Találatok a következő kifejezésre: Szeretnénk még babát, és négy (2 db)

Szeretnénk még egy babát, és négy éve dolgozom, folyamatosan ugyanazon a munkahelyen. De van egy kis bibi. Három havonta hosszabbítanak. Így járhat tgyás, ill gyed?

Betegállományba úgy tudom csak 45 napig tudok menni. Mikortól kell bejelentenem a f?nöknek, hogy babás vagyok? Ha munkanélkülire kell mennem, akkor is jár a tgyás, és a gyed?

Legjobb válasz: szerintem ez nem törvényes, hogy 4 éve háromhavonta hosszabbítják a szerzõdésedet. biztos, hogy rendesen be vagy jelentve? mert csak akkor járnak a juttatások, ha rendesen biztosítva vagy. nézz utána!

szerintem ez nem törvényes, hogy 4 éve háromhavonta hosszabbítják a szerzõdésedet. biztos, hogy rendesen be vagy jelentve? mert csak akkor járnak a juttatások, ha rendesen biztosítva vagy. nézz utána!
A kérdező hozzászólása: Igen, rendesen be vagyok jelentve. Meg minden, csak ez a fránya három havonkénti szerzõdés hosszabbítás ne lenne. :(((
akkor ez tul.képpen olyan, mintha folyamatosan próbaidõn lennél.
kérdez meg egy munkajogászt vagy akár bírósági panasz napon is érdeklõdhetsz, mert szerintem sem törvényes, hogy így alkalmaznak!
A kérdező hozzászólása: Kérdésem után pár nappal esedékes lett a hosszabbítás, és végre véglegesítettek!:) ))))
Sajnos nem valószinû
Lehetni lehetsz, de ne éld bele magad:(
A kérdező hozzászólása: van aki azt mondja hogy még így is van rá esélyem mert még normális menstruáció nem jelentkezett, és hogy valamiért csak késet 4 napot.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy csak beképzelem magamnak, de rosszul bírom a szagokat, rám jön a hányinger de nem hányok, és többet is eszem mint szoktam és nagyon fáj a mellem.
Sajnos én azt hiszem, nem vagy terhes, de vmi hormonális változás lezajlott. Ez lehet lelki eredetû is, pl. hogy nagyon szeretnéd, hogy baba legyen, rástresszelsz és emiatt kb. produkálod a tüneteit. Nem egy olyan esetet hallottam, hogy mikor ismerõseim féltek, hogy véletlen becsúszott egy baba, és erre ráparáztak, nekik is késett és már kívánósak voltak, nekik is a mellük is fájt, a hasukat is azt hitték, hogy nõ... aztán csak megjött... de a barnás folyás is vér... nem jött meg azóta sem, hogy a kérdést feltetted, rendesen?
A kérdező hozzászólása: de, sajnos megjött.köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!