Találatok a következő kifejezésre: Szerintem és párom (113 db)

Par napja nagyon feszul a mellem. Szerintem nagyobb is es par nap mulva kellene megjonnie, de a mellem sose szokott igy fajni. Lehet baba?

Ebben a honapban probalkoztunk tobbszor is hogy oszsehozzunk egyet.

Legjobb válasz: Szia, szerintem várd meg a várható mensid idõpontját, persze csak ha addig nem jön meg, csinálj egy tesztet. Ha baba, akkor már ki fogja mutatni, ha nem, akkor várj még pár napot, és menj dokihoz. Drukk a babáért, ha szeretnéd :)

Szia, szerintem várd meg a várható mensid idõpontját, persze csak ha addig nem jön meg, csinálj egy tesztet. Ha baba, akkor már ki fogja mutatni, ha nem, akkor várj még pár napot, és menj dokihoz. Drukk a babáért, ha szeretnéd :)

Ha neked és párodnak jol menne a sora pénzileg, hogy tennél? Az édesanyáméknak minden hónapban kölcsön kell adni amit persze vissza is adnak! A párom szerint használják a pénzünket, szerintem viszont igen is segítsünk ha tudunk! Mi a normális?

Nem ön hibájukbol vannak rossz anyagi körülmények között!

Legjobb válasz: én mindenképpen segítenék.még akkor is,ha nekem le kellene mondanom bizonyos dolgokról így meg pláne.Ha a férjem ellenezné akkor a tudta nélkül.De azon elgondolkoznék,hogy milyen emberrel élek együtt.Én sokszor adtam az anyámnak,és sosem kölcsön.Amikor nekünk volt rá szükségünk Õ is adott és adna is szó nélkül. De így,hogy csak kölcsönrõl van szó nem értem a párod,ha nektek az a pénz akkor nem is hiányzik.

