Találatok a következő kifejezésre: Szeretném abba a (192 db)

Lányok beletudnátok szeretni, abba a srácba akivel, csak játszanátok?

Legjobb válasz: az oviban sokszor beleszerettem a játszótársaimba

az oviban sokszor beleszerettem a játszótársaimba
Érzelmekkel nem szokás játszadozni.Elõbb-utóbb visszakapjuk mástól. De ha valaki elõször nem tetszett, aztán késõbb megismerve, már igen, akkor miért ne??
Ezalatt tapizást, csókot, esetleg szexet értesz? Vagy mi az, h játszanátok?

Bele tudnál szeretni abba a személybe, akiről hallottad ezt a régi sztorit?

Szerelmes levelet küldött titokban, álnéven az illet?, pedig a címzett érzett iránta semmit. Aztán még próbálkozott másnál is így, de semmi nem lett bel?le.

Legjobb válasz: Nem értem pontosan a kérdést. Szóval ha kiderülne egy fiúról vagy lányról? hogy küldözgetet két másik nemûnek levelet, de semmi se lett belõle? És mondjuk ezt megtudom, akkor hogyan vélekedek?

Nem értem pontosan a kérdést. Szóval ha kiderülne egy fiúról vagy lányról? hogy küldözgetet két másik nemûnek levelet, de semmi se lett belõle? És mondjuk ezt megtudom, akkor hogyan vélekedek?
A szerelem nincs sztorikhoz kötve... A szerelem se nem akarat, se nem döntés. Az magától jön.
Akkor ezesetben nem érdekelne. (elsõ vagyok) Amúgy én ettõl rosszabbat tudtam meg a kiszemeltemrõl - már nem úgy rosszat, de elég furákat. De nem érdekel. Majd amit én megtudok tõle, róla az fog érdekelni, nem fog befolyásolni szerintem. Nem ez dönt. Ettõl még oda lehet lenni valakiért.
A kérdező hozzászólása: Igen, elsõ. A véleményeteket kérem. :)
most akkor ne járjon valaki senkivel, csakmert pár emberrel elõtte nem jött neki össze? akkor nem sokan randiznának... én becsülném érte hogy legalább próbálkozott valamilyen módon, mégha álnéven is - és nem csak sunnyogva várta a sülthalat a szájába voltak ennél sokkal rosszabb pletykák az egyik volt pasimról és valamelyik igaz is volt én mégis szerettem. majd ha valaki felnõ és tényleg, igazán agyilag is, és nem az számít neki hogy makulátlan elõéletû, gazdag, helyes, drágakocsis státusszimbólumként tartson valakit maga mellett hanem ténylegesen szerelembõl választ, akkor nem fog azon fennakadni hogy istenem, egyszer írt 1 vagy 2 levelet aztán nem sikerült... ezen csak a "menõ" -"lúzer" kategóriához görcsösen ragaszkodó, birkaként irányítható tinik akadnak fenn... én pedig már 14 évesen több voltam ennél.
Miért olyan nagy dolog ez? Én meg lány létemre vallottam szerelmet egyszer úgy, hogy pontosan tudtam, nem lehet kedvezõ következménye, de eddig fel sem merült bennem, hogy emiatt lennék elítélendõ vagy szerethetetlen. Semmi értelme a kérdésnek.
A kérdező hozzászólása: Csak érdekel, hogy ki mit gondol egy ilyen személyrõl.
Kérdezõ, csak azért ez a sok értetlenkedés, mert vicces hogy úgy vezetted elõ, mintha valami mocsokság lenne a múltjában, mondjuk megölt egy embert, vagy szexuális perverziói voltak. A kérdésre válaszolva: Semmi baj nincs vele, ha valaki névtelen szerelmes levelet küldött két különbözõ személynek sikertelen eredménnyel. :)

Fogamzásgátlót szedek már 7 hónapja, és szeretném tolni a menzeszemet, pontosabb előrébb szeretném hozni 3 nappal. Hogy célszerűbb/egészségesebb? Ha elkezdem 3nappal előbb szedni a gyógyszert? Vagy pedig 3-om nappal előbb hagyjam abba?

