Találatok a következő kifejezésre: Szeretném befesteni a hajam (46 db)

Ha magamnak szeretném befesteni a hajam, mossam meg előtte vagy ne?

Legjobb válasz: Nem szoktunk hajat festeni hajmosás után, vagy frissen mosott hajat sem festÜnk :)

Nem szoktunk hajat festeni hajmosás után, vagy frissen mosott hajat sem festÜnk :)
a zsíros hajat jobban megfogja a festék, mint a frissen mosottat

Nyári szünetben szeretném befesteni a hajamat feketére ki fog jönni 1, 5 hónap alatt?

Vagy ha nem festékkel, hanem valami krémmel lenne befestve attól kevésbé hullana ?/ilyen kimosható festék a neve azt hiszem../ Vagy nagyon sötét barna ami már majdnem fekete?

Legjobb válasz: Szia.Palette Tone Creme hajszinezõvel ha befested,az kijön annyi idõ alatt,akkor,ha elõször lesz ezzel festve.Én is nyári szünet alatt "szineztem" be vele elõször,akkor még kijött 24hajmosás után.Azóta viszont tavaly júniustól egészen februárig 2havonta szineztem,és most már 4hónapja várom,hogy újra barna legyek,de nem jön ki. :/ Jövõ héten megyek leszivatni a hajam,mert nincs más lehetõség.Úgyhogy ha csak most nyárra szeretnéd,akkor fesd,kijön,de ha sokszor fogod vele,akkor ugyanolyan nehéz tõle megszabadulni,mintha festék lenne. Bocsi a hibákért!

Szia.Palette Tone Creme hajszinezõvel ha befested, az kijön annyi idõ alatt, akkor, ha elõször lesz ezzel festve.Én is nyári szünet alatt "szineztem" be vele elõször, akkor még kijött 24hajmosás után.Azóta viszont tavaly júniustól egészen februárig 2havonta szineztem, és most már 4hónapja várom, hogy újra barna legyek, de nem jön ki. :/ Jövõ héten megyek leszivatni a hajam, mert nincs más lehetõség.Úgyhogy ha csak most nyárra szeretnéd, akkor fesd, kijön, de ha sokszor fogod vele, akkor ugyanolyan nehéz tõle megszabadulni, mintha festék lenne. Bocsi a hibákért!
Attól függ... Talán ha 1x fested még kijön, de ha már 2x-3x akkor csak lenöveszteni tudod vagy leszívatni az egészet, mert akkor már csak a fénye kopik a színe nem. (tapasztalat) Amúgy én is a fent említett Palette Tone Cream-et használtam, ez egy tartós hajszínezõ, de nem hajfesték.

14 éves vagyok, és szeretném befesteni a hajamat?

A hajamat intenzív/élénk vörösre befesteni,de én örülnék neki hogyha színezővel ez megoldható lenne,hiszen praktikusabb.És szerintetek szép egy vörös haj egy 14 éves lánynak vagy szebb a természetes barna színű haja?? Amúgy ilyen vörösre gondoltam :

Legjobb válasz: Színezõvel nem oldható meg. 14 évesen jobb lenne, ha ilyen gagyikkal nem is próbálkoznál. Fogd meg anyukád kezét , menjetek el egy fodrászcikk kereskedésbe és vegyetek Loreal - Majirelt, Schwarzkopf - essensityt.....vagy bármi normális márkát. Ha válnál hosszabb a hajad, akkor menj fodrászhoz, mert anyukád nem tudja megcsinálni és foltos leszel. Utána mindenképpen color sampont használj, mert a vöröset hamar ledobja a haj....egyébként semmi gond a 14 évesen vörös hajból...szerintem. Ha szép!

