Találatok a következő kifejezésre: Szeretném a orálisan (78 db)

Szeretném a barátomat orálisan is kielégíteni és szeretném, nagyon jól csinálni. Tippek?

Még sosem csináltam ilyet, úgyhogy nagyon megköszönném a normális és használható válaszokat! :)

Legjobb válasz: Nézz róla videót használd a fantáziád ;)

Nézz róla videót használd a fantáziád ;)
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy nagyon érzékeny a torkom és félek, hogy nem tudom teljesen bevenni a számba...
itt nézd vissza a hasonló kérdésekre adott válaszokat vannak jók is
És mi ki mondta, hogy mélytorokkal kell kezdeni?
a kezeddel is segíts rá, és finoman rászoríthatsz néha a kezeddel és az ajkaiddal is. lehet lassítani-gyorsítani, és szüneteket tartva simán végignyalni vagy puszilgatni a makkor. a lényeg, hogy ne fogazz, akkor nem ronthatod el nagyon. hajrá!
A nagymestertõl tanulhatsz http://fantasti.cc/search/klixen/videos/

Az normális ha valakinek a férfi partnere állandóan az szeretné ha orálisan kényeztetné a nöje, illetvel nagyon szereti análisan is. Más férfi is ilyen?

Hagyományosan is szoktuk. De mindig az orálissal meg az análissal nyagat, meghogy nyeljem le a spermáját! Ez normális?

Legjobb válasz: nekem már nem szokatlan... párom ilyen szempontbol el van kapatva,nincs ugy szex h az ne orállal kezdõdne,és anál is van hetente,kéthetente amig megkapom ilyen téren énis amit szeretnék,addig szavam sincs nem esik nehezemre,mert szeretem,legalább tudom,hogy megkapja amit szeretne,nem keresi máshol,tudja hogy kérhet bármit,teljesitve lesz (persze ez kölcsönös) 22/L (24/F)

