Találatok a következő kifejezésre: Szerintem túl a (147 db)

Egy idõre el kellene zárni a külvilágtól.
bakker a kutyáról neked kellene gondoskodni(nevelni, mozgatni szocializálni) és nem neki rólad! egy pumitól egyébként is max. annyi várható, hogy egy helyre tereli a betolakodókat :)
Örzõ-védõ célra talán nem juhászkutyát kellett volna választani. Hogy a kérdésedre válaszoljak, remélem soha.
A kérdező hozzászólása: Nem arra gondoltam hogy megegye az embereket.A fajta ismertetõnél azt írja hogy jó házõrzõ.
Az én pumim sem agresszív (miért kéne annak lennie???). Várj még egy kis idõt, mert az enyém most 3 éves és mostanában kezdett figyelmeztetni, ha valaki bejött az udvarra. Légy vele türelmes. Tapasztalatból tudom, az nagyon sokat számít, bármit is akarsz vele elérni.

Csak szerintem túl kevés a szinkron hang?

Néha már inkább feliratosan nézem a filmeket, mert szinte minden második filmben ugyanazok a magyar szinkronhangok.

Legjobb válasz: Nekem fel sem tûnik néha. Amúgy nagy általánosságban szerintem jók a magyar szinkronhangok. De persze tudják nagyon elcseszni is.

Nekem fel sem tûnik néha. Amúgy nagy általánosságban szerintem jók a magyar szinkronhangok. De persze tudják nagyon elcseszni is.
Szerintem nem kevés, nem tûnik fel. Viszont animéket pl sosem nézek szinkronosan, mert annyira elb*sszák a szinkronokat, hogy okádok tõlük... Fõleg amiket mostanában szinkronizáltak... Nana... brr... pedig amúgy a világ legjobb animéje*.*
Az a baj a szinkronnal, h van 3-4 tényleg jó a többi pedig friss diplomás színész akit sehova nem vettek fel dolgozni, mert annyira szar. Na gyakorlatilag hiába nézek én egy csúcsszuper filmet egy Oscar-díjas színésszel, ha a hangja egy gagyi szerencsétlen kölyök aki semmire nem volt jó. Ezért utálom a szinkront, meg a szinkronszínészeket.

Csak szerintem túl szigorúak a szüleim?

Általában azt sem engedik meg, hogy a legjobb barátn?mmel elmenjek sétálni vagy esetleg pont barátn?mékhez (2 utcával arrébb lakik, sétálva is alig 1-2 perc az út hozzájuk...)

Legjobb válasz: Szegényem...:( ez tényleg túlzás a javában. Biztos vagyok benne,hogy csak nagyon féltenek és azt szeretnék,hogy normális felnõtt váljon belõled de próbálj azért velük beszélni mert szerintem ez a te lelki egészségedre sincs jó hatással. Kitartáás!

Szegényem...:( ez tényleg túlzás a javában. Biztos vagyok benne, hogy csak nagyon féltenek és azt szeretnék, hogy normális felnõtt váljon belõled de próbálj azért velük beszélni mert szerintem ez a te lelki egészségedre sincs jó hatással. Kitartáás!
Szerintem is túlzás amit csinálnak. Kérd meg õket, hogy míg nem rontasz a jegyeiden (ha nem tökéletesek azt is mondhatod, hogy próbálsz még javítani- csak utána tedd is meg) szóval addig bízzanak benned. És egy héten egyszer- kétszer mehess szakköre. Barátnõiddel pedig péntekre szervezz programot. Ezeknek szerintem bele kell férni egy 14 éves életébe. Sõt kellenek. Sok szülõ nem képes felfogni hogy a gyereke nõ, és fokozatosan kell elengedni. Így a gyerek is sokkal jobban jár. Viszont van egy olyan rossz hírem, hogy tenni nem fogsz tudni semmit ellene ha mégsem engednek. De majd õk sem ha rossz lesz a kapcsolatotok....
A szüleid vmit kompenzálnak. Vagy van okuk az ilyen viselkedésre, mert te ide nem írtad le a negatívumokat, vagy pedig õket nagyon lazán nevelték, benne voltak minden rosszban, tudják, hogy mennek ezek, és ezért a mániájukká vált a te védelmezésed.
Ponthogy akkor lennék nyugodt, ha a gyerekem olyan gyerekekkel lenne körülvéve, akik normálisak. Aki zeneiskolába, táncra, sportra és egyéb szakkörökre jár, az sokkal kisebb eséllyel züllik el.
A leveled alapján azt mondanám hogy nincs tesód azért ilyen szélsõségesek a szüleid.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget. Egyébként pont ez az, hogy általában péntekre nem is, de hétvégére szervezem a barátnõmmel az ilyeneket, és legtöbbször még olyankor sem akarnak elengedni. 16:42 Van 2 nõvérem :)

