Találatok a következő kifejezésre: Szeretném a és (5944 db)

Terhes vagyok, és a párom is szeretné a babát megtartjuk, de szüleim és barátom is azt szeretné, ha a nyáron még összeházasodnánk, de én nem szeretném. Mit tegyek? 18L

Legjobb válasz: Én sosem kötnék érdek házasságot, de ha valaha hozzá akarsz menni, akkor elõrébb lehet hozni. Ha szeretitek egymást akkor miért ne? Amugy együtt laktok már?

Ha szeretem hozzá mennék, sõt, örülnék hogy el akar venni! Manapság ez nagyon ritka, becsûld meg!
Én sosem kötnék érdek házasságot, de ha valaha hozzá akarsz menni, akkor elõrébb lehet hozni. Ha szeretitek egymást akkor miért ne? Amugy együtt laktok már?
Magyarázd el nekik, hogy te nem ezt szeretnéd.Mi sem vagyunk házasok a párommal és nem is szeretném, hogy azért kérje meg a kezemet, mert babánk lesz.
Már szervezik az esküvõt??? A menyasszony beleegyezése nélkül??? Bocsi, de ezek szerint az vagy!:D Röhej... Tényleg nagyon aranyos lenne amugy ha viszi a gyûrûket a kicsi :D De semmivel nincs több papír munka vele, csak egy apasági nyilatkozatot kell tenni a párodnak, abba meg nemhiszem hogy bele halna. Állj ki magadért! :)
A kérdező hozzászólása: február elején volt az egyéves évfordulónk.
Kérdezhetek egy hülyeséget? Miért költesz felesleges pénzeket az esküvõre? (arra értem, amit a babára költhetnétek) Ha jól szervezed meg az esküvõt, a pénz, amit kaptok a rokonoktól éppen fedezi a költségeiteket, tehát egy fillérbe sem kerül a lakzi. EGyébként szerintem aranyos, ha a párod el akar venni feleségül, én igent mondanék. Azellen meg, hogy a nagyikkal éltek, nincs mit apelláljál, elvégre 18 (!) évesen leszel anyuka. Ha 28 évesen lennél az, akkor a te életed lenne. De ha már így sikeredett, hogy még alig vagy felnõtt, de becsúszott a baba, ne panaszkodj, ha a nagyszülõknél laktok, ergo, beleszólnak az életetekbe. Még egy gondolat: ha most nem mész férjhez, késõbb annyi kiadásotok lesz, meg kell másra a pénz, belefásultok, stb., hogy abból a büdös életben nem lesz lakzi.
A kérdező hozzászólása: az életem felett döntenek, jobb lenne ha a párommal külön laknánk, nem anyuékkal, ugyanis este jött már azzal hogy ugye nem te ágyazol, hanem a párom, ne fürödjek meleg vízbe mert a végén elvetélek, ne tornázzak, és stb, szerinte csak feküdjek, és ha szólok úgy összeveszünk, hogy elmondani nem lehet.Inkább az eskûvõre költött pénzbõl, elköltöznénk, és a gyermeknek vennénk dolgokat.Én ezen az érven vagyok, de õk más.
mármint rábeszélhetnek
Arra nem gondolt senki, hogy nem szeretne hassal menyasszony lenni? Nme tudom az okaidat, de én nem engedném, hogy rábeszéljenek, mert akkor szinte bármire késõbb is átbeszélhetnek, dönthetnek helyetted azt hiszik majd. Persze ez csak akkor igaz, ha vannak megfelelõ érveid miért nem akarsz most hozzámenni. Elárulod? Ha nem szeretnéd nem kényszeríthetnek, de határozottnak kell lenned, mert nem úgy tûnik, mintha az lennél, mert akkor a fejed felett nem kezdtek volna el szervezkedni, amúgy is milyen már, hogy meg sem kérte a kezedet, nem is mondtál még igent...
