Találatok a következő kifejezésre: Szeretném jobbá az (87 db)

Miért van az hogy a kutyák jobban tudnak szeretni mint az emberek?

Legjobb válasz: Azért én nem hinteném be a kutyákat ennyire tündérporral. :) Bennük is van birtoklási vágy, tehát egyfajta irigység és önzés is. De nyilván nem ismernek annyiféle érzelmet, mint az ember, mert nem mozognak fogalmi síkon. Meg azért annyira életképtelenek nem lehetünk, figyelembe véve, hogy mennyien vagyunk. Nekem van két nagyszerû kutyám, akikkel imádjuk egymást, de van egy párom is, s egyszerûen biztos vagyok abban, hogy minden élõlény számára a saját fajtársai által nyújtott szeretet a legjobb. Akkor is, ha az ember küzd ez ellen, mert fúú, az ember egy de elfajzott vmi. Ez azért is van, mert szerintem a kutyák pl egyszerûbb érzelmeket élnek meg, mint az emberek. Ezzel nem azt mondom, hogy a kutyák nem szeretnek, vagy hogy egy kutya által nyújtott szeretet nem becsülendõ. Mert a kutyák igenis valóban nagyon szeretetteljes élõlények, akik, az emberhez hasonlóan, akár sok másik élõlénnyel is képesek megosztani ezt a szeretetet (pl egy igazán jó terápiás kutya, aki õszintén bújik hozzá idõshöz, beteghez, gyermekhez - vagy egy családi kutya). A kutyában ott a gazdához való ragaszkodás, ami a nagy fokú függés eredménye. Ez persze nem egy tudatos nyerészkedés a kutya részérõl, de azért lássuk be, a kutya (mivel sok ezer éve az embertõl függ) ösztönösen érzi ezt a függést, így tulajdonképpen a szeretete kódolt, és nem minden cél nélküli. Hogy úgy mondjam, ez a szeretet a záloga az egyed és a faj fennmaradásának, ez tette lehetõvé az együttmûködést. Az emberben nincs ilyen kódolás, hisz a különálló populációk régen is gyakran kerültek összetûzésbe. Mint ahogy én úgy látom, jóval több a kutyára agresszív kutya, mint az emberre agresszív (sõt, az átlag kutyát elõbbitõl úgy kell megóvni, utóbbira úgy kell ránevelni). Szóval mindent összevetve én nem gondolom, hogy a kutya jobban tudna szeretni egy embernél. Szerintem kb ugyanannyira tud szeretni, ami csodálatos.

