Találatok a következő kifejezésre: Szeretném hálámat a 2 (4 db)

Próbálj meg esetleg egy régebbi verziót felrakni.
UAC -> off?

Kicsit kevesebb vízet tettem az akváriumba. Szeretném minél gyorsabban pótolni. Légpumpával el illan a klór úgy tudom 2 - 3 óra alatt. Utána adhatom nyugodtan a halaknak vagy inkább várjak vele 1 napig? Klórtalanító folyadék nincs itthon.

Legjobb válasz: Ha kis mennyiségrõl van szó 3óra alatt simán kimegy ha kicsit nagyobbról és mindenképp nem akarsz várni gyorsan felfõzöd 5 percig fõ visszahûtöd és jó.Bár ez nem egy egyszerû módszer:)

Ha kis mennyiségrõl van szó 3óra alatt simán kimegy ha kicsit nagyobbról és mindenképp nem akarsz várni gyorsan felfõzöd 5 percig fõ visszahûtöd és jó.Bár ez nem egy egyszerû módszer:)
A kérdező hozzászólása: kb 10 literrõl van szó
Erõs levegõztetéssel, nagy szájú, pl. vödörbõl kimegy 3 óra alatt.
ha hagyod si án óra félóra alatt elillan


Ssiasztok! A Halo 4-et szeretném kiírni xbox360-ra de új vagyok a témában. Lt+2. 0 van a gépemen, azt mondják elvileg ezen is megy visszapatcheléssel. Ha megy valaki részletesen le tudná írni hogy hogyan patcheljem és hogyan írja ki?

A dashboardom:2.0.12625.0

Legjobb válasz: Na ide figyelj te elõzõ hozzászóló! Attól, hogy neki volt esze és megoldotta a fizetõs problémát ez még nem jelenti azt, hogy beleköthetsz! Meg az is lehet, hogy az illetõnek nincs meg hozzá a pénze! Te szerintem a felét nem értetted annak amit kiírt a kérdezõ, nem azt kérdezte meg hogy te mekkora egy para**t vagy, hanem vette a a fáradságot és ki gépelte ÉRTHETÕEN az adatokat! Szerintem amit az elõzõ mondatodból én megértettem te ezt a szöveget nem olvastad végig! De ha mégis akkor remélem meg értetted, hogy mit szerettem volna neked mondani! A kérdezõnek csak annyit, hogy bocsánat az õ nevében is és sajnálom de nem tudok erre választ adni mert nem volt még ilyennel dolgom! :-)

Na ide figyelj te elõzõ hozzászóló! Attól, hogy neki volt esze és megoldotta a fizetõs problémát ez még nem jelenti azt, hogy beleköthetsz! Meg az is lehet, hogy az illetõnek nincs meg hozzá a pénze! Te szerintem a felét nem értetted annak amit kiírt a kérdezõ, nem azt kérdezte meg hogy te mekkora egy para**t vagy, hanem vette a a fáradságot és ki gépelte ÉRTHETÕEN az adatokat! Szerintem amit az elõzõ mondatodból én megértettem te ezt a szöveget nem olvastad végig! De ha mégis akkor remélem meg értetted, hogy mit szerettem volna neked mondani! A kérdezõnek csak annyit, hogy bocsánat az õ nevében is és sajnálom de nem tudok erre választ adni mert nem volt még ilyennel dolgom! :-)
Na itt a másik bökkenõ èn tiszessègesen megveszem a dolokat. A másik meg az, hogy enegem ezek a dolgok annyia nem èrdekelnek mert èn sport ember vagyok nem pedig otthon ülõs. De szerintem hadjuk ezt a tèmát mert ragozhatjuk ezt mèg èvekig, felejtsük el... :-) Na hello! :) .
ha nem lennének olyanok mint én , hanem mint te és a kérdezõ , nem lenne mit letöltenetek és nem lenni min játszanotok... Ezt fel bírod fogni vagy tényleg ennyire együgyû vagy ? És pontosabban ti miattatok (a kalózok miatt) nem születhetett meg egy csomó játékremek...
Bemész szépen a boltba és megveszed.... nem fogunk segíteni a "lopásban"
LT3.0 el megy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!