Ha nem bízol abban, hogy a kapcsolatotok tartós lesz, akkor felelõtlenség gyereket szülni! Azok ellenzik a házasságot, akik nem bíznak a párjukban. A többi indok csak mese.
Neked is igazad van, de abban is van valami, amit õk mondanak. Végül is, ha te nem akarod, akkor nem erõltethetik rád, és igenis figyelembe kéne venniük a te álláspontodat is. Viszont én abban nem látok semmi problémát, hogy el akar venni. Lehet, hogy most úgy tûnik, hogy a gyerek miatt, de tuti, hogy nem emiatt, hanem mert szeret, és ígyis úgyis eljegyzett volna, max a gyerkõc kicsit elõrehozta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: igen együtt lakunk, szeretjük egymást, beszéltünk az eskûvõrõl is, de anyu azzal magyarázza hogy sok papír munka van meg apapsági nyilatkozatot kérnének hiába mondanánk hogy a párom az apuka, de ez tényleg olyan lenne hogy csak a baba miatt.Mondtam a páromnak ha kicsit nagyobb lesz gyermekünk akkor már õ is tud segédkezni gyûrût vinni és olyan aranyos lenne, de hajthatatlan, így szinte nélkülem szervezik az eskûvõt:S
Ha amúgyis szereted, és hozzá akarsz menni, akkor nem értem miért nem mindegy, hogy mikor. Ti tudjátok, hogy nem a gyerek miatt más nem számít. AMúgy ha meg lesz a baba, annyira el fog törpülni ez az egésze esküvõ mizéria...Én a helyedben belemennék.
A kérdező hozzászólása: persze abba is belegegyezne az apaságiba, de õ azt szeretné ha a feleségeként szülnék.
A kérdező hozzászólása: igen szervezik az eskûvõt, hely, võfély, videós már lefoglalva, még nem kérte meg a kezem jõvõ hónapban lesz az eljegyzés, nyár végén meg az eskûvõ.
Ha nem akarod, akkor tényleg magyarázd el nekik, hogy mi a helyzet! Viszont, ha szeretitek egymást és minden rendben van köztetek, akkor viszont miért ne házasodnátok össze?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszokat, lesz eskûvõ voltam menyasszonyiruhát próbálni és eszméletlenül szép, amúgy december elejére vok kiirva én meg a hónap végén töltöm a 19et.Sikerült megbeszélni mindent.
Azt írd meg, hogy hány centi szer hány centi az akváriumod alapterülete és megmondom ;)
Ki lett öblítve a manado, de nyilván nem fogom annyiszor átmosni, mint mondjuk a bazaltot vagy a homokot...hidd el, volt abba is részem, egy napig mostam a 300 meg a 160 literes akváriumba (kellett vagy 30 kiló bele...). A táptalajt meg TILOS akár még öblíteni is...szóval ez ezzel jár, a szûrõ szivacsot meg nyugodtan ki lehet mosni akkor induló akváriumnál, 1 nap alatt nem fog benne neked baktérium megtelepedni. Max. akkor nyomsz bele bacikultúrát, miután letisztult a víz. Ha egyáltalán nyom bele az ember, én tettem mondjuk. De csak azért, mert egy kisebb akváriumot áttelepítettem ebbe és nem akartam 2 hetet várni, amikor eleve ott volt az érett víz is a másikból. De azóta se volt halhullás, szóval akkor csak nem lett senkinek semmi baja...pedig elég érzékeny nano halaim meg garnéláim is vannak.
