Találatok a következő kifejezésre: Szeretném megtanulni kismama jógát, mint oktató (1 db)

Szeretném megtanulni a kismama jógát, mint oktató. Hol lehet ilyet tanulni?

Legjobb válasz: pont ma kaptam levelet az asram jógaközpontból, hogy kismamajóga oktatói tanfolyam indul. www.jogakozpont.hu hajrá!!!

pont ma kaptam levelet az asram jógaközpontból, hogy kismamajóga oktatói tanfolyam indul. http://www.jogakozpont.hu hajrá!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valakinek megvannak a gyógyszertári asszisztens tételei kidolgozva?

Most kezdtem el a tanfolyamot, és ha valakinek megvannak akkor lécci írjon.

0

Valaki tud olyan képzést amihez nem kell érettségi és szakmunkás vizsga és ami ingyenes ha igen akkor merre?

4

Valaki véleményt tudna mondani a KIRKO Ezoterikus Szabadegyetemről?

2

Ez hogyan működik?

Járok egy suliba ami 4 év alatt érettségit ad és ha ez megvan akkor ugyan abba az iskolába lehetöség van egy technikust is elvégezni. De majd ha ezt végzem akkoris mindennap be kell mennem vagy csak valamelyik napon,hogy működik ez???

2

Milyen programot használnak a cnc programozók?

forgácsoló a végzettségem suliban tanultunk autocad-en,nem tudom milyen verzió lehet.jó lenne tudni milyen programot használnak a termelésben,mert tudnék programot itthonra gyakorolni,de nem tudom mit használnak....megköszönném a segítséget!

2

Szeretnék tengeri hajón dolgozni, mint matróz. Hol lehet erre képesítést szerezni? Magyarországon van lehetőség erre ill. van olyan magyar cég, ami ezzel foglakozik?

3

Magánoktatást szeretnék végezni, hol hírdessem magam?

Melyik honlapot tudnátok ajánlani?
Köszi.

3

Van itt olyan, aki tudja, hogy mennyit kereshet egy klinikai kutatási munkatárs? CRA

Most vagyok harmadéves az egészségügyi egyetemen, de szeretnék a szakmám mellé majd valami szintén egészségügyi vonatkozású plussz tanfolyamot végezni és ezt találtma és megtetszett. A gond az, hogy fél millió forint a 2 félév, szóval csak akkor vágnék bele, ha jól fizető állás. Köszi.

3

125cm3 motor jogsira vizsgáznék, Mit ajánlotok?

15 töltöm be októberbe és állítólag 15.5 évesen elkezdhettem jogsit 16évesen gyakorlati vizsga, arra gondoltam Jövő nyár közepén vagy vége fele elkezdem és majd október valahányadik-án betöltöm 16 és go gyakorlati és kész jogsi nem?És hogy ajánljátok? amugy első motornak aprillia rs 125-re gondoltam mert mindig is tetszett meg egy olyanra vágytam.Mondjátok el alapokat azt h :mikor kezdjem , meg hogy jó motor meg mennyibe fog kerülni összesen!Suliba járnék vele meg ide oda..

1

Ha egy OKJ-s webdesinger képzést elvégzek, az munkát ad?

Kapok róla lapot hogy elvégeztem stb., és azzal már munkát is találhatok?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!