Találatok a következő kifejezésre: Szeretnénk a kisbabát, de nem (34 db)

Nagyon szeretnénk egy kisbabát, de a főnökasszonyom állandóan ugráltat és félek, hogy emiatt nem tud beágyazódni a zigóta. Most mitévő legyek?

Legjobb válasz: szia.hát nehéz kérdés,de nekem nehéz fizikai munka mellett ágyazodott be..ugyhogy ha meg akar tapadni akkor meg is tapad..tény hogy jobban kell vigyáznod magadra.nem tudsz beszélni hogy könnyebb munkát szeretnél?nincs lehetöséged?

szia.hát nehéz kérdés, de nekem nehéz fizikai munka mellett ágyazodott be..ugyhogy ha meg akar tapadni akkor meg is tapad..tény hogy jobban kell vigyáznod magadra.nem tudsz beszélni hogy könnyebb munkát szeretnél?nincs lehetöséged?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod, ez némileg megnyugtat. Valójában a stressz az, amitõl aggódom, tele vagyunk határidõkkel. Sajnos, ha bejelentem, hogy babát szeretnék, az egyúttal a munkaviszony megszûnését is jelentené. :-( Köszönöm a biztatást. Boldog babavárást. :-)
Így van, ha a baba jönni akar, akkor úgyis jönni fog! Próbálj meg minél kevesebbet idegeskedni! Szorítok nektek! :-)
próbálj sokat pihenni, de bízz a babádban. Én pont beágyzódáskor nagyon sokat utaztam(vonat, busz, több, mint 200km oda-vissza, és idegeskedtem a határidõk miatt én is. Sõt egyszer, most visszaszámolva pont a beágyazódás hetén, el is vágódtam. De a picikém mégis itt van a pocakomban. Drukkolok nektek!
Nyugalom, az ugráltatásnak semmi köze ehhez!Én úgy lettem babás, hogy nem számítottam rá, és a 7. héten derült ki, h mi a helyzet.Addig: a 4.héten sittet lapátoltam, nem is keveset dohányoztam fogyasztottam alkoholt is plakátolós kislányként melóztam suli mellett Tehát alig alvás, sok meló, mindemellett káros szenvedélyek. Persze mihelyt megtudtam, hogy baba van gyökeresen megváltoztattam az életvitelemet.De mint látod, ha egy baba meg akar maradni, akkor meg is fog, és már csak egy hónap van vissza szülésig...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyosak vagytok! Boldog babavárást! :-)
Ne jelentsd be hogy babát szeretnél, mert nem fog megesni rajtad a szíve azok alapján amit leírtál. Van akinek a legnehezebb idõkbe jön/jött össze! Én a helyetekben elõször megpróbálnám összehozni a babót így. Ha nem megy, továbbléphettek. Már csak azért is megpróbálnám így, mert ha megkapod az elsõ papírkádat majd, hogy terhes vagy, MÁR NEM rúghat ki. És ez nem utolsó szempont a késõbbi segélyek/támogatások szempontjából. Sõt, úgy tudom a munkáltató köteles olyan (szükség esetén akár könnyített) munkakört biztosítani, amiben terhesen is tudsz dolgozni. Sok siert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó tanácsot! Puszi mindenkinek
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, a stressz a legnagyobb ellenség. Próbálj a babátokra koncentrálni, hogy sikerülni fog és ha már kezedben lesz a terheskönyved, "visszanyalhat a fagyi", mondhatod a fõnöknõdnek, hogy mostantól más szelek fújnak. Ha úgy adódik, a háziorvosod símán táppénzre fog venni, ez idõ alatt sem és a gyes alatt sem rúghatnak ki. Sokkal több jogod van, mint sok minkáltató képzeli a beosztottairól. Munkaügyes vagyok és én is várom azt a napot, amikor elõvehetem a terheskönyvemet és páncélként használhatom. Bízzunk a mielõbbi fogantatásban!

