Találatok a következő kifejezésre: Szerintem túl a babám, (3 db)

Mi az a fejlodesi ugras es mikor van? A babam most 6 hetes es egyik naprol a masikra sokkal tobbet akar enni, szerintem tul sokat is. Kb.30-50-el tobbet mint irjak ebben a korban.

Legjobb válasz: Ekkor ugrásszerûen növekednek. Ehhez több tejre van szükség, amit a gyakoribb szoptatással lehet néhány nap alatt megnövelni. 6 hetesen, 3 hónaposan, 6 hónaposan van egy ilyen kiugró szakasz. Azzal ne foglalkozz, hogy mit írnak a könyvek, hallgass a babádra, õ nagyon jól tudja, mennyi tejre van szüksége:)) Szoptass nyugodtan igény szerint, az anyatejes babákat nem lehet túletetni. Minden jót! 4 gyerekes anyuka

Ekkor ugrásszerûen növekednek. Ehhez több tejre van szükség, amit a gyakoribb szoptatással lehet néhány nap alatt megnövelni. 6 hetesen, 3 hónaposan, 6 hónaposan van egy ilyen kiugró szakasz. Azzal ne foglalkozz, hogy mit írnak a könyvek, hallgass a babádra, õ nagyon jól tudja, mennyi tejre van szüksége:) ) Szoptass nyugodtan igény szerint, az anyatejes babákat nem lehet túletetni. Minden jót! 4 gyerekes anyuka

Szerintem túl nagy a babám, lehet, hogy abba kéne hagynom az Elevit szedését? Sokan mondják, hogy puffasztja a babát!

Legjobb válasz: Én is úgy tudom hogy aki szedi az elevitet nagy lesz a babája.(4kg fölött)Én nem szedem,inkább rengeteg zöldséget és gyümit eszek.

Én is úgy tudom hogy aki szedi az elevitet nagy lesz a babája.(4kg fölött)Én nem szedem, inkább rengeteg zöldséget és gyümit eszek.
Mennyi idõs terhes vagy? A dokim (10 hetes vagyok), most azt monta, hogy méretének megfelelõ a baba, de csak két naponta szedjem az elevitet, mert nem fog a baba kiférni. Jobb ha megkérdezed a dokid, mert ha egeszségesek vagytok akkor nem indokolt naponta, és valaki késõbb csak heti egyet szed. Az elevit a legelején alegfontosabb, meg a többi magzatvédõ vitamin is , utána már nem feltétlen szükséges.
A terhesvitaminokat a 20-24-ig hétig ajánlatos szedni, amíg a genetikai fejlõdés befejezõdik. Utána már nem kell, elég egészségesen táplálkozni, bár sokan utána is szednek heti szemet.
A kérdező hozzászólása: Most vagyok 22 hetes, és a genetikai uh-on azt mondták, hogy minden tökéletes, de én ahogy megnéztem az egyik táblázatot, úgy nagy a feje:( Egyébként rengeteg gyümit, zóldséget eszem:)
Szia! Mi most vagyunk 36 hetesek, a bébim 2760g, vagyis teljesen jó érték. Amióta megtudtam, hogy terhes vagyok szedem az elevitet. Eleinte napi 1-et, aztán a 4. hónaptól minden másnap, majd a 8. hótól heti kettõt. Emellett semmi mást nem szedtem, kizárólag alkalmanként, ha nagyon kellett Magne b-ét. Én nem hiszek ebben, hogy az elevittõl lenne nagy a baba. Nemrég szült az egyik barátnõm, aki teljesen vitamin-ellenes, semmit nem szedett, a bébije mégis 4, 5 kg lett. Az orvosok is elcsodálkoztak, azt mondták a bébi nagysága 98%-ban alkatfüggõ, teljesen mindegy mit eszel, õ úgyis azt szedi el ami neki kell! Szóval szerintem ezen ne aggódj, nem puffasztja a babádat, de tény, hogy teljesen felesleges sokat szedni belõle.
Szia. Én is az Elevitet szedem. Anno megkérdeztem a dokit is és a védõnõt is mi a véleményük arról, hogy az Elevittõl óriás babák születnek és azt mondta egymástól függetlenül mindkettõ, hogy nincs rá bizonyíték kutatásokkal alátámasztva, úgyhogy szedjem nyugodtan. Én most 32 hetes vagyok és a babám a korának megfelelõ súlyú.
Szia!Én rendszeresen szedtem a Gravida-t a terhesség elõtt is, a hatodik hónapig!Akkor kiderült, h kb 3 héttel nagyobb a Babó a koránál!A terhesviteminok tényleg vitaminbombák, s növelik a Babó méreteit!persze alkatfüggõ is!Azóta nem szedem, egészségesen étkezem!Így sem lesz aprócska!32 hetes Kismami
Én is kétnaponta szedem. Nekem azt mondta a doki, hogy a 21. héttõl elhagyhatom, vagy csak minimális mennyiségben szedjem, hetente kb. A barátnõm nem szedte és mégis 4 kg-os babája lett. Nem lehet ezt igy kiszámolni, de tény hogy mindennap felesleges szedni. Felturbózod csak vele. A vérképeidbõl úgyis látszik majd hogy mibõl van kevés a szervezetedben. De azért kell a vitamin, fõleg az elején amég kialakulnak a szervei. A folsav nagyon fontos, meg a többi is. És ez mind benne van a magzatvitaminokban. Tehát sztem kétnaponta szedjed abból baj nem lehet.