Azért én nem hinteném be a kutyákat ennyire tündérporral. :) Bennük is van birtoklási vágy, tehát egyfajta irigység és önzés is. De nyilván nem ismernek annyiféle érzelmet, mint az ember, mert nem mozognak fogalmi síkon. Meg azért annyira életképtelenek nem lehetünk, figyelembe véve, hogy mennyien vagyunk. Nekem van két nagyszerû kutyám, akikkel imádjuk egymást, de van egy párom is, s egyszerûen biztos vagyok abban, hogy minden élõlény számára a saját fajtársai által nyújtott szeretet a legjobb. Akkor is, ha az ember küzd ez ellen, mert fúú, az ember egy de elfajzott vmi. Ez azért is van, mert szerintem a kutyák pl egyszerûbb érzelmeket élnek meg, mint az emberek. Ezzel nem azt mondom, hogy a kutyák nem szeretnek, vagy hogy egy kutya által nyújtott szeretet nem becsülendõ. Mert a kutyák igenis valóban nagyon szeretetteljes élõlények, akik, az emberhez hasonlóan, akár sok másik élõlénnyel is képesek megosztani ezt a szeretetet (pl egy igazán jó terápiás kutya, aki õszintén bújik hozzá idõshöz, beteghez, gyermekhez - vagy egy családi kutya). A kutyában ott a gazdához való ragaszkodás, ami a nagy fokú függés eredménye. Ez persze nem egy tudatos nyerészkedés a kutya részérõl, de azért lássuk be, a kutya (mivel sok ezer éve az embertõl függ) ösztönösen érzi ezt a függést, így tulajdonképpen a szeretete kódolt, és nem minden cél nélküli. Hogy úgy mondjam, ez a szeretet a záloga az egyed és a faj fennmaradásának, ez tette lehetõvé az együttmûködést. Az emberben nincs ilyen kódolás, hisz a különálló populációk régen is gyakran kerültek összetûzésbe. Mint ahogy én úgy látom, jóval több a kutyára agresszív kutya, mint az emberre agresszív (sõt, az átlag kutyát elõbbitõl úgy kell megóvni, utóbbira úgy kell ránevelni). Szóval mindent összevetve én nem gondolom, hogy a kutya jobban tudna szeretni egy embernél. Szerintem kb ugyanannyira tud szeretni, ami csodálatos.
Már megint egy hülye kérdés......
mert bennük nincs olyan érzés, hogy káröröm, bosszú, gyûlölet, stb, az emberrel ellentétben
Mert a kutya az kutya az ember meg ember. A kutya megelégszik egy fekhelyel, kalyával és egy szeretõ gazdával. Az embernek ez kevés, az embernek terület kell, felhõkarcolók kellenek neki, repülni akar, az ember telhetetlen és ölni is képes hogy elérje amit akar.
mert te egy különleges ember vagy, s valósznû nem te választottad ki a kutyád, hanem a kutya téged... õ választott téged felkevezérnek, s így jobban szeret mint bárki más (ember, állat)
Mert az emberben van önzés, a kutyában nincs. Az ember egy olyan fajta állat, amelyik a legéletképtelenebb a fajok közül.

Akik még nem tudják, hogy kislányik vagy kisfiuk lesz, azok mit szeretnének jobban? Tudom az egészség a fontos, én is 100%-osan így vagyok vele.

És milyen neveket adtok majd a babáitoknak??

Legjobb válasz: A 19. hétben járunk. A héten voltam uh-n és a doki azt mondta, hogy mintha kisfiú lenne, de nem biztos. Nagyon örülök annak is ha kisfiú, bár talán jobban hajlok a kislány felé. Eddig igazából mindenki kislányt gondol (ezt látják a pocimon és ezt jósolták meg). Ettõl függetlenül kisfiú is lehet. De tényleg az a legfontosabb, hogy egészséges legyen. :)