Szerintetek ezért tényleg szakítana egy fiú? A barátnő már egy ideje azzal nyaggat, hogy vágassam le a hajam. Szerinte túl hosszú, és még göndör is.

Járok már egy ideje egy sráccal, és már esedékes, hogy lefogunk feküdni, nekem ? lesz az els?. A barátn?m szerint, a srácok utálják, ha egy lány haja ráborul a b?rükre, csikizi ?ket, mondtam, hogy összefogom, szerinte ez se jó ötlet. Már nem tudom mit csináljak. Itt egy kép a hajamról, kérlek írjátok meg, hogy ez tényleg gáz-e az ágyban!!

Legjobb válasz: szerintem nagyon jó a hajad!

szerintem nagyon jó a hajad!
A fiúk a hosszú hajat szeretik. Mit csinálsz a hajaddal úgy néz ki mint egy paróka.
Szerintem a barátnõd irigy.
A kérdező hozzászólása: A kérdésben lévõ képet már nem tudjátok megnézni, de itt egy másik kép a hajamról. Várom a véleményeteket! http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/533422_340205..
Szuperjó hajad van, bár egy ilyen haj borulna rám az ágyban.:) A barátnõd hülye.
A kérdező hozzászólása: Köszi doktorrosz!
Szerintem a barátnõd elmehet a sunyiba! Ha neked így jó akkor ne változtass magadon! A srác meg nem véletlenül van veled. Ja ha számít valamit szerintem is tök jó így. :)
Le ne vágasd! a barátnõd csak féltékeny a szép hajadra. ha a srácot majd zavarni fogja (de nem hiszem), fogd kontyba. de ne vágasd le.
Te vagy az, Judita? A kérdésedre: le ne vágasd, gönyörûszép hajad van. Ha ezért szakítana veled a srác, mert hosszú hajad van, akkor menjen is a francba.
az elsõ képen göndör haj van, a másodikon már csak hullámos. de egyikõtök hülyébb, mint a másik. a barátnõd azért, mert baromságokat beszél, te meg mert hiszel neki.
A kérdező hozzászólása: Én 17 éves vagyok, a barátnõmnek nagyon vagány haja van, rövidebb mint az enyém, és egyenes és ilyen asszimetrikus formára van vágva, nekem nem tetszik, olyan rocksztáros. És nem akarok menõzni a hajammal! tényleg tanácstalan voltam!!!
Szerintem csak menõzni akarsz a hajaddal. Ennyire hülye nem lehetsz.
miez a hülyeség? ezek szerint minden lánynak aki nemi életet él rövid haja van? nanemár Le ne vágasd!!!!
barátnõd nemnormális! nagyon szép hajad van és sztem minden fiúnak tetszik a hosszú, ápolt haj, lehet az göndör v egyenes is :) és egyeltalán nem zavaró szex közbe :) sõt sztem szexy :D nehogy levágasd :D 18/F
"barátnõm szerint, a srácok utálják, ha egy lány haja ráborul a bõrükre, csikizi õket" A barátnõt egy irigy dög, és hülyeségeket beszél. Csak miért? Komolyan ezt hallotta valahonnan, vagy ennyire nem akar neked jót?! Ha te így érzed jól magad, akkor le ne vágasd! :)
Nagyon szép a hajad és az ilyen haj a gyengém! Le ne vágasd és hülyeség amit mondott a barátnõd, elég, ha össze kötöd és kész. Én ffi vagyok és nekem is hosszú hajam van én úgy szoktam össze kötöm de még húzok bele egy nyolcast! ÉS NEM GÁZ AZ ÁGYBAN A HAJAD! Barátnõd annál inkább!!! 24F
A kérdező hozzászólása: A barátom szokott hajas babának híni, mindig viccnek gondoltam, meg poénnak, a barátnõm szerint ez is célzás, hogy vágassam le, mert melyik fiú akarna hajas babát.
hülye-e e vagy? Ilyen hajat nehogy lemerj vágatni. Ha a srác azt akarja hogy vágd le, akkor te meg õt vágd ki a francba. Fogadjon el úgy ahogy vagy, keressen magának rövidhajú csajt.
Én szeretnék hajasbabát, olyat akinek olyan a haja minta tiéd.
A barátnõdnek amúgy milyen haja van?
Kérdezõ te hány éves vagy? Elég fura vagy! Mindenki azt írta, hogy nem vágasd le én is írtam amúgy! Nem barátnõ az ilyen!!!!!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ a természetes, a másodikon épp fodrásznál voltam és ott csinálták meg kicsit egyenesebbre.

