Találatok a következő kifejezésre: Szeretném 1 késöbbre (7 db)

Szólj rá, hogy jöjjön meg késöbb
A kérdező hozzászólása: jangee fogamzásgátlót szedem
Hát azt bizony sehogy! A szervezeted él, és mûködik. Ha nem tetszik hogy akkor jön meg amikor, az sajnos pech. De ezt nem lehet betervezni. Miért kéne késleltetned egyébként?
1 héttel késõbb hagyod abba a szedését.
Nem tudom a jangee milyen, de az enyémen részletesen le van írva betegtájékoztatón hogyan kell, olyan címszó alatt, hogy :, , A menstruáció idõpontjának késleltetése". Gondolom tieden is van ilyen. Nem hiszem h bárki itt annál többet tudna mondani.

Szeretném 1 héttel késöbbre tolni a menstruációm nyaralás miatt. Hüvelygyűrűt hsználok. Mit csináljak?

A használtai utasításon azt olvastam 4 hétig ha bent marad, nem csökken a fogamzásgátló hatékonyság. Utána kell tartani az egy hét szünetet, utána minden megy a maga útján. Van valakinek tapasztalata? Egyébként ha fogamzásgátló mellett megjön rendesen, akkor 100% hogy nincs baba?

Legjobb válasz: szia! nekem eddig mensi elõrehozására egy dolog vált be: a szeretkezés. Mivel úgy kitágít hogy nekem volt már hogy 4 nappal hamarabb jött meg egy szeretkezéstõl. Remélem segítettem!

szia! nekem eddig mensi elõrehozására egy dolog vált be: a szeretkezés. Mivel úgy kitágít hogy nekem volt már hogy 4 nappal hamarabb jött meg egy szeretkezéstõl. Remélem segítettem!
nemtudom, ezen én is gondolkodtam. szerintem keresd meg a nõgyógyászt ha máskor is van ilyen kérdés (látom hogy két éve tetted fel) ha megjön a menstruáció nem lehetsz terhes. mert ha terhes lennél, a megtermékenyített petesejt beágyazódik ezért nem vérzel.

Kaptam egy cetelem hitelkártyát, egyenlőre nem szeretném aktiválni csak akkor ha mindenképp szükségem lesz rá. Van valami határideje a kártya aktiválásának vagy ezt megtehetem később is akár 1-2 év után?

Legjobb válasz: Ha nem kérted, csak adták, akkor a legjobban akkor jársz, ha AZONNAL megszünteted. Ha nem, akkor simán elkezdenek felszámolni rendelkezésre állási vagy egyéb díjakat, amikre aztán már kamatokat is pakolgatnak. Aztán ha tényleg annyira kell, hogy az az utolsó (egyben legrosszabb) lehetõség, akkor használod fel (a Cetelem hitelkártyánál nincs visszatérítés és egyebek, tehát nem tudsz vele jól járni).