A 19. hétben járunk. A héten voltam uh-n és a doki azt mondta, hogy mintha kisfiú lenne, de nem biztos. Nagyon örülök annak is ha kisfiú, bár talán jobban hajlok a kislány felé. Eddig igazából mindenki kislányt gondol (ezt látják a pocimon és ezt jósolták meg). Ettõl függetlenül kisfiú is lehet. De tényleg az a legfontosabb, hogy egészséges legyen. :)
Sziasztok! Nekünk két kislányunk van , most várjuk a harmadik csöppséget. ( 6 hetes) Az eslõ kettõné egyhangúan kislányokat szerettünk volna, most én kislányt szeretnék egy 0, 01 %-al jobban, bár kiváncsi lennék egy fiúra is. A férjem azt mondta, hogy biztosan fiú lesz, õ most azt szeretne és azt is "készített.":) Kislányainknál a neveknél is egyetértés volt Molli és Doren. Most pedig a kislány megvan: Bora. De a fiúneveket hiába sorolom, nincs találat: Armand, Donát, Bendegúz, Kende, Olivér. A férjemnek a Norman tetszik, de nekem nem. Tehát mi azt hiszem, hogy maradunk két gyönyörû és különleges nevû kislányunk mellé a jól bevált apuka után kapott névnél. Lacika!!! De még van 34 hetünk, még meggyõzhetem, bár a Lacika ellen sincs kifogásom. Jó babavárást mindenkinek!
Szia 22 hetes vagyok. Mi múlt héten tudtuk meg, hogy kislányunk lesz! Tamarának fogják hívni, a párom kívánságára. Õ fiút szeretett volna az elejétõl, én meg lányt. De most nagyon büszke, hogy kislánya lesz és már nagyon várja. Már azon gondolkodik, hogyan fogja elzavarni a hapsikat a háztól. :) :)
Na megvan a név.... :) Adrián.! -amúgy ez szerintem is szép név! :) /Kikuska/
Én nagyon kislányt szeretnék, és Rebeka Annának hívnák (vagy esetleg Abigél Lilla), de tutira fiú lesz, mert annyira kislányt szeretnék. Igazából egyetlen fiúnevet tudok mondani, ami tetszik az a Zsombor. Én már a 17. héten járok, talán másfél hét múlva kiderül, hogy melyik név illik rá. Bár én a 12. heti UH felvételeket nagyon sokszor megnéztem és akkor láttam valamit. És én ebbõl is gondolom, hogy fiú. Bár nem vagyok orvos. És nagyon nagyon csalódott voltam, de azóta többször megbeszéltem a babókával, hogy anya még jobban szereti õt, mintha lány lenne.
mi az elejétõl kislányt vártunk, Tamarának is hívtuk, aztán a 18 hetes UH-n (ami 20 hetesen volt) kiderült, h kisfiú. Hmm, jó akkor elõ a fiúnév és azóta Balázs :) Akkor majdnem elbõgtem magam, h nincs Tamikánk, de láttam a párom szemében, h mennyire büszke, h az elsõ szülött fiú lesz. Itt jöttem rá arra a közhelyre, h tényleg teljesen mindegy milyen nemû, egészséges és kész. nem rózsaszín ruci hanem kék :) boldog babavárást
Szia, én csak sokára a 24. héten tudtam meg, hogy kislányunk lesz. De addig nem igazán tudtam eldönteni, hogy melyiket akarom jobban. Viszont, ahogy a doki kimondta, hogy kislány, azt éreztem, hogy én mindig is erre vágytam. A neve Márta lesz, ha fiú lett volna akkor Erik Levente lett volna a neve! Boldog babavárást!
Szia!Voltam dec 27.én dokinál, utolsó mensitõl számítva 6 hetesen és 3 naposan, az uh szerint 5hetes és 6 napos a mérete alapján, pedig tudom mior fogant, mert néztem a peteérést, és abban az 1 hétben 1x voltunk együtt.Holnap megyek megint, de nagyon megilyesztett az uh-s csaj ezzel hogy 4 nappal kisebb, remélem minden rendben lesz vele holnap! :/ Nagyon parázok, holnap minden perc egy hosszú év lesz a munkahelyemen :( Nem késtél le semmirõl ha 9 hetesen mész! Igy legalább már dobogó szivecske is lesz és mehetsz a védõnénihez, és a laborba! :) egyébbként volt már szívhangunk, és akkor voltunk 2, 8mm-ek! :) Boldog babavárást! :) utolsó elötti!
Sziasztok! Én 9 hetes vagyok, szóval még nagyon nem tudjuk mi lesz a csöppség, de én nagyon úgy érzem hogy fiú lesz. Neve? talán Levente de még nagyon nem biztos. szia
Szia! Mi a 8.héten járunk! Nekem egy 7 a páromnak meg egy 8 éves lányunk van az elõzõ házasságunkból! Igen igen...az egészség a fontos, de a két csaj mikor együtt van...szóval...eléggé kikészítõ, ezért nagyon szeretnénk ha kukaca lenne, hogy megtudjuk, milyen mikor kispasi rosszcsontkodik! :) Ha lány lesz akkor szerintem a Jázminnál maradunk, ha fiú akkor vagy Armamd vagy Lõrinc, de még van idõnk választani! :)
Én fiút szerettem volna, abban bíztam, de 18. hetes ultrahangon megmondta a doki hogy lány lesz. Kicsit csalódott voltam, mert fiút szerettem volna, s valahogy olyan érzésem is volt hogy az lesz, de lány. 20. héten elkezdtem vásárolni a ruhácskákat, akkor már örültem hogy lány, mert szerintem sokkal szebb dolgokat lehet rájuk kapni, s úgy örülök mikor meglátok egy szép kis rucit, s megveszem neki. Most már akkor lennék csalódott, ha fiú lenne a végén :D
Sziasztok! -én 9hetes vagyok.Persze még nem tudhatjuk, hogy milyen nemû lesz...:) , de a párom fiút, én meg kislányt szeretnék.:) De szerintem ez így természetes...:) A pasik fiút, a csajok meg kislányt szeretnének...persze csak nagy átlagban...:) A neveken még igazából nem nagyon gondolkoztunk, de a páromnak tetszik egy fiúnév.De most nem jut eszembe, hogy mi is az...:( de A betûvel kezdõdik, az biztos... /Kikuska voltam :) /
A kérdező hozzászólása: Az utolsótól kérdezném, hogy voltál már dokinál?? Én holnap leszek 8 hetes, de majd a 9.-ik hétben akarok menni.
En valahogy elképzeltem, hogy lányunk lesz, és kb a 20. hétig Dorikáztam is a babámat:) De mivel még akkor sem lehetett látni biztosan, kezdtem feladni. A 30. héten mondta a doki, hogy kisfiú, és ez már így is maradt, ma már el sem tudnám képzelni másként: Máté. Majd a kistesó:)
Nekem már van egy lányom, Viktória a neve. Októberben születik az öcsike, Máté lesz:) Én elsõre fiút szerettem volna, de másodikra meg is kaptam:)


