Találatok a következő kifejezésre: Szerintem nincs a (234 db)

Cpu hûtõ? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. <-- ennek csak szerintem nincs a világon semmi értelme? )

Van egy egy hetes gépem melyre nem rendeltem külön cpu hûtõt mert "adjunk egy esélyt a gyárinak is". No hát a gyári hûtõ beváltotta a hozzá fûzött reményeket miszerint egyszerûen szörnyû. Na gondoltam itt az ideje egy új, fittebb hûtõre beruházni. Itt el is akadtam... Melyik az ami nem kerül csillagászati összegekbe de mégis relatív jól hût?

Legjobb válasz: levegõ: [link] víz: [link]

levegõ: [link] víz: [link]
[link]
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :D

Sok családi házat látok ami átlagos kinézetű. Szerinted nincs pénz újítani, vagy nincs rá igény? Melyik a gyakoribb szerinted?

mondjuk szerintem ha van felesleges pénz egy családban akkor tuti házra köldtik ha már megvan minden.De sajnos sokan legalábbis a aprlament dolgozóin kiv?l ezt nem igen tudják megtenni.

Legjobb válasz: Nincs pénz újítani. Szerintem a legtöbb ember szeret(ne) szép, komfortos házban lakni. Sajnos nincs mindenkinek annyi pénze, amibõl ezt elérhetné.