én mindenképpen segítenék.még akkor is, ha nekem le kellene mondanom bizonyos dolgokról így meg pláne.Ha a férjem ellenezné akkor a tudta nélkül.De azon elgondolkoznék, hogy milyen emberrel élek együtt.Én sokszor adtam az anyámnak, és sosem kölcsön.Amikor nekünk volt rá szükségünk Õ is adott és adna is szó nélkül. De így, hogy csak kölcsönrõl van szó nem értem a párod, ha nektek az a pénz akkor nem is hiányzik.
Természetesen segíteni kell a szülõket. Õk neveltek fel, x évig az õ pénzükbõl éltél. És ha vissza is adják nem értem mi a párod gondja :(
Nem adni szívtelenség. Sõt én ha adok, nem kölcsönbe adok. Így tiszta a lelkiismeretem.
Ha jóban vagyok velük, és nekem jól menne, mindenképp adnék. Esetemben pl. apámnak nem adnék, mert egy zsugori, aki a nõket lenézi, anyut viszont mindenképp segíteném.
Szia! Mindenképpen segitenék hiszen anyu mindig nekem és a tesoimnak vett meg mindent magára sosem gondolt! Sajnos nem tudok segiteni anyagilag de ha lenne adnék szó nélkül.
19:07 vagyok. Havi 10-20 ezer ft-al támogatom õket, meg néha tankolok az autójukba, veszek nekik, vitamint, gyógyszert. Én kb havi 110000 ft-ot keresek és ebbõl próbálok ennyit segíteni. Anyám hozott a világra, õk neveltek fel, az a minimum, h a lehetõségekhez képes meghálálom ezt nekik. Kedves kérdezõ, mi a nemed?
a drága párod egy fas.zkalap
És mennyit kell nekik kölcsön adnotok, illetve nektek mennyire megy jól? mennyit kerestek?
Szeretnél elmenni de nem mersz????? Ne haragudj de ezt nem értem, van ilyen a mai világban? Hány gyerek köt hozzá akiket nem tudsz eltartani otthont teremteni nekik 8-9??? Mivel zsarol, mi lesz ha elhagyod? Hogy lehet valakivel így együtt maradni? Ne is haragudj, de ha én menni akarnék, megkötözni sem tudna a férjem, pedig 3 gyerekünk van. Mi az, hogy valakit nem lehet elhagyni ha el akarod? Ilyen nincs már ne is haragudj. Szedd össze magad, és változtass az életeden, hisz fiatal vagy még.Vagy mit gondolsz, ezt a maradék 70 évet még leélheted így valaki mellett akivel nem vagy boldog? Elveszed a lehetõséget így magadtól, hogy rátalálj az igazira. MENEKÜLJ!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szeretnék elmenni, de nem merek!30 vagyok, elvoltam eddig nyomva!
Anyukamat mindenkeppen segitenem ha kellene, apamat viszont soha (nyilvan meg van ra az okom). A parodat szerintem hagyd ott, mert nem eltek ti annyira joban, hogy osszekossetek az eleteteket! A kommentjeidbol itelve csak elvagytok egymas mellett, olyan langyosvizszeruen, ugye jol gondolom? Szerintem pakolj, es hagyd ott, keress masik tarsat magadnak!
Lehet, hogy hülye felvetés részemrõl, de: ti minden hónapban kölcsön adtok, amit õk következõ hónapban visszaadnak, de utána újra kérnek. Igazából egyszer kéne összeszedniük magukat, és akkor nem szorulnának a Ti segítségetekre. Természetesen érthetõ, hogy segíted õket, de mit fogsz csinálni, ha már gyereketek is lesz, vagy csak rosszabbul álltok anyagilag, esetleg a párod szülei is anyagi segítségre szorulnak stb? Akkor mi lesz a szülõkkel? Vagy majd Te mindenrõl lemondassz az életben (értem itt a gyereket is)? Könnyen mondja mindenki, hogy egy olyan emberrel nem lehet együtt élni, akiben ennyi jó érzés sincs. De lehet, hogy õ csak felelõsségteljesebben gondolkozik. Szerintem sokan nem néznék jó szemmel, ha a keresetük egy része "anyósékhoz" menne.
A kérdező hozzászólása: Hát a párom és a szüleim sose voltak odáig egymásért!A párom nagyon élére állítja a pénzt!Igen nagyon zsugori!
