Találatok a következő kifejezésre: Szeretném alapértelmezetté a (3 db)

Mozilla Firefox 4. 0 Beta 7-ben hol vannak a kiegészítők? Az egyszerű Mozilla Firefoxban tudom, de ez új és nem tudok elmenni rajta, viszont azokat a mókás kis ikonokat szeretném alapértelmezettnek beállítani.

Legjobb válasz: Ugyanúgy eszközök/kiegészítõk alatt találod, rá lehet keresni dolgokra, de figyelmeztetlek, hogy sok minden nem kompatibilis vele, ami a régihez jó volt (azokat általában ki se dobja)

Ugyanúgy eszközök/kiegészítõk alatt találod, rá lehet keresni dolgokra, de figyelmeztetlek, hogy sok minden nem kompatibilis vele, ami a régihez jó volt (azokat általában ki se dobja)

Szeretném alapértelmezetté tenni a Mozilla Firefoxot. Melyek azok a lépések, amivel ezt elérhetem?

Jelenlegi alapértelmezett böngész?m az Internet Explorer 7.

Legjobb válasz: töltsd le a mozillát és amikor már kettõ együtt fentvan klikk rá a mozilla ikonjára és megkérdezi automatiksan, hogy alapértemezetté kivánja-e tenni....és ha visszamész az expolrer megnyitására akkor is felteszi automatikusan a kérdést a win..remélem segitettem, ha nem kérdezz tovább!

töltsd le a mozillát és amikor már kettõ együtt fentvan klikk rá a mozilla ikonjára és megkérdezi automatiksan, hogy alapértemezetté kivánja-e tenni....és ha visszamész az expolrer megnyitására akkor is felteszi automatikusan a kérdést a win..remélem segitettem, ha nem kérdezz tovább!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!