nekem már nem szokatlan... párom ilyen szempontbol el van kapatva, nincs ugy szex h az ne orállal kezdõdne, és anál is van hetente, kéthetente amig megkapom ilyen téren énis amit szeretnék, addig szavam sincs nem esik nehezemre, mert szeretem, legalább tudom, hogy megkapja amit szeretne, nem keresi máshol, tudja hogy kérhet bármit, teljesitve lesz (persze ez kölcsönös) 22/L (24/F)
Ezt sugalja a sok pornó amit titokban néz, vagy a munkahelyén bámul az interneten. Vagy lebuktatod, vagy szépen engedelmeskedsz.
Nem tudom nekem mint nõnek nagyon hiányozna, ha nem kényeztethetném orálisan, mert szeretem csinálni. És azt is szeretem, ha õ csinálja nekem. Én tudom miért kell itt pornózni mindjárt ezt az emberiség így csinálja sokezer éve (nézz már meg egy ókori mozaikot, vagy olvass el egy-két pajzán versikét a középkorból), nem tegnap találták ki. A középkorban az anál volt a "természetes fogamzásgátló" Orvosi könyvekben leírják, hogy aciklus mely szakszában kell anált és mikor vaginális közösülést használni, ha nem akarsz gyereket. És a többség azért csinálja mert jól esik neki. Én is.
Teljesen egyet értek az elõttem szólóval, én már rég elhagytam volna egy olyan pasit aki állandóan az anállal nyaggat, az hogy lenyelni a spermát...hát néha belefér de nem minden alkalommal tudom megtenni. Az anális szexet undorítónak tartom és fájdalmasnak és egészségtelennek. 23L
Hányszor megtárgyaltuk ezt már itt... A nõi hüvelyváladék íze intenzitásban inkább a férfi elõnedvhez hasonlítható, és nem a spermához. Így nem éppen jogos a nyalásra hivatkozva elvárni a sperma lenyelését. Azoknak a férfiaknak, akikkel dolgom volt, megfelelt a kézzel befejezés, vagy az - ez a tipikusabb -, ha az orális dolgok inkább az izgatás, elõjáték részét képezték a dolognak. Másoktól is hasonlót hallottam, 1-2 csaj mondta csak, hogy lenyeli. De amúgy ragozhatjuk ezt a végtelenségig, én tisztában vagyok a saját határaimmal a szexet illetõen, hogy mit akarok kipróbálni, mi izgat és mi nem, és ehhez ragaszkodok - másnak is ezt kéne. Úgy érzem, a Kérdezõ nem igazán élvezi ezeket a dolgokat, amikbe a pasija kedvéért belemegy - igazam van? Nehezebb lesz így megoldani, hogy már megtetted párszor, és nem mondtál azonnal nemet... de akkor is közöld, hogy ez neked nem jó, nem élvezed. Nekem voltak olyan dolgok, amikkel úgy voltam, hogy "talán egyszer, majd késõbb kipróbálom" (és ez így is lett) meg vannak olyan dolgok, amikre azt mondom, soha - és ez így is marad.
Nem, nem minden férfi ilyen. Volt úgy tizenöt pasim, és csak egy mondta, hogy érdekli az anális, de gond és hiányérzet nélkül tudomásul vette, hogy engem meg nem hogy nem érdekel, hanem viszolygást kelt bennem. Azt mondta, õ enélkül egész életében meglenne, orális nélkül nem. Az orális az más, azt valahol természetes dolgonak tartom, de csakis kölcsönösen. Ja és a tizenötbõl egyetlen egy sem várta el, hogy nyeljem le a spermáját. Szóba se jött! Csak az utóbbinál, de õ is elismerte, hogy ez plusz élvezetet végülis nem ad. Ismerõseim többsége, akikkel ilyesmirõl beszélgettem, nem él az anális szexszel és nem nyeli le a spermát. Persze egy diszkóban, ahol a trend a menõ mindenben, lehet, más eredményre jutnál, ha beszélgetnél az emberekkel. Most le fognak pontozni, de lesz.rom - jegyezd meg, ha szerelmes Beléd a pasi, akkor ott úgyis Te diktálsz, hogy meddig mégy el, örülni fog, hogy egyáltalán befeküdtél az ágyába! Az orális szex bizonyos feltételek mellett jogos kérés, hiszen fordítva nekünk is jól esik - na de amelyik az análissal meg a spermanyeléssel nyaggat, úgy, hogy Számodra nem izgatók, sõt, mondjuk ki, undorítóak ezek a dolgok, és a legtöbb nõ ezeket k.rvára nem élvezi, max. a tudat miatt, hogy hú, õ milyen menõ, bevállalós - valljuk be, a nõk ezeket a pasik miatt csinálják, ha csinálják, és ha rajtuk múlna, (azaz ha felfognák, hogy rajtuk múlik...) többségük kihagyná ezeket a szexbõl! - szóval, amelyik "nyaggat", azt hagyd ott a p.csába, menjen pornóra farkat verni! 28/N
Férfi vagyok... Én szeretem az orális szexet kölcsönösen meg aztán pláne. A nõi nemi szerv tele van baktériummal van akié szagos és a hüvelyváladék sem feltétlen gusztusos... És mégis imádom, ha a páromnak örömet szerezhetek. És akkor nyafogtok, hogy pfúj ez undorító meg ilyenek?!!!? A hangsúly nem feltétlen a nyelésen van. Csak, ha valamit elkezdtél azt fejezd be. Hidd el, hogy ennél nagyobb örömöt nem szerezhetsz a párodnak. Teljesen más érzés amikor befejezed rendesen nem pedig félúton kirántod a szádból. Ha nincs gusztusotok lenyelni, köpjétek ki. Most le leszek ugatva, de megéri, ha valamelyiktek legalább elgondolkozik rajta.
Szerintem teljesen, de mindenki különbözõ. (Ja, és nõ vagyok)
Na finnyások! Nem a lenyelésrõl van szó. Kérje meg mindegyik hölgy a pasiját, hogy kezdje el a nyelvével a játékot és abban a pillanatban, mielõtt elmenne a csaj, váltson át ujjazásra, a fejét pedig fordísa el! Ha ezt így kipróbáljátok, talán megértitek a lényegét. Ha szopsz, szopd egész lankadásig. A nyalást is jobb, ha nincs egybõl vége, hanem van levezetés.
Nõj fel a szexhez és menni fog magától is, mindenféle tanács nélkül!
Markold meg a farkát vedd a szádba a makkját finoman és húzogasd le föl a kezed! ennyi :D Ha szereti a tested akkor mutass neki minnél többet belõle a mell+popsi látványa extrám izgató tudd lenni ja és még valami, úgy csináld hogy lássa azt is hogy tünteted el a játékszerét a szádban. ui: fogakkal vigyázz!!!