Persze, hogy segíts, ezen ne is gondolkodj!!! A párod és a szüleid nincsenek jóban, vagy alapjában ilyen zsugori, rossz természete van?Már bocs ha megbántom, de ez a véleményem.Örülhetsz, hogy nincs gyereketek. Tõle is sajnálná a pénzt?? Zsugori f.sz!!
Szia! Nekem a ferjem mondta, hogyha majd ugy allunk anyagilag rendszeresen tamogatjuk mindket szulot anyagilag. Szerenecsre el is jott ez az ido. Jelenleg kulfoldon elunk es dolgozunk mindketten. Havonta segitjuk a szuloket, mivel sajnos nem rozsas a helyzetuk otthon. Ennyivel tartozunk nekik. Mindkettonket becsulettel felneveltek. Gondolom rengeteg penzt koltottek mindkettonkre. Ok se kerik vissza, sose vetettek a szemunkre. Szerintem termeszetesnek kellene lennie, h ott segitsuk egymast ahol tudjuk. Kicsit furcsallom a parod hozzaallasat, nem tunik nagyon csaladcentrikusnak.
Én is szoktam adni a szüleimnek, úgy beszéljük meg, hogy kölcsön, de amikor oda kerül a sor, hogy anyukám meg akarja adni akkor mindig kitalálok valamit amiért most nem kell. Õ ugyanis nagyon rosszul érzi magát amiatt, hogy segítségre szorulnak néha. De én soha nem kérem vissza, mert engem felneveltek és nem voltunk gazdagok, sõt! de az utolsót is mindig ránk költötték gyerekekre. Nekem ez teljesen természetes, hgoy most én tudok adni akkor adok. Nem értem a párodat! Gyerekként mi szorultunk az õ segítségükre, most õk a miénkre. Ha meg még vissza is adják a pénzt, hát nehogy már ne adj nekik mert a párodnak nem tettszik!! Akkor ne mondd meg neki, amit nem tud az nem fáj!
tartast=tartasz
Miért szerencse? Ugyanolyan életközösséget vállaltál vele, mintha a férjed lenne, kommentedbõl meg az derül ki, hogy még tartast is tõle, ha te akár a saját pénzedbõl kisegítenéd a szüleidet. Nem jól van ez, lépj fel határozottan szerintem és állj ki a szüleid mellett.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom!Én is ezen gondolkodom, hogyjol választottam e!?De még szerencse hogy csak az élettársam, és nem a férjem!
De, az anyukádon segítsél, viszont gondold meg jól, hogy jól választottál-e.A férjednek lehet, hogy a jóban rosszban-ból is csak a jóban maradt meg a fejében.Te vajon mire számíthatnál tõle, ha valami miatt nem lenne bevételed? Eléggé magának valónak tûnik a párod a leírásod alapján. Én nem tudnék ilyen emberrel együtt élni azt hiszem. Ha adni tudnának nektek a szüleid, azt vajon el fogadná a párod???
Mi többször adtunk már úgy a szüleimnek (jobbanmondva édesanyámnak, apám már nem él), hogy nem kaptuk vissza. Nálunk ez inkább anyám részérõl ütközik ellenállásba, mert bagyon büszke és nehezn fogadja el, hogy segítségre szorul, de egyedül a nyugdíjából épphogy fent tudja tartani magát, ha beüt valami nagyobb baj (három hónapja elromlott a bojler, cserélni kellett, több százezres költség), akkor nincsenek tartalékai, így csak ránk számíthat (akkor én, a testvérem és az unokatestvérem adtuk össze a pénzt). Nagyon sokat tett értünk és bár mi se vagyunk gazdagok, de határozottan jól élünk és ezt neki (meg szegény édesapámnak) köszönhetjük. Rengeteget dolgoztak, hogy elvégezhessem a fõiskolát és oda tudjak jutni, ahol most vagyok.
A kérdező hozzászólása: Én nõ vagyok!100000 körül kereesünk/fõ!Nincs gyerekünk csak lakástörlesztésünk de van tartalékunk is!Nem azt mondom nagy lábon élhetünk mert bekell osztanunk nekünk is!De a saját anyámon ne segítsek?
A kérdező hozzászólása: Nem kölcsön?Arról nem is merek beszélnni a párommal!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Igazad van!