Szeretnénk kisbabát de nem vagyok biztos benne hogy sikerült-e a baba szerintetek?

Nagyon szeretnénk kisbabát 11 nappal ezelõtt a férjem belém élvezett,és 3 nappal ezelõtt reggel hányingerem volt,szédültem és hánytam is a melleim annyira fájnak hogy ha a ruha hozzá ér már fáj! 2 nappal ezelõtt csináltam tesztet kettõt is, de negatív lett :/ Szerintetek lehetek terhes??

Legjobb válasz: Ha azt mondom igen, rögtön elkönyveled, hogy terhes vagy? Elõször tájékozódni kéne, mielõtt gyereket csináltok, és ezt rosszindulat nélkül mondom... 14 napnak el kell telnie az aktustól, hogy a teszt megbízható eredményt mutasson. Csinálj egy másik tesztet 3-4 nap múlva.

Ha azt mondom igen, rögtön elkönyveled, hogy terhes vagy? Elõször tájékozódni kéne, mielõtt gyereket csináltok, és ezt rosszindulat nélkül mondom... 14 napnak el kell telnie az aktustól, hogy a teszt megbízható eredményt mutasson. Csinálj egy másik tesztet 3-4 nap múlva.
Szerintem, abaj az idõzítéssel lehet inkább. 21napos luteális fázis azért ritka. Persze nem lehetetlen és sok kismama írt ilyet, hogy a ruhát sem tudták elviselni, ha hozzáért. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Utolsó két kommentelõnek nagyon szépen köszönöm a válaszokat reménykedem benne hogy sikerült és teherbe tudtam esni :) :) további szép napot!;)
Kedves kérdezõ! Szerintem is hamar teszteltel! Nekem tüneteim 6-7 nappal kezdõdtek a nem várt elõtt, akkor is vártam a teszteléssel es picit es "csak" 3 nappal a nem várt elõtt teszteltem. Elõtte való hónapban nem jott össze es folyton szédültem a melleim is fájtak/ feszültek, negatív is lett a teszt :( Drukkolok es szerintem csak ha ugy érzed akkor 2 nappal a nem várt elott tesztej korábban! Remelem neked is kövér 2 csíkos vagy + os lesz a teszted! Majd mindenképpen írd meg! 10hkm
Na, mi újság? Ha jól számolom, most kellene megjönnie.
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen ma kellett volna , de nem jött meg..továbbra is hányingerem van de már nem csak reggelente a melleim is továbbra is fájnak és feszülnek..de tesztet még nem csináltam ez van eddig remélem a legjobbat :)
Akkor ha ma kellett volna megjönnie, holnap nyugodtan tesztelhetsz reggel. Az már egészen biztosra kimutatja a terhességet. Sok sikert!
No izgulok! :) Mi újság, sikerült?
A kérdező hozzászólása: Nem sikerült:/:'(
szia!tesztet csináltál?én elhiszem, hogy hányingered volt és hogy hánytál is, és mégpedig azért mert én aktus után 6!!!!nappal olyan hányigerre ébredtem azt hittem megzavarodok.másnap megint és így tovább...terhes voltam rá 3 napra a mensim elõtt 5 nappal a teszt is igazolta:)
Most tényleg milyen választ vársz? Vagy terhes vagy, vagy nem! Több lehetõség, nem nagyon van... A menstruációd jelentkezése elõtt ennyivel pedig csak a jóisten tudná megmondani, hogy terhes vagy-e. Várd ki szépen azt az idõt, amikor meg kéne jönnie, ha nem jön meg idõben, akkor tesztelj! Jobb tanács nincs!
nagyon, nagyon korán teszteltél. 12 nqappal nemvárt elõtt lehetetlen, hogy bármit is mutasson a teszt. Másrészt a tüneteket az együttlét utáni 8. napon érezted, ha jól számolom. ha éppen az együtytlétkor fogant, akkor is éppenhogy elkezdõdött a beágyazódás, amikor hányingered volt, tehát a tüneteket szerintem nem procukálhatta a terhesség, mert a tünetek csak beégyazódás után jelentkezhetnek. Várd meg a nemvárt napját, és akkor tesztelj, vagy egy nappal utána. addig meg felesleges beleélni magad.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem könyvelem el, azért itt is megkérdezem hátha más is volt így vagy hasonló helyzetben! Interneten is olvasgattam kérdezõsködtem olyanoknál akiknek van gyermekük és egyik azt mondja hogy nagy valószínûségbe terhes vagyok..valaki azt mondja hogy nem..azzal hogy itt megkérdeztem nem vesztek vele semmit maximum "okosabb" leszek. Tesztet mindenképp fogok még csinálni! További szép napot! :)
Sok értelme volt feltenni a kérdést, mert elõrébb úgysem jutsz, 50-50% az esély. 20/L
A kérdező hozzászólása: Csak ismételni tudom amit az elõbb írtam, nem vesztek vele semmit azért van ez az oldal nem? :)
Menstruációd mikor lenne esedékes?
A kérdező hozzászólása: 10 nap múlva, mindenképp azt megvárom de nagyon sok esetben van akinél terhesség közben is meg van a menstruációjuk.
Igen, terhesség alatt is lehet vérezni, de az teljesen más mint egy menstruáció mind mennyiségre, mind minõségre. Egyébként a terhesség alatti vérzés bajt jelent, akár el is mehet tõle a baba, ha nem veszik kellõen komolyan. A nemvárt napján tesztelj. Addig felesleges pénzkidobás csak. Sok sikert a babához.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!:)
10 nap múlva??? Kicsit korai volt még tesztelni. Egyszer hánytál...nagyon messzemenõ volt rögtön terhességet diagnosztizálni magadnál! Várd meg, hogy megjön-e. És ha nem, akkor teszt!
Sajnálom, de ne add fel, ez egy hónap volt! :) Fel a fejjel!

