Találatok a következő kifejezésre: Szeretném befesteni a hajam hogy (12 db)

Magamnak szeretném befesteni a hajam. Hogy csináljam?

A helyzet az, hogy ma megvettem a már jól bevált hajfestéket (palette sötétbarna), de az a baj, hogy most nincs aki befestené. Fodrászhoz meg nem megyek, mert sokallom a 3 ezret azért amit ingyen is meg lehetne csinálni. Barátnőm mondta, hogy ő magának festi, de én nem vágom mondjuk hátul ezt hogy csinálja meg..Fontos lenne, mert már borzalmasan le van nőve. Utoljára november elején volt festve. Alapból meg szőkés barna a hajam, szal most kb olyan, mint ha őszülnék. Valaki aki mondjuk magának otthon csinálja és hosszú a haja, tudnak nekem ötletet adni?

Legjobb válasz: Két egymással szembe lévõ tükörrel. Így látod hátul is.

Két egymással szembe lévõ tükörrel. Így látod hátul is.
Csinálsz egy középválasztékot és elõször elõl befested fülig haladva. Úgy haladj, hogy befested a választékodnál, aztán átlapolsz kb fél ujjnyi hajat a másik oldalra (úgy, hogy a festék átüssön!) Aztán mint ahogy az elsõ válaszoló is írta fogsz 2.tükröt és hátul is u.ezzel a módszerrel fested. Remélem érthetõen írtam le :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek! :) Azért, még alszok rá egyet, mert amúgy még csak 1x festettem hajat az is az egyik barátnõmé volt

Szeretném befesteni a hajam, előreláthatólag kis ideig, csak fogalmam sincs hogy lehet-e valami olyasmi probléma vele hogy le kell vágni nagyon rövidre, ugyanis az probléma lenne? Láttam már rá példát

F .. de nem hiszem hogy hatással lenne az eredményre

Legjobb válasz: Szia! Attól függ milyen színû az eredeti hajszíned és milyenre akarod festeni. Ha az eredeti hajszínedhez hasonlóra vagy sötétebbre, akkor azt nagyon nehéz házilag elrontani. Ha sötét hajszínbõl akarsz szõkét vagy valamilyen világosabb színt azt inkább bízd fodrászra. Ehhez érteni kell, az csak a kisebbik bal, ha nem olyan árnyalat lesz mint amilyet elképzeltél, de könnyen tönkre lehet tenni vele a hajat hozzáértés nélkül.

Szia! Attól függ milyen színû az eredeti hajszíned és milyenre akarod festeni. Ha az eredeti hajszínedhez hasonlóra vagy sötétebbre, akkor azt nagyon nehéz házilag elrontani. Ha sötét hajszínbõl akarsz szõkét vagy valamilyen világosabb színt azt inkább bízd fodrászra. Ehhez érteni kell, az csak a kisebbik bal, ha nem olyan árnyalat lesz mint amilyet elképzeltél, de könnyen tönkre lehet tenni vele a hajat hozzáértés nélkül.

Ma szeretném befesteni a hajam szökitöporral. Hogy kell csinálni? Hogy kell bekeverni a szökitöport?

szretném megkérdezni hogy hogyan kell bekeverni a port és hogy mennyire fogja kiszökiteni most is szökés barna a hajam!

Legjobb válasz: Ne szõkítõporral csináld. Világosbarna hajra vedd az oroszlán szonja áltan reklámozott garnier festéket, a 8-as árnyalatot. Szõkít,de természetes hatása van és használni is könnyebb,mint a port.

Ne szõkítõporral csináld. Világosbarna hajra vedd az oroszlán szonja áltan reklámozott garnier festéket, a 8-as árnyalatot. Szõkít, de természetes hatása van és használni is könnyebb, mint a port.
Milyen hosszú a hajad? Ha közepes vagy rövid, akkor megpróbálhatod. A szõkítõport és az oxi-oldatot (hidrogént) keverd össze (fél zacsi por, fél flakon oldat, ilyen arányban) csomómentesre, aztán nagyon gyorsan kend a hajadra, úgy, mint bármi más hajfestéket, de tényleg sietõsen, mert nagyon be tud sûrûsödni. Hagyd rajta 15-20 percet, többet ne. Mosd le samponnal, utána vizont fess rá egy normális szõke árnyalatot, mert ez világosításra való, nem végleges festésre, ugyanis egy napon belül ocsmány sárga színe lesz, baromi igénytelenül néz ki. De ha szõkésbarna hajad van, akkor lehet, hogy megfogná a normál hajfesték is, világosítás nélkül.
A szõkítõpor és a hajfesték két külön fogalom! Az egész hajad ne fesd be szõkítõporral mert se szõkébb nem leszel és se szebb szine nem lesz, helyette letörik az egész hajad szószerint!
én nem próbálkoznék a helyedben fodrász nélkül. pont a szõke az, amit elég könnyû elszúrni. nekem pl. még a fodrászok is rendszeresen csirkesárgára varázsolják (bár lehet eddig csak béna fodrásznál voltam :) .