A párom volt barátnője szebb és szerintem a párom is így gondolja! Tanács? Többi lent

Az a bajom, hogy a párom volt barátnője szebb mint én, csodaszép a teste, vékony és hatalmasak a mellei. Én is vékony vagyok, de a melleim kicsik. Párom már említette, hogyha látnám az exét meztelenül begerjednék, meg hogy a mellei csoda szépek. Mondta, hogy őt nem zavarja, hogy kicsik a melleim, de szerintem csak nem akart megbántani. Meg az előző barátnője táncol, ezért is néz ki jól, én meg.... régebben anorexiás voltam, szóval se mellem, se seggem nincsen :/ az én mellem kb ilyen:

Legjobb válasz: Ha szeretne ezt nem mondta volna! De ha ennyire baj neki, hogy az elõzõ jobb volt, miért szakítottak? Amúgy beszélj vele, hogy ezt hogy értette, és hogy te mit gondolsz a dologról! :)

Ha szeretne ezt nem mondta volna! De ha ennyire baj neki, hogy az elõzõ jobb volt, miért szakítottak? Amúgy beszélj vele, hogy ezt hogy értette, és hogy te mit gondolsz a dologról! :)
A kérdező hozzászólása: Nem szereti már, csak beszélgettünk errõl, azt mondja, hogy velem jobb a kapcsolat, csak a külsõ tényezõk zavarnak, meg nem akart megbántani, nagyon õszinte srác
Azt tanácsolom, hogy ne a múltban éljetek.
Ééés akkor most mi van? Az a tanácsom, hogy ne kicsinyeskedj, nõlj fel, gondold át a dolgokat! Gondolkozz gondolkozz.... Bízol a barátodban? (Ha nem, ha ilyen kicsi dologban nem, akkor minek vagy vele?) Nos, akkor hidd el neki, hogy te kellesz neki! És ez csak egy mell! Egy MELL! Nem egy ember, nem egy személyiség! A kis mell is szép, a nagy mell is szép! De nem ettõl fognak szeretni! Hidd el, a nagy önbizalomhiány, a sok nyavalygás roncsolja a kapcsolatot, nem a melled mérete!
Elõttem szólót kijavítanám, hogy ez "két" mell, s nem csak egy :D Komolyabbra fordítva, teljesen igaza van. Nem az tesz tönkre egy kapcsolatot, hogy kicsi a melled, hanem hogy bizalmatlan vagy.
Nekem volt jó testû barátom, szexi, izmos testû barátom, kis farkú barátom, nagy farkú barátom - de akit legjobban szerettem, nem annak volt legjobb a teste, nem annak volt leghelyesebb az arca. Ettõl függetlenül meg tudtam volna állapítani, hogy igen, a te tested nem olyan szép, mint az xy-é volt. De nem érdekelt.
Az elsõ képen teljesen jó mellek vannak, a méretük sem vészes :) Hajajj, nem tudom, mit tehetsz, engem nem az ex szépsége zavarna, hanem hogy a fickó annyira dícsérgette õket Neked, persze ez a helyzettõl is függ, lehetett egy õszinte megnyilvánulás, mert ha csak merengve Rád néz és közli, hogy az exe milyen bomba csaj volt, az ugye más. Úgy tûnik, azt hiszed, hogy a nagy mell jobb, mint a visszafogottabb, de nem kicsi méretû. Pedig ez ízlés dolga. Nagyon szépek tudnak lenni a kisebb mellek is s nem fognak annyira lógni késõbb... A vékony testhez társuló igen nagyok pedig fájdalmasak tudnak lenni, rengeteg nagymellû vékony lány cserélne Veled. A nagyon picikkel már más a helyzet, de az elsõ képen láthatók attól igen távol állnak. Nekem viszonylag nagy mellem van s mint kiderült, a párom inkább a kicsiket szereti (érdekes, sose viselkedett úgy, hogy baja lenne azzal, amim van, sõt)... Nem baj, mert nekem meg a nõi test tetszik jobban, õ pedig reménytelenül hímnemû :D Ez nem jelenti azt, hogy ne tetszenénk egymásnak s ne szeretnénk egymást. Azt is látjuk, hogy egyikünk sem egy szépség. Na és? Attól még nem kellene egy szebb, de más ember. Idõvel az ember akár képes is szebbnek látni egy tökéletlenebb porcikát is, csak mert az azé, akit szeret.
Nálam már az kivitte volna a biztositékot, hogy az exe melleirõl beszél. Hogy lehet ilyen bunkó? Nem veszi észre, hogy neked ez rossz? Kérd meg, hogy ne beszéljen róla meg igen amit az elõzõ irt, azt is mondd meg hogy visszamehet nyugodtan! Nem kötelezõ semmi. ha érzed, hogy kíván és nincs gond az ágyban akkor ne foglalkozz ezzel a kijelentéssel felejtsétek el. Ha nincs igy akkor szakitsd vele. De valószinüleg úgysem lesztek együtt örökké, szóval nem kell ezt túlaggódni. Szerintem amúgy az elsõ képpel sincs gond, pont jó az ilyen tenyérbeillõ. Nekem is ekkorát, és sok pasinak jobban bejön mint a tejcsárdák. A mienk akkor sem fog lógni amikor az exének már térdig ér :D Nyugi, teljesen jó ez a méret :) Nagyon sok pasinak bejön. Aki meg nagyot akar, fizesse a plasztikát vagy húzzon el és keressen olyat. Egy pasim volt aki azt mondta, hogy neki a nagy mellü nõk tetszenek, mire mondtam: nekem se te tetszel, nyugodj meg :D és faképnél hagytam. Ja megspékeltem még annyival, hogy másnak a farka is nagyobb volt :D Ne csak nekem legyen már kisebbségi érzésem :) Amúgy nem bántott meg vele, mert elengedem a fülem mögött, én meg vagyok elégedve magammal és ez a fontos.
"Párom már említette, hogyha látnám az exét meztelenül begerjednék, meg hogy a mellei csoda szépek" - ne is haragudjatok, de szerintem ez a pasi egy szemét bunkó. Nem normális, hogy a voltbarátnõnek a testérõl mesél, hogy mennyire gerjedne be! :DD Ez nevetségesen bunkó dolog. Na meg amit linkeltél példának, hogy "hatalmas mell"... kicsit túlzás, ne is haragudj. Egyáltalán nem hatalmas az a mell, max nagy, de hatalmasat inkább az E-s, F-es kosarat nevezném.
szinésznek jó szerintem a szcientológiás baromságáról nem tudok mit mondanixdd
Szerintem is fantasztikus színész, bármit eljátszik hitelesen. A régi filmjeit is imádom! A magánéletéhez meg úgy gondolom, semmi közöm, hiszen nem ismerem személyesen, a bulvársajtó alapján meg nagy hiba lenne bárkirõl véleményt mondani.
Szerintem se rossz színész (annyira azért nem is jó), viszont az elmúlt 10-12 évben már jelentõsen árt a játékának az a mérhetetlen mennyiségû botox, amit az arcába fecskendeznek. Nekem olyan, mintha a Világok harca óta ugyanazt a kb. két arckifejezést tudná már csak használni. Amúgy vannak nagyon jó alakításai, inkább régebbrõl, semmiképpen se a M:I-t mondanám, akkor már az Egy becsületbeli ügy.

