Találatok a következő kifejezésre: Szeretném a és a (6226 db)

Linux Mint alatt a partíciót ki szeretném bõvíteni? Két linux van a gépen, és az egyiket le szeretném legyalulni és a másik partícióját megnövelni.

A home directory az automatikusan akkora amekkora csak lehet? Van annak mérete vagy qvótája?

Legjobb válasz: Tuti, hogy nem automata. És biztos, hogy azt valahogyan partícionálnod kell. Vannak rá szofverek.

Tuti, hogy nem automata. És biztos, hogy azt valahogyan partícionálnod kell. Vannak rá szofverek.
A kérdező hozzászólása: a home-ot nem szokás particionálni, az Linux alatt a rendszerpartíció része tudtommal
Attól függ, hogy a Mintet hogyan raktad fel. Ha csináltál külön partíciót a rendszernek meg külön a home-nak akkor hozzá lehetne csapni az üres helyeket winyóról a home-hoz. A rendszerét jol mondod nem lehet biznyákolni. Mondjuk még én se próbáltam azt a particionálósdit, de én meg így tudom :)

Miert az a beceneve kobe bryantnek h black mamba? Es mi kobe bryant lakcime? Azt tudom, h los angelesben lakik ezert is az a kedvenc varosom de h pontosan hol lakik azt szeretnem megtudni es a legeslegpontosabb meghatarozast szeretnem tudni

surgos lenne mert erre nagyon kivancsi vagyok

Legjobb válasz: én úgy hallottam h nem tudták sok helyen ki ejteni a nevét és ezért lett black mamba ép úgy mint a jimi

én úgy hallottam h nem tudták sok helyen ki ejteni a nevét és ezért lett black mamba ép úgy mint a jimi
eredeti a szoftver?
A kérdező hozzászólása: Az alapjáték az nem eredeti :/ De a kiegészítõ igen Bár mikor még nem volt meg eredetiben a kiegészítõ akkor is ugyan ez volt a hiba.


Terhességi vitamint lehet felváltva szedni? Az elevitet szeretném szedni és a gravidát.

Legjobb válasz: Éppen lehet. De miért akarod felváltva?

Éppen lehet. De miért akarod felváltva?
Igen en is ugy szedtem :) az egyiket kaptam, a masikat vettem es felvaltva szedtem :) 35hkm
Annak mi értelme van?
Nekem a dokim Gravidat ajánlott, de még elötte mikor nyaraltunk lett egy pozitív tesztem, és az ottani patikaban csak Elevitet lehetett kapni. Így arra kért, használjam felváltva, amíg el nem fogy az Elevit, de sajnos nem lett belöle terhesseg...
Az az értelme, hogy mivel nem tudod eldönteni hogy melyik a jobb, ez a megoldás kínálkozik kézenfekvõnek. És az árkülömbség sem elhanyagolható. Egyébként én is ezt a kettõt szedem felváltva:)
A kérdező hozzászólása: mert megvettem az elevitet, aztán sokan lebeszéltek róla (bár nem hiszek, de az ördög nem alszik). elevit mellett a gravidát találtam még jónak, és az jódot is tartalmaz.
Felváltva is jó. Az elevit össze tevõi német a gravida magyaré és így igaz Jód is van benne.
A Gravida tényleg jobb, viszont én a harmadik trimeszterben szedtem és úgy hánytam tõle, mintha akkor estem volna teherbe. Mig az elevitet alig vártam mindig, hogy bevegyem, mert csökkentette a rosszulléteket. Nem értettem, mitõl hányok, aztán amikor szoptatás alatt is a gravidát szedtem és akkor is úgy hánytam, mintha terhes lennék, hát... megértettem. Jód ide vagy oda, én legközelebb tuti elevitet szedek majd. Egyébként ez csak vitamin, kb mindegy, hogy hogy szeded. persze, felváltva is lehet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Overmax tab08 tabletemen mirco usb van, hdmi nincs. Van egy lcd. Monitorom amelyen Hdmi bemenet van. Szeretnem a tabletemrol a monitort hasznalni. Meg tudom e valositani es milyen kiegeszito eszkoz kell, hogy ezt megtehessem?

Overmax tab08

Legjobb válasz: Sajnos ezt így nem lehet. Programmal pedig csak rootolt androidot tudsz megjeleníteni windowson, és azt is csak 3-4 fps-el, szóval az használhatatlan...

Sajnos ezt így nem lehet. Programmal pedig csak rootolt androidot tudsz megjeleníteni windowson, és azt is csak 3-4 fps-el, szóval az használhatatlan...
Ha a készülék támogatná az MHL szabványt, akkor lehetne párezer forintos adaptert kapni hozzá. Nézz utána, de valószínûleg nem MHL-képes a készülék. [link] [link]

Volt aki már megismerkedés idõszakában megbeszélte a párjával mikor szeretne babát és a párja is elfogadta az idõt és végül tényleg akkor is lett?