Nincs pénz újítani. Szerintem a legtöbb ember szeret(ne) szép, komfortos házban lakni. Sajnos nincs mindenkinek annyi pénze, amibõl ezt elérhetné.
Mégis veszekedsz.:) És érdekel, különben nem tennéd. Ha nem olvasom el a kérdést honnan jönnék rá, hogy értelmetlen? Amiért az: Ha valaki nem újítja fel az "átlagos" házát, a következõkbõl eredhet: 1. Nincs rá pénze. - Mint tudjuk igen gyakori jelenség. 2. Más dolgok fontosabbak a számára, amire szintén pénzt kell költeni, ezeket tehát elõtérbe kell helyeznie. 3. Megfelel neki ez az "átlagos" otthon. Ennyi. Logikus. Ergo mi a kérdés? Attól pedig, ha KisMiska a parlamentben szarabbul fog élni és Õ sem teheti meg, én még nem leszek gazdag. De attól se, ha más anyagi körülményeivel foglalkozom a sajátom helyett, csak mert Õ jobban él.
Egyébként milyen az az átlagos kinézetû ház? Mert nekem azzal nincs problémám, ha átlagos egy ház. Miért kellene nem átlagosnak lennie?
Szerintem sokaknak nincs pénz, de szerintem olyan is akad, akinek lenne, de nem erre költi meg vannak igénytelen emberek is, akik semmire sem költenek. Pl. a szomszédom milliomos, de egy rom a háza...a bankban van a pénze, még az életében nem költött a házára, azt is örökölte. Szóval ilyen is van...
nincs pénz rá. nekünk sincs, pedig ráférne.
Ne haragudj de ez egy elég bugyuta és értelmetlen kérdés. Most tulajdonképpen politizálsz - ma így nevezik amikor unalmadban szidalmazod aki jobban él mint Te - vagy csak szimplán írni akartál valami kérdést, tökmindegy mi sül ki belõle? Mert ennek a kérdésnek smemi célja, se lényege.
Már nem azért de más örülne még egy ilyen háznak is.Szerintem ha valaki házat vesz örül hogy meg tudta venni nem pedig még azon gondolkodik hogy jajj istenem hogy néz ki.Mások mit szolnak. ha meg eleve iylenbe lakik akkor meg lehet azért nem csináltassa meg mert 1. vagy nincs rá pénz ami manapság nem meglepõ. 2. vagy épp msáfelé kell a pénz mert épp törleszti a hitelt amit felvett. Mást nem tudok.
Mert nem milliomosok, hogy ezzel foglalkozzanak. Az átlagos ház nemhogy normális, de még kincs is.:) Minek kéne kitûnnie a háznak a többi közül? Belül élek benne nem kívül, és magamnak élek ott nem másnak.
De mi a francnak felújítani? Jó, nem hullik a vakolat, nem ronda, nem dobálták meg tojással, nem ázik be a tetõ, mi a fenének rákölteni egy csomó pénzt? Ja, mert valaki úri passzióból azt lesi, hogy ez csak egy átlagos ház, és nem olyan hû de szép és nem lóg ki az átlagos házak sorából? Ha mind hû de szép lenne, akkor meg miért nem tesznek alá kacsalábat, hogy érdekesebb legyen, mert így csak olyan, mint a többi? Hát tudod, valakinek nem arról szól az élete, hogy kicsicsázza a házát, hogy azt nézzék mások, hogy hú de szép. Meg a mások közül sok tojik arra, hogy kinek milyen extra a háza, egy egyszerû takaros ház megfelel neki, gazdagabb az élete annál, mint hogy ilyenekkel törõdjön.
Szerintem meg ha a képen látható házon kicserélnék a nyílászárókat és felújítanák kívülrõl, akkor is ugyanúgy átlagosnak látnád. Ettõl még megteszi jó pár embernek. Nem látom, hogy hol a probléma vele.
Szerintem egy ház funkciója az, hogy a benne lakók igényeinek megfelejen, nem pedig, hogy az arra járók megcsodálják.Az pedig, hogy milyen a szép ház, ízlés dolga.Láttam már csodaszépnek mondott házakat, amelyek kitûntek a többi közül, de nekem csak azt bizonyították, hogy a tulajnak sok a pénze.Mindenféle kerek, szögletes falak, tornyok stb. volt rajta.Az én ízlésemnek ezek nem voltak szépek, csak feltûnõk.Ha sok pénzem lenne, lehet, hogy építenék egy nagyobb házat, de akkor is csak azt nézném, hogy belül mennyire lakható, és mennyire célszerû a belsõ elrendezése.Nem az érdekelne, hogy mondenki megcsodája.
A többségnek nincs pénze. Nekem mondjuk ha sok pénzem lenne, 100-szor értelmesebb dolgokra költeném, mint a házam cicomázására, mert nem azért élek, hogy "jó benyomást" tegyek másokra.
