Találatok a következő kifejezésre: Szeretnénk babát párommal, de eddig (8 db)

Szeretnénk babát a párommal, de eddig nem sikerült, miért?

2hónapja probálkozunk,lehetséges hogy valami baj lehet vagy ez a két honap kevés a probálkozáshoz?

Legjobb válasz: Ez a két hónap nagyon kevés idõ arra, hogy meghítélhesd, hogy lehet-e gyereked. A meddõségi vizsgálatokat 1 ÉV próbálkozás után kezdik el. Ne aggódj: lehet, hogy csak "nem jókor" voltatok együtt a pároddal, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem is lehet gyerekes. Számtalan párnak nem jön össze elsõre, sõt: ez tendencia, tehát kevesebben vannak, akiknek igen. Szorítok nektek, hogy sikerüljön!

Ez a két hónap nagyon kevés idõ arra, hogy meghítélhesd, hogy lehet-e gyereked. A meddõségi vizsgálatokat 1 ÉV próbálkozás után kezdik el. Ne aggódj: lehet, hogy csak "nem jókor" voltatok együtt a pároddal, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem is lehet gyerekes. Számtalan párnak nem jön össze elsõre, sõt: ez tendencia, tehát kevesebben vannak, akiknek igen. Szorítok nektek, hogy sikerüljön!
Csak két hónapja pro´bálkoztok, e´s már rosszra gondolsz?? ke´t hónap nagyon keve´s idö.Nekünk is egy év után sikerült.1-1, 5e´v után kezdik csak te´nyleg vizsgálni, hogy nincsen-e valami gond.Sza´mold ki, hogy mikor van peteérésed, s már elötte pár nappal dolgozzatok rajta, hogy legyen sorban álló spermium, ami vár a petesejtre.Nekem is így sikerült. sok sikert.
A menstuációd elsõ napjától számított 11, 12, 13, 14, 15, 16. napon van a legnagyobb esély a fogantatásra. Ne görcsöljetek rá, jön majd a baba NYUGI!

A párommal már nagyon szeretnénk babát, de eddíg sajna nem jött össze. Nődoki segít?

Ha elmegyek a dokihoz félid?ben megkérhetem, nézzen meg uh-n lesz-e pém, és milyen vastag a méhnyálkahártyám?

Legjobb válasz: Szia! Igen, legjobb ugy menni PÉ napján, mert akkor egyúttal megnézetni h. van e PÉ, és h. meg e reped?! Leheth. csak egy kisebb kezelés kell neked vagy a párodnak, de jobb lenne, ha kérnétek beutalót a nõdokitól az urológushoz, ahol megnézik a párod spermáit, h. minden oké -e? Jobb egyszerre mennetek és elintézni, mert akkor nem kell sokat várni a másik kezelésére! Sok sikert!

Szia! Igen, legjobb ugy menni PÉ napján, mert akkor egyúttal megnézetni h. van e PÉ, és h. meg e reped?! Leheth. csak egy kisebb kezelés kell neked vagy a párodnak, de jobb lenne, ha kérnétek beutalót a nõdokitól az urológushoz, ahol megnézik a párod spermáit, h. minden oké -e? Jobb egyszerre mennetek és elintézni, mert akkor nem kell sokat várni a másik kezelésére! Sok sikert!
Igen. Ha te nem is de Õ biztosan felveti majd ennek a lehetõségét és további tanácsokat is ad. A párod is elmehet andrológushoz ahol megnézik a spermiumszámot és hogy elég erõsek gyorsak és jó irányban mozognak-e a kiskatonái. Valamelyikötöknél csak kijön hogy miért nem sikerült eddig és egyszerübb ha együtt egyidõben mentek mert növeli a kitartásotokat és már nem él az a középkori mítosz hogy mindig csak a nõben van a hiba ha nem sikerül a baba. Remélem pár hét - hónap múlva már megoldódik a gond és pocakban lesz a babátok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. És mikor kell menni az orvoshoz? A pém napján?
mióta próbálkoztok?

Babát szeretnénk a párommal! 2 honapja probálkozunk de eddig még semmi! Mit tegyek hogy ne mindig a babára gondoljak? Nagyon szeretnék csak félek hogy esetleg ez miatt nem jön össze!