Van 1 fiú aki nagyon tetszik nekem, csak egy baj van vele szerintem túl fiatal hozzám. Én 24, de ő mégcsak 20 éves. Azt mondja, hogy ő komoly kapcsit szeretne, de én félek belevágni. Nem akarom, hogy újra átverjék a fejem. Mit tegyek?

Mert én abból indulok ki,hogy egy mai egy 20 éves fiút csak a csajozás és a bulizás érdekli.Jó azért nem karok általánosítani,de az esetek többségében ez így van.

Legjobb válasz: Szerintem nem kortól függ hogy komolyan gondolja-e a srác vagy sem. Inkább azt nézd milyenek a haverjai, mennyit jár el velük bulizni, stb. Sokan 20 évesen is "normálisabbak" mint néhány idõsebb pasi.

Szerintem nem kortól függ hogy komolyan gondolja-e a srác vagy sem. Inkább azt nézd milyenek a haverjai, mennyit jár el velük bulizni, stb. Sokan 20 évesen is "normálisabbak" mint néhány idõsebb pasi.
Vágj bele, ez akár egy soha-vissza-nem-térõ alkalom is lehetne. Lehet, hogy késõbbiekben megbánnád, hogy nem építettél erre a kapcsolatra és mással nem biztos, hogy megtalálod a boldogságot. Úgyhogy szerelemre fel, ez a nyár tökéletes egymás "kóstolgatására"! Drukkolok Nektek!
Nem szabad általánosítani. Bulizni meg bulizhattok együtt is nem? :) Mondjuk az más kérdés hogy mit értesz komoly kapcsolat alatt. Ha házasságot, meg gyereket, akkor valószínûleg télleg nem jó választás egy 20 éves. -de ha csak annyit, hogy pl összeköltöztök, meg hûségesek is vagytok egymáshoz valóban, akkor minden további nélkül sztem. :)
Én azt mondom, hogy vágj bele! Az én férjem 10 évvel fiatalabb nálam és tökéletesen mûködik a házasságunk. 7 éve vagyunk együtt, 5 hónapja született meg a babánk. Egyébként Õ 20 éves volt, amikor elvett feleségül. Sokan most biztos azt gondolják, hogy mi lesz késõbb. Biztosíték nincs a jövõre! Az nagyban rajtad is múlik, hogy tiszteljenek és ne "verjék át a fejed".
Rossz kiindulópont.Durva ez az általánosítás. Csak azért, mert fiatalabb, attól még teljesen komolyan gondolhatja. Az a legnagyobb baj, h sok lány így gondolkodik mint te, pedig aztán nem mindenkinek a bulizáson jár az esze, aztán aki nem partyõrült, az így is-úgyis szív az általánosítás miatt. Azért feleségül venni nem fog, a mai világban ilyen fiatalon felelõtlenség lenne (szerintem). Csatlakozva az elõttem szólókhoz: itt a nyár, nem akarod kicsit jól érezni magad? (21 éves srác)
Vannak nagyon érett gondolkodású fiúk is. A kedvesem 19 éves volt, mikor összejött egy 27 éves nõvel, de általában elõttem csak idõsebb barátnõi voltak. Szerintem ne félj semmitõl! Petranova
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!
Ez ien korban, már eggyáltalán nem különbség... Ha ugyanez 14-18 között lenne...
Szia! Szerintem gondolj bele, hogy 20 évesen mien barátod volt, mit akart tõled, és mit csináltatok eggyütt, szerintem kb. ez a srác is ahhoz lesz hasonló, viszont elötted az egész élet, kit zavar ha kipróbálod mien ezzel a sráccal? Ne félj, attól se mit gondolnak mások, a barátaid meg támogatni fognak, biztosan:) ) És ha nem jön be szakítotok és ennyi az egész.