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig r

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig rendszertelen a menzeszem, van, hogy 1 hónapot is késik. Nem tudom, lehet-e valamiféle csodaszer, ami segíthetne rajtunk, mert már nagyon szeretnénk 1 kisbabát. Nőgyógyásznál már jártam, de nem mondtak semmit, hogy valami bajom lenne. Ha tud, kérem, segítsen. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig r

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig rendszertelen a menzeszem, van, hogy 1 hónapot is késik. Nem tudom, lehet-e valamiféle csodaszer, ami segíthetne rajtunk, mert már nagyon szeretnénk 1 kisbabát. Nőgyógyásznál már jártam, de nem mondtak semmit, hogy valami bajom lenne. Ha tud, kérem, segítsen. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kilenc éve élek egy nővel párkapcsolatban, és régóta szeretnénk egy kisbabát, de a teherbeesés nem jön össze, mi lehet ennek az oka?

Szeretkezésnél beleadunk mindent ami csak belefér,de sajnos hiába!Tudjuk,hogy nem mi vagyunk az egyetlen pár,akiknek ez a problémájuk.Előre is köszönjük a válaszokat!

Legjobb válasz: 6. válaszoló vagyok ismét: 6 évig próbálkoztunk a férjemmel annak idején.. minden orvosi vizsgálaton túl gyógyszerek stb... nem hozott eredményt. míg nem elmentem pszichológushoz és õ is feltette ezeket a kérdéseket amiket fent írtam és a durva az volt hogy egy kérdésre sem tudtam egyértelmûen pozitívan válaszolni... Valójában már rég ellaposodott a kapcsolatunk, a gyerektõl vártam a megoldást - ami hülyeség lett volna. de nem is jött össze. Elváltam, majd megismerkedtem valakivel akivel hatalmas szerelem lett és már a negyedik gyümölcse érik a pocakomban..... :)))))) ilyen is van.

