Találatok a következő kifejezésre: Szeretném a féle (949 db)

Ha az egyik fél tulajdonában van az ingatlan, amelyet együtt szereztek és szeretné a felét a párjára átiratni, akkor ez hogyan zajlik?

Legjobb válasz: 1. Ha együtt szereztek egy ingatlant, az közös szerzemény, akkor nem lehet csak az egyik fél tulajdona. 2. Ha valaki okból az egyik fél neve szerepel csak a tuladjoni lapon, akkor közjegyzönél kell módosittatni.

1. Ha együtt szereztek egy ingatlant, az közös szerzemény, akkor nem lehet csak az egyik fél tulajdona. 2. Ha valaki okból az egyik fél neve szerepel csak a tuladjoni lapon, akkor közjegyzönél kell módosittatni.
A helyi közjegyzõnél lehet módosítani. De lehet a földhivatalba is elküldenek majd, mert egyik ismerõsöm nevére írattak egy házat vagy is az õ nevére is és nekik a földhivatalnál is be kellett jelenteniük, nemtudom pontosan majd a jegyzõ elmagyarázza.
Kedves kérdezõ! Az ingatlan-nyilvántartási átvezetéshez, vagyis a földhivatali bejegyzéshez ügyvéd által készített és ellenjegyzett magánokirat, vagy közjegyzõ közokiratba foglalt közokirat, ingatlan-nyilvántartási kérelem formanyomtatvány és NAV 2012-es adatlap szükséges. Mivel közös szerzeményrõl van szó, akkor a jogcím lehet akár házassági vagyonközösség elismerése, de ajándékozás is. A földhivatali igazgatási szolgáltatási díj jelenleg 6.600.- Ft helyrajzi számonként.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mit tegyek, ha félek szeretni a barátomat? Érzem, tudom hogy szeretem, de mégis félek magam teljesen átadni az érzésnek.

Annyi állhat mögötte,hogy egyszer nagyon nagyot csalódtam,viszonzatlan szerelem.Magammal is vannak gondok,de dolgozom rajta.Hogyan tudnám elfeledni a múltat,és átadni magam neki?Bízok benne,saját magamban már lehet,nem annyira.:/

Legjobb válasz: Ha magadba nem bízol, akkor benne is hiába. A világot kérdõjezed meg, ha magadat is. Az élet rövid. Rohadt rövid. Úgy el fog telni, hogy pislogsz csak, hogy felét sem tetted meg annak mint amit elterveztél. És épp így ahhoz is rövid, hogy eltékozold. Igen tékozlod. Mert félsz szeretni. Az érzéseket megéljük vagy nem éljük. Nem lehet levenni 50%-ra vagy néha elõkapni. Te nem éled meg. Mert félsz. Nem bizol magadban és a világban. Hát leleked rajta. De én azt mondom, hogy az a nõ is szerencsésebb nálad, aki rossz pasasba szeretett bele és csak kihasználja, Mert õ legalább ÉLI az életét te meg csak a kirakatot nézed, hogy hát igen ilyen is lehetne. Igaz nagy lesz a másik nõ lelki zuhanása mikor fölébred álmából, de ezt is meg kell élni, át kell érezni. Nem félj magadtól és a világtól. Aki nem esik el, nem tanul meg járni. A jóval együtt fog járni a rossz is. De ez az élet rendje. Nincs búrok ami megvédene, de minden pofonnal és keserûsséggel, csak te leszel erõsebb. Tessék a tükör elé állni és jól megnézni magadat. Hogy mit kaptál az élettõl. Aztán szépen végig gondolni a dolgot, és ha már tökéletes senki nem lehet, attól te még kihozhatod magadból a maximumot. És légy büszke magadra, hogy találtál valakit, aki szeret, elfogad, becsül, minden tökéletlenséged ellenére is, és tessék a világot kinevetni, mert minden világi gyökérség ellenére van boldogság is ezen a földön, az meg rohadtul a soványságon vagy a narancsbõrön múlik. Az, hogy félsz boldog lenni az ám a pusztító luxus! Mintha a Nap sajnálná a fényét a Földnek adni! Te megmetszhetsz magadnak ekkora fényûzést?