Legjobb válasz: Szia! Ezzel én is így volta, annyira akartam. Nekünk hál'Istennek haamr sikerült, 4 hónap alatt. elõtte azt hittem, hogy lehet, hogy évekig kell majd próbálkozni. Sexeltünk amikor p.érésem volt, 2 nap, és láss csodát, sikerült! sok sikert neked is! Kitartás! 8 hetes kismama

Szia! Ezzel én is így volta, annyira akartam. Nekünk hál'Istennek haamr sikerült, 4 hónap alatt. elõtte azt hittem, hogy lehet, hogy évekig kell majd próbálkozni. Sexeltünk amikor p.érésem volt, 2 nap, és láss csodát, sikerült! sok sikert neked is! Kitartás! 8 hetes kismama
Az az igazság, hogy nem lehet "átállni". Ha az elején is lazán állsz hozzá, akkor nem fogsz rajta görcsölni. De ha mindig ezen rágódsz, akkor továbbra is ezen fogsz rágódni. Nincs recept :( Onnan tudom, hogy én is a rágódósok közé tartozom :) ) Nekünk ez a 7. hónap. Persze attól még, hogy ezen rágódsz, felfoghatod pozitívan a dolgot. Én minden mensi megjöttekor alig várom, hogy megint elkezdhessünk próbálkozni. Ez nekem segít :)
Mi is hasnoló ciõben járunk, és egyszerûen nem lehet nem ezen rágódni, ha szeretnétek babát. Sajnálom, de bevált ötletem nekem sincs. :)
Szia! Én is görcsöltem a dolgon, az elsõ hónap próbálkozása után meg még tüneteket is produkáltam, aztán jött a pofára esés:( Második hónapban vettem egy ovu tesztet és lám, most 5 hetes terhes vagyok:) Most meg el sem akarom hinni, olyan hamar összejött:) Próbáltam egy picit lazábbra venni a dolgot, ami persze nem könnyû sajnos! Próbálj másra gondolni! Foglald el magad! Sok sikert!!!
én is görcsöltem az elsõ nap ota. de most meg itt vagyok clostit szedek és már várjuk az eredményt

Októberben minden másnap együtt voltunk a párommal, Szeptember 30-án volt az utolsó mesim. Babát szeretnénk. Most október 27-én szombaton kellett volna megjönnie, de eddig még semmi. A teszt negatív. Lehetek terhes?

Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni: októberben minden másnap együtt voltunk a párommal, szeptember 30-án volt az utolsó mesim. Babát szeretnénk. Most október 27.-én szombaton kellett volna megjönnie, de eddig még semmi. Ma reggel csináltam egy tesztet de sajna negatív lett :-))). Túl korai volt a teszt?Jeleket még nem igen észleltem magamon.

Legjobb válasz: Terhes persze, hogy lehetsz. Ha normál ciklusod szokott lenni, most is megjött volna. Bár az izgalom néha késteti a mensit. A teszt a mensen elmaradása után 4-5 nappal mutatja ki a terhességet,pár nap mulva csinálj mégyegyet, vagy menj el dokihoz. sok sikert.

Terhes persze, hogy lehetsz. Ha normál ciklusod szokott lenni, most is megjött volna. Bár az izgalom néha késteti a mensit. A teszt a mensen elmaradása után 4-5 nappal mutatja ki a terhességet, pár nap mulva csinálj mégyegyet, vagy menj el dokihoz. sok sikert.
Szia! Nem tudom hány éves vagy, de NE akard/akarjátok annyira a babát! Nekem '92-ben volt egy spontán vetélésem. 2004-ben klinikai vizsgálatok alapján "meddõ"-nek irtak le. Ettõl az idõtõl teljesen letettem róla, hogy valaha is anya leszek. Tudat alatt, pszichikailag irányithatod magad. Most 35 évesen 20 hetes terhes vagyok.
szia, nekemszept.29-én volt az utolsó, és most szombaton kelett volna megjönnie, még aznap nekem kimutattta pozitív eredményt, bár nem egyszerre, hanem pár perc elteltével.De mindenki más, pár nap múlva csinálj mégegy tesztet, ha negatív, de nem jön meg két hét múlva se, akkor menj orvoshoz.Drukkolok.