6. válaszoló vagyok ismét: 6 évig próbálkoztunk a férjemmel annak idején.. minden orvosi vizsgálaton túl gyógyszerek stb... nem hozott eredményt. míg nem elmentem pszichológushoz és õ is feltette ezeket a kérdéseket amiket fent írtam és a durva az volt hogy egy kérdésre sem tudtam egyértelmûen pozitívan válaszolni... Valójában már rég ellaposodott a kapcsolatunk, a gyerektõl vártam a megoldást - ami hülyeség lett volna. de nem is jött össze. Elváltam, majd megismerkedtem valakivel akivel hatalmas szerelem lett és már a negyedik gyümölcse érik a pocakomban..... :) ))))) ilyen is van.
Orvos, orvos, orvos! Majd az elmondja, ha van baj.
Miért lett volna kétségbeesett az elsõ válasz? Teljesen igaza van, ha ez valóban régen fennálló gond, egy éve, vagy több, akkor egyszerûbb egy orvoshoz elmenni (vagy akár többhöz), mert lehet valami szimpla hormonprobléma, aminek nincsen tünete, és amit egy hónap alatt helyretesznek. Az esetek nagy részében kiderül, hogy a sikertelenségnek valami apró, banális oka van, de ezt nem lehet látni kívülrõl (pláne nem egy fórumon keresztül), ezért érdemes kivizsgáltatni magatokat.
A "nõ" a feleséged??:) Nekem tudod mi jött le az elsõ pillanaban, ahogy a kérdésedet elovastam? Hogy kedves kérdezõ, te is nõ vagy:) talán amiért kihangsúlyoztad, hogy "nõvel" :) Neharagudj, ha nem igy van...nem tudom miért gondolom igy és egy jót nevettem mert arra gondoltam, hogy nem sokára kifogod írni, hogy Te is nõ vagy:) Bocsi ha tévedtem:) és nem akartalak megsérteni!!
Nagyon nagyon sokan vannak, akik ilyen cipõben járnak. És számtalan oka lehet! Vannak úgymond otthoni praktikák, amiket gondolom már kipróbáltatok, és vannak orvosi beavatkozások, hormonkezelések egy vagyonért, ami nem biztos, hogy 100% sikert aratnak. Nekünk 2 évig nem jött össze. Nálunk az volt a baj, hogy minden nap sokat szexeltünk, így nem volt aktív spermája a drágámnak. Aztán egyszer nem volt idõnk lakásfelújítás miatt 3 napig, és meg is jött az eredménye. Otthoni tippek: - szexeljetek kevesebbet, 3 naponta talán elég lesz, így akadnak fürge kis spermácskák is - A CSAPVÍZ tele van fogamzásgátlókkal. Nem árt, ha nem csapvízzel fõztök, és egyáltalán ne igyátok, mert köztudott, hogy sokan ezért nem esnek teherbe. A nõk szedik a fogamzás gátlót, bekerül a vizeletbe a sok hormon, aztán pisilnek, ami a Dunába kerül, és mi innen iszunk, fõzünk, fürdünk, mosunk, mert ezt nem tudják kiszûrni. - Ne szaladjon mosakodni egybõl az együttlét után, hagyjuk a kis barátainkat érvényesülni odabent. - Menjetek el, ha lehet nyaralni egy hetet, idegen környezetben könnyebben megy, ha a szürke hétköznapokból kizökkentek. - Ne gondoljatok rá, hogy gyereket akartok! Amúgy 9 év elég sok idõ, de volt már ismerõsöm, aki 9 év után lett terhes a férjétõl.
Unokatesóméknak 8 évig nem volt gyerekünk, egyikõjük sem beteg, voltak orvoshoz, és azt mondta h nincs semmi akadálya h gyerekük legyen, aztán meg összejött!!! A kitartás mindennek a titka, és ha hiszel Istenben, kérd Õt, h ajándékozzon meg titeket egy gyermekkel!