Ha magadba nem bízol, akkor benne is hiába. A világot kérdõjezed meg, ha magadat is. Az élet rövid. Rohadt rövid. Úgy el fog telni, hogy pislogsz csak, hogy felét sem tetted meg annak mint amit elterveztél. És épp így ahhoz is rövid, hogy eltékozold. Igen tékozlod. Mert félsz szeretni. Az érzéseket megéljük vagy nem éljük. Nem lehet levenni 50%-ra vagy néha elõkapni. Te nem éled meg. Mert félsz. Nem bizol magadban és a világban. Hát leleked rajta. De én azt mondom, hogy az a nõ is szerencsésebb nálad, aki rossz pasasba szeretett bele és csak kihasználja, Mert õ legalább ÉLI az életét te meg csak a kirakatot nézed, hogy hát igen ilyen is lehetne. Igaz nagy lesz a másik nõ lelki zuhanása mikor fölébred álmából, de ezt is meg kell élni, át kell érezni. Nem félj magadtól és a világtól. Aki nem esik el, nem tanul meg járni. A jóval együtt fog járni a rossz is. De ez az élet rendje. Nincs búrok ami megvédene, de minden pofonnal és keserûsséggel, csak te leszel erõsebb. Tessék a tükör elé állni és jól megnézni magadat. Hogy mit kaptál az élettõl. Aztán szépen végig gondolni a dolgot, és ha már tökéletes senki nem lehet, attól te még kihozhatod magadból a maximumot. És légy büszke magadra, hogy találtál valakit, aki szeret, elfogad, becsül, minden tökéletlenséged ellenére is, és tessék a világot kinevetni, mert minden világi gyökérség ellenére van boldogság is ezen a földön, az meg rohadtul a soványságon vagy a narancsbõrön múlik. Az, hogy félsz boldog lenni az ám a pusztító luxus! Mintha a Nap sajnálná a fényét a Földnek adni! Te megmetszhetsz magadnak ekkora fényûzést?
Pedig egy lapra kell feltenned mindent.Ha élni és érezni szeretnél még az életben legalább egyszer.
Á, egy kolléga. :) Ugyanaz az a gondom van, csak nekem súlyosabb! Én szóba se merek állni 10 hónapja az ellenkezõ nemmel.
az az igazság hogy neked egy másik személy tetszik, de félsz magadnak bevallani.
talán a korkülönbség meg a távolság miatt, de ez nem akadály! én így érzem... 3. vagyok
Sehogy. Majd kialakul. A fiúval ezt beszéld meg, és ha valamennyire empatikus, akkor ezt tudja kezelni, és téged ebbõl "kigyógyítani" Nekem is voltak/vannak ilyen problémáim. Elmondtam, és a fiú fogta magát, otthagyta a fontos elintéznivalóját, lefeküdt mellém, magához húzott, és azt mondta "Most így maradunk, mert szeretném, ha éreznéd mennyire szeretlek!" Meg esténként mikor együtt alszunk odagömbölyödik hozzám, és a fejét a mellemhez hajtja, amitõl én oldalasan fekszem, és így magamhoz ölelem. Szerethetem és érzem mennyire szeret :) Meg néha még szokott ilyeneket csinálni, csak már nem tudom mikor miket :)
Érzelmileg nem kell a múlt miatt elõvigyázatosnak lenni annyira mint amennyire te teszed. A legeslegrosszabb esetben is max rettentesen depressziós leszel ha mégse jön össze, de aztán majd észreveszed hogy annyira nem rossz amilyen az elsõ volt, és így tovább. Aztán mire odaérsz hogy kellõ tapasztalod van, és félelem meg hülyeség nélkül tudsz majd belemenni egy kapcsolatba, addigra 30 leszel és nem kellesz majd senkinek :DDD
vegyél erõt magadon.
Roscher Alfonzína ez nagyon szép és hasznos volt szerintem.