Színezõvel nem oldható meg. 14 évesen jobb lenne, ha ilyen gagyikkal nem is próbálkoznál. Fogd meg anyukád kezét , menjetek el egy fodrászcikk kereskedésbe és vegyetek Loreal - Majirelt, Schwarzkopf - essensityt.....vagy bármi normális márkát. Ha válnál hosszabb a hajad, akkor menj fodrászhoz, mert anyukád nem tudja megcsinálni és foltos leszel. Utána mindenképpen color sampont használj, mert a vöröset hamar ledobja a haj....egyébként semmi gond a 14 évesen vörös hajból...szerintem. Ha szép!
A kepek kozul a masodik es harmadik csajnak szep a haja. Ha voroset szeretnel nehogy mahagoni voroset valasz. Hanem ilyesmi, termeszetes voros szint.
Nehogy befesd! Ha szep barna hajad van akkor foleg. Szerintem a voros hajszin ocsmány. Kiveve ha az termeszetes. A pasiknak sem jon be. Sot allitolag meg se nezik a voros haju noket. Soha nem ertettem miert festi be vorosre valaki a hajat. Amikor elkezd kopni olyan igenytelenul nezz ki. Barna haj sokkal szebb. Ha mindenkepp valtoztani akarsz, valasz vmi termeszetes hajszint.
A kérdező hozzászólása: Aztaa :) Elõször én is gondoltam rá h elõször csak tincseket festek...Igen, ezért lenne jobb a színezõ h magam tudjam befesteni, ne kelljen havonta a fodrászhoz mennem!
Szerintem elöszõr, csak pár tincset fess be és nézd meg, hogy milyenek lesznek a reakciók, az egész hajat azért nemjó befesteni mert nekem pl egy hét alatt látszik, hogy levan nõve és nem az eredeti hajszínem és nagyon rossz így.
A kérdező hozzászólása: Értem, mondjuk úgy is akartam...
eloszor mindenkepp fodrasszal festesd be!!
A kérdező hozzászólása: Amúgy ha rendes hajfestékkel festetném be a hajam, akkor milyen idõközönként kéne fodrászhoz mennem újrafesteni??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszaitokat, sokat segítettek :)
A vörös haj igen szép a fiatal lányokon, de azért ügyelj, hogy ne legyen túl vörös. És azért olyan színûre fesd be, amely illik hozzád. Ha barna a hajad, akkor illik szerintem. Ja és valami jó minõségû festéket vegyél pl Schwarzkopft. 18/F
A kérdező hozzászólása: Az utolsó elõtti válaszolónak:Kössz a véleményt, de mindenkinek más az ízlése és nem várom el mindenkitõl h tetsszen neki a vörös haj... Az utolsó válaszolónak:Pedig épphogy mahagnói-t szeretnék! :)


Barna a bőröm és a hajam, a szemem is barna. Szeretném befesteni a hajam feketére. Jól fog állni?

Legjobb válasz: Nekem is barna bõrõm, hajam és szemem van. A szemöldököm nagyon sötétbarna, majdnem hogy csak fekete. 1x festettem eddig be feketére... sokan dícsérték. Jól állt, bár öregbített 1-2 évet. :) 19/L

Nekem is barna bõrõm, hajam és szemem van. A szemöldököm nagyon sötétbarna, majdnem hogy csak fekete. 1x festettem eddig be feketére... sokan dícsérték. Jól állt, bár öregbített 1-2 évet. :) 19/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm ..akkor nyugodtan befesthetem ugye ?
hát ha barna bõröd van akkor nyugodtan:)
Elsõ vagyok. Persze :)
A kérdező hozzászólása: Rendben..mertem remélni köszönööm szépen :)
A kérdező hozzászólása: nem cigányos ?( elnézést ha sértõ bárkire is :( )
Attól függ, hog cigányos-e, hogy te hogy nézel ki. Amúgy sztem cigányosnak, cigányos, de nagyon szép is tud lenni.
CSINÁLD MEG! KÉPET!! :D

Vörösesbarna hajam van, amit először kb.4 hónapja festettem be, 2 hónapja már nem festem de a festék csak egy nagyon minimálisat kopott, szeretném befesteni a hajamat aranybarnára vagy sötétbarnára, milyen fajta hajfestéket ajánltok?

Legjobb válasz: Ha vöröses árnyalatú a hajad, akkor azt nem fogod tudni egykönnyen barnára festeni. Még fordrász sem tudja elsõre megcsinálni, mert a vörös nagyon sokáig látszani fog alatta. Én is barnára akartam a vöröset, szóval járatos vagyok a témában :) Türelem :)

Ha vöröses árnyalatú a hajad, akkor azt nem fogod tudni egykönnyen barnára festeni. Még fordrász sem tudja elsõre megcsinálni, mert a vörös nagyon sokáig látszani fog alatta. Én is barnára akartam a vöröset, szóval járatos vagyok a témában :) Türelem :)
bocsi az offért , de én pont vöröses barnát szeretnék milyen festéket használtál?
A kérdező hozzászólása: garnier color naturals-t használtam elõször
Próbálkozz sötétzölddel, pinkkel, sötétkékkel vagy pirossal! Ezek valamennyire biztosan fognak látszani! :) )
A kérdező hozzászólása: sötétkékre én is gondoltam , de nagyon sokan mondják h az nem látszik barna hajban , mind1 köszi a választ a többi színtfeltétlenül ki fogom próbálni

Türkiz kékre, vagy nagyon világos kékre szeretném befesteni a hajamat. Milyen festéket tudtok ajánlani?

Ha lehet inkább nagyon tartós hajszínez? termékek érdekelnek. De ha tudtok küldeni, jöhet rendes hajfesték is.