Szeretném befesteni a hajam Palette mousse-al. Hogy működik ez?

Még soha nem volt festve, mert nem volt rá szükség, de mostanra sajnos besötétedett a hajszínem... Kinéztem ezt a Palette cuccost, könny?nek t?nik bár olvastam már sok kritikát róla. Annyi lenne a kérdésem, hogy megáll az az állítás ami oldalán van? tehát tényleg annyira változik a színe hajnak amit a dobozon rajzol? Kell venni hozzá ecsetet vagy minden benne van? Érdemes inkább fodrsszal befestetni vagy meg tudom itthon is? El?re is köszönöm válaszokat!

Legjobb válasz: ez tenyleg nagyon szar..vilagositani nem fog,ennyit megsugok... schwarfkropf mousse festeke viszont nagyon jó:D én azt hasznalom. picit kopik,de egyenletesen:)

ez tenyleg nagyon szar..vilagositani nem fog, ennyit megsugok... schwarfkropf mousse festeke viszont nagyon jó:D én azt hasznalom. picit kopik, de egyenletesen:)
Ez nagyon rossz fajta, olyan semmiképp nem lesz mint a dobozon, ráadásul drága is, nem értem miért vesz ilyet bárki is. Menj be fodrászkellékesbe, ott válassz egy megfelelõ színt valamelyik festékbõl és az eladó segít kiválasztani hozzá a megfelelõ számú oxit, mert a világosítás azon múlik nagyrészt. Dobozos festékekbe gyenge oxi van, ezért nem is alkalmasak szõkítésre.

Szeretném befesteni a hajamat de nem tudom hogy ez milyen szín! (? )

itt a link

Legjobb válasz: szerintem nézz körül itt: http://www.palette.hu/ :)

szerintem nézz körül itt: http://www.palette.hu/ :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Hát még nem láttam ilyen színû hajfestéket.Már néztem ezt az oldalt is de még nem találtam ilyet.
Ha fodrászhoz mész, akkor szerintem vidd el a képet és õ majd tudni fogja úgyis.
A kérdező hozzászólása: Inkább én szeretném festeni magamnak mert fodrászhoz nem szeretnék olyan gyakran járni.
Vidd el ezt a képet a fodrásznak és mond hogy ilyet szeretnél. Õ meg tudja mondani h tud-e ilyet csinálni, vagy lehet azt mondja most nincs ilyen festéke, de gyere vissza ekkor vagy akkor és addigra szerez.
A kérdező hozzászólása: Nem láttatok még ilyen színû hajfestéket a boltban?
Én árufeltöltõként dolgozom tescoban, múltkor hajfestékeket pakoltam, konkrétan ilyenre nem emlékszem, de attól lehet h van. Viszont a fodrászom mondta hogy legtöbbször nem lesz olyan mint a dobozon lévõ képen. Nagyon pontosan be kell tartani a feltüntetett idõt, ha kicsit késõbb vagy hamarabb mosod le már más árnyalat lesz. Meg van amit úgy kever ki a fodrász, szal lehet h ha te ilyet nem is kapsz készen õ attól még tud keverni. Egyébként nem bántásból, de nekem ez a hajszín vhogy nem tetszik. Olyan kopottas benyomásom van ahogy ránézek. Persze lehet hogy ha az arcod más mint a képen a csajszié akkor jobban áll.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Tudom hogy nem lesz olyan :(...Fodrászkellékesnél nem lehet venni?Vagy festéket kevertetni?
Nincs
Használj színezõt... az kijön magától. De vigyázz, a 30 hajmosásos már hamrabb nõ le, minthogy kijönne a hajadból (2 barátnõm is beszívta vele). Szerintem próbálj minél kevesebb hajmosásost választani. Az én hajamban úgy kétszer annyi ideig maradt benne, mint kellett volna (9-es).
A kérdező hozzászólása: Kösz :)
Na a sok okos.. De van rengeteg hajfesték eltávolító pl a oxy reload keress rá a neten vagy itt mindent megtalálsz róla télleg hatásos ha van ezzel kapcsolatba kérdésed írj nyugottan nemrég énis beleástam magam ebbe a témába:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, már most okosabbnak érzem magam!:)