Szeretnék venni egy autót, az adásvételit megírjuk a nevemre, de nem szeretném átírni. Fel léphet valami plusz költség (büntetés vagy valami)?

Vagy esetleg ha megírom az adásvételit akkor egyből ki tudom vonatni azzal ideiglenesen az autót?

Legjobb válasz: Az autó mezõre kell "csapatni" ... nem érdekel hogy kivonják sõõt pont azt szeretném hogy kivonják mindenféle költség nélkül, mert nem szeretném soha többé közúton használni.... Tehát ha nem jelentem be a változást akkor autómatikusan ki lesz vonva?

A kérdező hozzászólása: Az autó mezõre kell "csapatni" ... nem érdekel hogy kivonják sõõt pont azt szeretném hogy kivonják mindenféle költség nélkül, mert nem szeretném soha többé közúton használni.... Tehát ha nem jelentem be a változást akkor autómatikusan ki lesz vonva?
Tudtommal manapság már nincs lehetõség végleg kivonatni a forgalomból egy autót (hacsak nincs bontós ismerõs...). Csak ideiglenesen lehet, ami fizetõs, és fél évente meg kell újítani. De ehhez is a te neveden kell lennie. Miért nem veszel papírok nélküli autót???
A kérdező hozzászólása: Mert nincs :D A végleges kivonatáshoz bontani kell. Szerintem akkor azt csinálom hogy nem jelentem be a tulaj váltást, így lekerül a régi tulaj nevérõl és tulajdonos viták miatt kivonják. Ha jól tudom ez így megy de jobb lenne ha valaki nálam okosabb leírná hogy ilyen esetben mik a lehetõségeim :D
Milyen típust szeretnél? Mert a legtöbbõl van papírpk nélküli. Ha van bontós ismerõsöd, akkor nem kell bontani a kocsit, mert õ kiadja a papírt, az autó meg nálad marad, csak a rendszerben nem létezik többé. És ha nem íratod át, akkor nincs tulajdonosi vita, mert az eladónak van 2 példánya az adásvételibõl, amivel bizonyítani tudja, hogy eladta neked, ezért téged jól megbüntetnek, mert nem írattad át a nevedre!!
Ha a valós adataidat írod be meg fognak büntetni attól függetlenül hogy az autót kivonják.
Fitymaszükületed van valoszinüleg. Doki megoldja seperc...
Fityma szûkület, menj orvoshoz, 2 kicsi metszés és megoldva, de mindenképpen szólj a szüleidnek!!!
Fitymaszükületed van.Meleg vízben, esténként merev állapotban kezd el rendszeresen a péniszedrõl a fitymád ameddig csak tudod hátrahúzni, de nem rángatva és pár hét alatt már kevésbbé fog fájni és mindig tovább hátrább tudod majd húzni.
Azért kell meleg vízben, esténként, fürdéskor csinálni mert pár perc alatt a meleg víztõl megpuhul a bõrünk is és könnyebb ilyenkor a fitymát is hátrahúzkodni.Ha nem válik be akkor urolgoshoz kell menned.

SEGÍTSETEK! Anális szexet szeretne a párom. Én is szeretném, de félek hogy "baj" lesz közbe! Szerintetek? Bővebben.

Tudom h el kell menni wc-re és a beöntés vagy kimosás se egy hátrány el?tte..(meg az óvszer, sikósitó..ezekkel tisztába vagyok) de mi van ha akkor is "olyan" lesz? Szeretnék neki mindent megadni, egyúttal ezt is.. persze ? nem er?lteti , megért?, de szeretném én is.. mit tegyek? hogyan csináljam? vki? tapasztalat? esetleg azt is megirhatnátok h fájt-s meg h mennyire :D fontos lenne.. ksözönöm!