Nagyon szeretnék már babát, de a férjem nem hajlik felé szerinte még túl korai lenne igaza lehet?

Legjobb válasz: Akkor még várj,én nem eröltetném.Vagy ha egyáltalán nem akar akkor viszont át kéne értékelni a kapcsolatotokat! Mondjuk azt hozzáteszem nem vagytok még lemaradva semmirõl.

Akkor még várj, én nem eröltetném.Vagy ha egyáltalán nem akar akkor viszont át kéne értékelni a kapcsolatotokat! Mondjuk azt hozzáteszem nem vagytok még lemaradva semmirõl.
Elhiszem, de ha õ még várni akar és nem tudod meggyõzni, akkor tényleg nem érdemes erõltetni, fiatalok vagytok, ráértek.Teremtsetek meg mindent és közben lehet õ fog jönni hozzád, hogy szeretne babát.
korai még igen
Szia! A nõk általában hamarabb érnek meg az anyaságra, mint a férfiak az apaságra. Ha õ még nem érzi úgy, hogy itt az ideje, akkor várjatok! Rengeteg idõtök van még, élvezzétek egymás társaságát. Ha szeret téged, nála is el fog jönni az az idõ, amikor majd úgy érzi, hogy megérett a kapcsolatotok a babavállalásra. Egyébként mióta vagytok együtt?
Lehet, hogy korai, de ezt szerintem nem az életkor alapján kell eldönteni. Van olyan, aki 20 évesen érettebb, mint más 30 évesen. Az anyagi biztonságról meg annyit, hogy ne az alapján döntsetek. Persze meglehet érteni, hogy szeretnétek mindent megadni a babának, mint mindenki más, de mi is (és szerintem sokan mások is) ha ezt tartottuk volna szemelött, akkor nem vállalnánk (vállaltunk volna) gyereket, és én sem lennék még terhes. Ez az én véleményem.
nálunk is hasonló a helyzet. 20 vagyok, õ 23. én is szeretnék babát, de nem erõltetem, meg csak néha jön rám, hogy de jó lenne. mi úgy vagyunk vele, ha jön hát jöjjön :) apukám mondott egy bölcseletet: "ha annak idején azon agyaltunk volna, hogy mikor lesz elég pénzünk egy gyerekre, vagy mikor leszünk rá felkészülve. anyád 40évesen szülte volna az elsõt!" remélem segít :)
A kérdező hozzászólása: bocsi helyesírásért.
A kérdező hozzászólása: 2 éve vagyunk eggyüt, 7 éve ismerem.
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok õ 22. Dolgozik. Van egy kertes házunk. Szeretnék de õ még nem.
A kérdező hozzászólása: Õ mondta hogy szeretne babát, de csak akkor ha már anyagilag biztonságban tudhat minket.
A kérdező hozzászólása: Nagyon rossz nézni, ahogy a családban babáznak a többiek.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!