25 éves vagyok, van már egy három éves lányom és szeretnénk a párommal még egy babát, de eddig sikertelenül. Három vetélésen vagyok túl. Annyi a hormonjaimmal a problémám, hogy a progeszteron 7.6, de erre a 4. hónapja utrogestant szedek. Most elmentem egy

25 éves vagyok, van már egy három éves lányom és szeretnénk a párommal még egy babát, de eddig sikertelenül. Három vetélésen vagyok túl. Annyi a hormonjaimmal a problémám, hogy a progeszteron 7.6, de erre a 4. hónapja utrogestant szedek. Most elmentem egy másik orvoshoz aki egyből Bromocriptint írt fel prolaktinra. A harmadik napi prolaktin 167 volt, a 21. napi pedig 393. Még az lenne a kérdésem hogy ez milyen gyógyszer? Hormontartalmú vagy sem lehet-e tőle hízni vagy sem. elég durva mellékhatásokat olvastam róla. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Anikó

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítmény a prolactin hormon túltermelődését akadályozza meg. Mint minden gyógyszernek, így ennek is lehetnek mellékhatásai, de konzultáljon kezelőorvosával és ő pontosan tájékoztatja az esetleges kockázatokról. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A készítmény a prolactin hormon túltermelődését akadályozza meg. Mint minden gyógyszernek, így ennek is lehetnek mellékhatásai, de konzultáljon kezelőorvosával és ő pontosan tájékoztatja az esetleges kockázatokról. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Párommal nagyon szeretnénk babát, de eddig sajnos még nemsikerült. állandóan 1csíkot mutat a teszt. Esetleg valami "trükk" létezik, hogy pozi legyen a teszt? (póz, szex utáni teendő, étel-ital. )

Legjobb válasz: Megmosolyogtató, de mi 1x úgy csináltuk, hogy együttlét után elkezdtünk hülyéskedni. A férjem felkelt, felemelt lábamnál fogva, és elkezdett rázni, miközben mondta, hogy most úgyis sikerül!!! Igaza lett. :)

Megmosolyogtató, de mi 1x úgy csináltuk, hogy együttlét után elkezdtünk hülyéskedni. A férjem felkelt, felemelt lábamnál fogva, és elkezdett rázni, miközben mondta, hogy most úgyis sikerül!!! Igaza lett. :)
Gratulálok!!! :) A doki még lehet, hogy korai lesz...
A kérdező hozzászólása: köszönöm. Tapintható volt a terhesség kb 5hetes, 5napos. Szerdán megyek ultrahangra :)
A kérdező hozzászólása: Olvastam hogy általában a ciklus 14.napjától van de aztis hogy ez midnekinél más és más.másképpen hogy tudom megállapítani?olvastam a hõmérõzésrõl, de nemtudom hogy azt mikortól kell nézni..
Figyeld az ovulációdat, és azokban a napokban legyetek együtt. Bár gondolom, ez már mûködik, csak ezt még fentebb nem írták. :)
Hát mi 9 hónapig próbálkoztunk mire összejött a Babó. A végefelé kezdtük azt csinálni, hogy szeretkezés után én gyertya állásba álltam kb. 5 percre. Viccesen hangozhat, de ma már itt van a kislányom! :-)
A kérdező hozzászólása: Nah tegnap pozitív lett a tesztem :) ) holnap megyek dokihoz
A kérdező hozzászólása: köszönöm, persze szoritok énis:) nekem az a baj hogy változó a ciklusom, valamikor idõben jön, de általában csúszik 1-2napot.múltkor pl.2hét csúszás volt és még elötte apró vércseppek voltak kb3 nagpig, volt hányás is, de a teszt negativ, a doki azt mondta hogy valószinüleg korai terhesség csináljunk még tesztet.aztán egyszer megjelent a 2.csik halványan és kb2perc után eltünt és rá 3napra megjött.na akkor nem értettem mivan :(
Igen a ciklus.hu-n tudod követni a ciklusaidat ha ott vezeted.
A neten találsz menstruációs-ovulációs naptárat, csak beírod a keresõbe. Szerintem nagyon jó, a ciklusod hosszához méri az ovuláció idejét.Én nem hiszek ebbe a 14 napba, hiszen mindenkinek más a menstruációs ciklusa. Legfõképpen a tojásfehérjéhez hasonlító váladék utal a terékenységre, szurkálás, mellfájdalom, de annyira kevés ideig él a petesejt, hogy iszonyú nehéz eltalálni azt a pár órát. Inkább elõtte pár nappal és aznap kell:-)Én folsavat szedek napi 1/2 a 3 mg.ból, és a Maca Vibét kezdtük el a férjemmel, állítólag nagyon jó spermaszám növelõ!És egy jótanács:ne csak magadnak adagold a vitaminokat, hiszen a párod egészsége uolyan fontos, belõle lesz az a babó!!Ezenkívül stressz kerülés, C-vitamin, rengeteg gyümölcs, zöldség, no cigi, no alkohol, én ezeket követem. Sok sikert, te is szorits nekem.
A kérdező hozzászólása: igen a gyertyát énis csinálom az utóbbi idõben, párom meg mindig kiröhög :D ha esetleg eszetekbe jutna még valami akkor nagyon szívesen várom az üziket :) esetleg nem tudtok valami kaját ami növelhetné a fogantatás esélyét?
A kérdező hozzászólása: egyébként tudom hogy hülyén hangzik ez, mert nem trükközni kell de azért egy kicsit csak lehet csalni :D
Én még cickafark teát szoktam inni napi 1 csészével + elevit.