Olyanokra vagyok kiváncsi akik 30 elmúltak és az idõ miatt nem akartak várni, hogy majd lesz valami hanem már elõre közölték mit szeretnének mennyi idõ múlva.Én mondtam páromnak 1,5 év múlva szeretnék mert az idõ sürgeti a nõt nem lehet nagyon várni és ha ez neki nem jó akkor felesleges jobban belemélyedni de azt mondta jó legyen inkább 2 év.Többet nem szeretnék várni.

Legjobb válasz: 28 évesen ismerkedtünk, mindketten vágytunk babára, 29 évesen házasodtunk, megbeszéltük, hogy fél évig az összeköltözés után még ne legyen baba, és így is lett. 30, 32 és 35-el szültem a gyerekeinket.

28 évesen ismerkedtünk, mindketten vágytunk babára, 29 évesen házasodtunk, megbeszéltük, hogy fél évig az összeköltözés után még ne legyen baba, és így is lett. 30, 32 és 35-el szültem a gyerekeinket.
A kérdező hozzászólása: :) Remélem nálunk is így lesz és nem gondolja meg magát mert attól félek, hogy most azt mondja jó legyen akkor és ha odakerülünk azt mondja mégsem akar csak addig is úgy volt, hogy velem van.Azt mondta higyjek neki amit mond.
ha túlságosan rákattansz a témára meg csak ezt szajkózod neki, hogy nem túl sok idõtök van már meg kifutunk az idõbõl akkor csak azt éred el, hogy elfogod taszítani magadtól! Szeresd önmagát és ne csak "gyerekcsinálóként" tekints rá! Élvezzétek az együtt töltött idõt mert az ilyeneknél szokott a gyerek után kibukni a sok baj! Pl:"nem ismertem elég jól ki" "nem töltöttünk elég idõtt kettesben a gyerekek elõtt" stb stb Egy kicsit tapasztalatból is beszélek egy nagyon közeli barátnõm járt így!
A kérdező hozzászólása: Igen tudom és azt sem akarom fõleg õ, hogy az legyen, hogy a gyerek után jön rá az ember, hogy nem valóak össze jönnek a gondok meg minden.Nyilván sok idõt töltünk együtt legalábbis õ ezt szeretné, hogy még éljünk menjünk sok helyre és majd csak utána a gyerek dolog.Csak valahogy annyi mindent hall az ember, hogy mikor odakerül a sor a férfi azt mondja õ nem akar semmit vagy még nem.Csak ezért mondom.És én is azt szeretném ha akkor lenne baba amikor õ is szeretné csak hát egy férfi máshogy van õt annyira nem sürgeti az idõ.De nem beszélek errõl vele de ha eljön az idõ amit beszéltünk rákérdezek majd.

Milyen "edzésprogramot" javasoltok ha a hasamat karomat szeretném izmosítani és a combomat fogyasztani? (főleg) Többi lent!

A fentiek mellet elé pufi arcom van ami zavar a többivel majd ez is eltűnik ha edzek? 14 éves fiú vagyok mit javasoltok?

Legjobb válasz: NINCS helyi fogyás!

NINCS helyi fogyás!
Én is küszködök ilyen problémákkal. "Fit video" néven nagyon jó eczés terveket lehet találni.

Színtévesztő vagyok. Hogy milyen azt pontosan nem tudom? C-t szeretném letenni és a PÁV3-at.

Valaki megmondhatná, hogy aki színtévesztő az miért nem kaphat C,E....jogsit? B jogsim van. Más színtévesztős kérdésnél valaki ezt válaszolta: Mert nem látja, hogy melyik színű lámpa világít! [Na meg azt is írták, hogy ha felső akkor csak a piros lehet...közép sárga..alul zöld!] Az átmeneteket nem látom bizonyos színeknél! Egyébként látom melyik színű világít! Ennyi erővel B-s jogsim sem lehetne! Más meg ízt írta, hogy korrigáló szemüveggel lehet C-s jogsim! Most akkor lehet vagy sem?

Legjobb válasz: Mi lenne, ha megkérdeznéd a háziorvosod, aki kiadja az igazolást???

Mi lenne, ha megkérdeznéd a háziorvosod, aki kiadja az igazolást???
lehet, de nem hivatásos
A kérdező hozzászólása: 1-esnek!A dokinál már évek óta nem jártam, de majd felkeresem! 2-esnek! Tehát lehet szerinted, de xar se érek vele (csak saját teherkocsit vezethetnék)...így meg sok értelme nem lenne!
Én is hasonlo cipõben járok.Beiratkoztam a C re.Mikor mentem az orvosi vizsgálatra a szemészeten a doki majd nem kidobott, hogy emberek életét akarom veszélyeztetni ilyen szintévesztéssel.Azt mondta sosem lehet hivatásos jogsim.Pedig a B t simán megkaptam és már 1992óta balesetmentesen vezetek.
t-mobil üzletbe 0és1000ft között
viszont kell hozzá az eredeti szerzõdõ fél
A kérdező hozzászólása: Ajaj, az nem fog menni, hogy eljöjjön velem a kártyatulaj:( De azért köszi a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!