Találatok a következő kifejezésre: Szeretném szőrteleníteni OTT (2 db)

Szeretném szőrteleníteni magamat OTT is, de nem tudom mivel érdemes csinálni. A borotvától tartok kissé, mert még sosem használtam. Sima szőrtelenítő krémmel lehet? -mert abban meg vegyi anyagok vannak, és félek, hogy esetleg kárt okozok. . .

Legjobb válasz: Az egy kicsit attól is függhet hogy fiú vagy e vagy lány, mert nem mindegy. Mert ha fiú vagy, akkor hagyd ugy ahogy va, mert az ugy tetszik ÁLLTALÁBAN a lányoknak. De szetintem te lány vagy (BOCSI ha tévedek), ezért csak azt lehet tanácsolni, hogy ptóbáld ki, hogy neked mi használ, mert mindekinek más jön be. Én is félek a krémtõl ugyan azért amiért te.a borotvával okozhatsz sebeke, de nme hiszem, hogy olyan ugyetlen lennél, hogy nagyon elvágd magad. DE, sokan a krémre esküsznek, mivel nem tudsz azzal sebeket okozni, és nem uyg fejlesztették, ki hogy kárt okozzon. elõször csak kis hejen próbáld ki 1-másfél nappal a teljes használat elött, hogy tudd, nem-e vagy rá érzékeny.sok módja létezik a szõrtelenítésnak, próbálgasd, hisz nem azért vannak, hogy ártsanak. SOK SIKERT

Az egy kicsit attól is függhet hogy fiú vagy e vagy lány, mert nem mindegy. Mert ha fiú vagy, akkor hagyd ugy ahogy va, mert az ugy tetszik ÁLLTALÁBAN a lányoknak. De szetintem te lány vagy (BOCSI ha tévedek), ezért csak azt lehet tanácsolni, hogy ptóbáld ki, hogy neked mi használ, mert mindekinek más jön be. Én is félek a krémtõl ugyan azért amiért te.a borotvával okozhatsz sebeke, de nme hiszem, hogy olyan ugyetlen lennél, hogy nagyon elvágd magad. DE, sokan a krémre esküsznek, mivel nem tudsz azzal sebeket okozni, és nem uyg fejlesztették, ki hogy kárt okozzon. elõször csak kis hejen próbáld ki 1-másfél nappal a teljes használat elött, hogy tudd, nem-e vagy rá érzékeny.sok módja létezik a szõrtelenítésnak, próbálgasd, hisz nem azért vannak, hogy ártsanak. SOK SIKERT
Kozmetikusok közül van aki vállal nemi szerv szõrtelenítést is. Szerintem az a leghatásosabb.
Én borotválom... De utálom. 1 nap után már nõ is vissza a gusztustalan kis borosta... Szerintem lassan eljön az idõ hogy elvándorlok egy kozmetikushoz és "nincs kegyelem" felkiáltással leszedetem gyantával :S Ez nem állapot :S
Álltalában a szõrtelenítõ krémekre rá van írva hogy nemi szerv szõrtelenítésére nem alkalmas vagy óvastosan bánjanak vele!
Bármilyen módszert is alkalmazol, fontos hogy ne szárazon láss neki, mert felsérted éd fájni fog a bõrõd, megeshet hogy kipattogsz! Ezért ajánlom a zuhanyzót és a tusfürdõt borotvával! A krém szerintem hasztalan....

Szeretném teljesen szőrteleníteni magam ott lent, mit csináljak?

A borotva nem mindig szedi le teljesen, utána kitépkedni meg utálom, a gyantától meg falnak megyek...mit ajánlanátok?

Legjobb válasz: sajnos az intim területek szõrtelenítése nagyon macerás, jobban teszed ha nem csinálod. más módszer ugyanis nincs azokon kívül, amit leírtál.

sajnos az intim területek szõrtelenítése nagyon macerás, jobban teszed ha nem csinálod. más módszer ugyanis nincs azokon kívül, amit leírtál.
:DDDD Jó volt az elõzõ. ... Én inkább a tüzet javasolnám. Még nem is olyan fájdalmas. Gyorsan föléállsz egy kisebb tûzrakásnak, leguggolsz egy-két pillanatra, és huppsz, már kész is. Egy-két hétig nem fog kinõni. De mondják, hogy a disznópörzsölõ is tökéletes... ;)))
Elõször is bemosakodsz. Aztán lefertõtleníted azt a területet. Fogsz valami filcet körberajzolod a célterületet. Ez után csak egy szikére van szükséged, de megteszi egy élesebb kés is. Finom mozdulatokkal körbevágod, figyelve az erekre. Ha kellemetlen, érzésteleníthetsz is. Lenyúzod a bõrt. Ez után már csak ki kell választani egy tetszõleges, már eredetileg is szõrtelen területet, amit el is érsz, pl has. Ugyanezzel a módszerrel levágsz egy ugyanakkora részt, majd kicseréled a bõröket. Visszavarrod, elmondasz egy imát, hogy ne fertõzõdjön el. De ha vízfolyás közben, vagy szappanozva borotválod jó borotvával, akkor simának kell lennie.
A kérdező hozzászólása: XD jóvan köszönömXD
ehh ez rohadt jóh xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!