Mit tegyek? A párom eljegyzet és mindent megad de viszont a munka helyén rákatant egy csaj a csaj nem érti meg hogy házas de szerinte a párom is kezdeményezet. Sajnos

és nem tudom meg mondani neki hogy ki az a csaj de megjelölte az iwiwen is meg Myvip is és ott találatam egy furcsa üzenetet aszt hogy drágám megadnád a számodat eszt küldte a csaj és én rá kérdeztem és aszt monta hogy nem tudja senki a telefon számát csak a munka társa és a központba mit tegyek?

Legjobb válasz: Ezt csakis a férjeddel tudod megbeszélni.Ha megcsal az nem a nõ hibája hanem a férjedé.Olyan nincs,hogy rákattannak valakire és Õ nem tud nemet mondani.Ha tényleg zavarná a dolog,lerázná a nõt.Buta vagy ha beveszel bármilyen szöveget tõle,hogy nem tudja. Az írásod valóban borzalmas.

Ezt csakis a férjeddel tudod megbeszélni.Ha megcsal az nem a nõ hibája hanem a férjedé.Olyan nincs, hogy rákattannak valakire és Õ nem tud nemet mondani.Ha tényleg zavarná a dolog, lerázná a nõt.Buta vagy ha beveszel bármilyen szöveget tõle, hogy nem tudja. Az írásod valóban borzalmas.
Most akkor csak eljegyzett, vagy el is vett?Az írása borzasztó!!Nem eszt, hanem EZT, meg AZT.És mit nem tudsz megmondani a barátodnak? Hogy ki az a csaj??Ez az egész egy zagyvaság, miért nem írod le értelmesen? Olvasgattál a párod levelei között?
Elõbb a saját agyadban tegyél rendet! :)
Én is jártam így, ráadásul a csajnál kellett leadni a kajarendelést, (mindegy) szóval szinte napi kapcsolat. Kicsit idegesített, de bíztam benne és nem csalódtam, lerázta... a hideg kiver az ilyen *icsáktól. Viszont mondtam neki, megcsalsz, kiderül, engem többet nem látsz... Ennyivel el volt intézve. Viszont a pasiknak is kell, az hogy "kellek még valakinek" ... No para, de te ismered igazán írhat itt bárki bármit.
Azért csal meg, mert BUTA vagy, de nagyon! És már nem bírja tovább idegekkel, szegény pasi!!!! Tényleg sz.rul írsz helyesen, gyakorold! És akkor a férjed sem akar majd megcsalni.
Tanulj meg írni!:S És a pároddal kéne ezt megbeszélned!
Nyelvészek! Nyaljatok golyót! Semmi gáz az írásával! A ti okoskodásotokkal van gáz! A férjed meg prbál hülyének nézni, minimum hogy megalázod vagy átvered ezekután.
Hagyd ott!
Elsõ vagyok, és nemtom mért kellett leszavazni.. de ha nektek jólesik..