A baratom szakitani akart mert szerinte tul szep vagyok. Es fel a hazassagtol is, mert majd jon a Nagy O. Mit tegyek?

1 ev 7ho.ja jarunk. 20ak vagyunk. Nagyon zarkozott, soha nem tudom mit gondol, s az este elmondta, h fel h par ev mulva tul komoly lesz a kapcsolatunk, s nem hulyithet h elvesz felesegul, foleg ha nem fog. Mert mi van ha megismerkedek egy NAGY O -vel. Mert tul szep vagyok, s akarmilyen pasim lehetne.S o nem erzi elegferfinek magat, s utalja ha csak ram is nez az utcan egy ferfi.

Legjobb válasz: Másfél évig voltam egy ilyen sráccal aki sírt nekem mindig hogy én túl szép vagyok hozzá, és hogy hiába tervezgetjük a házasságot én úgyis ott fogom hagyni egy másik miatt. Hát ott hagytam mert elegem lett ebbõl a papucsságból, az ellenõrizgetésekbõl, féltékenykedésekbõl. Megkeserítette az életem. És elegem lett abból hogy mindig én ápolom a pasim lelkét, holott neki kéne a férfiasnak, a határozottnak, a keménynek lennie, erre meg én vigasztalgatom éjjel nappal. Fújjj, én kapásból rosszul vagyok az ilyen papucs pasiktól. Most lehet hogy a tiéd nem ilyen, én nem a te párodra írom ezeket, ez csak az én tapasztalatom. De ennek nem lesz jó vége. Te nem unod már hogy állandóan azt kell szajkóznod hogy de téged szeretlek és nem kell más, és nem csallak meg, nem foglak egyhagyni... na...

Másfél évig voltam egy ilyen sráccal aki sírt nekem mindig hogy én túl szép vagyok hozzá, és hogy hiába tervezgetjük a házasságot én úgyis ott fogom hagyni egy másik miatt. Hát ott hagytam mert elegem lett ebbõl a papucsságból, az ellenõrizgetésekbõl, féltékenykedésekbõl. Megkeserítette az életem. És elegem lett abból hogy mindig én ápolom a pasim lelkét, holott neki kéne a férfiasnak, a határozottnak, a keménynek lennie, erre meg én vigasztalgatom éjjel nappal. Fújjj, én kapásból rosszul vagyok az ilyen papucs pasiktól. Most lehet hogy a tiéd nem ilyen, én nem a te párodra írom ezeket, ez csak az én tapasztalatom. De ennek nem lesz jó vége. Te nem unod már hogy állandóan azt kell szajkóznod hogy de téged szeretlek és nem kell más, és nem csallak meg, nem foglak egyhagyni... na...
Igen, ez tényleg olyan önbeteljesítõ jóslatnak tûnik. Addig mondogatja, amíg megunod és tényleg lelépsz. Lehet hogy 20 évesen tényleg nem kell még házasságról beszélni, de tisztázzátok, hogy mit vártok egymástól. Sajnos ismerek olyat, akinek az esküvõ után jutott eszébe hogy "kitombolja" magát. Van még idõtök, biztos hogy õ is másképp látja majd pár év múlva a dolgokat, és megkéri a kezed!
A kérdező hozzászólása: Nem mondja soha, csak igy ritkan ha rakerdezek.amugy nem mutatja ki h feltene, v zavarna az ilyensmi. en vagyok az elso baratnoje akibe igazan szerelmes...es azt hiszem fel is az erzelemtol...lehet ennek meg jo vege?
Ez lehet hogy csak egy kifogás, és valójában nem emiatt akar szakítani.