Ha nem kérted, csak adták, akkor a legjobban akkor jársz, ha AZONNAL megszünteted. Ha nem, akkor simán elkezdenek felszámolni rendelkezésre állási vagy egyéb díjakat, amikre aztán már kamatokat is pakolgatnak. Aztán ha tényleg annyira kell, hogy az az utolsó (egyben legrosszabb) lehetõség, akkor használod fel (a Cetelem hitelkártyánál nincs visszatérítés és egyebek, tehát nem tudsz vele jól járni).
Késõbb nem igen tudod aktiválni. De az aktiválás nem jár semmilyen kötelezettséggel.Akkor használod, amikor akarod. De ha nincs szükséged a hitelre évekig, akkor luxus a számlát fenntartanod, mert költségekkel jár.
Eszedbe ne jusson aktiválni!! Rengeteg költséget számítanak fel rá, amibõl a fõnöknek lesz Audija. Korábban mindenkinek kiküldték, ha kérte, ha nem. Sokan aktiválták, mondván, jó az, ha van. Dobd a kukába! Szüntesd meg, véletlenül se használd a hitelkártyát!
a bejöttem és a szerelmes volt belém között elég nagy a különbség...
elsõnek igaza van:) szerintem ne agyalj rajta, ha akar valamit majd elhív és kész ha meg nem akar veled lenni akkor bármit csinálhatsz
16 évesen még ki sem alakult a személyiségetek, mirõlbeszélsz? A szerelem szót hol hallottad? A Maricsuj-ban?
A kérdező hozzászólása: Pont ez a baj, hogy nem tudom, mennyire volt ez komoly az õ részérõl. Èn még szerelmes nem vagyok, csak vonzódom hozzá úgymond. Róla meg azt hittem, csak tetszem neki, de az oszt.társaim mást mondanak (hogy a srác részérõl szerelem volt). De kétlem ezt a szerelem-dolgot, mert az nem múlva el nyomtalanul... Amúgy fiatal vagyok, nem pedig debil, szóval sajnálom, de igazán tudom, melyik szó mit jelent. Komolyan vehetõ válaszokat, légyszi!
A kérdező hozzászólása: Jaj, oh, elsõ kettõ köszi! :)
én is így vagyok egy lánnyal szóval remélem igen:D
A szerelem nem múlik el nyomtalanul, ez igaz. Én három esetet ismerek. 1. Kifakul Kvázi eltûnik csak marad egy hamukupac ami a lángoló tûzvész helyét jelzi. Nem dobog már úgy a szíve a másikért de mosolyog ha eszébe jut. 2. Átfordul A szerelem gyûlöletbe csap át. Könnyebben megtörténik mint hinné az ember. 3. Megmarad Ritka mint a kék holló. Próbálkozz, próbálkozz és megint csak: próbálkozz! Aki nem adja fel és küzd, az eléri a céljait.
Ha huzni akarod akkor 2500k
A kérdező hozzászólása: Értem talán belefér ennyi még. Akkor prociból 2300 2310 vagy 2400-ast érdemes venni?
Én a 2400-ast venném... De a te bukszád szabja meg hogy melyik... :)
A kérdező hozzászólása: Értem és milyen kártyát vegyek mellé?
mennyi pénzed van rá?
Az attól függ, mennyi pénzed van, mivel egy Intel Core i5-2400 3.1GH proci akár egy Radeon HD6990 4GB kártyát is kihajt.A pénztárcádtól függ.
A kérdező hozzászólása: Üdv! 53 körül.
Hasonló cipõben járok én is. Ha csak játékra kell akkor, 2400 is bõven jó. Tolsz alá egy ilyen lapot http://ipon.hu/webshop/product/asrock_p67_pro3_b3/173682 meg egy hd 6870-et, de ha kicsit tudsz még hozzárakni ez sokkal jobban megéri. Teljesítményt nézve a 68xx szériát megeszi reggelire, és nemsokkal kerül többe http://visualelektronic.com/product.php?id_product=2751 Ha meg feltétlen késztetést érzel arra, hogy tuningolj, 2500k, bár már a sima 2500 is sokmindenre elég lesz egy jó darabig.
Én eddig ezt találtam a legolcsóbbnak: http://lambdacomputer.hu/ ha maradsz 6870-nél itt azt is jó áron kapod. Meg mindent.
Bocsi nem ide akartam.
Viszont azon a lapon az USB3 Etron vezérlõs ami vagy mûködik vagy nem.