én meg azt vettem észre, hogy túl sok a palota kinézetû, tehát luxus ház.de amirõl te írsz, hát abból is van, de ott nincs pénz, hát elég szar a helyzet magyarországon, úgyhogy én nem csodálkozom.
Kérdezõ, én örülni fogok, ha egy általad linkelt házat egyáltalán meg tudok venni hitellel. Az a ház teljesen jó, lakni kell benne, nem múzeumban kiállítani. :-) Mégis milyennek kéne kinéznie szerinted, hogy kiemelkedjen a többi közül, forogjon kacsalábon? :-D
Lehet, hogy inkább utazásra, vagy a gyerekek tovább tanulására, stb. költik a pénzt, vagy igényes kikapcsolódásra, eljárnak kiállításokra, kulturális eseményekre. A ház arra való, hogy lakjunk benne, nem arra, hogy hivalkodjunk a szomszédoknak. De mindenkinek más a fontos. De ha csak egy "extra" dologra lenne pénzem, én se valószínû, hogy a házat tataroztatnám, ha ne akar összedõlni, hanem a fenti dolgokra költenék inkább. A hát úgyi smegint le fog pusztulni, de egy utazás élménye örök.
Ha a belinkelt házról messzirõl lerína, hogy fel van újítva, az azt jelentené, hogy nem hozzáértõen csinálták. Ez egy letisztult formájú, a környezetének teljesen megfelelõ parasztház. Ha kicicomázzuk virító mûanyag nyílászárókkal, és az aktuális trend szerint rikító narancssárgára, citromsárgára, barackszínûre stb festjük, sokkal idegenebb és igénytelenebb lesz. Nekem bántaná a szemem. Persze fel lehet újítani ésszel, ügyesen, a környezetnek megfelelõen, de sajnos nem ez az általános.
A kérdező hozzászólása: Nekem ez a ház átlagos!nem lepukkant de nem is álomszép ház ami kilóg a sorból olyan szép!nem értem mért nem lehet ezt megérteni!!pl. ezennis kilehetne cserélni a nyilászárókat kivûl ujravakolni kõporozni mennyivel máslenne!!!na ezlett volna a kérdés hogy mért nem teszik ?de már kaptam választ úgyhogy tárgytalan!
milyen az átlagos? ha átlagos, akkor miért kellene felújítani? nem inkább a lepusztultra gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Nekünk is mehetne gyorsabban, de már 3 éve csináljuk és még nincs kész, talán jövöre de azis csak belûl lessz. pedig ráférne kivûlis.
A kérdező hozzászólása: Bcsi tuólsó, de azthittem itt mindenki olyan buta kérdést tesz fel amilyet csak akar!!!!!!Amúgy sok buta kérdés van itt. Szerintem van értelme!engem érdekel az emberek vélemyénye e téren!!!!! sok olyat ismerek akinek lenne pénze mégis viskóban él!
A kérdező hozzászólása: Ésha szerinted e kérsé értelmetlen akkor ne írj ide és kész!!!Ne is olvasd végig a kérdést. A válasz is értelmetlen mert nem a kérdésre válaszoltál! Nem veszekedni akarok, csak ne piszkálj!nem érdekel hogy neked ez értelmetlen kérdés vagy nem!a kutyát nem érdekli mit gondolsz!
A kérdező hozzászólása: nem akar összedõlni, de nem tûnik ki a többi közül hogy de szép ház! pontosan ilyen: http://www.elvit.hu/ingatlan/ingatlan/22105
A kérdező hozzászólása: kedves utólsó!inkább hadjuk!Légyszi nézegess más kérdést oké? Mert látom teis visszatértél már megint a kérdésre hogy mit válaszolok vissza!
Hát figyelj kérdezõ...van, akinek megfelel az olyan ház, amit belinkeltél. Nem vagyunk egyformák.
Az utolsó mondatodból egy szót sem értettem. Egyébként nem tudom mit pörögsz, helyette végiggondolhatnád más érveit.
Egyébként amit linkeltél, ez egy jó állapotban lévõ szép kis vidéki ház. Nincs vele smemi baj, nem igényel sürgõs felújításokat. Vagyis ilyen esetben a válasz az, hogy a tulajdonosoknak nincs annyi pénzük, amit csak úgy elkölthetnének olyan hóbortra, mint a felújítás (különösebb szükség nélkül, úgyértem csak esztétkai kérdés), ami meg van, részben sosem annyi, másrészt azt másra fontosabbnak tartják elkölteni.
A kérdező hozzászólása: kedves utoldó köszi a választ!!!!EEzért írtam ki hogy"átlagos házat mért nem újítanak megfele, vagy nincs rá pénz!Nem azt irtam hogy ez a kocka hz lepukkant szar, hanem hogy átlagos házat mért nem újítanak!!!a kérdésre a választ megkaptam köszönöm!
Akkor mégis megérte az eslõ kör után nem csendben maradnom....:) )
nekünk speciel nincs rá pénzünk. apránként kell újítanunk mindíg egy picit de az soha nem lesz látványos.

Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy nem tudok bízni benne, és szerintem nincs értelme folytatni?

A kapcsolatunkban volt egy id?kérés, és ez id? alatt megismert egy srácot. utólag így nyilatkozott róla: "téged szeretlek, de azt hittem ? engem választ!". Ha egyszer megtette, máskor is meg fogja tenni! :S

Legjobb válasz: hát igazából pont így. "nem tudok bízni benned, ezért szerintem nincs értelme folytatni". ennél jobban el se lehetne mondani ezt.

hát igazából pont így. "nem tudok bízni benned, ezért szerintem nincs értelme folytatni". ennél jobban el se lehetne mondani ezt.
Öcsém, ha te vagy úgymond a maradék..:S dobd, mert tényleg máshoz mehet.
hagyd el, nem kell túlmagyarázni. neki nem vagy elég jó


Megmondanád a párodnak, hogy szerinted nincs közös jövőtök?

Pár hónapja vagyunk együtt, ? a közös jöv?t tervezi, konkrétan összeköltözést.

Legjobb válasz: Ha szerinted nincs közös jövõtök, akkor miért vagy még vele?

Ha szerinted nincs közös jövõtök, akkor miért vagy még vele?
tényleg, akkor miért is vagy vele?
mondd meg neki
A kérdező hozzászólása: Kicsit hülyén fogalmaztam. Azért vagyok vele, mert szeretem. Közös jövõt akarok én is, de azért szeretném jobban megismerni, hogy biztos menni fog a dolog összeköltözés után is. Vagyis kell még egy kis idõ, míg magabiztosan azt mondhatom neki, hogy igen, készen áll a kapcsolatunk erre. Finoman mondtam már neki ezt, de mindig azt mondja, nem lesz gond, összeillünk. Csak ilyenkor szerintem vmi magyarázatot vár. És erre ez a magyarázat, hogy még nem látom a jövõnket biztos lábakon, de vele tervezek mindent. Szóval ilyen szempontból érdemes ezt neki elmondani, vagy elrontanék mindent szerintetek, mert nem úgy csapódna le benne, ahogy én érzem.
ja persze ezek a kérdések amik úgy kezdõdnek ezen az oldalon, hogy "van egy párom és nagyon szeretem de....." :) nem szereted eléggé sosem fogod, ezért jobb ha minél hamarabb szakítasz vele! minél tovább maradsz vele annál tovább kinlódsz majd.
Pár hónap még gyerekidõ:) Nem csoda, ha nem látod a közös jövõképet. Nálunk ugyanez volt, csak már az elsõ év után. Én halál szerelmes voltam, már az összeköltözésrõl beszéltem, ami 2-3 év múlva esedékes csak, de õ meg soha nem szólt hozzá semmit. Egyszer megkérdeztem tõle, hogy miért nem, és akkor mondta, hogy addig nem akar ilyenekrõl beszélni, amíg nem biztos minden, mert nagyon koppanna. De azóta azért néha felhozza, hogy milyen lesz a közös lakásunk:) ) Amúgy mi is baromira különböztünk, rengeteg vita volt az elsõ évben, aztán valahogy összecsiszolódtunk, és most már alig veszekszünk. Szerintem ha értelmes lány, akkor megértené, de eléggé bántaná a dolog. Szóval, ha nem nagy teher, akkor hallgasd végig, majd tereld a témát, ahogy az én drágám is csinálta:D
Nekem pár hónap után még eszembe sem jutna összeköltözni valakivel.Ez egy nagy dolog, amibe nem lehet csak úgy belevágni szerintem, fõleg ha te nem is akarod, akkor semmi értelme az egésznek. Az a szöveg nem túl szerencsés, hogy "nem vele képzeled el a jövõdet", vagy "nem látod vele a közös jövõt", egyszerûen megmondhatnád neki, hogy még korainak tartod az összeköltözést, szereted õt, de még nincs itt az ideje.
A kérdező hozzászólása: Valóban szerencsésebb lenne úgy, amit te írsz. Bár kifejezni szerintem jobban kifejezi az, ahogy én mondanám, de az tényleg kicsit demoralizáló lenne, de nem ez a célom. Köszi a válaszokat.

Miért csinál úgy néha a gépem, mintha be lenne nyomódva a ctrl gomb? A billentyûvel szerintem nincs gond. Szoftveres hiba lehet?

(ha pl görgetek mozillában, nagyít, megnyomom az a betût, mindent kijelöl, stb) Képernyõ billentyûzet ha jól emlékszem nem mutatja ilyenkor azt h be van nyomódva. Ilyenkor jópárszor meg kell nyomnom a ctrlt a billentyûzeten és jó lesz.

Legjobb válasz: ha nincs gond a billentyûvel akkor nemtom. egyébként szerintem gond van a billentyûvel aláment valami lehet.

ha nincs gond a billentyûvel akkor nemtom. egyébként szerintem gond van a billentyûvel aláment valami lehet.

Csak én szerintem nincsenek igazán szép pulóverek a boltokba?