Szia! 3 évig keményen próbálkoztunk és nem jött ösze akkor azt mondtuk hogy majd egy pár év miulva megint mepróbáljuk és akkor amikor nem voltunk rágörcsölve a babóra akkor öszejött ma 10 hós a lányom
Akkor talán én vigasz lehetek számodra!Mi 98 márciusában költöztünk össze, áprilisban hagytam abba a gyógyszert és 2010 novemberében estem teherbe!!!Én annak tudom be ezt a "csodát", hogy lefogytam 15 kilót, semmi más különleges más változásra nem emlékszem.Ma 8 hónapos a fiúnk:) )!
Nem a szeretkezés minõségén múlik a teherbeesés. Azért 9 évet biztosan nem vártam volna a csodára. Már réges-régen kivizsgáltattam volna magunkat, mint ahogy tettük is, 2 év sikertelenség után mentünk el orvoshoz. Sok probléma kiderült, amit nem is sejtettünk. Így látatlanban nem lehet tippelni sem a sikertelenség okára, de még ha el is találnánk, távgyógyítani nem tudunk, tehát irány az orvos!!! Persze várhatjátok tovább a sültgalambot is, ahogy eddig tettétek! :-)
*csapvízbõl
Kedves utolsó! Tény, hogy a hormont nem tudják kiszûrni a csapból, többek közt ez is az oka, hogy a gyerekek korábban érnek testileg.A meddõség egyik oka is lehet.Szerintem is menjetek el dokihoz, mi 1szer nem védekeztünk és rögtön terhes lettem, persze biztos ez sem gyakori, de hidd el jobb ha kivizsgáláják.
NA NEEEE MÁR!!!! Ezért biztos lepontoztok majd, de még ilyet, hogy a csapvíz fogamzásgátló lenne.... Kedves 5. válaszoló, én iszok csapvizet és csak azzal fõzök, és van babánk, akkor ez most azt jelenti, hogy rám nem hat? Ha a csapvízben fogamzásgátló van, akkor miért kell pluszban szedni nem kívánt terhesség esetére? És a sok fiatal, akik abortuszra mennek csak annyi lenne a dolguk, hogy csapvizet igyanak? ON: érdemes egy hõgörbét készíteni! Mi anno a doki javaslatára készítettünk, de nem tudtam befejezni, mert megfogant a kislányom :) Nektek is hasonlót kívánok! Sajnos elég sok ok állhat ennek a háta mögött, emiatt én 1-3 ilyen hõgörbe után, azzal együtt elmennék egy nõgyógyászhoz, aztán õ majd megnézi mi újság, ha kell továbbküld titeket. Addig is sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Nem ilyen kétségbeesett választ vártam, de azért köszönöm!
szerintem a gyermektelenség oka sokkal összetettebb mint egy egyszerû orvosi vizsgálat... ha létetik pszichoszomatikus betegség akkor miért ne hatna ki a lélek épp a gyermekvállalás kérdésére? Az alábbi kérdéseket feltenném magunknak: -Biztosan mindketten szívbõl szeretnénk? -Jól érezzük magunkat a kapcsolatban, nincs félrekacsintgatás stb ami elvonja a figyelmet a témáról? -felkészültetek rá? - nem féltitek a karriert, egzisztenciát, megszokott életvitelt? Ha ezek õszinte megválaszolása után minden ok akkor olyan egyszerû okai is lehetnek mint sárgatesthormon hiány..ami könnyen kimutatható. egy levél progeszteron és lehet h jön is a baba! :) Az orvosi vizsgálat mindenképpen ajánlott ennyi idõ után szerintem is.
Egyetértek a 14-sel. Amikor én is rá voltam gorcsolve, akkor nem jott ossze. Amikor meg feladtam, rogton teherbe estem. Menjetek el egy orvosi vizsgálatra, hogy kideruljon, van e akadálya a teherbeesésre. Utána meg ne akarjátok gorcsosen. Jon majd magátol. 15 hos kislány anyukája