Nem vagy az.
Azért mert tetszik valaki miért lennél az? :) tök normális dolog
:DDDDDD
Megfogott a külseje, és az, amennyit eddig láttál belõle.Nincs ebben semmi rossz vagy furcsa, ez így mûködik.Egyértelmû, hogy nem arra fogsz felfigyelni, aki számodra csúnya.
Ezt a Nõk lapjában olvastad?
x"D Akkor mindenki az, elsõre csak ennYi tetszik meg az embernek. Majd ha megismerted..:D

Egy férfinek a feleségét kell jobban szeretni mint az anyját?

Nem akarok állást foglalni,hogy én melyik fél vagyok, csak véleményekre vagyok kíváncsi. Természetes az, hogy a feleséget jobban szereti a férfi mint az anyját?

Legjobb válasz: Szülõ, gyerek, testvér, házastárs, mind máshogy szeretjük õket, ez nem verseny. Viszont a párunk az az ember, akit választunk, hogy leéljük vele az életünket, tehát idõvel általában a kisebb családunk (férj, feleség, gyerek, de fõleg a férj és feleség) lesz, akikkel szorosabb kapcsolatban leszünk, akikkel a mindennapokat éljük, akikkel a legjobban együtt kell tudnunk mûködni, közösen tervezni a jövõt, megbeszélni a problémáinkat. Ettõl még a többi családtag iránt sem csökken, vagy szûnik meg a szeretetünk.