Férfiak és Nők! Ha a párotok nem szeretné az orális szexet, akkor CSAK emiatt elhagynátok?

Kérek mindenkit, hogy csak a kérdésre válaszoljon, mert most nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki miért szereti az orált és miért nem. És ha elhagynád emiatt a párod akkor miért? Ennyire fontos ez neked? Ha emiatt hagynának el mit éreznél, mit gondolnál?

Legjobb válasz: Nem hagynám el.. Ha emiatt elhagy azt érezném, hogy ezek szerint csak arra kellettem neki..

Nem hagynám el.. Ha emiatt elhagy azt érezném, hogy ezek szerint csak arra kellettem neki..
Nem!Semmit se szabad a szexben erõltetni.
Abszolút. Ha szereted, akkor megérted, hogy õ nem szeretni vagy nincs hozzá kedve. Lehet ezen késõbb még alakítani, hogy meghozd hozzá a kedvét. Pl. Teljes szõrtelenítés, fazonírozás, ízesített síkosító, stb. De a lényeg az, hogy ne erõltesd amit nem muszáj.
Az már általában az elején kiderül, mielõtt olyan komolyan szerelmes lennél. Úgy meg nem is folytatódik a kapcsolat, ha nem felel meg.
Nos, az én bajom az hogy nõként csak orális szex útján tudok kielégülni. Tehát, ha az illetõ képes engem máshogyan kielégíteni én örömmel lemondok az orálról, de addig nem.
kend be mézes-mustáros mártással
meg lehet azt szokni... és tedd is ezt, ha szeretnéd orálisan kielégíteni
Kérd meg, hogy közvetlenül elõtte menjen el zuhanyozni, és jó illatú tusfürdõt nem sajnálva, "két lérõl" mossa meg a farkát. Kb ennyi. Vagy ha az elõváladékának az ízét nem szereted, akkor húzz rá óvszert. Javaslom az eper ízesítésût.
Voltak csajok akiknél nekem is fura volt a punci íze, de el kell viselni nincs más mód :) De úgy is csak az elején érzed :) 23/F
Kend be nutellával :)
Fürödjetek együtt! Te mosd meg neki! Elõjátéknak sem rossz!
vegyetek valamilyen gyümölcs ízû síkosítót és kend be vele
és, ha már a zuhany alatt vagytok, és megmostad a farkát, akkor már ott meg is kóstolhatod! így még jobb elõjáték! :-)

Hogyan jelezzem a barátnőmnek hogy szeretném ha orálisan kielégítene?

Párommal 8 hónapja együtt vagyunk, az ágyban minden nagyon jó. Viszont kicsit zavar hogy én mindent megteszek annak érdekében hogy neki a legjobb legyen, ? viszont vissza felé már nem annyira. Hogy kézzel kielégítsen arra is úgy kell mindig megkérni, mert elmondása szerint kicsit fél az ilyenekt?l (pedig nincs rá oka). Már elég régóta szeretném hogy orálisan is, de mégsem állhatok oda hogy "szeretném ha leszopnál"... hogy lehet ezt szépen tapintatosan ? Csak értelmes válaszokat várok, el?re is köszönöm !