Hello nekem is van egy 2500k és Asrock p67 pro van alatta , na ha húzni akarod akkor ilyet ne vegyél :) nem tudja a feszeket stabilan tartani. Most keresek én is másik lapot (de nem Asrock lesz)
Parancsol, ez a páros teljesen megfelel. Intel Core i5-2300 2.8GHz LGA1155 ASROCK H61M/U3S3 LGA1155
Hát ha játékra kell akkor a 2300/2310/2400 is tökéletes, viszont az alaplap már nem nagyon mert a H61 chipset a legalja... Ha egy kicsit még rá tudnál szánni akkor ezt ajánlanám: http://web.printanddisc.hu/product_info.php?products_id=2100
Ha húzni akarod akkor 2500k. Kb. megsaccolva úgy 4-5 évig elég lesz! Fõleg ha még húzod is... Ha húzni akarod akkor MINIMUM egy ilyen alaplap dukál hozzá: http://ipon.hu/webshop/product/asrock_fatal1ty_p67_performan..
Ja, és a táp se legyen sz[email protected], mert tönkrevág mindent! http://ipon.hu/webshop/product/fsp_hexa_500w/176730
A kérdező hozzászólása: Értem és ha nem akarom húzni?
A sandy bridge-nél csak a K jelzésû CPU-kat lehet tuningolni a többivel ne is próbálkozz. Elõzõbe kissé belekötnék: Az a 4-5 év úgy hogy azt se tudjuk mire kell rohadt túlzás fõleg hogy nemsokára minden gyártó megpróbálkozik APU-val is. Amúgy meg egy jó kis Etron USB3-s lapot ajánlogass 35000Ft-ért. Azt is elárulom hogy azért már olcsóbban is kapsz olyan lapot amivel lehet tuningolni(nem kell ez a ROG utánzat). Amúgy kérdezõ nagy valószínûséggel elég az az i5 2300 is, de mire kell?
Mivel az van a legjobb árban ezért azt ajánlottam... Az INTEL Core i5 2500K pedig bika erõs... Alapból is nem csak húzva. Ha meg húzza is akkor csak még erõsebb lesz. Játékra az alap is nagyon erõs szinte már felesleges... De hogy örülj Hart itt van egy jobb alaplap, bár nem értem mi a bajod az ASRock-al, az utóbbi idõben nagyon gatyába rázták magukat egy hibájuk volt mégpedig az Etron USB3 vezérlõ, de teljesen megbízható és jó lapokat gyárt az a lap pedig kiválóan alkalmas tuningra. http://ipon.hu/webshop/product/msi_z68a_g43_%28g3%29/188527
Ha nem akarod húzni akkor viszont ott van a 2310, 2400, 2500 jelzésû i5 proci. Ahhoz pedig egy jó kis H67 chipsetes lapot ajánlok: http://ipon.hu/webshop/product/asus_p8h67_rev_3.0/173502
Nem semmi bajom az ASRockkal(van is most is, és jól tudom hogy jók, és ezen az oldalon is szoktam mondani) és képzeld el PONTOSAN tudom milyen egy i5 2500K mivel az is van. Amúgy amit linkeltél lap azon éppenséggel van Etron USB3 vezérlõ ezért is írtam!
Igen pontosan tudom hogy Etron USB3 vezérlõ van rajta mert olyan lapom van...
Akkor értem. Amúgy meg ha már Etron az enyémen is pont van és tudom milyenek a hátrányai ha épp egy mûködésképtelent kap(ez is becserélt az elsõn nem mûködött)! Amúgy abban egyet értek hogy valószínûleg elég lesz egy i5 2300 is(fõleg ha megmondod mire kell), és ahhoz elég egy jó H67 lap(pl amit a kollega linkelt).
Bizony, jó lenne ha megmondanád kedves kérdezõ mire kell a proci?? Ha csak játékra akkor tök felesleges a 2500K! Ahhoz elég egy 2310-2400 is, sõt még az is sok!
A kérdező hozzászólása: Üdv! Csak játékra kéne de nem nagyon szeretném váltogatni ezt már egy jó ideig.
A kérdező hozzászólása: Ha 2300 alá ilyet veszek: Asus P8H61-M LX2 az nem jó?
elég régi kérdés de azért válaszolnék az utolsóra asrock nagyon fasza kis lapokat gyárt, a 2500k-m stabilan megy 4.2-4.5 ghz-en asrock p67 extreme 4 lapban, sose volt vele gondom az elmúlt egy év alatt.