Legjobb válasz: Szia! Nekem felemás érzéseim vannak az anállal kapcsolatban.Az elsõnél fájt,amikor betette...olyan érzésed van,mintha nagy WC-re kellene menned.Oké,túlélhetõ ez az érzés és utána már jó lesz. Eddig egyszer volt az,amikor egyszerûen nem éreztem fájdalmat,sõt élveztem is. Persze kb. 4 alkalommal csináltuk eddig,és én nem is szeretném már annyira. Eleinte kutyapózban kezdtük,de valamiért rohadtul fájt. Oldalra feküdj,és úgy menjen beléd a barátod,akkor kibírhatóbb az elsõ pár perc. Még sosem lett nyom a barátom farkán :-) Igaz,tényleg el kell elõtte menni WC-re (kb. 2 órával az aktus elõtt). De a nõnek sok élveznivaló nincs benne,legalábbis nekem nem jött be. Nem lesz semmi bajod,ha ritkán csináljátok,de ha naponta megy az anál szex,akkor bizony a záróizmaid (szfinkter) könnyen felmondhatják a szolgálatot. Na,csak ügyesen!

Szia! Nekem felemás érzéseim vannak az anállal kapcsolatban.Az elsõnél fájt, amikor betette...olyan érzésed van, mintha nagy WC-re kellene menned.Oké, túlélhetõ ez az érzés és utána már jó lesz. Eddig egyszer volt az, amikor egyszerûen nem éreztem fájdalmat, sõt élveztem is. Persze kb. 4 alkalommal csináltuk eddig, és én nem is szeretném már annyira. Eleinte kutyapózban kezdtük, de valamiért rohadtul fájt. Oldalra feküdj, és úgy menjen beléd a barátod, akkor kibírhatóbb az elsõ pár perc. Még sosem lett nyom a barátom farkán :-) Igaz, tényleg el kell elõtte menni WC-re (kb. 2 órával az aktus elõtt). De a nõnek sok élveznivaló nincs benne, legalábbis nekem nem jött be. Nem lesz semmi bajod, ha ritkán csináljátok, de ha naponta megy az anál szex, akkor bizony a záróizmaid (szfinkter) könnyen felmondhatják a szolgálatot. Na, csak ügyesen!
Szia!Rengeteg, rengeteg és még rengetegebb ilyen kérdés van már, olvass vissza egy kicsit korábbra. Egyébként én nem értem a mai pasikat, meg csajokat. Bár lehet régen is így volt, csak nem "reklámozták" az emberek, hogy csinálják.Vagy a sok hülye pornó vette el az eszüket, mert abban aztán mindent lehet látni és már azt hiszik ez a normális egy kapcsolatban. Azt hiszem alapítok egy felnõttpelenka-gyártó céget, mert ennek a sok análmániásnak szüksége lesz majd a pelusra, miután a záróizmaik jól tönkrementek.:-) Mellesleg ha annyira szeretné a barátod, akkor gondolom nem fog kiakadni ha valami baj lesz, mert nyilván tudja, hogy ahova szándékozik dugni, az eredetileg nem erre való.Az hogy fáj-e az meg szerintem egyén függõ, meg hogy mennyire vagytok óvatosak. De tényleg csak akkor csináld, ha Te is akarod. Én õszintén szólva inkább elhagytam azt a pasim, aki az anált erõltette, mert nekem ez annyira nem szimpatikus. Én nem szeretem az egészségemet kockáztatni. Aztán pár év múlva elhagy én meg ott maradok a kitágult hátsómmal.:-( Ne haragudj a kitérõért kedves kérdezõ!Ha netán megteszitek, akkor remélem minden rendben és jól fog menni.