Legjobb válasz: Amikor szeretnéd, hogy elõbb megjöjjön, hagyd abba 3 nappal korábban. Utána a következõ ciklus végéig a biztonság kedvéért védekezzetek óvszerrel is. És ne túl gyakran csinálj ilyesmit, mert annyira nem jó a szervezetnek. Alkalmilag elmegy. Én kétszer módosítottam ezzel a módszerrel a mensim idõpontját, mindkétszer nyaralás miatt. Semmi bajom nem lett tõle.

Amikor szeretnéd, hogy elõbb megjöjjön, hagyd abba 3 nappal korábban. Utána a következõ ciklus végéig a biztonság kedvéért védekezzetek óvszerrel is. És ne túl gyakran csinálj ilyesmit, mert annyira nem jó a szervezetnek. Alkalmilag elmegy. Én kétszer módosítottam ezzel a módszerrel a mensim idõpontját, mindkétszer nyaralás miatt. Semmi bajom nem lett tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod :)
3 nap miatt megéri ez a hercehurca+gumizás egy hónapig? Én inkább elgondolkodnék:) De szerintem nem jó ötlet, hogy hagyd abba 3 nappal korábban... Inkább szedd be a 21 szemet, és ne tarts szünetet, ha az egy héttel elõrébb hozatal belefér, vagy ha tényleg csak 3 nap szükséges, akkor tarts 4 napos szünetet. 21-nél kevesebbet tényleg ne szedj be.
A kérdező hozzászólása: Én is így gondoltam :) De nem lesz olyan, hogy nem fog abba maradni a vérézés?

Abba szeretném hagyni a versenysportot, de a szüleim beszélni sem hajlandók a befejezésrõl. Mit tegyek?

16 éves lány vagyok, 7 éve versenyzek, Eb-n is voltam.

Legjobb válasz: Ez melyik sport? Szerintem is nagyon óvatosan hagyd csak abba, és csak akkor, ha van helyette más. Gyakran kerül érzelmi vákuumba az ember, megunja, abba akarja hagyni, utólag meg nagyon jó, ha mégsem hagyta abba...

Ez melyik sport? Szerintem is nagyon óvatosan hagyd csak abba, és csak akkor, ha van helyette más. Gyakran kerül érzelmi vákuumba az ember, megunja, abba akarja hagyni, utólag meg nagyon jó, ha mégsem hagyta abba...
A kérdező hozzászólása: Vízilabdázom. Már másfél éve vívódom, most pedig úgy érzem, nem bírom tovább. Ezért gondolom, hogy nem csak idõszakos mélypont.
Hát akkor ez valószínûleg egy komolyabb beszélgetést igényel, keress magadnak egy lelki tanácsadót, akiben megbízol, és beszélgess vele a témáról... Én megértem, ha abba akarod hagyni, és szerintem a szüleid sem kényszeríthetnek arra, hogy folytasd. De mielõtt abbahagynád, mindenképpen készíts tervet, hogy mit fogsz csinálni helyette, pl. más sportot, tanulást stb. Gondolom ezt a sportot nem lehet csak úgy hobbiszinten, nem versenyszerûen ûzni, meg ha eleged van az egész közegbõl, akkor amúgy is pihenni fogsz egy kicsit. Járj kondiba, színházba, nyelviskolába, a szüleidnek meg mondd azt, hogy most más dolgok a fontosak a számodra, itt elérted, amit akartál.
Elõször azt mondanám hogy ez csak a te döntésed, de érdemes tényleg alaposan végiggondolni.

Szeretném abba hagyni a tabletta szedését, de hogyan?

Szülés után cerazette tablettát írt fel a doki, be is szedegettem majd 1 levéllel, pár szem van még bel?le, de szeretném abbahagyni. Szedjem be ezt a pár szemet vagy csak úgy simán hagyjam abba? Így is alacsony a libidóm, a terhesség 24. hete óta nem voltunk együtt, már nem is kívánom a szerelmeskedést, állandóan a babám jár az eszembe, ki is vagyok merülve. Így nem akarom még a tablettával is kínozni magam. Ráadásul meg sem éri több, mint 3 hete szedem, azóta nem is szeretkeztünk.

