Találatok a következő kifejezésre: Szeretném megtanulni kismama jógát, mint oktató (1 db)

Szeretném megtanulni a kismama jógát, mint oktató. Hol lehet ilyet tanulni?

Legjobb válasz: pont ma kaptam levelet az asram jógaközpontból, hogy kismamajóga oktatói tanfolyam indul. www.jogakozpont.hu hajrá!!!

pont ma kaptam levelet az asram jógaközpontból, hogy kismamajóga oktatói tanfolyam indul. http://www.jogakozpont.hu hajrá!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

CNC forgácsolóra miért mondják, hogy nehéz elvégezni?

Amikor csak 8 általános kell hozzá? Még érettségi sem.

5

Jövőhéten megyek kresz vizsgára (B kategória), könyv nélkül gyakoroltam programon amit az oktató adott (könyvet nem vettem), gépen elég jól megy. Számítanom kell olyan kérdésre ami esetleg nem volt benne a programban?

Ugyan ezeket a kérdéseket fogom majd kapni vizsgán is? Nagyon félek.

L

11

Mennyire izgultatok kresz vizsga előtt?

9

Szerintetek jó ha elmegyek agrármérnöki egyetemre?

egy ismerősöm ajánlotta hogy valamit tudjak a földről (földművelés) és mondta hogy a legjobb ha elmegyek agrármérnöknek.

3

Az első OKJ-nak nem kellene ingyenesnek lennie?

Szegeden a JGYPK-n nézegettem az OKJ-s képzéseket, és sehol sincs feltüntetve, hogy az első ingyenes lenne. Azt írja, félévenként 65 ezer forint. Vagy már elavult dolog, hogy az első ingyenes?

6

Hányasnak kell lennie az átlagomnak ha lakberendező akarok lenni?

3

Kresz-vizsga bizonyítvány?

Megcsináltam a kresz vizsgát, ott a helyszínen alá kellet írnom egy papírt. Kapok róla valami igazolást, hogy megvan, vagy sem? Vagy nem is kell, egyszerűen megyek vezetni, és kész? Forgalmi vizsga útán meg két-három hét és meglesz a jogosítvány, és a forgalmiról sincs külön papír? Hogy van ez az egész, segítsetek!

8

Vadászgép pilóta szeretnék lenni! Mi kell hozzá?

Sziasztok. Már jó ideje vadászpilóta szeretnék lenni Magyarországon, a honvédségnél. Milyen felsőoktatású iskolába kell menjek, és milyen szakra, hogy ezt el tudjam érni? Van még a honvédségnek pilótaképzése?(Ha egyáltalán volt.) Ha igen, mik a követelmények ahhoz hogy bekerüljek, és mi ennek a menete?15/F

9

Van valakinek tapasztalata Nemzetközi Masszázsiskola Gyógymasszőr képzéséről?

Milyennek találjátok a képzést? Színvonalas, hasznos??

Köszi!

0

Elsősegély vizsga meddig érvényes?

Még 2009-ben (nyolcadikos koromban) hirdettek az iskolában egy elsősegélynyújtó versenyt (azt hiszem Országos Elsősegélynyújtó verseny volt a neve). A versenyen eredménytől függetlenül mindenki kapott egy kártyát a Vöröskereszttől, melyen az áll hogy "sikeres elsősegély vizsgát tett".

Most szeretnék autóra jogosítványt csinálni (tehát 4 éve lett kiállítva a kártya) és érdekelne, hogy ezt elfogadják-e, vagy nekem is le kell tennem a vizsgát? Lejárati dátum nincsen a kártyán, de nekem mintha valami olyan rémlene régről, hogy azt mondták, hogy 4 éven belül érvényes a jogosítványhoz, de erre nem emlékszem pontosan.

Valaki esetleg tudna erről információt adni?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!