Találatok a következő kifejezésre: Szerintem és párom szerint is (2 db)

Szerintem és a párom szerint is inaktív vagyok szeretkezés közben. Szeretnék változtatni, de ő nem segít hiába kérdezem mi volna neki jó. Mit tehetek?

Kifogásokat mond, nem válaszol a kérdésre, hogy neki mi volna jó. mit tehetek? Mivel tudnék változtatni, hogy jó vagy legalább jobb legyek az ágyban? esetleg nézhetnék pornót igaz, de amiket én láttam számomra undorítóak voltak semmi tanulságos mozdulat, tudtok esetleg hasznos filmet? vagy tanácsot milyen mozdulatok nyer?k?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem a mozulataidat, hanem a hozzáállásodat "kifogásolja". Oldódnod kéne. megtalálnod magadban azt az önfeledtséget, ahogy a gyerek játszik. Ez a jó szex titka. Vegyetek egy erotikus társasjátékot. Konkrét feladatok vannak. Apróságok amiket meg kell csinálni a másikkal. Gyengéd, szexis, szórakoztató dolgok. De önmagukban nem nagy dolog egyik sem. És különbözõ pózok. Úgy jó játszani, hogy azokat a feladatokat amiket nem szeretnél csinálni (taszít) kiveszitek a pakliból a játék elõtt. Módszeresen tessék végigjátszani. A harmadik játéknál már fogod tudni, hogy mit kell, kéne csinálnod. :))

Valószínûleg nem a mozulataidat, hanem a hozzáállásodat "kifogásolja". Oldódnod kéne. megtalálnod magadban azt az önfeledtséget, ahogy a gyerek játszik. Ez a jó szex titka. Vegyetek egy erotikus társasjátékot. Konkrét feladatok vannak. Apróságok amiket meg kell csinálni a másikkal. Gyengéd, szexis, szórakoztató dolgok. De önmagukban nem nagy dolog egyik sem. És különbözõ pózok. Úgy jó játszani, hogy azokat a feladatokat amiket nem szeretnél csinálni (taszít) kiveszitek a pakliból a játék elõtt. Módszeresen tessék végigjátszani. A harmadik játéknál már fogod tudni, hogy mit kell, kéne csinálnod. :) )
Kezdheted az egyszerûekkel. Simogasd meg, és utána mozogjál te is szex közben. Adjál ki hangot (visszafogottan - nem kell sikoltozni, ha nem szereted) - amibõl érzi, hogy neked éppen most milyen.
Talán rájössz, ha a párod lesz az inaktív :) Szerepcsere. Kezdetnek fektesd hanyat és te mozogj úgy ahogy neked a legjobb.
hú szerintem a barátod akk teljesen odalenne tõled ha 1Xcsapnál magatoknak 1 görbe estét..pl 1nyugis vacsival kezdd amit te fõztél, majd mondd neki h feküdjün le te mindjárt jössz és légy közbe titokzatos, menny be a szobába 1 törölközõbe(kicsit vizesen az még szexibb)és legyen rajtad 1 comb harisnya 1 francia bugyi meg 1 szép melltaro v fûzõ ha ezt kicsit "ribancosnak tartod"vegyél fehéret az édes de most nem ez a cél én ajánlanám a bordot v vmi dögös szint...és mondd ezt szivem szeretnélek kárpotolni mindenért..ettõl már annyira odáig lesz és meglepetten boldog h még jobban fog kivánni, mintha elõtte nyiltabb aktivabb lettél volna, ez igy nagy fordulat lenne ...aztán kérdezz tõle szexis hangon hasonlokat, mint pl:vannak álmaid v rám hagyod magad?és szenvedélyesen csokolj légy szexi...és nem kell sok csak szex közbe mozogj vele, simogasd, csokold, néha rázd meg a hajad finoman..ennyi kis apro dolgok, de mégis szexisek 1 fiu számára:P
Gondolj bele, hogy mit jelent az a szó, hogy inaktív. Ha ez már megvan, akkor pedig azt képzeld el, hogy mi ennek az ellenkezõje. Ez lesz a Te szexuális stílusod, fölösleges tippeket hallgatni, meg utánaolvasni. A szex az gyakorlati kérdés, nem lexikális tudás.
ha neki kell megmondania, hogy mit csináljál, akkor ugyanúgy inaktív maradsz. Pont az lenne a lényeg, hogy magadtól találj ki valamit. Nincsenek egyértelmûen nyerõ mozdulatok. Minden ember más és más. Ez egyébként egy jó könyv: http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=93&catid=6
Az elõttem szólókkal nagyjából egyetértve: a hozzáállásoddal van a baj. Akard a szexet, akarj örömet okozni neki, élvezd, ha szenved, mert nem hagyod :)

Ha neked és párodnak jol menne a sora pénzileg, hogy tennél? Az édesanyáméknak minden hónapban kölcsön kell adni amit persze vissza is adnak! A párom szerint használják a pénzünket, szerintem viszont igen is segítsünk ha tudunk! Mi a normális?