Szeretnék venni olyan igazán jókat,de én múlt évbe sem találtam valami jókat... Néztem mindenütt H&M-be, C&A-BA, TESCO-ba, Terranovába , kínaiba mindenütt. Valakinek valami tippje? :)

Legjobb válasz: szerintem viszont elég jó pulcsik vannak .. :) de milyen az ízlésed? :)

szerintem viszont elég jó pulcsik vannak .. :) de milyen az ízlésed? :)
A kérdező hozzászólása: elégé stílusos vagyok, inkább nõies. szeretem a kötött cuccokat , amik nem annyira feszesek, inkább hosszítottak. gyûlölöm rajta az idétlen feliratokat, meg az a vékony mûszálas anyag is riaszt. szeretem hogyha kicsit ki van belõle a vállam ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: cipzárt és a kapucnit is rühellem.
éértem.. :)
nekem sem tetszenek igazán ezek a cipzáros feliratos sportosabb pulóverek, én ezeket tudom ajánlani, ezek szerintem nõiesek: http://store.orsay.com/viewCatalog.shtml?lg=de&cat=1&type=ca.. fõleg nekem a 10. oldalon a 4. tetszik
nézd meg a bershkába vagy a stradiba :D ott én mindig találok jókat :D
A kérdező hozzászólása: ezek nem is rosszak , sõt tetszenek köszi :)

Szerintem nincs az a probléma, amit ne tudna megoldani két ember… Igazam van?

Én úgy tartom, ha két embernek valami problémája van egymással, az megoldható, egyszer?en, nincs olyan dolog, amit két ember között, normálisan, higgadtan ne lehetne megoldani. A kulcsszó: áldozat, türelem, gondolkodás. Ezt, valamiért, az emberek, ki tudja, miféle okokból, elfelejtik. A tetves büszkeség, a kicsinyes vágyak és célok megmérgezik a társas kapcsolatokat.

Legjobb válasz: Szerintem igazad van.:)

Szerintem igazad van.:)
De van olyan probléma, a fizikának és matematikának rengeteg olyan problémája van, amit még 100 ember sem tudott eddig megoldani. Amúgy meg két ember között is meg lehet oldani a problémákat mindig. Csak néha a legjobb megoldás a szakítás, és az fájdalmas tud lenni.
A kérdező hozzászólása: Ó, gyermekem, matek és fizika... A szakítás felesleges, nagyon gyakran.
van.. ha megcsalja az egyik a másikat..

Már nagyon rég óta felszerettem volna tenni ezt a kérdést valakinek mert nem tudom magam eldönteni szóval ha a vákumban nincsen semmi akkor mi van benne mégis valamilyen átlátszó gáznak kell lenni benne olyan szerintem nincs hogy nincs benne semmi?

Legjobb válasz: A vákuum azért vákuum mert el lett távolítva belõle még a levegõ is.Az természetes hogy tökéletes üresség nincs de egypár kóbor molekula az jelentéktelen.