igen, utolsó válaszoló pont jó példa arra, hogyan ne vigyázzunk a manadoval. Természetesen ez nem árt a halaknak meg semmi bajt nem okoz, de ha átmosod elõtte (nekem 3 körben tisztult le a víz) akkor elkerülhetõ. Ha megvárod, hogy leülepedjen egy része a szûrõbe megy, ami így feleslegesen koszolódik már az indulásnál, illetve ha az a sok por leül az aljára, ugyanúgy ismét felkeveredhet, ha mondjuk beültetsz valamit és nem figyelsz.
Én 5 literes Aquabasis Plust vettem meg 10 literes Manadot, így pont elég 112 literbe. Fel fog keveredni, tiszta vörös por lesz minden, de pár nap alatt leülepszik, megszûri a szûrõ. Viszont nem hiszem, hogy a halak örülnének neki...nekem konkrétan ilyen volt feltöltéskor, majdnem rosszul lettünk párommal mikor töltöttük :) http://kepfeltoltes.hu/120120/P1120279_www.kepfeltoltes.hu_... Másnapra ilyen lett: http://kepfeltoltes.hu/120120/P1120283_www.kepfeltoltes.hu_... Aztán szép fokozatosan letisztult. Most meg már kész dzsungel, de arról nincs normális képem. :)
utánanéztem jobban a témának. az elõbb a sajátomhoz viszonyítottam, de lemértem és abban vastagabban van mint 4 centi. Ha nem tévedek, neked 11.2 literre lesz egészen pontosan szükséged, vagyis a legcélszerûbb egy 9 és egy 3 litereset venned, merthogy a legtöbb helyen ekkorában árusítják :) és még mindig van érzéked hozzá ;)
A kérdező hozzászólása: én vagyok az aki tegnap kérdezte h mien lett az akváriumom :D
bocsi, -kg +liter
Nálunk van asszem 3, 5, 7(talán) és 15 kg-os változat is.
a kisebb csomagbol. ugy tudom 2 meret van
3 csomag kb. ha nem teszel bazaltot foleje, akkor mehet 4
Az alapterületet összeszorzod és azt még megszorzod azzal, hogy milyen vastagon szeretnéd. Ha óvatosan töltöd fel, akkor csak kicsit kavarodik, de érdemes elõtte kimosni, jóóóóó sokszor, mert nagyon poros - ez a halaknak nem árt, de nem szép látvány. Egyébként milyen talaj a mostani, amit le akarsz cserélni? Mert ha nem homok, akkor csak óvatosan, mert a biológiai szûrés fogja bánni.
:D akkor, ha nem egyedi méretre készíttetett akváriumod van, hanem az a szabvány 112 literes, akkor 80x35 cm-es lesz és ahhoz körülbelül 13.5 liter fog kelleni.
A kérdező hozzászólása: baszod ezt nem tom, nem vagyok otthon :D
Na már én is hozzászólok ehhez a felkavarodás témához, mert tegnap ez lemaradt és látom, itt lassan vitafórum kezdõdik... Mielõtt beleteszed az akváriumba a manado-t, többször mosd át, addig, amíg jön belõle a barnás "trutyi". Hiába mondják a boltban vagy van ráírva az, hogy mosás nélkül az akváruimba rakható, az eredmény egy zavaros maszlag lesz pár napig és miután leülnek a kis részecskék az akvárium aljára, lehet, hogy tiszta lesz a víz, de mihelyt kicsit belenyúlsz a dekorba vagy új növényt telepítesz megint "szép" barna átláthatatlan káosz kapsz 1-2 napra. A mosástól pedig annyi hasznos anyag nem távozik a talajból, hogy az jelentõs veszteség legyen, viszont ha átmosod, akkor a szállítás és pakolás és miden egyéb mozgatás során keletkezett törmelék, por, idegen anyag kikerül a talajból, így biztos nem viszel be az akváriumba nem oda való bacikat, koszt, vírust stb-t.