én azt tartom h nekem puncim van, akkor oda dugja, ha feneket szeretne akkor keressen pasit...nehogy már...
Ebben a témában volt egy post nem is oly rég, egy 14 éves mindent tapasztalt hölgy kifejtette vélemlnyényét. Olvass utána. retafdog
Az anális szex tönkretesz a végbeled záróizmait.A párod ezt megérthetné, ha nem önzõ.Lehet normálisan is szeretkezni, nem kell az egészséged kockáztatni, csak az õ kedvéért.De ha vállalod, hogy pár év múlva pelenkákat hordasz, akkor tégy a kevére.És a beöntés is káros a bélrendszerre.
Én életemben egyster próbáltam ki, és a párom nagyon óvatos volt. Biztos mi csináltunk valamit rosszul, mert azóta fájdalmas aranyerem van. Még egyszer nem csinálnám.
"Sok nõ retteg attól, hogy az anális behatolás aranyérhez, végbélrepedéshez vagy könnyekhez vezet. Néhányan pedig attól rettegnek, hogy inkontinenciát okoz, és felnõtt pelenkában tölthetik életük hátralévõ részét. Ez a félelem azonban alaptalan. A kellemes anális szex nem csinál bajt sem a végbélnyílásban, sem a végbélben. És amíg a partnerednek nincs szexuális fertõzése, sem az ondó sem a spermiumok nem ártalmasak számodra." pink.hu
Hát igen, nem tudom néztétek-e már, de a kakitok sem vékonyabb egy faroknál. Szóval nem kell ettõl annyira rettegni, csak nem szabad erõltetni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat, válaszokat:)
Kedves elözõ! Neem, tényeg nem csak azt élvezem ;) Ha nem csinálom magamnak, akkor is jó, de FÕLEG (ahogy elöbb is írtam) ugy élvezem a legjobban. Az elötte levõ pasikak meg üzenem, hogy mégis mondd már el nekem légyszives, hogy miért is vagyok férfi? Jajjj..meg mi az hogy semmi értelme amit mondok? :O Te talán jobban tudod, tapasztaltad talán te is személyesen?
OFF: "Olyan hülyeségeket írnak itt, hogy a lányok nem élvezik, meg ilyenek, nagyon is élvezhetõ, fõleg, ha közben magadnak izgatod a csiklódat közben."-- akkor nem lehet, h azt élvezed, hogy a csiklódat izgatod és mégsem az anális szex okoz akkora élvezetet? ON: én próbáltam egyszer egy régi barátommal. Nem okozott semmi jó érzést, sõt. Sikosító volt, izgalom is volt, gyengéd is volt, mégis úgy éreztem szétszakadok. :S A mostani barátom is szóbahozza néha, de nem megyek bele. Az ujjaival engedem, hogy ott is játsszon és én is élvezem, nagyon. De hogy a vastag f.rkát nem engedem oda, az tuti. Valaki írta, hogy a széklet sem egy vékonyka csík... ez igaz, de az nem is jár benned ki-be, ki-be, ugye? Arrõl nem beszélve, hogy az puha állagú- normális esetben. Ha meg nem annyira puha, akkor az is fájdalmat okoz, pedg csak kijön egyszer.. kérdezõ, azért sztem gondold át. Aztán ha nagyon szeretnéd kipróbálni te is, akkor hajrá. Óvszerrel. Ha nem azzal, akkor utána folyik ki belõled "onnan", ami nem valami gusztusos. És a záróizmok nem záródnak vissza rögtön, amikor kivette a barátod a f.rkát belõled.