A vákuum azért vákuum mert el lett távolítva belõle még a levegõ is.Az természetes hogy tökéletes üresség nincs de egypár kóbor molekula az jelentéktelen.
"a földön elõállitott vákum miért sürübb mint a napszeles vákum" Nincs olyan vákuumszívattyú ami minden molekulát eltávolítana.Mintahogy nem lehet 100%-os tisztaságú anyagot se elõállítani, ezek alaptények nem sok értelme van meditálni rajta.
Nem, nem kell benne átlátszó gáznak lennie. Az, hogy te átlátszónak látod, nem abból adódik, hogy átlátszó gáz van benne. Az abból adódik, hogy nincs benne semmi (vegyünk most tökéletes vákuumot), tehát az egyik oldalon belépõ fotonokat semmi sem téríti el, ugyanúgy lépnek ki a másik oldalon, vagyis nem látsz benne semmit.
Fénysebességet nem érheti el, de megközelítheti tetszõlegesen. Viszont ilyen nagy sebességnél már az a néhány kóbor molekula is veszélyes lehet. Amúgy az eredeti feltevéshez: ha lenne gáz, akkor lenne közegellenállás, és lecsupaszítaná a bolygókat, minket is. Merthogy nagysebességgel mozgunk.
Igen, nullponti energia más néven vákuum energia van benne, ez valamiféle tér fluktuáció. Több kvantummechanikai könyvet kellene olvasnod.
Amit a Földön elõállítanak vákuum, az még kb. 1000-szer sûrûbb, mint pl. a napszélbõl származó részecskefelhõ, ami eléri a bolygót - szóval eléggé sok anyag van benne. Ami pedig a kvantumfizika által értelmezett vákuumot illeti, az sem egy teljesen anyagmentes tér. Mindig van benne anyag. A legapróbb elemi részecskék építik fel, amelyek nem álltak össze pl. hadronokká, stb. - egy úgynevezett közvetítõ közeg, amiben a foton és az elektromágneses sugárzások terjednek. Olyan tehát nincs, amiben egyáltalán nincs semmilyen anyag. Az a tér nem létezne, mert az anyag határozza meg a teret. Ezt sokféleképpen nevezik (sötét anyag, Dirac-tenger, kvantumvákuum, stb.). Nem tudom, menyire értesz hozzá, de kb olyan, mint egy tökéletes szupravezetõ anyag - nem lép fel benne semmilyen ellenállás a benne "közlekedõ" részecskékkel szemben.
gépész vagyok, vagyis pontosan tudom hogy mit jelent a vákuum. Légkörinél kisebb nyomást....
"A vákuumban nincsen semmi" ANYAG nincsen benne. A vákuumban van energia, ami ugye nem semmi: pl. tömege is van. A világunk alapja egy tér, amibõl a vákuum is áll. A világunk ott van, ahol ez a tér van - ahol nincs, ott a vége a világunknak. A világunkban pl. az elektromágneses energia a térben (vákuumban) terjed: ahol nincs ez a tér, ott nem terjed! A világunkból az energia sem tud kimenni. Tehát igen, létezik olyan hely, ahol nincs semmi - de az nem a mi világunkban van.
Nem, a vákuum a "teljesen üres" teret jelenti, ahol nem találhatóak molekulák. Köznapi értelemben a légkörinél kisebb nyomást már vákuumnak mondjuk, de az csak légritkított tér. Ha már egyszer a "Tudomány" témakörben vagyunk, fogalmazzunk pontosan... :-)
a vákuum egész egyszerûen a légkörinél alacsonabb nyomást jelent. Semmi többet. Nem kell mögé gondolni azt hogy nincs ott semmi, vagy csak néhány kóborló molekula van ott. A porszívó is vákuumot állít elõ;)
Ha tudod, mennyi részecske van egy adott térben, ki tudod számolni, hogy másodpercenként mennyivel ütközöl. Ha fénysebesség közelében mész, akkor ez a szám még kemény vákuumban is hatalmas lehet. Ripityára törsz ezeken a részecskéken: a vákuumban.
Tételezzük fel, hogy sikerül minden kósza molekulát kivonni egy térrészrõl. Korpuszkula (részecske) tehát nincs benne. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ott nincs semmi. Gravitációs mezõ, elektromos mezõ és mágneses mezõ még van benne. Olyan tényleg nincs, hogy abszolút semmi. Se részecske, se energia-mezõ...
A kérdező hozzászólása: és a néhán kóbor molekula miért jelentene veszély?talán mert nekimennek
A kérdező hozzászólása: de én nem értem hogy lehet hogy nincs benne semmi valami olyanra gondolok mint a tudósok által feltételezett sötét energia hogy az tesz ki mindent ami nem fizikai anyag mint a gáz, folyadék v szilárd anyag értitek?
A kérdező hozzászólása: tehát akkor a kvantumvákumban ha menne egy ürhajó akkor nem lenne surlódás ami lelassitaná és bármilyen sebességet elérhet akár fénysebesseéget is ugye?
A kérdező hozzászólása: a földön elõállitott vákum miért sürübb mint a napszeles vákum?
amirõl te beszélsz, az az ideális vákuum

17 eves fiu vagyok, es meg nem volt baratnom. Imadom a Bulikat, NightClub-okat. A kinezetemmel szerintem nincs gond, szeretek meno ruhakba jarni, apoltsag is rendben van, de valahogy sehogyse akar osszejonni a dolog. Normalis ez?

Legjobb válasz: Szerintem túl görcsösen várod azt, hogy legyen valaki. Semmi gond nincs azzal, hogy 17 évesen még nem volt barátnõd. Élvezd az életet, bulizz ahogy írtad, aztán majd ah nem számítasz rá, akkor fog jönni a nagy szerelem. Ne gondolj folyamatosan erre! Sok sikert!