Legjobb válasz: Kézfeltartással

Kézfeltartással
Szopjá'
Én is hasonló cipõben járok... Sikerrel jártál? És ha igen, hogyan?
Nyitsd ki szád, adok neked cukorkát. :)
engem mindig felizgat, ha a barátom úgy kér meg rá, hogy "bevennéd a szádba, ha szépen megkérnélek?":)
A kérdező hozzászólása: szóval akkor miután kinyalom, kérjem meg ?
oszt szopol-e?!
anyám mekkora bunkók:D csak annyit kérdezz tõle, hogy te nem szeretnéd nekem is? vagy: megpróbálnád te is? megtennéd? vagy valami ilyesmit:) a lényeg, hogy ne konkrétan mondd ki, mit szeretnél, az elég visszataszító annak, aki nem szereti csinálni, de ha kedvesen kéred meg, a kedvedért lehet, hogy megteszi:) engem így kért meg a barátom annak idején:) azóta nem kell kérnie:)
Tapadj a makkomra, édes.
Lennél szíves leszopni?
Sikerrel jártam :) Igazából egy beszélgetés közben valahogy elkezdtem célozgatni rá, hogy engem valami nagyon zavar, de elõbb-utóbb úgyis kiderül, hogy az a valami miért van úgy. Akkor épp nem is a szexrõl beszéltünk, de egybõl rávágta, hogy sejti, hogy mirõl van szó. Aztán lassan kigoboztuk a témát, és valami olyannal állt elõ, hogy õ ezt tulajdonképpen szereti csinálni, nem is nagyon tudja, hogy eddig miért nem szopott, talán egy kis idõ kellett neki. A lényeg, hogy azóta ez is része az elõjátéknak. Csak meg kellett beszélni...
Van akinek igen.
hát igen az orális szex elég fontos része az elõjátéknak DE ha õ is tudja hogy késõbb lehet róla szó akkor csak legyen türelmes, kétlem hogy emiatt veszekedést csinálna.. sok nõ a kapcsolat elején nem is szexel, meg van amelyik egyáltalán nem vállalja be az orális szexet. mindkettõt meg lehet érteni, nkem is volt már dolgom ilyen lánnyal és nem tettem szóvá.. összegezve nem gáz
OK, de késõbb ne csak szó legyen róla, hanem legyen is valami.
Szerintem nem gáz, sõt érthetõ is, orális szexhez kell egyfajta bizalom egyeseknél. Ha késõbb nem zárkózol el tõle, akkor nincs ezzel gond, és szerintem ilyen esetben a pasi is meg tudja érteni.
A gáz az Légnemû!
Én pasi vagyok és a kapcsolat egyik részében se szeretem az orális szexet. És nem vagyok vele egyedül, ismerek személyesen több embert is, akik szintén így vannak ezzel. (Lehet, hogy õk is a körülmetéltségükkel tudják ezt magyarázni, nem tudom, errõl nem beszéltem senkivel, csak tudom, mi van)
Ha ennyire a kedvében akarsz járni akkor miért kizárt az orál??? Egy pasi néha azt jobban élvezi mint a sexet! Azzal a kedvében tudnál járni...
hány éves vagy?
miért kizárt az orális szex? hátha utána õ is kedvet kap hozzá
Gondolom ha az orál kizárt akkor nem vagy túl nyitott....Az nagyon jó egy pasinak és persze nem kötelezõ óvszer nélkül.Ahogy akarod...
Nem muszály, de azt élvezzük...
adok egy tippet orál és nem kell ugy szopni mint egy gép hanem finoman és közben szívd neki nagyon fogja élvezni
elsõ vok le maradt:nem kell szopni nyalogatni is lehet az majdnem orál de mégse.
Ujjazd meg a fenekét mikor éppen rajtad "dolgozik"
kedves elõttem író, ez az oldal erre van, hogy valaki kérdez más segít, menj chat.hu-ra parasztkodni szerintem. majd a kedves lány meggondolja miket mondunk, kipróbálja aztán kiderül milyen nekik együtt. meglepetés ereje szemben azzal hogy: "oké csinálom akkor így, jó lesz? aha de jó!" bocs az offért, szerintem is vállald be a dolgot, a nyelv a legfinomabb dolog amivel kényeztetni lehet, nekünk srácoknak meg sajnos kevés erogén zónánk van :) ))