16:16os, 68%-os a hülye! Talán olvasgass kicsit utána a dolognak komolyan mielõtt ekkora baromságokat írsz. Honnan is terjedt el az anális szex és hasonlók, mert bizony nem a homárok kezdték el alkalmazni és bizony a nõk egy része nagyon is tudja élvezni. Kár itt erõlködnöd az értelmetlen beszólásaiddal, ráadásul úgy, hogy az egészrõl fogalmad sincs!
"4. az análszex a nõknek semmiféle élvezetet nem okoz, tehát nem csináljuk " Ez igy egyáltalán nem igaz. Nagyon sok nõ élvezi, és tudományosan is bizonyított, hogy élvezhetõ, mivel a feneked bejárata is tele van idegvégzõdésekkel, csak úgy mint a pinád! Csak fokozatosan kell csinálni, hogy ne fájjon, ennyi. 20f
61 % os tuti h hím vagy! Olvasd el h mit írtál le. teljesen hülyeség. Az análszex a homokos pasik szexualitása.
Miröl beszélsz, milyen többi kérdésnél?? Összekeversz szerintem valakivel..nem hiszem, hogy én lennék csak 61%-os annyi ember közül. És már elöbb is leírtam, 20 éves lány vagyok :)
Az ánal fájni fog és feszíteni, alaposan tágítsátok ki elötte és használjatok sok sok olajat úgy jobb lessz :)
"4. az análszex a nõknek semmiféle élvezetet nem okoz, tehát nem csináljuk " Beszél a frigid...mi a bajod van?mit beszélsz?Jó hülye vagy már elnézést...de baromságokat ne beszéljél már... Amúgy olvastam egy hozzászólást hogy finoman csinálta a pasi mégis aranyered lett...az millió más ok is kiválthatja..VALAMINT nem elég finoman csinálni.Hiába gyengéd valaki ha az izmok nincsenek ellazulva, kitágulva.Nem?...
61%-os fiú vagy te, vagy köcsög? mert a többi kérdéseknél meg osztogattad a hímsoviniszta szövegeket!!! Akkor ezek szerint bu*zi vagy! Most legalább tudom, miért vagy nõgyûlölõ:D Kérdezõ: ha jót akarsz magadnak inkább ne csináld. Dugj be te valamit a pasid seggébe, kíváncsi lennék az ábrázatára! próbáld meg!
Ennyi "értelmes" embert egy rakáson. :) 20 éves nõ vagyok, mikor elõször próbáltam a mostani barátommal 2 éve, akkor én is féltem tõle, de egyáltalán nem fájt, egy ici picit se. Oldalról csinálta, bõ nyállal, és pár perc izgatás után, simán belém is hatolt. Kb. 10 perccel rá már teljesen be tudta rakni, és félsebességgel csinálta is, és élveztem!! Olyan hülyeségeket írnak itt, hogy a lányok nem élvezik, meg ilyenek, nagyon is élvezhetõ, fõleg, ha közben magadnak izgatod a csiklódat közben. Ne hallgass ezekre a kislányokra, próbáld meg nyugodtan, aztán meglátod, hogy tényleg fáj-e ;)
1. a farok csak kifejezetten a pasik segg*ébe való 2. a nõnek van hüvelye 3. ha a pasi análozni akar, hívok hozzá egy köcsögöt! 4. az análszex a nõknek semmiféle élvezetet nem okoz, tehát nem csináljuk 5. ha valaki mégis ide ír, hogy õ élvezi, az tuti hogy pasi Szóval én biztos szakítanék, vagy hívnék hozzá egy köcsögöt, de azt kötelezõen meg kell akkor du*gnia!
A kérdező hozzászólása: ksözööönöm :)
A kérdező hozzászólása: valóban szeretném én is kipróbálni, nem csak a párom kedvéért. de köszönöm a válaszokat!
az anális szex gusztustalan...