Legjobb válasz: Unokatesóm Crazy Colort használ, de csak a világos hajat fogja, õ kb. fél napot is rajta hagyja és tényleg nagyon szép. Neki sötétkék szín van a hajában, de biztos lehet világosat is kapni. Auchanban múltkor láttam. 14/L

Unokatesóm Crazy Colort használ, de csak a világos hajat fogja, õ kb. fél napot is rajta hagyja és tényleg nagyon szép. Neki sötétkék szín van a hajában, de biztos lehet világosat is kapni. Auchanban múltkor láttam. 14/L
Tikkurila festék (a finneknél így hívják a nevetséges, ízléstelen, papagájnak öltözött tiniket)
A kérdező hozzászólása: kedves. de az ilyen vélemények most nem érdekelnek.
ha érdekel, ha nem, akkor is hülyén fogsz kinézni. néhány gyagya kis barátnõd biztos besipákol majd a gyönyörûségtõl, de normális pasit nem fogsz vele fogni
A kérdező hozzászólása: köszönöm a fegyelmezni akaró gondolataidat. de akkor hol voltál 22 évvel ezelõtt, hogy a sárga úton haladjak életem végéig? Meg akkor már a barátomtól is kérd már ki a véleményt, ha már ilyen jól tudod. de figyelj, ha már ennyire témában vagy, igazán ajánlhatnál valami jó színezõt;)
Elõzõ vagyok >< ez színezõ, tehát mosással kopik, nem rendes hajfesték.
A kérdező hozzászólása: köszi. akkor utánanézek.:)

Suli kezdete előtt szeretném befesteni a hajam barnára ( már az eredeti hajam is barna, de befestettük a tetejét lilára ). Jól fog állni benne a fekete satír?

Tehát fekete csíkokat

Legjobb válasz: akkor allna csak igazan jo, ha még vörösre festenéd a tövét és kék melírt nyomnál bele

akkor allna csak igazan jo, ha még vörösre festenéd a tövét és kék melírt nyomnál bele
A kérdező hozzászólása: jóvagymááá nem akarok bohóc lenni!!!

Szeretném befesteni a hajam, előreláthatólag kis ideig, csak fogalmam sincs hogy lehet-e valami olyasmi probléma vele hogy le kell vágni nagyon rövidre, ugyanis az probléma lenne? Láttam már rá példát

F .. de nem hiszem hogy hatással lenne az eredményre

Legjobb válasz: Szia! Attól függ milyen színû az eredeti hajszíned és milyenre akarod festeni. Ha az eredeti hajszínedhez hasonlóra vagy sötétebbre, akkor azt nagyon nehéz házilag elrontani. Ha sötét hajszínbõl akarsz szõkét vagy valamilyen világosabb színt azt inkább bízd fodrászra. Ehhez érteni kell, az csak a kisebbik bal, ha nem olyan árnyalat lesz mint amilyet elképzeltél, de könnyen tönkre lehet tenni vele a hajat hozzáértés nélkül.

Szia! Attól függ milyen színû az eredeti hajszíned és milyenre akarod festeni. Ha az eredeti hajszínedhez hasonlóra vagy sötétebbre, akkor azt nagyon nehéz házilag elrontani. Ha sötét hajszínbõl akarsz szõkét vagy valamilyen világosabb színt azt inkább bízd fodrászra. Ehhez érteni kell, az csak a kisebbik bal, ha nem olyan árnyalat lesz mint amilyet elképzeltél, de könnyen tönkre lehet tenni vele a hajat hozzáértés nélkül.

Ma szeretném befesteni a hajam szökitöporral. Hogy kell csinálni? Hogy kell bekeverni a szökitöport?

szretném megkérdezni hogy hogyan kell bekeverni a port és hogy mennyire fogja kiszökiteni most is szökés barna a hajam!

Legjobb válasz: Ne szõkítõporral csináld. Világosbarna hajra vedd az oroszlán szonja áltan reklámozott garnier festéket, a 8-as árnyalatot. Szõkít,de természetes hatása van és használni is könnyebb,mint a port.

Ne szõkítõporral csináld. Világosbarna hajra vedd az oroszlán szonja áltan reklámozott garnier festéket, a 8-as árnyalatot. Szõkít, de természetes hatása van és használni is könnyebb, mint a port.
Milyen hosszú a hajad? Ha közepes vagy rövid, akkor megpróbálhatod. A szõkítõport és az oxi-oldatot (hidrogént) keverd össze (fél zacsi por, fél flakon oldat, ilyen arányban) csomómentesre, aztán nagyon gyorsan kend a hajadra, úgy, mint bármi más hajfestéket, de tényleg sietõsen, mert nagyon be tud sûrûsödni. Hagyd rajta 15-20 percet, többet ne. Mosd le samponnal, utána vizont fess rá egy normális szõke árnyalatot, mert ez világosításra való, nem végleges festésre, ugyanis egy napon belül ocsmány sárga színe lesz, baromi igénytelenül néz ki. De ha szõkésbarna hajad van, akkor lehet, hogy megfogná a normál hajfesték is, világosítás nélkül.
A szõkítõpor és a hajfesték két külön fogalom! Az egész hajad ne fesd be szõkítõporral mert se szõkébb nem leszel és se szebb szine nem lesz, helyette letörik az egész hajad szószerint!
én nem próbálkoznék a helyedben fodrász nélkül. pont a szõke az, amit elég könnyû elszúrni. nekem pl. még a fodrászok is rendszeresen csirkesárgára varázsolják (bár lehet eddig csak béna fodrásznál voltam :) .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!