a helyesírásomról nem tehetek de igyekszem ... ettõl függetlenül a tanulmányi eredményeimmel nincs semmi baj...hamár ennyire kikellet térni a tárgytól... Ha már ennyire eltértünk a tárgytól, akkor mondom, hogy nem semmi iskolába járhatsz, ha ez a hleyesírás nem befolyásolja a tanulmányi eredményedet. Na mindegy. Na és mit csinálnál, ha mondanék neked valamit, ami engem nagyon felizgat, és kipróbálnátok a barátoddal, de neki egyáltalán nem jönne be? Tényleg érdemesebb lenne tõle megkérdezned, minek örülne, mint idegen emberek mindenféle ötleteit gyûjtögetni...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsot és a "védelmet" is nagyon hálás vagyok^^
Mélytorok???
szia! Ha megpróbálnád az orált, javaslok valamit. Húzz fel a barátodnak egy gumit és használj ízesített sikosítót. A durex cherry izûje tök jó, nekem komolyan ízlik. Így végülis olyan mint egy fini nyalóka:) Ha nem megy, ne eröltesd...de ha így bejön, akkor legközelebb gumi nélkül is kipróbálhatnád! :P Amúgy meg, sztiptizelhetsz is neki, vagy csak megmaszírozod valami fini olajjal és az is már valami új! Sok sikert! És a cherry tényleg fini! 20L
mindenképpen engedd hogy megdugja a popsidat. azt nagyon fogja élvezni! :)
ha már az orált nem akarod, pedig az az egyik legtermészetesebb dolog a normál szex mellett. természetesen szájbaélvezéssel a végén!
Igen az orál tényleg jó lenne! Eleinte én is idenkedtem tõle de már imádom! Meg lássuk be a finom, puha nyelvvel nagyon sok örömet lehet okozni a partnernek. Ha nagyon idegenkedsz tõle vezesd ré magad--> elõször csak puszilgasd, simogasd, ismerd meg közelebbrõl azt a fütyit! Hidd el minél többet foglalkozol vele annál inkább izgat majd téged is ez a dolog. Kevés jobb dolog van, mint látni, hogy a férfi ezt mennyire élvezi! Csak hajrá, ne csüggedj ha elsõre nem sikerül úgy ahogy gondoltad, jó munkához idõ kell! Ezt egy olyan írta aki anno szintén ebben a cipõben járt! 23/L
A kérdező hozzászólása: a helyesírásomról nem tehetek de igyekszem ... ettõl függetlenül a tanulmányi eredményeimmel nincs semmi baj...hamár ennyire kikellet térni a tárgytól... nagyon szeretem a párom és attól félek nem vagyok neki elég jó.. ezért szeretnék tanácsokat.. A KÉRDÉSRE..
én aránylag sokáig nem is szerettem az orált, mert túl érzékeny volt a farkam és nekem az fájt. a szexben van egy alapszabály: csak azt csináld, amit szeretnél és amit a párod is szeretne. semmi sem kötelezõ!!!
A kérdező hozzászólása: nincs gond az intim kapcsolatunkban csak megszeretném lepni extrákkal.. és nem tudom..az orált nem nekem találták ki
A kérdező hozzászólása: mindenféle képpen muszály az orál?
A kérdező hozzászólása: hm.. akkor lehet h bekell adnom a derekam de azért még várom mások javaslatát
Pedig igazán extra az orál lenne. Én nem birnám ki a nélkül.
Vagy keress olyan srácot aki nem szereti ha orálisan kényeztetik - pl én is utálom.
Ha nagyon parázol az oráltól, akkor javaslom, vegyél ízesített óvszert, és abban próbáld ki. Olyan mintha pl. banánt kapnál be :D. A barátod tuti elsül tõle (így elsõ alkalommal legalábbis garantált), aztán, ha tetszik neked a dolog, mehet gumi nélkül is.