A kérdésem a következő: 44 éves vagyok, 5 gyermekem van. Szeretném leköttetni a petevezetéket. Kérvényezni kell tudom, de hova kinek kell írni. Nekem is fizetni kell a műtét árát, mennyi az összeg? Ki kell várni a fél évet a műtétre?

Legjobb válasz: Anyukám megcsináltatta a nyáron. Elment a háziorvoshoz, õ adott neki beutalókat,ment nõgyógyászhoz meg mindenféle vizsgálatra. Az orvos már meg tudja mondani, hogy hogyan megy ez a kérvény dolog, de anyukámnak pl. bizottság elé kellett állnia és ott kellett elmondani, hogy 46 évesen, két felnõtt gyerek mellé és egy unoka mellé nem szeretne kisbabát már. De maga a mûtét laza volt, azt mondta. Köldökön keresztül csinálták, semmi nyoma nem maradt.

Anyukám megcsináltatta a nyáron. Elment a háziorvoshoz, õ adott neki beutalókat, ment nõgyógyászhoz meg mindenféle vizsgálatra. Az orvos már meg tudja mondani, hogy hogyan megy ez a kérvény dolog, de anyukámnak pl. bizottság elé kellett állnia és ott kellett elmondani, hogy 46 évesen, két felnõtt gyerek mellé és egy unoka mellé nem szeretne kisbabát már. De maga a mûtét laza volt, azt mondta. Köldökön keresztül csinálták, semmi nyoma nem maradt.
Eddig próbáltam elõkutatni a törvényi hivatkozást, nem igazán jártam sikerrel. Pár évvel ezelõtt az alkotmány bíróság megsemmisítette az egészségügyi tv bizonyos rendelkezéseit. Azóta elméletileg egyetlen dologhoz kötött a beavatkozás, a 18 éves életkor elérése. (nincs a korábbi életkorhoz és meglévõ gyerekekhez kötött korlát) A kétszer 3 hónap (26 éves korig 2 X 6 hónap) gondolkodási idõ igaz, ettõl csak egészségügyi okból lehet eltekinteni. Az összeget nem tudom, de úgy tudom van a mûtétnek térítési díja. Nõgyógyásznál kellene a pontos részleteknek utána érdeklõdni. http://hvg.hu/itthon/20070122_muvi_meddoseg/page3.aspx
Semmi kölenleges macera nem kell. Én most szültem másodjára és én voltam meglepõdve hogy az orvos megkérdezte nem akarom-e egyúttal elköttetni magam ha már császár és úgyis felvágnak. Csak egy belegyezõ nyilatkozat kell, valami ûrlap amit a nõgyógyász ad. Persze én még szeretnék gyereket úgyhogy nemet mondtam.
Vagy a haziorvosodhoz menjel el, vagy egy nogyogyaszati rendelesre a korhazba, akar holnap, hogy minel elobb tullegyel rajta. Ha privatban is eltudnal menni, akkor szerintem nagyon gyorsan meglehet a mutet. Teged kivizsgalnak, a gyerekeknek meg gondolom a szuletesi anyakonyvi kivonatat kerik. En igy tudom elkepzelni. Szoval privatban biztosan gyorsabb, es egyszerubb lenne. De, holnap menjel be a nogyogyaszatra, es kerdezd meg pontosan, surgesd meg oket! Kulonben milyen fel evet kellene kivarnod?

Ha csak a durva, pornóra izgulok fel, akkor a szeretkezésnél sem fogom szeretni a gyengédet?

a durva alatt értem,hogy bdsm;amikor a csajt meger?szakolják ,me ilyesmi

Legjobb válasz: mindenki mást szeret egyáltalán nem biztos h csak azt fogod szeretni..:D

mindenki mást szeret egyáltalán nem biztos h csak azt fogod szeretni..:D
Hát, én pl csak a gruppen meg az ilyenekre izgulok fel, ha pornóról van szó. De élõben, ha valakivel vagyok, akkor egy érintés is elég... :)
A kérdés az, h el tudod-e képzelni, h a gyengéd szeretkezést élvezed? Egyébként ez majd akkor fog kiderülni.Én pl csak lezbi pornót nézek, mert az izgat, de maximálisan heteroszexuális, monogám kapcsolatban élek, ahol azért néha beficcen 1-1 érdekesség, amit viszont nem tudnék pornóban nézni (anál, bdsm)
Ajjaj, azért jó lenne, ha a kérdezõ, meg aki személyes tapasztalatokat ír, a nemét is hozzáfûzné. :P Egyébként hogy válaszoljak is, szerintem nem lesz gond. Élõben teljesen más, az elején egészen biztosan gyengéden is fogod élvezni, mert újdonság lesz minden. Aztán idõvel ott is rá lehet térni az extrémebb dolgokra, csak egy olyan partner kell hozzá, aki szintén vevõ az ilyenekre. De egy erõszakolós szerepjáték vagy kikötözéses szex még simán belefér bármelyik egészséges párkapcsolatba. ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, egyébként lány vagyok:D

Van egy családi ház, melynek a fele az enyém. A másik felét szeretném megvenni a volt páromtól. Van állami támogatás erre, vagy segitség?