Mit kell ahhoz tennem, hogy az ország ide hívjon egy (szerintem, és sokak szerint szuper) zenekart? Aláírást kell gyűjtenem, vagy csak pár emberel együtt oda kell mennem valakihez, hogy szeretnénk, vagy mit?

Legjobb válasz: Hát, attól függ, melyiket és mekkorát. Ha annyira nem "nagy", akkor akár te is szervezhetsz nekik koncertet, én már hívtam Braziliából zenekart ingyé', õk meg a saját honlapjukon hirdették, de ha valami komolyabb, érdemesebb megkeresni egy szervezõt és megkérdezni õt.

Hát, attól függ, melyiket és mekkorát. Ha annyira nem "nagy", akkor akár te is szervezhetsz nekik koncertet, én már hívtam Braziliából zenekart ingyé', õk meg a saját honlapjukon hirdették, de ha valami komolyabb, érdemesebb megkeresni egy szervezõt és megkérdezni õt.

Szerintem és a párom szerint is inaktív vagyok szeretkezés közben. Szeretnék változtatni, de ő nem segít hiába kérdezem mi volna neki jó. Mit tehetek?

Kifogásokat mond, nem válaszol a kérdésre, hogy neki mi volna jó. mit tehetek? Mivel tudnék változtatni, hogy jó vagy legalább jobb legyek az ágyban? esetleg nézhetnék pornót igaz, de amiket én láttam számomra undorítóak voltak semmi tanulságos mozdulat, tudtok esetleg hasznos filmet? vagy tanácsot milyen mozdulatok nyer?k?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem a mozulataidat, hanem a hozzáállásodat "kifogásolja". Oldódnod kéne. megtalálnod magadban azt az önfeledtséget, ahogy a gyerek játszik. Ez a jó szex titka. Vegyetek egy erotikus társasjátékot. Konkrét feladatok vannak. Apróságok amiket meg kell csinálni a másikkal. Gyengéd, szexis, szórakoztató dolgok. De önmagukban nem nagy dolog egyik sem. És különbözõ pózok. Úgy jó játszani, hogy azokat a feladatokat amiket nem szeretnél csinálni (taszít) kiveszitek a pakliból a játék elõtt. Módszeresen tessék végigjátszani. A harmadik játéknál már fogod tudni, hogy mit kell, kéne csinálnod. :))