Mik a leghatásosabb hízókúrák férfiak számára? Hízni, izmosodni szeretnék, szerintem túl vékony vagyok.

17 éves vagyok, 181 cm és 64 kg. igazából nem érzem magam 64 kilónak, és mások se látnak annyinak. focizok, heti 5 edzés (1,5 óra), téli felkészülés alatt nincs edzés, helyette heti 2x járunk TRX-re. szóval sport az van meg eszek is rendesen, naponta 6-7 alkalommal szoktam enni mert gyorsan megéhezek, pedig a fõ étkezéseknél elég nagy adagokat szoktam enni, lefekvés elõtt is eszem. kis húst szeretnék felszedni, izmosodni szeretnék. szerintetek milyen fajta ételeket egyek, miket hányszor hogyan? milyen étrendbeli változtatásokat ajánlanátok?

Legjobb válasz: Szalonna, napi 3x2 csík feher kenyérrel. Pilóta keksz az kb 1000kcal/ cs

Szalonna, napi 3x2 csík feher kenyérrel. Pilóta keksz az kb 1000kcal/ cs
Normálisan élsz, ilyen az alkatod! Sokan irigyelnek érte, én a hatvanhoz közel is ilyen vagyok, bár nem focizom. :) Fogadd el önmagad!

Csak szerintem túl nagyok a mostani játékok gépigényei?

Megfizethetetlen gépen mennek csak az új játékok. Vagyis nekem az. Szinte 200+ gépen mennek csak normálisan.. Ilyen országban kinek van erre pénze?

Legjobb válasz: ez hülyeség 100k gépen is megy csak fhd ba

ez hülyeség 100k gépen is megy csak fhd ba
csak NEM fhd ba
Mi számít mostani játéknak? Még nem tudjuk, hogy az új generáció mit fog igényelni. Nehogy már a BF4 meg a COD739 legyen a mérvadó...
Full hd-ba is megy csak minden alacsony vagy közepes beállításon. Tul vagyok a COD ghoston-BF 4-en egy atlon II X4 640 es procival és egy 6670-es v.karival 4 gb rammal. A BF4 csak 1600-as felbontáson vált élvezhetõvé de engem nem zavar.Egyetlen egy játék volt 1024-es a Metro 2033 de a következõ része mediumon ment fullba.A gépem 100 körüli kategória.
Mert a mai játékfejlesztõk szem elõl tévesztették, hogy mi a fontos egy játék készítésekor, ez pedig az élmény és a szórakozás.A mai játékokban már nincs semmi lélek és élvezet, módszeresen elkúrták ezzel a játékipart(vagy csak a kereslet változott azzal, hogy a sok "gamer" pulya a sz**os grafikára veri már).Ha játszani támad kedved már csak a konzolhoz tudsz fordulni, a PC már felejtõs.

Csak szerintem reagálta túl a barátom?

Hétvégén voltunk bulizni,a barátom,az LB-m,neki a pasija,a barátom bátyja,meg én. Kb. úgy 1.5 óra elteltével épp nagyon röhögtünk valamin,mire -fogalmam sincs,miért- a barátom bátyja odaült mellém,és belepuszilt a nyakamba. (hozzáteszem,igen jó pasi) Erre a barátom tökre kiakadt,és majdnem nekiment a saját bátyjának,úgy kellett szétszedni ?ket. Itt amúgy be is offolt a buli......

Legjobb válasz: Igaza volt...