Legjobb válasz: Nincs. Vehetsz fel hitelt, vagy ha van gyerkõc akkor szoc.polt. Ha lenne állami támogatás házvásárlásra, akkor nem lenne ennyi lakáshiteles.

Nincs. Vehetsz fel hitelt, vagy ha van gyerkõc akkor szoc.polt. Ha lenne állami támogatás házvásárlásra, akkor nem lenne ennyi lakáshiteles.
A kérdező hozzászólása: Igazad van. Sajnos hitelt nem kapok mert kevés a fizetésem. Hátha találok valami megoldást.

Mit tegyek, a 9 hetes francia bulldogom nagyon ugat ha nem eri el azt amit szeretne? (foleg fel menni az agyban). Mar felek a szomszedoktol.

Legjobb válasz: Tényleg ne figyelj rá, de nehogy megverd. Nekem is francia bulldogom van, nagyon akaratos kis dög:D. Imádom. Nálam kajáláskor csinálta ezt, fel akart mászni az asztalhoz meg kaját kért. Nem figyeltem rá olyankor, ettem ugyanúgy. Egy idõ után megunta. Bár hozzáteszem a szívem szakadt meg néha...

Tényleg ne figyelj rá, de nehogy megverd. Nekem is francia bulldogom van, nagyon akaratos kis dög:D. Imádom. Nálam kajáláskor csinálta ezt, fel akart mászni az asztalhoz meg kaját kért. Nem figyeltem rá olyankor, ettem ugyanúgy. Egy idõ után megunta. Bár hozzáteszem a szívem szakadt meg néha...
Szólj rá hangosan, hogy nem. Én anno beszéltem a szomszédokkal, hogy 1-2 hétig ugatni fog, amíg megtanulja a rendet. Tanítsd meg neki, hogy ugatással nem ér el semmit. Egyszerûen ne figyelj rá.
csapj mellé egyy nagyot újsággal, és szidd le jó hangosan.
Neeem. Nem szabad rászólni. Nem mindegy, hogy miért ugat. Rászólni akkor kell, ha már elviselhetetlenül ugat VALAMIT. De ha neked ugat, azért, hogy ráfigyelj, akkor nem szabad rászólni. Csinálj úgy, mintha észre se vennéd (de akkor, ha tényleg neked ugat). Ezt csináld pár napig, le fog róla szokni, ha látlja, hogy hiába ugat, nem figyelsz rá.

Miből kell csinálni olyan gyurma féle anyagot, amibe szeretném a kisbabám kéznyomatát belenyomni, és örökre eltenni emlékbe?

Olyasmire gondoltam, ami ugye megkeményedik egy id? után. A só-liszt-gyurma esetleg ilyen? És ha igen, milyen arányban kell tenni a sót, lisztet, vizet?

Legjobb válasz: Szia, fele-fele só-liszt, a vizet látod rajta, fokozatosan add hozzá. Gyúrd ki laposra, vágd ki kerekre, vagy ami forma tetszik, jól nyomja bele a kezét a gyerkõc, aztán mehet a radiátorra 1-2 hétre. Valami papírfélére tedd rá, ami légáteresztõ. Én egyszer rátettem egy tányérra és nem száradt az alja. Elvileg ki is lehet sütni, de jobb, ha magától szárad ki.

Szia, fele-fele só-liszt, a vizet látod rajta, fokozatosan add hozzá. Gyúrd ki laposra, vágd ki kerekre, vagy ami forma tetszik, jól nyomja bele a kezét a gyerkõc, aztán mehet a radiátorra 1-2 hétre. Valami papírfélére tedd rá, ami légáteresztõ. Én egyszer rátettem egy tányérra és nem száradt az alja. Elvileg ki is lehet sütni, de jobb, ha magától szárad ki.
Mi normál gyurmába készítettük a kézlenyomatot (elõtte folpakkal lefedtem) és ezt gipsszel öntöttük ki. De elvileg lehet kapni ilyen készletet, amiben nincs ennyi bíbelõdés, magától kiszárad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!