azért tetszik, hogy nem volt a farkad a fél városban..:)
Büszke lehetsz magadra.
nem gáz
Osztom az elsõ véleményét :)
Igen teljesen normális
Normális, de azért szerintem ne halogasd hoszonéves korodra, mert a végén már az lesz a bajuk a lányoknak, hogy túl idõs vagy és még szûz.

Szerintetek normális dolog, hogy a fiam az unokámmal "zsarol"?

Sajnos meg özvegyültem, van új párom, akit évekig elfogadott gyermekem, de az utóbbi időben nem igazán harmónikus a kapcsolat vele. Nem tudom, hogy miért csak találgatok, telefonon nem hív fel, csak akkor beszélünk, ha én felhívom. Azonban azt a fejemhez vágja, hogy jólenne, ha sürübben elmennék, mert az unokáknak nagy szüksége lenne rám. Évente 5-6 alkalommal találkozunk mert 350 km.re lakunk egymástól. Nekem is szükségem lenne rá mint gyermekemre, az nem jut eszébe? Nem tudok sürübben elmenni, akkor miért bánt engem ezzel? Tata vagyok egyébként nem mama, horábban volt aki le hisztis öregasszonyozott.

Legjobb válasz: Szerintem ez nem zsarolás, csak jelzi a fiad, hogy hiányzol nekik. Ennek inkább örülnöd kellene. Az évi 5-6 alkalom nagyon kevés. A pároddal való rossz viszonyát neked kellene kideríteni és rendezni a kapcsolatot, hiszen ha ilyen ritkán látjátok egymást a gyerekeddel meg az unokáddal el fogtok hidegülni még jobban egymástól. Kommunikáljatok, hiszen az egyiknek a párja a másiknak meg a szülõje vagy!

Szerintem ez nem zsarolás, csak jelzi a fiad, hogy hiányzol nekik. Ennek inkább örülnöd kellene. Az évi 5-6 alkalom nagyon kevés. A pároddal való rossz viszonyát neked kellene kideríteni és rendezni a kapcsolatot, hiszen ha ilyen ritkán látjátok egymást a gyerekeddel meg az unokáddal el fogtok hidegülni még jobban egymástól. Kommunikáljatok, hiszen az egyiknek a párja a másiknak meg a szülõje vagy!
Ha az a gondod, hogy a fiad nem hiv fel hosszabb ideig, akkor miért nem azt irod a kérdésedbe? Másrészt ha hiányzik a kapcsolattartás, akkor miért nem hivod te öket? Nekik valószinüleg sokkal kevesebb a szabadidejük, mint neked, mert a család, gyerek meg munka elég idöigényes, gondolom, neked meg vagy nyugdijad van, vagy esetleg dolgozol, de utána akkor telefonálsz, amikor akarsz. Hivd fel öket gyakrabban és meg van oldva a dolog. Azt meg, hogy mi a bajuk a barátnöddel csak úgy fogod megtudni, ha megkérdezed. Könynen lehet, hogy az egész valami félreértés, pl azt hiszik, hogy miatta nem jelentkezel gyakrabban.
Nem értem, mi ebben a zsarolás, a fiad egyszerüen szeretné ha többet lennél a kicsivel. Az meg, hogy ennyire messze laktok, megindokolja, hogy mert nem tudsz gyakrabban menni. Ha szerinte túl kevés a kapcsolat, akkor ök is meg tudnak téged látogatni. MI abban a bántás, hogy szeretne gyakoribb kapcsolatot? De azt nem értem, hogy mit akar ez a mondat jelenteni: "Nekem is szükségem lenne rá mint gyermekemre, az nem jut eszébe? " Nekem eszembe sem jutna, hogy szükségem van a gyerekeimre, természetesen örülök, ha találkozunk, de akkor sem vagyok bajban, ha nincsenek itt. 54/N négy felnött gyerekkel, akik máshol élnek az unokákkal együtt
A kérdező hozzászólása: Nekem nem azzal van problémám, hogy szeretné, ha sürübben találkoznék az unokákkal, ez normális dolog. Az a probléma, hogy Õ ezt észre veszi, de azt nem, hogy hónapokid fel sem hív, nem beszélünk ha én nem hívom.
Elmondom a másik oldalt is, nálunk pont fordítva van. Apám a város másik végén lakik, autóval kb fél óra. Fél évente egyszer valami mondvacsinált üggyel idejön "megnézni az unokáját" csinál róla 100 fotót, kivakuzza a szemét am kicsinek, majd elmegy. Ezen felül havonta ír egy e-mailt, hogy "szóljak, ha szívesen látom". Csak az a baj, hogy nekem hihetetlen megterhelõ, ha idejön. Pöccre ki kell nyalni a lakást, mert õ tisztaságmániás, játékokat elpakolni, mert mindenért beszól, megjegyzi, mekkora mocsokban élünk, milyen rendetlenek vagyunk, stb. És persze meg van sértõdve, hogy "azért nem jövök, mert nem hívtok". Szóval ilyenkor menj el unokázni! Örülj, hogy szükségük van rád, hogy hiányzol nekik!
A kérdező hozzászólása: 5-ös válaszolónak. Ha hiányozok, akkor miért nem hívnak fel? Ha nem keresnek akkor mi a francnak menjek oda. Nem mehettem el az oviballagásra, mert kicsi volt a hely és azt mondták csak a szülõk menjenek. Videón láttam, hogy a másik nagytata és nagymama ott biggyeszkedett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!