Szeretnénk babát 3 hónapja próbálkozunk nem jött össze eddig de a párom kibukott tőlem, hogy mindig erről beszélek! Ne mondjam előtte h aggódok? Vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne beszélj errõl annyit, mert a pasik egybõl érzékenyek lesznek, hisz a "férfiasságuk" hiányát erõsíted, ha nem jön össze, és csak errõl beszélsz. Még olyan gátlást is ki tudsz benne alakítani, hogy teljesítési kényszere lesz, és nem fog menni a szex. Csak nyugi, össze fog az jönni, 3 hónap próbálkozás szerintem alap mindenkinél minimum :)

Ne beszélj errõl annyit, mert a pasik egybõl érzékenyek lesznek, hisz a "férfiasságuk" hiányát erõsíted, ha nem jön össze, és csak errõl beszélsz. Még olyan gátlást is ki tudsz benne alakítani, hogy teljesítési kényszere lesz, és nem fog menni a szex. Csak nyugi, össze fog az jönni, 3 hónap próbálkozás szerintem alap mindenkinél minimum :)
Mit aggódsz? 3 hónap után??? Eddig összesen kb. 9 termékeny napod volt... Tényleg ne mondd neki és te se stresszelj rá erre ennyire.
Elhiszem, hogy kibukott. A 3 hónapos próbálkozás nem sok, nem kell rágörcsölni a dolgokra, mindig erre gondolni, menetrendszerûen szexelni. Ezek dolgok csak gátolják a teherbeesést, nem segítik. Úgyhogy nyugi, hanyagold a témát, mert azt is elérheted, hogy õ nem akar már majd gyereket. És te se agyalj folyton ezen, kösd le magad valami mással. Igény szerint legyetek együtt. Elõbb utóbb jönni fog a baba. De ha nem, eltelik egy év, akkor érdemes már elmbeszélgtnetek errõl, és kivizsgálásra menni. De 3 hónap után felesleges még aggódni, meg ezen agyalni.
Az aggódással rá érsz egy év múlva is. Ne beszél neki róla csak legyetek együtt sokat de ne azt mond neki hogy 20. -án van peteérés és szexelni , kell mert ez is gátolhatja õt a megfelelõ teljesítésben...
mivel mensid is kimaradt van rá esély. Tesztelj:) Drukk!!!
szia! nekem csütörtök/péntek kellett volna nem megjönnie, és szerencsére nem is tette:D viszont még a tegnap reggeli teszt is negatív lett most vettem még, ugyh holnap reggel is tesztelek, ha nem jön meg addig, mert a megjön érzés eléggé rajtam van nálad van ilyen érzés?
A kérdező hozzászólása: Igen nekem is van egyfolytába a wcre járok lesem hogy mikor jön meg.Azt mondta az egyik ismerösöm hogy ha nem jön meg rá1hétre csináljak tesztet.De nem birom kivárni és ezért kérdeztem.Csak nem tudom mért szurkál.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszotokat.De félek nem jött össze a baba mert van egy kis piros folyás és szerintem megfog jönni de a szurkálás nappalra erös este meg nem érzem. Köszönöm a válaszotokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!