Találatok a következő kifejezésre: Szeretném befesteni a hajam hogy felül (2 db)

Szeretném befesteni ugy a hajam hogy felül szőke alul fekete de a hajam derékig érő és eszemágába nincs levágni csak a szőke részből egy 5cm-t ugy is jó lesz a hajam?

(mert edig akiknek láttam hogy ilyen hajuk van válig ér? hajuk volt)

Legjobb válasz: szia! hát énis nehezen tudnám elképzelni a szép derékig érõ hajadat így. A tépett vállig érõ hajon jól mutat ez a színkombináció, de én a te helyedben nem próbálnám ki. én félteném a hajam, mi van ha nem tetszik a végeredmény? feketét már csak szivatni lehet, ha nem tetszik. De a legtutibb ha kikéred a fodrászod véleményét!

szia! hát énis nehezen tudnám elképzelni a szép derékig érõ hajadat így. A tépett vállig érõ hajon jól mutat ez a színkombináció, de én a te helyedben nem próbálnám ki. én félteném a hajam, mi van ha nem tetszik a végeredmény? feketét már csak szivatni lehet, ha nem tetszik. De a legtutibb ha kikéred a fodrászod véleményét!
Szia.Ha ilyen hosszú a hajad akkor ne fesd be feketére.Nem fogsz tudni megszabadulni tõle.Nekem is így volt.Mikor meguntam , és leszivattattam akkor szép narancssárga lett, és füig le kellett vágni.Nem éri meg.A szép haj kincset ér!!!
Persze, h. jó lesz!!Nem értem miért kéne ahhoz levágatni?!De ahhoz hogy mutasson, kell vágatni 1 kis fokozatot a hajadba, hogy tépett legyen, mert ha egyforma hosszú a hajad, akkor nem látszik!Sok sikert!
Igen jo lesz....nekem is igy van am kicsir rovideb val es derek kozt....de nekem teccik ...
Szerintem igen!Én tuti nem vágatnám le a hajam ha a derekamig érne!Nekem olyan volt pár hónapja hogy alul vörös felül fekete és hát középig ért a hajam!
A kérdező hozzászólása: itt az volt a kérdés hogy jó lesz-e igy a hajam és nem pedig az hogy jó e lesz fekete am azért köszönöm:)

Sötétszõke hajam van és szeretném az alját a L'Oreal Ombre hajfestékével befesteni. Viszont attól félek h késõbb nem kopik le a hajfesték a hajamról annyira hogy ne kelljen levágni mert lenõtt és csúnya mert csak1x próbálnám ki hogy milyen. Vélemény?

Eleve nem festeném nagyon erõsre csak hogy napszívta hatása legyen Szerintetek lekopna annyira egy idõ után hogy ne kelljen levágatni a hajam mert nagyon látszik a hajfesték ami késõbb lenõ? Remélem nagyjából érthetõen letudtam írni:) A NORMÁLIS válaszokat elõre is köszönöm meg a tanácsokat amit esetleg adtok:) vagy tapasztalatokat!:))

Legjobb válasz: A kiszõkített haj sose fog lekopni, sõt a nap hatására még világosabb lehet. Ha már lenõtt és csúnyának érzed, akkor visszafested az eredeti hajadnak megfelelõ színre és már meg is van oldva a dolog.

A kiszõkített haj sose fog lekopni, sõt a nap hatására még világosabb lehet. Ha már lenõtt és csúnyának érzed, akkor visszafested az eredeti hajadnak megfelelõ színre és már meg is van oldva a dolog.
Kikopni nem fog a kiszõkített rész... visszafesteni meg nincs értelme mert a szõkített hajról a festék lekopik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!