Találatok a következő kifejezésre: Szeretném megtanulni kismama jógát, (1 db)

Szeretném megtanulni a kismama jógát, mint oktató. Hol lehet ilyet tanulni?

Legjobb válasz: pont ma kaptam levelet az asram jógaközpontból, hogy kismamajóga oktatói tanfolyam indul. www.jogakozpont.hu hajrá!!!

pont ma kaptam levelet az asram jógaközpontból, hogy kismamajóga oktatói tanfolyam indul. http://www.jogakozpont.hu hajrá!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Üdv! Gondolkodom rajta, hogy kalauz ( jegyvizsgáló) legyek a GYSEV-nél, szeretek utazni, emberekkel is szeretek lenni, bánni is tudok velük. Szerintetek megéri? Akik ezt a szakmát csinálják, vagy van rálátásuk, mi a véleményetek?

Érdekelne hogy: Szereted/ nem szereted? Miért? Problémás eset mi szokott lenni? Sokat kell tanulni, nehéz a tananyag? ( vki azt mondta magolós a tanfolyam) Meg lehet belőle élni? ( családszinten) Köszönöm előre is!

5

Ha munkaügyi központ által megyek tanfolyamra akkor ott a havi 90 ezer ft támogatást kézpénzben adják vagy bankszámlára utalják?

nekem nincs bankszámlám. akkor csináljak majd? esetleg jó anyámék számlája is?

3

Művészeti felvételi teszten mit kérdezhetnek?

1

Milyen tanfolyamot kell elvégeznem hogy lehessen egy saját válallkozásom?

egy üzletet/boltot szeretnék nyitni ahol pl. kerti szerszámokkal alkatrészekkel és hasonló dolgokkal kereskednék. ha az üzletvezetőit leteszem az elég? és nagy különbség van ha egy középiskolán vagy egy okj-s tanfolyamon teszem le? mert végül is az egész az én nevemen lesz, meg az enyém lesz, szóval csak az a lényeg hogy legyen engedélyem hogy megnyithassam az üzletet.

2

Mit kell tenni hogy valaki vízi-mentő lehessen? Hol lehet? Mennyiért? Mennyit keres?

20 éves vagyok van 1 villanyszerelő szakmám és 2 éves érettségin vagyok most... de még nem tudom mit akarok csinálni az életben a szakmám nem tetszik... Szeretek úszni gondoltam talán ez jó lenne... Persze meg is kéne tudni élni belőle.
Igazán hasznos foglalkozás emberek életét megmenteni...

2

Okj alkalmazott fotográfus?

Hol lehet vele elhelyezkedni? Milyen fényképező szükséges hozzá?

1

Békéscsabán van OKJ-s kozmetikus képzés?

0

Németországban milyen papírok szükségesek ahhoz, hogy Zumbát oktathassak?

Elegendő, ha elvégzem a Zumba Okatatói Képzést?

1

Meg van valakinek az ecdl 5. modul 48. feladat megoldása?

Nagyon hálás lennék.

3

Mi a különbség a kozmetikus és a gyakorló kozmetikus OKJ-s képzések közt?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!