Legjobb válasz: szedd végig a levelet - utána hagyd abba

szedd végig a levelet - utána hagyd abba
Ezt a levelet még fejezd be.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm.
Hát a sulit már alapból ne hagyd abba, szerezz végzettséget! feltételezem, nem egyetemrõl van szó.
Januártól ha 3 gyereke tanul, akkor kap havi 99.000 Ft-ot az államtól. Ha csak 2 ilyen gyerek van, akkor meg kap kb. havi 20.000-et (ezt nem tudom pontosan, hogy menniy 2 gyerekre...) Szóval a kimaradásod havi kb. 80.000-be fog fájni a családnak... Röviden ennyi.

A babám egy éves kora körül abba szeretném hagyni a szoptatást. Hogy csináljam?

Most 11 hós, reggel szopizik ébredés után, és este lefekvés el?tt. Mivel váltsam ki ezeket az étkezéseket? Mesterséges tápokat nem szeretnék neki adni.

Legjobb válasz: Miért szeretnéd abbahagyni?

Miért szeretnéd abbahagyni?
Nekem is 11 hós a fiam. Nekem is már csak reggel és este szopizott. Én 1 hónapja bevezettem neki a kecsketejet, elõször anyatejjel higítottam, most meg már csak a kecsketejet eszi. Én úgy apasztottam el, hogy 3 napig csak este fejtem egy picit éppen hogy. Majd nem fejtem, és így nem lett csomó a mellemben és szépen elapadt a tej. De kiválthatod rizstejjel az sem allergizál. De már a rendes tejet is bevezetheted neki. Én most akarom úgy hogy a kecsketejet keverem bolti tejjel és szépen átállunk a rendes tejre. De ha vannak elõítéleteid a rendes tej bevezetésével még, hogy nem akarod, akkor lehet kapni babatejet, amiben nincs tápszer, azt adhatod. Az én fiam sem ismeri a tápszert szerencsére.
A kérdező hozzászólása: Így döntöttem. Fél éves koráig csak szopizott, egy éves koráig kiegészítõ táplálékként szopizott. Egészséges, erõs gyerek, és úgy gondolom, hogy már megkapta a megfelelõ alapot, amit anyatejbõl lehet adni. Most talán még könnyebb lesz leszoktatni, mint mondjuk egy év múlva. Azonkívül van már néhány fogacskája is, és ha éjszaka úgy teszem le, hogy cicizett, akkor a tej cukortartalma ott fog dolgozni a szájában, nem akarom, hogy tönkremenjenek a fogai. Nem ódzkodom a tehéntejtõl, gondoltam rá, hogy bevezetjük lassan. Köszi a választ.

Kérdezni szeretném:nem régiben tönkrement a kapcsolatom, és a fogamzásgátlót szeretném abba hagyni, vagy szedjem továbbra is? Hogy a hormonjaim nem zavarodjanak össze, tisztuljon az arcom stb.

Legjobb válasz: Ha abbahagyod, akkor 3 hónap szünet. Mindenképp! Amugy is kell Ennyi évente, úgy hogy szerintem használd ki hogy nincs barátod.

Ha abbahagyod, akkor 3 hónap szünet. Mindenképp! Amugy is kell Ennyi évente, úgy hogy szerintem használd ki hogy nincs barátod.
hagyd abba...semmi bajod nem lesz tõle. csak azt a levelet amit elkezdtél, azt már fejezd be
2es vagyok, mármint szedd végig még az utolsót :)
A kérdező hozzászólása: én most elsõ havinál tartottam tegnap kelett volna beszednem a 2 havit, de abbahagytam
Értelmes lehetsz... minek írod ki a kérdést, ha már abba is hagytad? :D
A kérdező hozzászólása: azért írtam ki, hogy biztos legyek a dolgomban és ne csináljak hüjesége

Abba szeretném hagyni a fogamzásgátló szedését. Ilyenkor mi a teendő?

Tudom, hogy az adott levelet végig kell szedni, ezt meg is tettem. Azonban a 7 napos szünetben (a 2. napon) voltam együtt a párommal védekezés nélkül és nem tudom, hogy ilyenkor is abba lehet-e hagyni, tehát, hogy a 8. napon nem kezdek új levelet. Szerintetek?

Legjobb válasz: Kérdés, hogy azért hagyod abba, mert gyermeket akartok? Ha nem akartok, akkor használjatok óvszert onnantól, hogy nem szeded a tablettát.