Szerintem túl görcsösen várod azt, hogy legyen valaki. Semmi gond nincs azzal, hogy 17 évesen még nem volt barátnõd. Élvezd az életet, bulizz ahogy írtad, aztán majd ah nem számítasz rá, akkor fog jönni a nagy szerelem. Ne gondolj folyamatosan erre! Sok sikert!
Kezdeményezel te eleget? :P Amiket így leírtál az elég... hát hmm :) Komolyra fordítva, nem tudom miért/mitõl nem akar összejönni, szerintem próbálkozz nyugodtan, fel a fejjel:P De így nem nagyon tudjuk megmondani neked... De lehet ez normális. Nem kötelezõ semmi. (16, L)
kemény dolog a kamaszok élete.
Gondolom köze van a kérdésesdhez annak is, hogy körülötted már vannak fiúk, akik rendesen barátnõznek :) Ne aggódj, nekem a baráti körömben mindenkinek van barátja, és egyszerûen be nem áll a szájuk, hogy milyen sms-t küldött nekik a kicsi szerelmük, és még meg is mutatják nekem... Hát mondom kösz :) Pedig rengeteg visszajelzést kapok, jobban adok magamra, mint bármelyikõjük, mégsem viszem túlzásba, hát ez van :) De ha már kiszemeltél valakit, akkor menj oda hozzá, fõleg bulikban, ott könnyû ám ismerkedni :) Lehet, hogy rád is vár valahol a sok lány közül, aki dettó ebben a helyzetben van! De egyébként ne félj, semmivel sem vagy lemaradva :)
hat night clubban, meg ilyen helyeken foleg egyejszakas kalandok jonnenek, ha jonnenek. "normalis" helyeken probalj ismerkedni szerintem. en is jartam ilyen helyekre, de sose fiuzni, hanem meglevo tarsasaggal ereztem jol magam.
sztem pedig lehet bulikban ismerkedni, csak nem egyéjszakás kalandot kell keresni!
mutatsz képet magadról??? könnyebb eldönteni mi a probléma
Meg van idod baratnot talalni. De nem ertem, h miert nem sikerul, ha a kinezeteddel nincs baj ahogy azt allitod, akkor talan a hozza allasodal van baj. Probalj minnel kedvesebb lenni egy lannyal, figyelj arra amit mond es legy egy kicsit batrabb ha ismerkesz es biztosan talals¾ úalakit. De ne kezdj bele tul komoly kapcsolatba ilyen fiatalon mert annk a vege nem tul jo. Elpazarlod a fiatalsagodat ha nem sikerul a vegen. En mar bele estem a hibaba . Most meg neha ugy erzem, h meg szeretnek bulizni es ismerkedni. Persze vannak kivetelek akiknek bevallik ez is. Csak legy bator es menni fog! Szurkolok

Szerinted ha a randin az egyik fél úgy érzi, hogy nincs sok közös témájuk és nem tudnak valami jól elbeszélgetni, akkor biztos hogy a másik fél is így érzi, vagy lehet hogy ő meg jól érezte magát?

Legjobb válasz: Ezzel arra akarok célozni, hogy mivan ha én jól éreztem magam és szerintem tök jól elvoltunk, de szerinte meg nem ?:D

A kérdező hozzászólása: Ezzel arra akarok célozni, hogy mivan ha én jól éreztem magam és szerintem tök jól elvoltunk, de szerinte meg nem ?:D
bármi lehet, kérdezd meg az illetõt, az a legyegyszerûbb
Hát ez érdekes kérdés! Mondjuk az én esetemben (ha nem ismer a fiú akkor izgulhat), de az én esetemben aki velem jön tuti, hogy lesz téma, meg az is biztos, hogy nevetgélni fogunk. Amúgy visszahúzódó vagyok, szóval az elsõ lépést nem teszem meg.
Persze, lehet, hogy õ nem érezte jól magát, de elhívod ismét valahová, és a válaszából úgyis kiderül :) Volt olyan, hogy minden egyes randi kész szenvedés volt nekem, és amikor mondtam, hogy többet nem akarok vele találkozni, a srác meglepetten mondta, hogy "de hát tök jól elvoltunk". Hát nem... :D
A kérdező hozzászólása: És hogyha csak szexelek vele akkor mi van? Szoktunk beszélgetni is, meg tökjól elvoltunk (szerintem). Õ meg nyilván találkozni akar még a szex miatt, lehet hogy annak ellenére hogy õ tök uncsinak tart :DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!