Szülõ, gyerek, testvér, házastárs, mind máshogy szeretjük õket, ez nem verseny. Viszont a párunk az az ember, akit választunk, hogy leéljük vele az életünket, tehát idõvel általában a kisebb családunk (férj, feleség, gyerek, de fõleg a férj és feleség) lesz, akikkel szorosabb kapcsolatban leszünk, akikkel a mindennapokat éljük, akikkel a legjobban együtt kell tudnunk mûködni, közösen tervezni a jövõt, megbeszélni a problémáinkat. Ettõl még a többi családtag iránt sem csökken, vagy szûnik meg a szeretetünk.
Szerintem itt a szeretet össze vagyon keverve a kompromisszumkészséggel. Általános elvárás, hogy vitás helyzetben a házastárs mellé álljon a férfi, ne a szülõk mellé. Sokan ezt fordítják le szeret-nem szeretre. Közben az igazat adok valakinek, védem valaki érdekét nem egyenlõ a szeretettel. A fentieket más motivációból is teheti az ember, félelembõl, lojalitásból, stb. Sõt, a keresett szó: lojalitás.
Máshogyan szereti ! Egyébként igen , mivel azért jó esetben csak vele fog leélni egy életet. Õ a társa , a gyermeke anyja , a saját családja . Nincs ezzel semmi gond .
Nem hinném, hogy létezik ilyen verseny. Ideális esetbes zereti mindkettõt. Miért kellene választania, vagy rangsorolnia?
Beteg család, ahol a szerencsétlen férj választás elé kerül. Nem jobban szereti, hanem másképp. A "kell" pedig a szánalmas rész.
Normális, alapesetben mindkettõt szeretnie kell, egyforma intenzitással. Csak mindkettõt másként.
A vallas azt mondja : a ferfi elhagya apjat anyat hogy egy teste legyen felesegevel. Tehat a feleseg a legfontosabb az elso mindig mindenhol megca gyerekeknel is fontosabb es az anyanal is.
Teljesen másképpen " kell" szeretnie Viszont a feleségnek(csúnyán fogalmazva) tartozik elszámolással nem az anyjának, a saját portája fontosabb, minta szüleié, mert van egy családja mr, aki a felesége, és ha vannak, akkor a gyerekeik, értük fele, nem a szülõkért. Prsze a szülõknek is lehet segíteni, sõt kell is, de nem a saját család rovására, a másik családból már kirepült
nem értek egyet a legtöbbekkel: persze, más-más a két szeretet, de igenis lehet rangsorolni. -mutassatok nekem olyan BOLDOG embert, aki az anyját tette elsõ helyre -mutassatok nekem olyan BOLDOG embert, aki a feleségét tette elsõ helyre az, hogy az egyiket jobban szeretem, nem azt jelenti hogy a másikat nem szeretem...
A baj az uszitgatasokkal kezdodik, mikor az anyos visszael a gyereke szeretetevel es a menye ellen :"neveli" :-S Pl nalunk: Neha azt erezteti, hogy csak azert kell a menyecske a csaladba mert szexet o nem tud adni a fianak...raadasul kiis hasznalja, hogy tudja befolyasolni a paromat.Ez olykor rosszul esik:-( Egyebkent abban a pillanatban mikor egy ferfi es egy no csaladda valik egyertelmu, hogy kinek hol a "helye" a fontossagi sorrendbe. Viszont mivel en is imadom az edesanyamat, azt erzem onzo dolog lenne magamat versenyeztetni az anyossal..de a jovot illetoen talan a feleseg egy kicsit tobbet erdemel..hiszen Tolunk kapjak a legnagyobb csodat. Nem tudom, ez csak az en szemszogem. Erdekes kerdes, sokat gondolkodtam mar ezen en is.Orulok, hogy most masok velemenyet is olvashatom errol :-)
Az élet rendje, hogy idõvel a feleség legyen az elsõ helyen a férfi életében, vele tervezi a saját kis családját. Attól még szereti a szüleit is, nem jobban, vagy kevésbé, hanem másként. Viszont, elsõ sorban tényleg a felesége mellett a helye.
"kell jobban szeretni" - bocsi Kérdezõ, ez egy értelmetlen szóösszetétel, valaki vagy szeret valakit, vagy nem, vagy jobban, vagy kevésbé, de a szeretet az egy érzés, ami nem parancsra jön, és nem parancsra múlik... És igen, természetes az IS, ha valaki a feleségét szereti jobban, mint az anyját, de az is, ha fordítva van, meg az is, ha egyformán csak másként, meg az is ha hullámzó meg sokminden... kicsit röhejes lenne elõírni valakinek, hogy hogyan KELL éreznie...
Máshogy szereti mindkét félt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a hasznos válaszokat! Lehet kicsit hülyén fogalmaztam meg a kérdést, tudom hogy a szeretet nem parancsra mûködik. Amúgy az én véleményem is az, hogy a feleség a fontosabb és talán egy jó házasságban a szeretet is nagyobb felé de az anyát is ugyanúgy kell szeretni.

Miért van az hogy aki megakar halni isten élteti, aki meg minél jobban szeretne élni azt elveszi tőlünk?

Nem akarok öngyilkos lenni, nem lenne hozzá merszem, de már 2hónapja várom a halálom...