A kérdező hozzászólása: a barátom még nem próbálta az orált.. de szeretné..nem fogom elhagyni csak emiatt ;). köszönöm az eddigi jó tanácsokat
Elõször is tanulj meg helyesen írni, a srácok szeretik az intelligens lányokat! Másodszor pedig mi lenne, ha megkérdeznéd tõle, hogy mit szeretne? Biztos többet tudna segíteni, mint mi, akik nem is ismerünk titeket.
A kérdező hozzászólása: huh nagyon szépen köszönöm :) rem a kedvében tudok járni
"kölcsön kenyér visszajár..." hát, ezt nem ilyen kontextusban használják, Kittike...
Se nem undorító se nem megalázó.Én pasi vagyok és a kedvencem.Téged nem lehet esetleg rábeszélni?
Egy érzelmes, tiszteletteljes kapcsolatban , ahol mindkét fél egyenlõ nem a megalázás, hanem a szexualitás magasabb foka. A szerelem kifejezés egy másik formája. Ha te kapcsolatod nem ilyen érthetõ a félelmed.
ez elég hülye felfogás.. ha szereted megteszed neki.. ebben semmi megalázó nincs.. ez kölcsönös egy párkapcsolatban szerintem.. én szívesen csinálom barátomnak.. mert élvezi.. és õ is nekem.. egyébként meg kölcsön kenyér visszajár...
# 5/5 ma 10:40 Kittiiiiikét szeretjük itt, elnézzük neki! Hajrá Kittiiiiiike!
Szerintem tehát alapvetõen háromféle lehetõség kínálkozik: 1. A kedves kérdezõ változtat az álláspontján akár szakemberi segítséggel 2. A párja beletörõdik, hogy nincs orális szex. 3. Szakítanak és keresnek az igényeinek megfelelõbb partnert.
Nem tudom, hány évesek vagytok, de szerintem az a legjobb mód, ha leültök beszélgetni ebéd után, és felvázoljátok mindketten a problémáitokat.Te mondd el, hogy mitõl félsz, õ pedig mondja el neked, miként szeretné a gátlásosságodat feloldani.Jussatok kompromisszumra, mert egy párkapcsolat akkor mûködik megfelelõen, ha mindkét fél boldog, kiegyensúlyozott, és gátlásoktól, tabuktól mentes. Menni fog, csak nyugodtan, higgadtan!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Én 23 ö 40. A baj csak az hogy én ezt a dolgot egyáltalán nem akarom és nem tudom, hogy mit nem lehet ezen megérteni?!
Hogy lehetsz ennyire szûk látókörû és önzõ? Már bocs de úgy látom csak magaddal törõdsz pedig nyilván a párodat ez legalább ugyanannyira zavarja. Nem csak Tõle kéne várni a változtatást! Gondolj már bele az õ helyzetébe is! Ha szereted õ érdekeit is figyelembe kellene venned. Ha Neked ez akkora gond akkor szakíts vele!! A hozzáállásodból látszik, hogy meddõ próbálkozás Veled dülõre jutni mert neked csak az lesz helyes megoldás, hogy a másik adja fel magát a kedvedért miközben te a kisujjadat sem mozdítod. Fõleg, hogy nincs is igazad mert a Te hozzáállásoddal vannak problémák nem a párodéval. Így evidens lenne, hogy Neked kell változnod! Te viszont ezt nem látod be így nincs mirõl beszélni. Megváltoztatni meg fõleg ne akarj senkit, fõleg ne dupla annyi idõs embert akinek itt változni kellene az Te vagy. Ha nem tudod Õt elfogadni olyannak amilyen és a kedvéért engedni egy kicsit kettõtök érdekében, akkor tárgytalan.
Azért erõlteti mert 1:1-t akar! ;)
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg ö nem szeret engem mert ha szeretne akkor nem kérne tölem ilyeneket.
Nincs semmi baj veled, neked ez nem jön be, kész, ennyi. Nálunk is csak úgy mûködik, hogy én megteszem a páromnak, de azt nem szeretném, ha õ csinálná nekem, mert nem szeretem. És mivel a szexben egymásnak örömöt akarunk okozni, és olyat teszünk a másikkal, amit élvez, ezért rám is hagyja, nem erõlteti. Nem is lenne értelme, neki úgyis mindegy, nem neki lesz jobb attól, hogy nekem csinálja.:) 26/N