Szeretnénk a párommal kisbabát, de nem sikerül teherbe esnem. Milyen módszer a leghatásosabb, hogy végre két csík legyen a teszten?

Legjobb válasz: Egyet tudok ajánlani, és az a nyugalom!!4 FElejtsétek el a "gyártást", éjetek úgy, mintha eszetekbe sem jutna a baba, és meglepõen hamar össze fog jönni.-)Se ovuteszt, se számlálás,semmi ne legyen. Legyetek együtt úgy és akkor, ahogy jól esik! Tudom, ezt könnyû modani, de a nagyon akarás csak árt.

Egyet tudok ajánlani, és az a nyugalom!!4 FElejtsétek el a "gyártást", éjetek úgy, mintha eszetekbe sem jutna a baba, és meglepõen hamar össze fog jönni.-)Se ovuteszt, se számlálás, semmi ne legyen. Legyetek együtt úgy és akkor, ahogy jól esik! Tudom, ezt könnyû modani, de a nagyon akarás csak árt.
Szia! Csatlakozom az elõttem szólohoz. Én is 8 hónapig görcsöltem azon hogy kisbabánk legyen, és akkor elhatároztam, hogy nincs számolgatás egyszerüen csak szerettük egymást a férjemmel. Nektek is ezt tudnám ajánlani. Sok sikert és kitartást!
Ami nálunk bevált az nem más, mint az, h nagyon szeretjük egymást, és nem is nagyon akartuk még mi ezt a babát, de ha így történt, akkor miért ne.Vedd könnyedén! Illetve ami segíthet, de ha nem akkor egy jót kirándultatok a jó levegõn, Dobogókõ.A Föld szívcsakrája, és teli van pozitív energiával.Amikor elõször voltunk ott a párommal, akkor azt éreztem, h baromi könnyû lenne ott teherbe esni, de tényleg csak akkor ha nem ezen görcsöltök. Ne akkor szexeljetek, amikor éppen jó a baba szempontjából, hanem amikor kívánjátok.Menjetek kirándulni, utazzatok el néhány napra, kis levegõváltozás.
szia ugyan ez volt aproblémám orvoshoz fordultam kaptam egy gyogyszert neve:CLOSTYLBEGYT. EZ SEGITENI FOG NEKÕNK IS ÁLLITOLAG A KÉVETKEZÉ MENSTRUÁLCIOM 5.NAPJÁTOL KELL SZEDNEM 3 HONAPIG.HÁTRÁNY:IKERTERHESSÉGEM LEHET
Sziasztok! Nekem nem volt peteérésem, a clostyt szedem hónapok óta, attól már van peteérésem, de még mindig semmi:(tüszõrepedéskor együtt vagyunk, de semmi. Most már nagyon beledáradtam, 19hónap próbálkozás után, lehet abbahagyom a clostyt is
nekem akkor viszketett, amikor babás voltam.Azóta sem
Nekem peteéréskor csinálja ezt!

2 napos a kisbabam es meg nem indult be a tejem ez normalis? Vagy meg belovelhet a tej? Nagyon szeretnenk szoptatni, ra is teszem de nem akar beindulni? !

Legjobb válasz: tök normális :) aludj a babáddal, amikor ébren van folyamatosan ciciztesd, de legalábbis minél gyakrabban. Igyál sokat és be fog indulni. az elsõ napokban ez a lényeg, még nem isznak nagy mennyiségeket.