Ps2-be szeretném a fifa 08 vagy 09-es játékot letölteni de magyar szinkronnal . Hol tudom tölhetem le?

link,pls

Legjobb válasz: Üdv Látod ezt én is tudni szeretném( 2010,11,...) van egy pár oldalam de, h pont magyar nyelven nem találtam az gáz....

Üdv Látod ezt én is tudni szeretném( 2010, 11, ...) van egy pár oldalam de, h pont magyar nyelven nem találtam az gáz....


Mi az a szöveg, hogy "ő is ember. "? Attól, hogy valaki ember, azt szeretni kell és nem szabad utálni? Ha állat lenne, akkor utálhatom?

Volt egy helyzet, ahol egy vagy több embert nem sajnáltam, erre az volt a válasz, hogy ?k is emberek. Ezt miért mondják?

Legjobb válasz: Embernek mindenki ember, csak van, aki emberi mivoltat nem ertekeli es arra hasznalja az eletet, hogy masoket megkeresitse. Mindenkit szeretni nem lehet, nem is kell. Az utalat viszont nagyon eros szo es csak olyan embert lehet utalni, akit jol ismersz. Fontos a tisztelet azok fele, akik nem artanak nekunk.

Embernek mindenki ember, csak van, aki emberi mivoltat nem ertekeli es arra hasznalja az eletet, hogy masoket megkeresitse. Mindenkit szeretni nem lehet, nem is kell. Az utalat viszont nagyon eros szo es csak olyan embert lehet utalni, akit jol ismersz. Fontos a tisztelet azok fele, akik nem artanak nekunk.
Az az ember, aki úgy is él! A többi féreg, lásd: diszkósok, cigányok...
Sosem értettem. Ember és ember között igen nagy különbség van. Nekem az az ember, aki tud ahhoz méltóan viselkedni. Senki ostoba dolgait nem vagyok hajlandó elnézni, senkire nem vagyok tekintettel azért, mert ember. Egy alja embernél még egy átlagos kutyát is többre tartok. Nyugodtan lehet lepontozni. :D
elsõnek igaza van
Igazából nyugodtan utálhatsz bárkit, senki nem tudja és nem is akarja ezt megtiltani. Csakhogy az illetõ akkor is ugyanolyan ember marad, ha te utálod, te viszont annyival kevesebb leszel, amennyit egy ember szeretete jelent (mármint az, hogy te szereted õt). De mondom, ettõl függetlenül minden a te döntésed.
A kérdező hozzászólása: Inkább felpontoztalak. :)
Olyan nincs, hogy nem szabad utálni. Senki nem képes szabályozni, hogy mit érezhetsz. Aki ezt szokta mondani, hogy "õ is ember", az általában nem is érez utálatot, nem pedig elfojtja, mert azt mondták neki, hogy utálni nem szabad. Én sem érzek utálatot azok iránt, akik nem viselkednek "emberhez méltóan", de rám egyáltalán nem is jellemzõ a dolgok érzelmi oldalról való megközelítése.
18:38 Komolyan, nem értem a hozzád hasonlóakat. Itt most nem arról van szó, hogy random ránézel valakire és kijelented, hogy utálod, de hidd el, van akit mást nem érdemel. Nagyon jó lehet neked, ha még nem találkoztál olyannal, aki egyszerûen olyan volt, hogy az ég világon semmi jót nem lehet benne látni. Én attól nem vagyok kevesebb, mert valaki olyat követ el, mi miatt nem tudok még csak közömbösen sem nézni rá. Nehogymár én legyek a sz*r alak azért, mert valaki minõsíthetetlenül viselkedik.
A kérdező hozzászólása: 19.36-osnál az utóbbiakra mondtam egyszer éppen, hogy nem sajnálom õket valami miatt. Erre mondták nekem, hogy õk is emberek... :S Inkább az, amit írtál, azok...

Van itt olyan, aki jelenleg nem szeretne leszokni és élvezi a dohányzás minden pillanatát?

Minden egyes kommentben azt olvasom csak, hogy jaj, ennyi ideje akarok leszokni, jaj annyiszor próbáltam, de olyan választ nem hallottam, hogy valaki isten igazából élvezné. Tényleg mindenki csak azért szívja, mert érzi, hogy kell neki és így könnyít magán, vagy tényleg van olyan, aki ezért is, de mindemellett érez mellé valami pluszt?

Legjobb válasz: 17 lehettem kb. amikor rászoktam.Elõtte is cigiztem hébe-hóba(16 évesen), de csak buli alkalmával 1-2 szálat, aztán valahogy megszerettem, hozzátartozik a napi rutinokhoz (kávéhoz, kaja és szex után, sörözés mellett, stb...) és szeretem szívni. Ha már nem szeretném, akkor leraknám, ez ilyen egyszerû.(mármint szerintem ilyen egyszerû, de mivel még eszem ágában sincs lerakni, így nem tudom, ha tényleg le akarom majd tenni, sikerülni fog-e.).De mivel sok mindent kipróbáltam már és semmire nem szoktam rá, nem érzem lehetetlen dolognak. 23/L