Én 23 ö 40. ezen látszik hogy nem a szerelem dúl köztetek hanem egy olcsó kis szexjátékszer vagy a számára! De gondolom megint nincs igazam, és önzetlenül szeret téged...
Tudjátok bizonyára nem könnyû elfogadni önmagatokat, a testeteket, a testnedveiteket, illataitokat stb. De higgyétek el, a férfiaknak hormonálisan szükségük van ezekre az ingerekre. Ez nem "ha szeret, akkor nem csinálja..." kérdés. Mi lenne, ha a párotoknak meg az lenne a mániája, hogy õ meg nem szeret csókolózni, mert nyálas és büdös a szája? Elfogadnátok azt egy hosszú távú kapcsolatban, hogy nem lehet a másikat megcsókolni?
Igen, lány vagyok. Amikor kedve van, akkor kényeztet engem, de igazából nem igénylem, szóval ez nálunk elmarad, inkább az ujjazást szeretem. :) 24/L
Utolsó te lány vagy?? Gratula! Nagyon jó, hogy így összepasszoltok. Hasonló srácot kellene a kérdezõnek is találnia és megoldódna a probléma. Néhány jó dologról lemarad ugyan, de ettõl még éppolyan teljes boldog kiegyensúlyozott életet élhet mint bárki más.
Ugyanebben a cipõben járok. Én szeretem, csak nõgyógy. problémák miatt nem engedem neki. Lehet szakítás lesz ebbõl mert a pasik imádják csinálni és nehezen tudják elfogadni, hogyha nem lehet. Sajnos valószínü, hogy problémákat okoz köztetek.
Ha te is csinálod neki, akkor fordítva miért taszít annyira a dolog ?
Lehet, hogy holnap õ fog írni egy topicot "-Hogyan kedveltethetném meg a barátnõmmel az orális szexet" címmel. Szerintem törekedjetek a kompromisszumra! Ha undorítónak és megalázónak tartod feltételezem viszonozni sem fogod, ugye? Ezt mindenképpen közöld vele, valószínüleg ugyanugy megpróbál majd hatni rád, ahogy Te is próbálsz õrá de ha nem sikerül kompromisszumot találnotok komoly tüske marad mindkettõtökben így a szakítás sem valószínûtlen.
10:42- De cuki, mond hány éves vagy ? :)
Komoly személyiségi problémáid vannak, ha az orális szexet undorítónak és megalázónak tartod. Ez gyakorlatilag azt is jelenti, hogy a saját testedet tartod undorítónak, azt pedig, ha szeret valaki, megalázónak. Én orvoshoz fordulnék a helyedben, az ilyesmi gyógyítható.
Azért van rá alapja a kérdezõnek, hogy undorítónak tartja. Volt valami fertõzése, ami kellemetlen melléktermékkel és szagokkal járt, és ettõl félti a barátját. Valahol meg lehet érteni.
Szakíts vele és keress egy olyat kivel egyformák az igényeitek, és elfogad olyannak amilyen vagy!
Engem nem szeret orálisan kényeztetni a párom.Én viszont imádom õt kényeztetni, elég gyakran is csinálom. De nem baj, mert én alapból sem szeretem annyira az orális szexet, ha nekem csinálják..szóval ezért nem haragszom.Õ alapból nem szeret nyalni..
A baj csak az hogy én ezt a dolgot egyáltalán nem akarom és nem tudom, hogy mit nem lehet ezen megérteni?! Õ meg nagyon kívánja, ezen mit nem lehet megérteni? A te kívánságod miért lenne elõbbre való az övénél, nem egyoldalú kissé? "Szerintem meg ö nem szeret engem mert ha szeretne akkor nem kérne tölem ilyeneket." Ezzel az a baj, Õ ugyan úgy mondhatja, h nem szereted igazán, mivel nem törõdsz az igényeivel és lemondásra kényszeríted egy számára hatalmas élvezeti forrásról.És ha szeretnéd nem kérnél ilyet.