tök normális :) aludj a babáddal, amikor ébren van folyamatosan ciciztesd, de legalábbis minél gyakrabban. Igyál sokat és be fog indulni. az elsõ napokban ez a lényeg, még nem isznak nagy mennyiségeket.
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom a hasznos valaszokat, azt csinalom minnel tobbet van cicin sooot hajnalba csak azt kapott mert ereztem hogy van benne es fajt is meg kemeny volt
Elsõ babámmal a negyedik nap estéjén lövellt csak be a tej. Több mint három évig szopott, és hat hós korig csak anyatejet kapott. Ne izgulj, nem mindenkinek indul be a teje a szülés napján, sõt az a legritkább. Igazából több hétig tart a dolog, mire a kereslet kínálat kialakul. Tedd csak cicire, ilyenkor is van pár csepp, és az tele van immunanyagokkal. :)
Pénteken volt a császárom, hétfõ reggelre lett tejem, de addig is rengeteget lógott a cicin a lányom, idõnként még jól is lakott az elõtejjel, nekik még nem kell sok. :-)
én szombaton szültem, szerdán, ahogy hazaértünk és le tudtam ülni a nyugiban, belövellt, folyt a tejem. igen, a császártól is tolódhat. 2 óránként tedd mellre, sok bõrkontaktus érje, igyál (sima vizet) és pihenj sokat!
én is császáros voltam mindkettõvel, az elsõvel csütörtök hajnalban mûtöttek, péntek éjjel már örjöngeni tudtam volna, annyira fájt mindkét mellem, le is kellett fejni mert annyi lett, hogy a picur nem tudta nyelni, 16 hónapig szoptattam, de idõközben jött a tesó és már kényelmetlen volt a pocakkal szoptatni, a kicsivel délben mûtöttek ész szombat hajnalban lett elég tejem. Ígyál sokat, csáaszár után amúgy is kell, mert mûtét elõtt és alatt nagyon sok folyadékot veszt a szervezet. ( engem 4 órát töltöttek fel utána) nagyon hasznos a Laktoherb tea, tedd minnél gyakrabban mellre a kicsit, mégha fáj is, hidd el megéri... Sok szerencsét, jó egészséget a babához
Én is császáros voltam.Vasárnap reggel császároztak már estére volt egy pici elõtejem majd semmi.Szerdára indult be , sok folyadékot ittam fõleg ásványvizet és az elsõ pár napban folyamatosan cicin volt a baba és a bimbóm is sebes lett de megérte.
Én is császáros voltam, és nekem a 7. napon indult be.
A kérdező hozzászólása: koszonom, csaszaros vagyok lehet azert sem indul be olyan hamar nem?
Én egy vasárnap este 9-kor szültem, szerdán délután indult meg a tejem, tényleg nagyon sokat kell ciciztetni, az segít. 18 hónapig szoptattam, 6 hónapig csak anyatejet kapott a kisfiam.Türelem, be fog az indulni Neked is! :)
Tedd rá nagyon sokat, ha van mellszívód avval is szívhatsz! igyál sokat! de azért 4lietrnél ne többet mert az is lehet gond.
Gratulálok! jó babázást!

Csütörtökön lefeküdtem a szűz barátnőmmel, viszont kilyukadt a gumi, nem tudom, hogy azonnal észrevettük -e, de nem mentem el benne.Mit tanácsolnátok? Nem szeretnénk kisbabát.

Mit tanácsolnátok ? Tnap kellett volna megjönnie a vérzésének, de ugye ma telik le az eseményutáni tabi ideje... :S Mi tanácsolnátok ? Nem szeretnénk kisbabát.

Legjobb válasz: Gyorsan menjetek orvoshoz, aki felírja az esemény utáni tablettát. ( Ha még nem futottatok ki az idõbõl)

Gyorsan menjetek orvoshoz, aki felírja az esemény utáni tablettát. ( Ha még nem futottatok ki az idõbõl)
Ugyanez volt, nekem adott a doki norcolut-ot. Másodjára nem kértem a norcolutot, e-vitamin+ cickafarkfû tea meghozta.
doki meghozza progeszteron tartalmú gyógyszerrel. Kb 1 hétig kell szedni, és az abbahagyás után 1 héten belül megjön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!