Nem ön hibájukbol vannak rossz anyagi körülmények között!

Legjobb válasz: én mindenképpen segítenék.még akkor is,ha nekem le kellene mondanom bizonyos dolgokról így meg pláne.Ha a férjem ellenezné akkor a tudta nélkül.De azon elgondolkoznék,hogy milyen emberrel élek együtt.Én sokszor adtam az anyámnak,és sosem kölcsön.Amikor nekünk volt rá szükségünk Õ is adott és adna is szó nélkül. De így,hogy csak kölcsönrõl van szó nem értem a párod,ha nektek az a pénz akkor nem is hiányzik.

én mindenképpen segítenék.még akkor is, ha nekem le kellene mondanom bizonyos dolgokról így meg pláne.Ha a férjem ellenezné akkor a tudta nélkül.De azon elgondolkoznék, hogy milyen emberrel élek együtt.Én sokszor adtam az anyámnak, és sosem kölcsön.Amikor nekünk volt rá szükségünk Õ is adott és adna is szó nélkül. De így, hogy csak kölcsönrõl van szó nem értem a párod, ha nektek az a pénz akkor nem is hiányzik.
Természetesen segíteni kell a szülõket. Õk neveltek fel, x évig az õ pénzükbõl éltél. És ha vissza is adják nem értem mi a párod gondja :(
Nem adni szívtelenség. Sõt én ha adok, nem kölcsönbe adok. Így tiszta a lelkiismeretem.
Ha jóban vagyok velük, és nekem jól menne, mindenképp adnék. Esetemben pl. apámnak nem adnék, mert egy zsugori, aki a nõket lenézi, anyut viszont mindenképp segíteném.
Szia! Mindenképpen segitenék hiszen anyu mindig nekem és a tesoimnak vett meg mindent magára sosem gondolt! Sajnos nem tudok segiteni anyagilag de ha lenne adnék szó nélkül.
19:07 vagyok. Havi 10-20 ezer ft-al támogatom õket, meg néha tankolok az autójukba, veszek nekik, vitamint, gyógyszert. Én kb havi 110000 ft-ot keresek és ebbõl próbálok ennyit segíteni. Anyám hozott a világra, õk neveltek fel, az a minimum, h a lehetõségekhez képes meghálálom ezt nekik. Kedves kérdezõ, mi a nemed?
a drága párod egy fas.zkalap
És mennyit kell nekik kölcsön adnotok, illetve nektek mennyire megy jól? mennyit kerestek?
Szeretnél elmenni de nem mersz????? Ne haragudj de ezt nem értem, van ilyen a mai világban? Hány gyerek köt hozzá akiket nem tudsz eltartani otthont teremteni nekik 8-9??? Mivel zsarol, mi lesz ha elhagyod? Hogy lehet valakivel így együtt maradni? Ne is haragudj, de ha én menni akarnék, megkötözni sem tudna a férjem, pedig 3 gyerekünk van. Mi az, hogy valakit nem lehet elhagyni ha el akarod? Ilyen nincs már ne is haragudj. Szedd össze magad, és változtass az életeden, hisz fiatal vagy még.Vagy mit gondolsz, ezt a maradék 70 évet még leélheted így valaki mellett akivel nem vagy boldog? Elveszed a lehetõséget így magadtól, hogy rátalálj az igazira. MENEKÜLJ!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szeretnék elmenni, de nem merek!30 vagyok, elvoltam eddig nyomva!
Anyukamat mindenkeppen segitenem ha kellene, apamat viszont soha (nyilvan meg van ra az okom). A parodat szerintem hagyd ott, mert nem eltek ti annyira joban, hogy osszekossetek az eleteteket! A kommentjeidbol itelve csak elvagytok egymas mellett, olyan langyosvizszeruen, ugye jol gondolom? Szerintem pakolj, es hagyd ott, keress masik tarsat magadnak!
Lehet, hogy hülye felvetés részemrõl, de: ti minden hónapban kölcsön adtok, amit õk következõ hónapban visszaadnak, de utána újra kérnek. Igazából egyszer kéne összeszedniük magukat, és akkor nem szorulnának a Ti segítségetekre. Természetesen érthetõ, hogy segíted õket, de mit fogsz csinálni, ha már gyereketek is lesz, vagy csak rosszabbul álltok anyagilag, esetleg a párod szülei is anyagi segítségre szorulnak stb? Akkor mi lesz a szülõkkel? Vagy majd Te mindenrõl lemondassz az életben (értem itt a gyereket is)? Könnyen mondja mindenki, hogy egy olyan emberrel nem lehet együtt élni, akiben ennyi jó érzés sincs. De lehet, hogy õ csak felelõsségteljesebben gondolkozik. Szerintem sokan nem néznék jó szemmel, ha a keresetük egy része "anyósékhoz" menne.