Legjobb válasz: Nincs Isten szerintem. Miért várod a halált? Meghalni sosem késõ... Próbáld meg a dolgaidat helyrehozni és még pár évtizedig élvezni az életet.

Nincs Isten szerintem. Miért várod a halált? Meghalni sosem késõ... Próbáld meg a dolgaidat helyrehozni és még pár évtizedig élvezni az életet.
Halihó, életedet egy másik tudatállapotban tervezted meg azóta lebutultál kissé :) A halál az többnyire fix dolog a tervben, aki ki akar lépni az nem akarja végigcsinálni amit elvállalt...persze ha emlékezne az más lenne :) Mellesleg az egész emberiség lassan megújul, a régi embernek meg kell ehhez halnia...ez az egónak tuti halálfélelem....pedighát a fényesebb és fontosabb részünk megmarad...és az új élet sokkal boldogabb lesz! Boldog Újjászületést :) T.
Meg tudlak érteni. Én már 5 éve "várom a halált". Na nem úgy kell ezt elképzelni, hogy csak nézek ki a fejembõl vagy ilyesmi. Élem szépen az életem, dolgozom, barátkozom, szórakozom, valamikor van kapcsolatom, valamikor nincs, csak egyszerûen tudom, hogy jobb lenne már meghalni. Unom az egészet. Én biztos vagyok benne, hogy van valamilyen felsõbb hatalom, aki nagyobb nálunk. Nevezzük Istennek. De abban is biztos vagyok, hogy pont leszarja mi van velünk. Éli mindenki a maga életét, ameddig sikerül. Általában a jók hamar és szenvedve halnak, még a rosszak sokáig élnek, jó egészségben és hirtelen, gyors, fájdalommentes halált halnak. Szerintem ez 10esetbõl 8x így van... Éljen az élet.
Nem hiszem mért lenne ciki?
Nem ciki! Am hány éves vagy?
Eszembe jutott valami. Remélem nem nevettek ki emiatt. :D Mondjuk írhatnád ezt: te: Óh... úgy volt, hogy a baránõmmel ma moziba mentünk volna a ... címû filmet megnézni, de az utolsó pillanatba lemondta, mert valamije közbejött. Most itt maradt ez a felesleges jegy. Van kedved esetleg eljönni velem, hogy ne vesszen kárba ez a felesleges jegy? :D
csak lehetõleg dél körülhívd fel akkor, ha ezt használod...
Ez jó! :) Köszi 2-es válaszoló. :) 4-es válaszoló voltam.
2-es vagyok. a beszélgetés: én: hali, mi jót csinálsz? õ: ezt meg azt, bla, bla blaés te? én: épp kajás vagyok, nem tudom mit kellene enni, vagy csinálni, legszívesebben pizzáznék, de nincs kivel elmennem most. õ: pizzát akarsz enni? én is kajás vagyok. 1 óráig kibirod? megyek érted. és ennyi :)
2-es válaszoló: Mi volt az az ürügy, amivel elhívtad õt találkozni? Csak úgy kíváncsiságból érdekelne. :)
Ez kortól függ. Meg attól is, hogy hol ismerkedtetek meg.
én a párom egy ócska kifogással hívtam el találkozni, nem randiként hoztam fel.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:) a pizzás és a mozis ötlet tök jól hangzik:D egyébként 14 vagyok. És a fiú egy új osztálytársam mert másik suliba kerültem. Nagyon kedves velem:)

Ha úgy érzem kaphatnék olyat, akit jobban tudnék szeretni hagyjam az aktuális kapcsolatom?

kapcsolat

Legjobb válasz: Magyarul nem szereted már teljes szívedbõl a párodat? Neked kell tudnod, hogy mit érzel iránta, ott tudnád-e hagyni. Ha a válasz igen, akkor hagyd ott.

