Találatok a következő kifejezésre: Szeretném a féle diétát (2 db)

A Romanticos Katinka 60 kg-ot fogyott tõle! Szóval vmit biztos tud a Norbi! :)
Én norbiztam, de nem teljesen úgy ahogy írta, de nagyszerû irányadó volt. Norbikat tornáztam és végülis bejött, igaz azóta visszahíztam, de szerintem itt az volt a baj h kicsitz drasztikusabban csináltam és hirtelen tértem vissza normál étrendre.
Én 1 évig csináltam, 18 kg fogytam. De nem igazán tornáztam, csak az étkezést tartottam be. De sajnos nekem is visszajöttek a kilók, mikor abbahagytam.
Azért jönnek vissza a kilók, mert Norbinak nem diétája, hanem életmódja van. Vagyis amíg fogyni akarsz, addig csak 1-es kódú ételeket ehetsz, vagy esetleg délig 2-est is, aztán ha elérted a súlyodat, akkor délig ehetsz 3-as kódúakat, háromig 2-est, és 1-est pedig bármikor. Így lehet a súlyt tartani.
Szerintem baromi egészségtelen. Én is kipróbáltam, és két hónap alatt 5-6 kgot leadtam, viszont két hét alatt 10et visszaszedtem. Iszonyatosan elsavasítja a szervezeted. Mint tudjuk a savak nagyon veszélyesek az egészségünkre. Lúgosítanod kell, és a ezáltal a méreganyagok kijönnek a testedbõl, eléred az ideális testsúlyod. Nem zsírból kell fogyni, hiszen az menti meg az életünket, hiszen távol tartják (egy ideig) a méreganyagokat a szerveinktõl. Cseréld le az akváriumodban (szervezetedben) a vizet, és a halak (sejtjeid) azonnal jobban érzik magukat. Írj privit és beszélhetünk róla.

Ha fel szeretném függeszteni a diétát, mert 4 napig gólyatáborban leszek, akkor utána elkezdhetem megint?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül kell felfüggesztened, figyelj oda a gólyatáborban is arra,hogy mennyit eszel. De utána egyébként folytathatod igen,csak tényleg a mennyiségekre meg a minõségre figyelj és ne koplalj,mert a sokszorosát hizod vissza akkor.

Nem feltétlenül kell felfüggesztened, figyelj oda a gólyatáborban is arra, hogy mennyit eszel. De utána egyébként folytathatod igen, csak tényleg a mennyiségekre meg a minõségre figyelj és ne koplalj, mert a sokszorosát hizod vissza akkor.
A kérdező hozzászólása: Fel kéne szerintem, mert ott reggelire nem biztos higy gyümölcsöt kapunk. Ès ugye a 90 naposba délelõtt csak gyümölcsöt lehet. Meg pl keményítõn köretnek nem biztos hogy krumplit, hanem rizst vagy akármit, ott a büfében meg gondolom nem lehet külön kapni, vagy akármi, nem tudom, csak a körülmények biztos megnehezítenék a diéta folytatását.
Igen, folytathatod. A 4 nap alatt pedig a mennyiséget korlátozd (igazából az számít). Az alkohol is energia :-)
Ha jól érzed magadat a diétától, miért ne csinálnád? Ha jól érzed magadat a táborban, hogy nem diétázol, miért ne hagynád abba 4 napig? Elõzõ hozzászólás kicsit sarkított volt, de tényleg minden diéta "kamu", ha az ember azt hiszi, hogy ez az õ Megváltója. Szerintem a középút a lényeg. Ha veszélyesen túlsúlyos vagy, az orvosi eset. Ha csak kicsit duci vagy és formálni akarod az alakodat, akkor meg csak három szabályt kell betartani: több mozgás, kevesebb nasi, több vízivás. A gólyatábor meg nem arra való, hogy diétázz, hanem hogy szórakozz és jól érezd magadat.
A kérdező hozzászólása: Zoli, az elsõ 2 mondatodban minden benne van. Az olyan hozzászólásoktól meg, ami a tiéd elõtt van, kiver a víz. Mintha rajtam kívül másnak a dolga is lenne, hogy mit miért csinálok, komolyan :D figyi már, ha én meghalok ettõl 40 évesen, mert ez meg az egészségtelen volt az életemben, szerintem az is kvára az én dolgom, senki másé.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!