Ja, elfelejtettem.Narancs pall mallt szívok vagy ha mondjuk az nincs a boltban, akkor sárga multit.Ezekkel is kezdtem.(csak ugye akkor még világoskék volt a multi és pall mall is, de ugyanaz az erõsség)23/L megint.
17 lehettem kb. amikor rászoktam.Elõtte is cigiztem hébe-hóba(16 évesen), de csak buli alkalmával 1-2 szálat, aztán valahogy megszerettem, hozzátartozik a napi rutinokhoz (kávéhoz, kaja és szex után, sörözés mellett, stb...) és szeretem szívni. Ha már nem szeretném, akkor leraknám, ez ilyen egyszerû.(mármint szerintem ilyen egyszerû, de mivel még eszem ágában sincs lerakni, így nem tudom, ha tényleg le akarom majd tenni, sikerülni fog-e.).De mivel sok mindent kipróbáltam már és semmire nem szoktam rá, nem érzem lehetetlen dolognak. 23/L
Én élvezem, pedig 3-4 szálat ha elszívok egy héten... Ha egy nehéz napnak vége, kimegyek a kertbe vacsora után és a hintaszékben rágyújtok. Sosem értettem az olyan embereket, akik tolják a talicskát, vagy szerelik az autót, közben lóg a szájukból a cigi. Mi értelme van úgy? Elmarad az élvezet, így tényleg csak egy káros mellékcselekvés. Régen én is többet cigiztem, persze nem a fent említett módon. Aztán rájöttem, tök felesleges ilyen sokat szívni, úgyis csak az elsõnek érzem az ízét. A kevesebb több, ahogy mondják. 15 évesen kezdtem piros Multival és azóta is azt szívok. Kollégista voltam, alap hogy cigizni kell, különben minden jóból kimaradsz. Volt olyan idõszak, hogy napi fél dobozzal, de néhány éve már csak ez a pár szál. Errõl viszont nem tudnék lemondani, de nem is akarok. 29/f
20/F vagyok, 15 évesen szoktam rá, mondhatni társaság miatt. Egyáltalán nem bánom, eszemben sincs h leszokjak :) Élvezek minden szálat, amit elszívok és ahogy elõttem is mondták, a dohányzásnak megvan a maga szertartása, összefogó ereje. Ezek mellett egy-egy nehéz nap, ZH, vizsga után, szex után hihetetlenül jól tud esni, de egyébként sem vetem meg.. Kb 1 dobozt szívok egy nap, kék bond-ot.
En imadok cigizni.Reggel elobb kelek egy fel oraval, csak a kave, cigi kedveert.Ha reggelre nem marad cigim nem tudok elaludni(ezert tankolok este mindig:) .Ha nem szivhatok(beteg a gyerek es korhazba vagyunk), nem lehet hozzam szolni.Mind manualisan, mind oralisan fuggo vagyok tole, es imadom minden mozzanatat.Nem akarok leszokni, csak szeretnek egy kicsit jobban keresni, hogy megtudjak venni egy Kentet is.Most sophiet sodrok.Pall mall-szivtam sokaig.18 eves koromban szoktam ra, a kivancsisag hajtott. 36/N
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! :D Mert egyébként már viszonylag elmúlt az, hogy szívnám. :D Mármint legalábbis az, hogy annyira azon jár az ember esze és ha például lefoglalja magát az ember, akkor egyértelmûen eszébe sem jut. De példádul álmomban igen... :O Meg inkább az a nehéz, hogy amikor megy az ember az utcán és állandóan csak szívják, szívják, szívják, szívják... Egyébként nektek mikor és hogyan tudták meg otthon, hogy cigiztek? Hogyan reagáltak rá?
55 éves vagyok, és 14 éves korom óta dohányzom. Elõbb öltözöm fel, hogy elmenjek boltba cigiért, mint kenyérért. Sajnos nincs elég akaraterõm ahhoz, hogy leszokjak róla, pedig már bio rezonanciás kezelésen is részt vettem.Jelenleg kék Viceroy-t szívok.
Apám dohányzott. Amikor kiment rágyújtani, mondtam neki, várj, én is megyek. Azt hitte, viccelek, és majdnem leült a földre, amikor elõvettem a cigimet és meggyújtottam. Ennyi a történet, innentõl már szájról szájra járt a "hír", hogy dohányzom, nekem el sem kellett mondanom másnak :) 26/N
Igen élvezem!