Szeretném befesteni ugy a hajam hogy felül szőke alul fekete de a hajam derékig érő és eszemágába nincs levágni csak a szőke részből egy 5cm-t ugy is jó lesz a hajam?

(mert edig akiknek láttam hogy ilyen hajuk van válig ér? hajuk volt)

Legjobb válasz: szia! hát énis nehezen tudnám elképzelni a szép derékig érõ hajadat így. A tépett vállig érõ hajon jól mutat ez a színkombináció, de én a te helyedben nem próbálnám ki. én félteném a hajam, mi van ha nem tetszik a végeredmény? feketét már csak szivatni lehet, ha nem tetszik. De a legtutibb ha kikéred a fodrászod véleményét!

szia! hát énis nehezen tudnám elképzelni a szép derékig érõ hajadat így. A tépett vállig érõ hajon jól mutat ez a színkombináció, de én a te helyedben nem próbálnám ki. én félteném a hajam, mi van ha nem tetszik a végeredmény? feketét már csak szivatni lehet, ha nem tetszik. De a legtutibb ha kikéred a fodrászod véleményét!
Szia.Ha ilyen hosszú a hajad akkor ne fesd be feketére.Nem fogsz tudni megszabadulni tõle.Nekem is így volt.Mikor meguntam , és leszivattattam akkor szép narancssárga lett, és füig le kellett vágni.Nem éri meg.A szép haj kincset ér!!!
Persze, h. jó lesz!!Nem értem miért kéne ahhoz levágatni?!De ahhoz hogy mutasson, kell vágatni 1 kis fokozatot a hajadba, hogy tépett legyen, mert ha egyforma hosszú a hajad, akkor nem látszik!Sok sikert!
Igen jo lesz....nekem is igy van am kicsir rovideb val es derek kozt....de nekem teccik ...
Szerintem igen!Én tuti nem vágatnám le a hajam ha a derekamig érne!Nekem olyan volt pár hónapja hogy alul vörös felül fekete és hát középig ért a hajam!
A kérdező hozzászólása: itt az volt a kérdés hogy jó lesz-e igy a hajam és nem pedig az hogy jó e lesz fekete am azért köszönöm:)

Valaki, aki ért a Photoshophoz, meg tudná nekem csinálni, hogy átküldök egy képet meg egy másikat amin egy haj van, és befestené photoshoppal a hajamat? Festetni szeretném, de nem tudom használ a photoshopot.

Legjobb válasz: Sokan megcsinálnák, de szerintem tanuld meg, nem olyan nagy ördöngösség: http://szathmari.hu/photoshop/tippek-trukkok/haj-maszkolasa...

Sokan megcsinálnák, de szerintem tanuld meg, nem olyan nagy ördöngösség: http://szathmari.hu/photoshop/tippek-trukkok/haj-maszkolasa...

Mi lesz? Sötétbarnára van festve a hajam és sötétszőkére szeretném festetni. A fodrászom azt mondta hogy le kell szívatni. De ha most leszívatom akkor milyen színű lesz? és a leszívatás után mennyi idő után lehet befesteni?

Legjobb válasz: huhh...:( olyan rókavörös lesz szivatás után, a minöségét agyonvágja. Ezt kizárólag mesterfodrászra bíznám. Húgomnak feketéböl csinált közép arany-mézszökét, úgy, hogy nem hullott el a haja. Mindezért 17 ezer forintot fizettünk (kedvezményesen), semmi vágás meg ilyesmi. Jól fontold meg szerintem... 23/N

huhh...:( olyan rókavörös lesz szivatás után, a minöségét agyonvágja. Ezt kizárólag mesterfodrászra bíznám. Húgomnak feketéböl csinált közép arany-mézszökét, úgy, hogy nem hullott el a haja. Mindezért 17 ezer forintot fizettünk (kedvezményesen), semmi vágás meg ilyesmi. Jól fontold meg szerintem... 23/N


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!