Valószínûleg nem a mozulataidat, hanem a hozzáállásodat "kifogásolja". Oldódnod kéne. megtalálnod magadban azt az önfeledtséget, ahogy a gyerek játszik. Ez a jó szex titka. Vegyetek egy erotikus társasjátékot. Konkrét feladatok vannak. Apróságok amiket meg kell csinálni a másikkal. Gyengéd, szexis, szórakoztató dolgok. De önmagukban nem nagy dolog egyik sem. És különbözõ pózok. Úgy jó játszani, hogy azokat a feladatokat amiket nem szeretnél csinálni (taszít) kiveszitek a pakliból a játék elõtt. Módszeresen tessék végigjátszani. A harmadik játéknál már fogod tudni, hogy mit kell, kéne csinálnod. :) )
Kezdheted az egyszerûekkel. Simogasd meg, és utána mozogjál te is szex közben. Adjál ki hangot (visszafogottan - nem kell sikoltozni, ha nem szereted) - amibõl érzi, hogy neked éppen most milyen.
Talán rájössz, ha a párod lesz az inaktív :) Szerepcsere. Kezdetnek fektesd hanyat és te mozogj úgy ahogy neked a legjobb.
hú szerintem a barátod akk teljesen odalenne tõled ha 1Xcsapnál magatoknak 1 görbe estét..pl 1nyugis vacsival kezdd amit te fõztél, majd mondd neki h feküdjün le te mindjárt jössz és légy közbe titokzatos, menny be a szobába 1 törölközõbe(kicsit vizesen az még szexibb)és legyen rajtad 1 comb harisnya 1 francia bugyi meg 1 szép melltaro v fûzõ ha ezt kicsit "ribancosnak tartod"vegyél fehéret az édes de most nem ez a cél én ajánlanám a bordot v vmi dögös szint...és mondd ezt szivem szeretnélek kárpotolni mindenért..ettõl már annyira odáig lesz és meglepetten boldog h még jobban fog kivánni, mintha elõtte nyiltabb aktivabb lettél volna, ez igy nagy fordulat lenne ...aztán kérdezz tõle szexis hangon hasonlokat, mint pl:vannak álmaid v rám hagyod magad?és szenvedélyesen csokolj légy szexi...és nem kell sok csak szex közbe mozogj vele, simogasd, csokold, néha rázd meg a hajad finoman..ennyi kis apro dolgok, de mégis szexisek 1 fiu számára:P
Gondolj bele, hogy mit jelent az a szó, hogy inaktív. Ha ez már megvan, akkor pedig azt képzeld el, hogy mi ennek az ellenkezõje. Ez lesz a Te szexuális stílusod, fölösleges tippeket hallgatni, meg utánaolvasni. A szex az gyakorlati kérdés, nem lexikális tudás.
ha neki kell megmondania, hogy mit csináljál, akkor ugyanúgy inaktív maradsz. Pont az lenne a lényeg, hogy magadtól találj ki valamit. Nincsenek egyértelmûen nyerõ mozdulatok. Minden ember más és más. Ez egyébként egy jó könyv: http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=93&catid=6
Az elõttem szólókkal nagyjából egyetértve: a hozzáállásoddal van a baj. Akard a szexet, akarj örömet okozni neki, élvezd, ha szenved, mert nem hagyod :)

Az iskolától rendeznek egy utat Párizsba. Szívesen elmennék, de szerintem (! ) elég drága, 550€. A repülőjegy, szállás és pár belépőjegy van benne az árban. Szerintetek megéri?

nem vagyok tapasztalt ilyenekben,sajnos. Szóval kérem a Ti segítségeteket :) köszönöm!

Legjobb válasz: Attól függ. Szállás hány napra van benne? Kaja is benne van? Mert ha 1 hét kajával,repülõvel,akkor 165ezer elég jó ár.

Attól függ. Szállás hány napra van benne? Kaja is benne van? Mert ha 1 hét kajával, repülõvel, akkor 165ezer elég jó ár.
A kérdező hozzászólása: Ó, igen, ezt kifelejtettem. 5 éjszaka, (csak)reggelivel :)
Nem szeretnélek befolyásolni, de ellátás nélkül elég húzósnak tûnik. Amennyiben ez egy belvárosi szálloda és pl. karácsony környékén utaztok, akkor nem drága. De ha iskolai szervezésben, ráadásul kihasználva a csoportos és tanuló kedvezményeket, akkor én biztosan jóval olcsóbban is ki tudnám hozni. Már elsõ próbálkozásra is kiírta a keresõ, hogy 7ezerért van fapados repülõjegy, továbbá "tanár, diák kedvezmények sora"... De NE hallgassál énrám, hanem magad írd be a saját számítógépeden, hogy "fapados repülõjegy Párizs".
ez rohadtul drága szerintem... inkább pár év múlva, saját szervezéssel menj el majd akkori pároddal. Sokkal nagyobb élmény lesz :)
Parizsban a legretkebb hotel is minimum 100 euro per ejszaka. A belepojegyek sem olcsok (csak az Eiffel torony kb 16 euro). Repulojegy is minimum 60-80 euro oda vissza (es akkor meg fapados es joelore). Szoval ha olcsobban ki tudsz hozni egyhetes Parizst, akkor nosza, de eleg valoszinutlennek tartom.
" Parizsban a legretkebb hotel is minimum 100 euro per ejszaka. A belepojegyek sem olcsok (csak az Eiffel torony kb 16 euro)." Na persze, diák csoportot majd pont 100 eurós szállásra visznek! :-D Eiffel toronyra én jóval kevesebbet költöttem... 5 euró volt ha jól emlékszem. Igaz, lépcsõ és nem lift, de nekem az amúgy is érdekesebb volt. Szerintem egy diák csoportnak sem kihívás a lépcsõ, ha nekem edzettlenül, túlsúlyosan, felnõtt fejjel nem jelentett semmi gondot. Én azt gondolom ezen az összegen szépen keres a szervezõ :-D de hát valamibõl nekik is meg kell élni.