Szia, én napi 3-4 szálat szívok 3 hónapja, kék Bondot, kék vagy sárga Multifiltert. Nekem szertartása van ennek a pár szál ciginek és nem is akarom, hogy többet szívjak, mert attól tartok, akkor elmúlna a "varázsa". Ezt a pár szálat pedig teljes átéléssel, élvezettel szívom el. Egyelõre nem szándékozom abbahagyni a cigizést, mert számomra különleges élvezetet ad. Az is pozítívum, hogy kevésbé nassolok azóta édességet, nem érzem magam éhesnek. Nálam egyelõre még több a pozítívuma, mint a negatívuma. 36/N
Természetesen középiskolai kolesz volt. (ki jár 15 évesen egyetemre?:-) ) Naná, hogy tiltották! Csak a 18 éven felüliek járhattak le a dohányzóba, de azt figyelte a nevelõtanár. Így mi a kazánházba jártunk cigizni. Az iskolai szünetekben pedig a budiba, ahogy szerintem most is minden kiskorú... Aztán volt egy idõ, amikor minden szünetben razziáztak a tanárok, bejöttek a mosdókba. Ezért mi a fülkékbe zárkóztunk be, olykor 3-an, 4-en. Egyik ilyen alkalommal bekopog a tanár, és mi véletlenül ketten mondtuk egyszerre, hogy foglalt! Á, nem volt égõ:-) Utána már okosabban csináltuk, felváltva õrködtünk. Szép emlékek ezek. Viszont ahogy nõttem fel, úgy változott a dohányzás és a dohányos társaság. Már nem csak a lúzer eminens az, aki nem dohányzik. Késõbb meg már az a lúzer, aki dohányzik. Én örülök, hogy akkor kiéltem magam, jó buli volt, nem bántam meg egy szálat sem. Viszont annak is örülök, hogy ma már nem a mindennapjaim része a cigi. Tilos a buszmegállóban, aluljáróban (pedig ott volt a legjobb) és ennél már csak kényelmetlenebb lesz dohányosnak lenni. Én azt javaslom, hagyd abba! Te is tudod, hogy csak nehezebb lesz, ha jobban rászoksz. Egyetemista korban már nem csak a gyökerek nem szívják. Ha pedig nem tudod megállni, mert mégis jó buli, vegyél erõsebb cigit. A "hegyi levegõ" sokkal ártalmasabb állítólag. Mélyebbre kell tüdõzd, hogy érezz valamit.
18 eves lany vagyok, 14 eves korom ota dohanyozom. En nem tudnam letenni mert imadok dohanyozni.
A kérdező hozzászólása: Na, ne haragudj. :D Tényleg nem direkt hagytalak ki, megpróbáltam mindenkinek írni, aztán szerintem átsiklottam a kommented felett. :(
Én válaszolnék, de hogy mindenkinek regényt írtál, nekem meg egy kösz bmeg se jutott...így inkább nem pazarlom az idõmet, mivel itt kérdeztél én válaszoltam, egy köszi legalább kijárt volna... d
Most látom, kétszer is "aláírtam" :D
Amikor dohányoztam, élveztem minden egyes mozzanatát, a meggyújtás külön szertartás volt, fõleg, ha gyufával gyújtottam. Szerettem az ízét, imádtam, hogy kulturáltan tudok dohányozni (ezt nagyon sokan nem mondhatják el magunkról), s közösségösszehozó és -összetartó hatása is van. Egyébként én nem küzdöttem azon, hogy abbahagyjam, egyszerûen nem kellett már, így nem gyújtottam rá. De ha megkívánnám, ugyanakkora élvezettel szívnám, mint azelõtt. Nem mellesleg a legemlékezetesebb beszélgetések is dohányzás közben történtek :) (persze ezzel nem a dohányzás mellett kampányolok) (bár én nem voltam annyira függõ, hogy bolond legyek, ha nem tudok épp gyújtani, nem a cigi határozta meg az életemet) 26/N 17 évesen szoktam rá, mert a barátnõim is cigiztek és kijártam velük a kijelölt helyre, egy idõ után én is gyújtottam. Fehér multival kezdtem (295 Ft volt egy doboz), kék multival folytattam (315 Ft lett), majd világoskék Moon, piros moon, piros multi, kék viceroy, zöld viceroy, aztán már nem kellett, mindez kicsivel több, mint 8 év leforgása alatt. 26/N
Én napi 4-6 szálat szívok, ennek kb a fele kikapcsolódás, a másik fele a rászokás miatt. Többet nem is akarok, mert akkor már nem érezni a hatását. Meg szerintem érdemes kivárni, amíg már jelentkeznek a nikotinéhség jelei, mert akkor sokkal jobban beüt, nálam ilyen "szétfolyok" érzés van a napi elõ cigiknél, vagy ha már nagyon kellett. :D Minõségi töltõdohányt veszek, így azt ki is lehet élvezni. 20/F