Magyarul nem szereted már teljes szívedbõl a párodat? Neked kell tudnod, hogy mit érzel iránta, ott tudnád-e hagyni. Ha a válasz igen, akkor hagyd ott.
hát ha így érzed akkor mindenképp jobban járnál ha keresnél mást.
Azonnal.
A kérdező hozzászólása: szerettem, de valami megszûnt, olyan megszokás félének mondanám, de ez elég fura, mert csak 1 éve vagyunk együtt.Nem érzem azt, hogy eltudom fogadni a hibáival együtt, amelyek nem nagy dolgok, de zavarnak nagyon.
Akkor úgy tûnik ez ennyi volt. Azért beszélj a pároddal is, nehogy úgy érezze, hogy egy másik miatt hagytad ott, hanem mert részedrõl kihûltnek érzed a dolgot.
Igen feltétlenül hagyd ha így érzel!
én nem hagynám ott még a helyedben! probáljatok javitani a kapcsolatotokon, frissítsétek fel! :) de szereted még valamennyire? sok közös emléketek van?
A kérdező hozzászólása: szeretem még valamennyire, le is tudnám vele élni az életem, mert nem unatkozom mellette sose és nekem ez fontos. csak hiányzik valami szenvedély féle, ami mással megvolt 3 évig is, vele meg...
Figyelj utolsó, egy kapcsolat sok kicsi kompromisszumon alapul, ebbe beletartozik a kis hibák elfogadása is. De ha a kérdezõ ezeket nem tudja elfogadni, akkor csak nyeli a dolgokat, abból meg csúnya viták lehetnek és cseppet sem szép vég. Mellesleg miért legyen benne egy olyan kapcsolatban, melyben nem boldog? Persze meg kell ezeket a dolgokat beszélniük és el kell mondania a baját, és ha nem érzi jól magát, akkor bizony lépni kell.

A jumbo nagyon kieresít? Csak mert alapból is olyan erek vannak a karomon, hogy én is megijedek néha tőle, ezért nem szeretném ha még jobban az lenne. :/

Gondjaim vannak a tömegnöveléshez szükséges tápanyagmennyiség bevitelével. Azaz nincs elég étvágyam ahhoz, hogy eleget egyek. Ezért szeretném kiegészíteni a kajálásokat. Úgy gondoltam, hogy minden étkezéshez annyi Jumbo-t innék amiben kb 30g szénhidrát lenne. Viszont a termékleírásnál olvastam, hogy van benne erezettség fokozó és nem igen szeretnék még ennél is eresebb lenni. 71kg vagyok és kb 7% a testzsírom.

Legjobb válasz: Esetleg ha valaki tud akkor adhatna tippet, hogy hogyan oldhatnám meg a megfelelõ tápanyagbevitelt kiegészítõk nélkül.

A kérdező hozzászólása: Esetleg ha valaki tud akkor adhatna tippet, hogy hogyan oldhatnám meg a megfelelõ tápanyagbevitelt kiegészítõk nélkül.
az erezettség azért van mert kicsi a testzsírszázalékot, ha hízol a jumbotol nem lennél ennyire eres
jézusom, erezettség-fokozó...tesótudomány a javából...
Nem eresít az semmit. Én a helyedben legyantáztatnám a karom, hogy még jobban látszódjanak az erek.
A kérdező hozzászólása: Dehogy gyantázom :D Így is annyira látszik, h mindenki megbámulja :D

Mit jelent az, hogy erény, ilyen mondtatban, h " ezeket az erényeket szeretném jobban gyakorolni:. "?

Legjobb válasz: Mivel az erény egyik szinonimája: "érték", valószínû, hogy erre gondolnak, de ez sem helyes. Értékeket (erényt) nem gyakorolunk, hanem képviselünk.

Mivel az erény egyik szinonimája: "érték", valószínû, hogy erre gondolnak, de ez sem helyes. Értékeket (erényt) nem gyakorolunk, hanem képviselünk.
Azzal egészítem ki az elõzõt, hogyha vallásos értelemben használják, akkor ott lehet, hogy helyes a szóhasználat - ahhoz nem tudok hozzászólni.
A kérdező hozzászólása: igen vallási értelemben az atya tette fel és válaszolni is kell rá így írásban :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!