Uj Configot alitotam osze magamnak es par velemenyt kernek hogy jo mert amenyi tudasom van benne szerintem jo!?

Bar nem fullom high gaming gep kene csak ilyen laza neha neha egy Fifa meg Mafia 2 , Gta 4-5. Gigabyte 78LMT-USB3 Socket AM3+ AMD FX-4130 3.8GHz Socket AM3+ Corsair 4GB DDR3 1333MHz 9-9-9-24 Builder Series CX430 Bronze 460W Videokartya egy hasznalt Nvidia Geforce 7200SE / 7300GS (amit 1 honap mulva cserelek) Tobbi mind megvan ami kell ezek igy jok?

Legjobb válasz: Nem jó. Alaplap nem való FX-hez,a proci meg nem éri meg. Milyen kártyát akarsz majd?

Nem jó. Alaplap nem való FX-hez, a proci meg nem éri meg. Milyen kártyát akarsz majd?
mennyid van az egészre?
Egy méretesebb processzorhûtõvel koronázd meg a konfigot és tökéletes lesz.
Azért nem tökéletes 1. 4gb ramnál azért kellene 1600mhz 2.az amd fx 4130 nem éri meg Ja és milyen vgat akarsz venni?
A kérdező hozzászólása: Elnezest hogy kesve de munka miatt nem tutam irni. Nos egyenlore egy 4 magost szeretnek venni. Nem gond ha beepitett vagy sem mivel van egy hasznalt videokartyam es minnel kevesebb penzbol hoznam osze. Oszeget nem tudom hogy irjak -e , mivel erdelyben lakom igy Euroban igy kb 200 - 250 ig max a 250 az mar a hatar de ha megis kicsit tobb jonne ki akkor megprobalom oldani. Tehat 4 magos , ram 4 giga (kesobb lesz 8) , tapegyseg (Chieftec , Cooler Master , Cooltek ez a valasztek ) videokartya meg meg a kessobiekben dontom el de egy GTX 650 re gondoltam edig
A kérdező hozzászólása: Persze ebbol az arbol alaplap , proci , ram es tapegyseg kellene.

Szerintem a párom nagyon hamar tesztelt és most nagyon maga alatt van?

Még csak 1 hete lesz, hogy együtt voltunk ovun. A hője fentebb van napok óta az átlagnál, bár én nem hiszek ebben. Ma mégis úgy gondolta, hogy tesztel egyet. A teszt negatív lett. Szerintem túl korai volt vagy nem? Most maga alatt van. Ötletek, hogy egy nőt ilyen helyzetben hogyan lehet jobb kedvre deríteni?

Legjobb válasz: egy hét után még be sem ágyazódott

egy hét után még be sem ágyazódott
Túl görcsös, sehogy nem lehet. Egy hét után ne akarjon pozitív eredményt, mert fizikai képtelenség. Mensi elmaradásakor lehet elõször pozitív a teszt.
Az 100%, hogy korai volt. A legeslegérzékenyebb tesztek is 10 nappal az ovuláció után mutatnak eredményt, de még akkor sem 100%. Inkább 14 nappal aktus után a biztos. De persze ettõl még nem biztos, hogy terhes lesz. De biztosan korai volt.
Te nem ferfi vagy, hanem az a no, aki tesztelt. Egy ferfi nem beszel ugy, h ovu meg hogy ho. Ez tipikus noi duma.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!