Az állóképességemet szeretném növelni és az alakomat szeretném "karban tartani", szerintetek 1000-1500 ugrás ugrókötéllel hatásos? Mellette még szoktam futni is de azt nem annyira szeretem. Vagy a kettő együtt?

Legjobb válasz: Felesleges számolni az ugrást és ha rendes tempóval csinálnád,nem is tudnád. ezt próbáld ki- http://www.youtube.com/watch?v=mYq8LTFHtUU

Felesleges számolni az ugrást és ha rendes tempóval csinálnád, nem is tudnád. ezt próbáld ki- http://www.youtube.com/watch?v=mYq8LTFHtUU
A kérdező hozzászólása: miért is felesleges?
Mert idõre érdemes csinálni, nem darabszámra. És mint írtam, ha rendes tempóval nyomod, akkor nem tudod számolni. De ha gondolod számold meg ezt- http://www.youtube.com/watch?v=MD3uicAYtdw&feature=relmfu ha ezt a tempót te megszámolod, akkor nem szóltam.

Most vettem egy avicularia meatalicát. és kézbe szeretném venni és azt szeretném hogy kezdjem el a kézbevételt és ha megcsip mit kell olyankor tenni? Mert aztmondták a kereskedésbe hogy valamilyen ampullát megkell inni .

Legjobb válasz: Az az ampulla szerintem calcimusc injekció, csípésekre és allergiára is szokták használni. Mivel injekciót csak orvos adhat be, ezért meginni kell illetve lehet a csípésre is kenni belõle.

Az az ampulla szerintem calcimusc injekció, csípésekre és allergiára is szokták használni. Mivel injekciót csak orvos adhat be, ezért meginni kell illetve lehet a csípésre is kenni belõle.

Linux Mint alatt a partíciót ki szeretném bõvíteni? Két linux van a gépen, és az egyiket le szeretném legyalulni és a másik partícióját megnövelni.

A home directory az automatikusan akkora amekkora csak lehet? Van annak mérete vagy qvótája?

Legjobb válasz: Tuti, hogy nem automata. És biztos, hogy azt valahogyan partícionálnod kell. Vannak rá szofverek.

Tuti, hogy nem automata. És biztos, hogy azt valahogyan partícionálnod kell. Vannak rá szofverek.
A kérdező hozzászólása: a home-ot nem szokás particionálni, az Linux alatt a rendszerpartíció része tudtommal
Attól függ, hogy a Mintet hogyan raktad fel. Ha csináltál külön partíciót a rendszernek meg külön a home-nak akkor hozzá lehetne csapni az üres helyeket winyóról a home-hoz. A rendszerét jol mondod nem lehet biznyákolni. Mondjuk még én se próbáltam azt a particionálósdit, de én meg így tudom :)

Szeretném a barátomat orálisan is kielégíteni és szeretném, nagyon jól csinálni. Tippek?