Kérdés, hogy azért hagyod abba, mert gyermeket akartok? Ha nem akartok, akkor használjatok óvszert onnantól, hogy nem szeded a tablettát.
Most ne hagyd abba, ilyenkor a legnagyobb az esély a terhességre, ha nem szeded. Mármint ha nem a terhesség a cél.
A 7napos szünetben is véd.Ha abba akarod hagyni akkor ne kezd el a 8ik napon!
ha babát akartok ne szedd tovább, de ha nem, akkor legalább még egy levelet szedj végig, mivel van esély a terhességre így, hogy együtt voltatok a szünetben.

Vannak, akik decemberben hagyták abba a gyógyszer szedését, mert babát szeretnének?

Egy csomó kérdésem lenne,hogy hány napra jött meg,sikerült-e első hónapban össze hozni... Szóval írjátok meg hogy élitek meg...

Legjobb válasz: Bár én októberben hagytam abba, kb 8-9 év szedés után (Triregol) de azért leírom a tapasztalatom, ha nem gond :) Elsõ hónapban rendesen 28 napra megjött, második hónapban 32 napra, majd decemberben 35 napra. Most januárban már nem jött meg :D 5 hetes kismami vagyok, jövõ héten megyek dokihoz. Tehát a harmadik próbálkozós hónapban jött össze a picuri.

Bár én októberben hagytam abba, kb 8-9 év szedés után (Triregol) de azért leírom a tapasztalatom, ha nem gond :) Elsõ hónapban rendesen 28 napra megjött, második hónapban 32 napra, majd decemberben 35 napra. Most januárban már nem jött meg :D 5 hetes kismami vagyok, jövõ héten megyek dokihoz. Tehát a harmadik próbálkozós hónapban jött össze a picuri.
Szia! Bár nem most, hanem az elõzõ decemberben hagytam abba a gyógyszert.Márciusban fogant meg a kislányom. Az elsõ két hónapban, bár bánkódtam egy sort, mikor megjött, de nem görcsöltünk rá a dologra, nem mértem hõt, nem rajzoltam görbéket, nem számolgattam peteérést, csak együtt voltunk, mikor úgy éreztük. Tudom, hogy könnyû ezt mondani, de próbáljátok ti is elõbb a természetre bízni! Remélem hamarosan pozitívat tesztelsz majd, és kívánom a legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: 1-es köszi, hogy leírtad! Tök jó, hogy ezt írtad, és csak 3 hónap volt! Nekem mondjuk az elsõ rendes mensim 36 napra jött meg! :( De szeretnék én is ilyen szerencsés lenni... :)
A kérdező hozzászólása: 2-es! Én nem mérek egyeltalán hõt, nem vezetek görbét, és nem számolok ovut! Nem akarok, és nem is tudom pontosra belõni, tehát úgy vagyunk vele, ha jönni akar, had jöjjön! :) Köszönöm!
én november elején hagytam abba a bogyót(triregal).1 évig szedtem elötte.az elsõ 38 napra jött meg.a második 26 napra.most vagyok a 3. hónap elején.kicsit összetörtem mikor megjött, meg a férjem is, de bizakodóak vagyunk.fiam 15. hónapban jött össze.
Triregolt szedtem én is összesen 12 évig (közben szünettel). Tavaly elõtt szeptemberben hagytam abba, tavaly júniusig még védekeztünk máshogy, most 19 hetes terhes vagyok. :) Szóval nekünk 4 hónap védekezés nélküli próbálkozás után jött össze, a próbálkozás alatt normális szexuális életet értek, nem görcsöltünk rá. :) A bogyó abbahagyása után nekem fél évig úgy jött meg mintha még szedtem volna. Percre pontosan. Aztán elkezdett 30-32-35 napokra megjönni és csak 3 napig tartott. Aggódtam, hogy valami gond lehet, de a dokim megnyugtatott, hogy csak próbál újra egyedül mûködni a szervezetem.
Én tavalyelõtt decemberben hagytam abba 3 év szedés után. Márciusban már terhes lettem. Azt a babát sajnos elvesztettük, de a m. ab. utáni második hónapban már ismét terhes voltam. Most 10 hós a babám.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!