A kérdező hozzászólása: Hát a párom és a szüleim sose voltak odáig egymásért!A párom nagyon élére állítja a pénzt!Igen nagyon zsugori!
Persze, hogy segíts, ezen ne is gondolkodj!!! A párod és a szüleid nincsenek jóban, vagy alapjában ilyen zsugori, rossz természete van?Már bocs ha megbántom, de ez a véleményem.Örülhetsz, hogy nincs gyereketek. Tõle is sajnálná a pénzt?? Zsugori f.sz!!
Szia! Nekem a ferjem mondta, hogyha majd ugy allunk anyagilag rendszeresen tamogatjuk mindket szulot anyagilag. Szerenecsre el is jott ez az ido. Jelenleg kulfoldon elunk es dolgozunk mindketten. Havonta segitjuk a szuloket, mivel sajnos nem rozsas a helyzetuk otthon. Ennyivel tartozunk nekik. Mindkettonket becsulettel felneveltek. Gondolom rengeteg penzt koltottek mindkettonkre. Ok se kerik vissza, sose vetettek a szemunkre. Szerintem termeszetesnek kellene lennie, h ott segitsuk egymast ahol tudjuk. Kicsit furcsallom a parod hozzaallasat, nem tunik nagyon csaladcentrikusnak.
Én is szoktam adni a szüleimnek, úgy beszéljük meg, hogy kölcsön, de amikor oda kerül a sor, hogy anyukám meg akarja adni akkor mindig kitalálok valamit amiért most nem kell. Õ ugyanis nagyon rosszul érzi magát amiatt, hogy segítségre szorulnak néha. De én soha nem kérem vissza, mert engem felneveltek és nem voltunk gazdagok, sõt! de az utolsót is mindig ránk költötték gyerekekre. Nekem ez teljesen természetes, hgoy most én tudok adni akkor adok. Nem értem a párodat! Gyerekként mi szorultunk az õ segítségükre, most õk a miénkre. Ha meg még vissza is adják a pénzt, hát nehogy már ne adj nekik mert a párodnak nem tettszik!! Akkor ne mondd meg neki, amit nem tud az nem fáj!
tartast=tartasz
Miért szerencse? Ugyanolyan életközösséget vállaltál vele, mintha a férjed lenne, kommentedbõl meg az derül ki, hogy még tartast is tõle, ha te akár a saját pénzedbõl kisegítenéd a szüleidet. Nem jól van ez, lépj fel határozottan szerintem és állj ki a szüleid mellett.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom!Én is ezen gondolkodom, hogyjol választottam e!?De még szerencse hogy csak az élettársam, és nem a férjem!
De, az anyukádon segítsél, viszont gondold meg jól, hogy jól választottál-e.A férjednek lehet, hogy a jóban rosszban-ból is csak a jóban maradt meg a fejében.Te vajon mire számíthatnál tõle, ha valami miatt nem lenne bevételed? Eléggé magának valónak tûnik a párod a leírásod alapján. Én nem tudnék ilyen emberrel együtt élni azt hiszem. Ha adni tudnának nektek a szüleid, azt vajon el fogadná a párod???
Mi többször adtunk már úgy a szüleimnek (jobbanmondva édesanyámnak, apám már nem él), hogy nem kaptuk vissza. Nálunk ez inkább anyám részérõl ütközik ellenállásba, mert bagyon büszke és nehezn fogadja el, hogy segítségre szorul, de egyedül a nyugdíjából épphogy fent tudja tartani magát, ha beüt valami nagyobb baj (három hónapja elromlott a bojler, cserélni kellett, több százezres költség), akkor nincsenek tartalékai, így csak ránk számíthat (akkor én, a testvérem és az unokatestvérem adtuk össze a pénzt). Nagyon sokat tett értünk és bár mi se vagyunk gazdagok, de határozottan jól élünk és ezt neki (meg szegény édesapámnak) köszönhetjük. Rengeteget dolgoztak, hogy elvégezhessem a fõiskolát és oda tudjak jutni, ahol most vagyok.
A kérdező hozzászólása: Én nõ vagyok!100000 körül kereesünk/fõ!Nincs gyerekünk csak lakástörlesztésünk de van tartalékunk is!Nem azt mondom nagy lábon élhetünk mert bekell osztanunk nekünk is!De a saját anyámon ne segítsek?
A kérdező hozzászólása: Nem kölcsön?Arról nem is merek beszélnni a párommal!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Igazad van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!