Még sosem csináltam ilyet, úgyhogy nagyon megköszönném a normális és használható válaszokat! :)

Legjobb válasz: Nézz róla videót használd a fantáziád ;)

Nézz róla videót használd a fantáziád ;)
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy nagyon érzékeny a torkom és félek, hogy nem tudom teljesen bevenni a számba...
itt nézd vissza a hasonló kérdésekre adott válaszokat vannak jók is
És mi ki mondta, hogy mélytorokkal kell kezdeni?
a kezeddel is segíts rá, és finoman rászoríthatsz néha a kezeddel és az ajkaiddal is. lehet lassítani-gyorsítani, és szüneteket tartva simán végignyalni vagy puszilgatni a makkor. a lényeg, hogy ne fogazz, akkor nem ronthatod el nagyon. hajrá!
A nagymestertõl tanulhatsz http://fantasti.cc/search/klixen/videos/
MIért akarsz az ellen tenni, hogy mindkettõtöknél legyen?
Nem valószínû. Ha az apa is akarja, kérheti a közös felügyeletet vagy akár azt is, hogy nála legyen elhelyezve a gyerek. Mivel elmúlt 12, õt is meghallgatják és számít a véleménye. Persze téged is meghallgatnak, de ha nincs nyomós érved, valószínû jóvá hagyja a bíróság a fiú akaratát.
Eddig nalad volt, most miert ne lehetne az apjaval?
A apja gyereke is, nem csak a tiéd. Nem sajátíthatod ki. Nyilván szereti valamiért, amit te nem látsz. Nem tilthatod el az apjától.
Miért baj, ha az apjával is szeretne lakni? Egy ilyen korú fiúnak különösen fontos, hogy férfi is nevelje, ne csak nõ. Ha egy településen laktok, a legegyszerûbb, ha mindkettõtöknél van a fiúnak szobája, és oda megy, ahová épp szeretne. Egy barátnõm is így neveli a kislányát az elvált férjével. Persze ehhez fontos, hogy napi szinten beszélõ viszonyban legyetek egymással a volt férjeddel is, hogy biztosan tudjátok, mi van a gyerekkel, kinél van éppen. Máskülönben egy kamaszgyerek lazán kimaradhat éjszakára a haverokkal, miközben mindkét szülõ úgy tudja, hogy a másiknál van.
3-as, nem azért, de ezzel azt üzenné a gyereknek hogy ha az apjával akar lenni, akkor az anyjának már nem kell, hozzá ne forduljon a problémáival.
Nem, mivel agyerek nem a tulajdonod.
Tudod egy fiúnak jobb, ha az apja mintáját látja ilyenkor és, ha jó az apa inkább õ neveli. 14 évesen már eldöntheti kinél lakik törvény szerint, bár ezt sokan nem tudják.
A gyerekek nehezen értik meg, nekik miért nem lehet anyukájuk és apukájuk együtt...
Mondd meg neki, hogy döntse el, mit akar, mert ha ott lakik, akkor te nem fogok pátyolgatni ezek után. Majd beijed és átgondolja. Gondolom, mézes-mázas apukáról van szó és behülyítette a gyerkõcöt.
A gyerek nem a te tulajdonod! Nem birtokolhatod úgy, mint egy tárgyat! "Annak idején nekem ítélte a bíróság" akárcsak egy bútort. De a gyerek önálló szemény, aki nem tárgy, és akinek lelke, érzései vannak. Ha a gyerek az apjához akar menni, akkor oka van rá, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a saját önzésed fontosabb, és nem akarod, hogy neki jó legyen, direkt keresztbe akarsz tenni neki. Igen tudsz ellene tenni, de megakadályozni nem tudod, csak megnehezíteni és hátráltatni, aminek az lesz az eredménye, hogy teljesen magad ellen hangolod és méginkább elveszíted.
A kérdezõ egy igazi f.a.sz.k.a.l.a.p! Nem érdemled meg a gyereket, a gyerek nem egy tárgy. Ikább legyen az apjánál, ha már ekkora k.ö.c.s.ö.g vagy.
Nagyon könnyen ítélkeztek! Jó, a kérdezõ is eltûnt, de lehet, apuka olyan ember, akinél nem biztos, hogy a legjobb lenne a gyereknek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!