Fiúk lenézitek azt a lányt aki nem szeretne titeket orálisan kielégíteni?

Vagy enélkül is m?ködhet a szex?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem.De egyébként miért nem?Mi vele a bajod? Esetleg leszbikus hajlamod van?

Egyáltalán nem.De egyébként miért nem?Mi vele a bajod? Esetleg leszbikus hajlamod van?
11:41 Jézusom akkor lehet velem van a baj :D Itt mennyi "kukiellenes" van :D
Bocs nem akartalak egyáltalán megbántani. Te dolgot hogy mit csinálsz csk sztem sok jó dologból maradsz így ki.. Téves a rálátásod errõl annyi legyen elég.
Bocsi a sok kérdés miatt :D 22/L Vagyok és szeretem azt csinálni NAGYON ugyanúgy van hiányérzetem erre mint a szexre és szeretem ha nekem is csinálják egy 69 a szexnél is lehet jobb. Szerintem még nagyon fiatal lehetsz..
Ugyan már, én is 22 vagyok és nem szeretem csinálni... Van, aki megérti, van aki nem is kezd ilyen lánnyal, ha megtudja.
Én személy szerint nem, viszont akkor õ se várja el, hogy orálisan kényeztessem.
Nem igazi nõ aki nem szereti és nem igazi férfi aki az ellenkezõjét nem szereti.
Szerintem meg akkor élveznéd egy férfival a szexet ha szeretnéd azt a testrészét és szeretnéd a szádba is venni. Addig csak azt élvezed hogy izgatja vmi a puncid, és az bármi lehet! Ezt így gondolom és szerintem nagyon is így van.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de én egy férfival élvezem a szexet, nem pedig egy seprûnyéllel, de hát ízlések és pofonok. :P
dehogy nézném le, ettõl se nem több, se nem kevesebb.....ez hülyeség.
Szerintem megnyugodhatsz, ahogy olvasom csak a lányok írják hogy nem értik mi van veled, a fiuk meg hogy nekik jó úgy is akikhez én is csatlakozom.
20 vagyok fiú .. a lányoknak nem kötelezettsége hogy csinálják.. jó érzés de ha nem akkor nem aki erõszakoskodik az egy paraszt.. ill ha a lány szeretné hogy orálisan kényeztesse a barátja .. és a srác is szívesen akkor csinálja csak.. azért ne mondj nemet mert te nem szereted ellenkezõleg
Szerintem inkább foglalkozzatok más témákkal. Nem nektek való ez. Szexuális kultúrátok egyenlõ a nullával. A kérdések értelmi szintjén is látszik. Gyökerek.
Még szép. Ha szeret, akkor mindenemet szereti nem és nem úgy áll hozzá, hogy mikor lesz már vége. Persze õ elvárja, hogy kinyalja az ember, mert neki csak úgy lehet orgazmusa. Azt írtad, hogy a szex minden részét élvezed, csak ezt nem. Ebbe az anál is beletartozik?
"Nem vagyunk "kukiellenesek", ha azok lennénk akkor nem élveznénk a szexet. :) " Ez így nem igaz, mert egy seprûnyéllel is élvezed a szexet mert ahhoz nem pont csak kuki lehet viszont az orális szexhez csak az jó :D Tehát ettõl még "kukiellenes" vagy.Egyébként van egy barátnõm aki régebben ilyen volt most meg visszahallom hogy folyton azt csinálja.. szval változhatsz még ez a férfiaktól is függ akikkel vagy.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ez nagyon jó, van benne igazság! :D De a férfiak esetében is lehetne ilyen képletet alkotni. :)
A kérdező hozzászólása: Elsõ, igen egyetértek, ha ez szerintem is így tisztességes. De egyébként egyéb módjai vannak a kényeztetésnek, szóval ha ez kimarad akkor sem történik nagy gáz. :)
A kérdező hozzászólása: Nem veszi be a lány a barátja farkát a szájába az már egyenlõ a leszbikussággal? Eléggé el vagyok maradva... A férfiakhoz vonzódom teljes mértékben, nem vagyok leszbikus.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok fiatal, a szex minden részét szeretem, kivéve ezt. Ennél a résznél csak azt várom, mikor lesz már vége? A szexnek pont arról kell szólnia amit te is írtál, hogy kölcsönösen örömet szerzünk egymásnak. Ha a másik kényelmetlenül érzi magát, és mondhatni "az órát nézi", az nem igazán örömszerzés, legalábbis az egyik félnek nem...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk "kukiellenesek", ha azok lennénk akkor nem élveznénk a szexet. :) De mivel nem gyári szalagról hoztak le minket, természetes, hogy ami az egyiknek bejön az a másiknak nem biztos, hogy jó. A sok pózból sem biztos, hogy ami Julinak jó, az jó nekem, ami pedig nekem jó az jó Mariskának stb.
Nem. És az sem zavarna, hogy ha õ viszont elvárná.
Vannak ízesített óvszerek. Húzd a párod hímvesszõjére és kapd be úgy, ha igényli. Bár nem ugyanaz az érzés, de legalább így kipróbálhatod és megtapasztalhatod, milyen a szádba venni. Amúgy, szerintem sokan azért nem szeretik csinálni, mert félnek, hogy a szájukba élvez a pasi. Amúgy viszont tudni kell, hogy elõjátéknál nem csak a férfi nedvesedik, hanem jobb esetben a nõ is. Na már most, ha emiatt nem szeretnéd orális játékokban részesíteni akkor tud, hogyha õ mégis megteszi neked, akkor hasonló folyamattal találja szembe magát. Vannak, akiknek nem túl finom illatú a puncijuk, ami inkább taszítólag hathat, gondolom ez nálatok is így mûködik. Szóval, ne minden áron adj és várd el, de ha ki szeretnéd próbálni, akkor nyalogasd mondjuk csak a tövévél fel és le, vagy javaslom az elején írt óvszeres verziót.
Akkor szerintem beszéld meg vele tuti megértené. De viszont ne csodálkozz ha a szexre nem lesz annyi kedve és nem fogja úgy élvezni mint eddig. Szerintem ezzel úgy fogja érezni hogy undorodsz tõle.E nélkül is lehet szexelni csak nem olyan jó! ..:D
Útólsó: Egyetértek én is elvárom hogy mindenemet szeressék és persze én is olyan pasival vagyok akin mindent szeretek. :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!