Találatok a következő kifejezésre: Szeretnem ha ferfi a szamba (3 db)

Népliget! Ott bármit megtehetsz!
Nézd végig a szexpartner keresõket: http://szex.linkegyseg.hu/szexpartner-reszletesen
Hát életemben is most olvasok iet elõször:S:D pedig már minden hallotam, de ezt nem naon! am sztem van sok oan club meg minden ahol az ienek(mint te pl) meg lehet találni! bõngész a neten!:) de sztem azé a lányokra gondolj:) ne a pasikra....
Szerintem ez egy újabb prokovativ kérdés. Ha buzi vagy és szexpartner kell ezt kell kérdezni. Senkit sem érdekel, hogy pontosan mit akartok csinálni. Vagy csak egy szádba élvezés kell? Nem hinném...
Elképesztõ hogy már egy buzi sem talál magának köcsögöt...
Attól, hogy ilyen igénye van a kérdezõnek, nem feltétlen kell azonnal "buzizni" és "köcsögözni". Bármennyire hihetetlen, elég sok(!) házasságban élõ férfinek vannak ilyen igényei. Ettõl még az adott férfi nem echte homoszexuális, inkább egy erõs szexuális perverzió. De azért valóban elgondolkodtató, hogy ilyen kérdést tesz fel valaki, hiszen elég kiforrott lehetõségei vannak a partnerkeresésre.
A szomszédom meleg, biztos a szádba élvezne. Bár, van barátja. lehet, hogy hû hozzá. Nagyon jó pasi, engem sajna nem vesze észre, mert nõ vagyok.
Ám legyen, de csak akkor, ha le is nyeled!
én a szádba élvezek ha az kell neked.
A barátom eléri magának XD. oldd meg te is magad :D
Cseteken rengeteg a meleg pasi. Bizti találnál alkalmi szexpartnert, aki hajlandó ilyesmire, akár kölcsönösségi alapon is.

Az baj egy férfi számára, ha a nő nagyon nagyon sokszor szeretné és mindíg be van gerjedve?

Ha a férfi érzelmes tipus akkor ez zavarja ,mert minden a szex körül forog ?

Legjobb válasz: Nem. Ha érzelmes típus, akkor is szeret szexelni. Egy férfi egyetlen esetben nem szeret szexelni, ha hullafáradt. Legalábbis másról még nem hallottam.

Nem. Ha érzelmes típus, akkor is szeret szexelni. Egy férfi egyetlen esetben nem szeret szexelni, ha hullafáradt. Legalábbis másról még nem hallottam.
Igen , esélyed lesz a másikra gerjedésre is4 Veterán
A kérdező hozzászólása: Én sokáig ismerkedek és alapjában véve kötõdõs tipus vagyok , nem fogok máshoz menni egy menetre . Én ha akarom akkor azzal akarom akivel vagyok . Az a lényeg , hogy olybá tûnik , hogy nem jó dolog az hogy annyira gerjedõs vagyok :/ pedig hogy lehet az gond ?
Elsõ válaszadó, ez 100%ig igaz:D. Kérdezõ, én is ilyen cipõben vagyok. Csak azzal a különbséggel, hogy nekem nem érzelgõs a párom, minden tökéletes, csak én akarnék kicsit több szexet. Átlag havonta egyszer vagyunk együtt (azért átlag, mert van hogy két hónap alatt egy, van hogy egy hónap alatt kettõ, három). Én pedig akarnám minden nap. Viszont korábbi kapcsolatomban minden nap szexeltünk. Tényleg minden nap. De akkor is minden nap újra megkívántam, nem a megszokás volt. Õ elfogadta, bár kicsit zavarta. Mert nem szabad hagyni hogy a szex uralja a kapcsolatot, annak másodlagosnak kell lenni. Lásd mostani párom. Soha életemben nem volt ennyire szép és kiegyensúlyozott kapcsolatom, mint vele. 3 éve vagyunk együtt. Havonta egyszer szexelünk, nagyjából. Sokkal jobban egymással törõdünk. Nem lelkizünk, elmennek a mindennapok is. De amúgy ha nagyon nem bírod, és monogám vagy, szerezz be egy vibrátort. Aranyat ér, hidd el.
Nem baj, de férfiban és nõben is van ilyen meg olyan alkat is. Egyébként szexuálisan abszolút aktív haveromnak volt egy nagyon helyes barátnõje, aki viszont minden nap, lehetõleg naponta többször akarta >>csõbe húzni<< és ez a srácnak sok volt. Fordítva is van ugyanígy. Meg kell találni a szexuálisan is hozzád illõ párt. Egyébként a sok szex nem jelenti, hogy csak ez a fontos, hogy minden e körül forog, csak hogy ez IS fontos. Szerintem törekedni kell a sok és jó szexre, találd meg a hozzád passzoló embert. Egyébként én kifejezetten örülök, ha rám van gerjedve a barátnõm, jelen kapcsolatomban probléma is, hogy még csókolózni sem hajlandó rendesen túl gyakran, pláne nem szexelni...
A kérdező hozzászólása: Sokat kívánom az igaz , de nagyon ki voltam már éhezve és most ez egy kezdeti õrület nálam , ami attól van , hogy most kapok és nem tudok betelni , meg szeretem érezni hogy akar hogy kíván engem . Egyszerûen elképesztõen nõiesnek érzem magam töle . A vibrátor biztosan nagyon jó és nagy segítség , nem próbáltam még .
Nothing gonna change my love for you- Elõadót nem tudom.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:19 a The Rasmus-tényleg szép:)
Bikini-Ezt nem tudom másképp mondani
Írd be youtube-on, hogy idézetek.Arra kattints amelyiken egy szivecske van a partra rajzolva
mi a gond a rock-al :O? am ezek lassú számok nem ilyen hörgõsek stb..
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigieket, aranyosak vagytok, hogy írtatok:) még annyit szeretnék, hogy ne rock-os legyen, hanem valami lágy, amit egy pasinak tudnék küldeni:) szeretném kimutatni, hogy vonzódom hozzá.:)
jah bocs a Rammstein félig angol félig német:)
Blink 182- Always I'm lost without you I miss you The Rasmus- livin' in a world without you Sail away Rammstein- stirb nicht vor mir am beírod youtube-ba hoyg love songs vagy sad love songs akkor egy csomót kiad még válogatásokat is Wilson
Sarah McLachlan: Angel ???
engem is érdekel uh beirtam ide, h lássam késõbb is:)
Kylie Minogue & Nick Cave - Where the Wild Roses Grow :)
Maybe - Ingrid Michaelson
ohh végre valaki elismeri õket:D am Limp Bizkit- behind blue eyes The Verve- Love is noise slipknot- Vermilion de ne az originalt mert az kicsit durvább bár kitudja... am izlések és pofonok...ha nekem küldené ezeket a számokat egy lány én nagyon örülnék neki:D wilson... 16/f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!