Igaza volt...
hogy mi? meg te is ki kellet volna akadj, nem csak a baratod
szerintem is igaza volt. fordítva hogy esne ha barátod nyakába puszilna egy lány?
Én is ezt tettem vna a helyében.
"a barátom bátyja odaült mellém, és belepuszilt a nyakamba. (hozzáteszem, igen jó pasi)" Ribanc.
Te reagáltad alul.
inkább a bátyjára haragudnál, hogy az ilyen viselkedésével szétb.ssza a bulit. minden lány olyan barátról rinyál, aki kiállna érte. itt van egy, erre meg pont ezzel van bajod. komolyan mondom, nõ létemre nem értem a nõket sokszor...
1. igaza volt 2. ha nem tette volna, most itt sírnál, hogy "jaj és a pasim még csak féltékeny sem lett..." 3. téged nem zavart, hogy nyakon csókolt a bátyja? mert akkor elég érdekes vagy te is...
Nem reagálja túl , ilyet elég gáz csinálni egy testvértõl a másikkal szemben .
A kérdező hozzászólása: Ott, abban a helyzetben, konkrétan nem tudott zavarni, megdöbbentett inkább. Én nem azt mondom, hogy végig kellett volna néznie szótlanul, de akkor nem több 100 ember elõtt akarja összetörni a bátjya képét, szerintem....
A bátyja meg több, mint száz ember elõtt mászott rád.
Nem tudott zavarni hanem megdöbbentett? Akkor ha letolom a gatyám, megfogom a fejed és ráhúzom a f.szomra akkor nem zavarna csak megdöbbennél? Szrintem te egy idiótah.lye p.csa vagy. Már bocs. Nem elég, hogy nem vágod, hogy ebben hol a baj. Még meg is jegyzed, hogy "jó pasi" (tehát nem zavarna ha egyszer jól megk.rna??). Elmondom, hogy neked mit kellett volna rögtön reagálj: "Te mi a k.rva anyádat csinálsz?" Te nem szereted a barátod, hanem elvagy vele....
Inkább örülj, h a barátod még verekedne és bunyozna is érted. Becsüld meg. Egyáltalán nem reagálta túl

Hogy beszéljek a szüleimmel, hogy megértsék? Szerintem túl sokat várnak el tőlem.

A f? probléma szerintem az, hogy amúgy nem vagyok hülye, csak lusta vagyok, ezért régebben nagyon rossz tanuló voltam, Azóta már szoktam néha tanulni, ilyenek, szóval most már inkább 4-es és 5-ös között vagyok. Ám a szüleim újabban már azért is lecseszik a fejem, ha 4-est kapok. És nem értik meg, hogy nálam már az is hatalmas el?relépés, hogy egyáltalán 4-eseket hozok haza, már ha úgy nézzük, hogy régebben inkább 2-es-3-as tanuló voltam. És emiatt már rendesen gyomorideggel mondom el itthon, hogy milyen jegyeket kaptam, mert tudom, hogy megint le fognak szidni, amiért nem 5-ös. De amúgy a poén az egészben, hogy az iskola után már annak is örülök, ha itthon még épp egy kicsit olyan sulis hangulatom van vagy mi, és még van kedvem megcsinálni a házikat, meg tanulni egy picit, de az nem megy, ha ahogy hazaérek, rögtön ordibálnak nekem, hogy mosogassak el, porszívózzak ki, mossak fel, csináljam ezt meg azt. Magyarul az a bajuk, hogy nem hozok haza jó jegyeket, miközben ?k csicskáztatnak állandóan, ahelyett, hogy hagynák, hogy végre leüljek és megtanuljam, amit kell és majd utána elvégezném a többit, de nem, nekik csak úgy jó, ha rögtön ahogy hazaértem, felnyalom a fél lakást és utána még üljek le tanulni. Aha, hát ennyi takarítás után már rohadtul nincs kedvem még pluszba törit tanulni meg mit tudom én...

Legjobb válasz: Hány éves vagy?

Hány éves vagy?
akkor maradj bent a suliban, nyugiban írd meg a leckét és el van intézve :)
Kamaszok.... Maradj a suliban, míg tanulsz, igen. Vagy költözz kollégiumba :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!