4, 5 hós babám sokszor felébred éjjel, 5* tápszert, 3kap gyümi+zöldség pürét, 1* tejpép a védőnő szerint éhes és azért ébred meg, én nem nagyon szeretném etetni éjjel nem akarom hogy később súlyproblémái legyenek, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Igen azt mondják akkor ébrednek fel éjszaka ha éhesek. Mennyit eszik egy nap? Lehet meg kéne emelned az egyszeri adagját vagy ha mást nem is de a vacsiját igen!

Igen azt mondják akkor ébrednek fel éjszaka ha éhesek. Mennyit eszik egy nap? Lehet meg kéne emelned az egyszeri adagját vagy ha mást nem is de a vacsiját igen!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! hát összeségében napközben 4*tápszert 180ml-t (mondjuk ezt nem szokta megenni csak reggel 5kor és 9kor) a gyümiés zöldpûré kb.1/2 bébis üveggel, de én fõzõm neki, este pedig fürcsi után 160ml tejpép de nem mindíg eszi meg és még utánna 120-140 tápszert.
Elsö vagyok. És inni kap vmi folyadékot? Mert a hozzátáplálás megkezdésétöl adni kell nekik pluszban is folyadékot. Igy, h leirtad, h mennyiket eszik nem tünik kevésnek nekem, bár ha jól emlékszem akkor a sulyát kell szorozni 150el, a kg-mal. Ja, meg ha esetleg nem adnál neki folyadékot, akkor az is lehet, h éjszaka szomjas. De ha te ugy látod, h éjszaka nem éhes és nem azért kel fel, akár a foga is jöhet és lehet, h csak azért ébred fel, mert fáj neki az inyecskéje! És egyébként jól teszed azt, h nem akarsz éjszaka adni neki enni, mert ha egyszer kap, akkor utána rákap a dologra, és mindig fel fog kelni.Én sem adnék a helyedben!
Én valószínûnek tartom, hogy a foga miatt kell fel éjjelente. Nálunk is ez a helyzet sokszor örülök, ha egy huzamban alszik 6 órát.

Jövőhét hétfőtől lenne a 7 napos szünetem. Viszont azt szeretném h 1 héttel később jöjjön meg. Mert ez most rossz hétre. Lehetséges? Hogy tudnám megcsinálni?

így biztonságos marad a szex? ugyanúgy véd a fog.gátló? ( ez lenne majd a 3. levél Gestomix-om. ) nem túl korai eltolni? bocsi h ennyi kérdés meg minden,csak ez még új nekem :D

Legjobb válasz: egy héttel nem tudod eltolni.ilyenkor nem kell szünetet tartani a két levél között,aztán a 2.után megjön. ezt orvos mondta,de azt is hozzátette hogy nem szabad sokszor csinálni.évente max.2szer 3szor.

egy héttel nem tudod eltolni.ilyenkor nem kell szünetet tartani a két levél között, aztán a 2.után megjön. ezt orvos mondta, de azt is hozzátette hogy nem szabad sokszor csinálni.évente max.2szer 3szor.
Csak azt tudod megcsinálni, hogy szünet nélkül beszeded a következõ levelet (mintha semmi sem történt volna), de akkor nem egy héttel tolod ki, hanem egy egész ciklussal. Vagyis egyszer nem jön meg. Profi sportolók szokták ezt csinálni, de nem nagyon javasolnám, ha tizenéves vagy.
Ne hagyd most semmiképp abba. Ne tarts szünetet, szedd végig a következõ levelet is. Teljes védelmet fog továbbra is biztosítani. Mihelyst viszont végigszedted a 2. levelet, mindenképp jöhet a 7 nap szünet, utána meg mehet minden a régi kerékvágásba. Egy évben ezt tényleg 1-2 alkalommal el lehet játszani, ha a helyzet úgy hozza (pl.nyaralás stb...)
Vagy nem tartasz szünet a levelek között... vagy most hagyod abba és a megvonásos vérzés után újrakezded. Ezt egy évben egyszer meg lehet tenni.
A kérdező hozzászólása: * rossz hétre esik. bocsi.
Nyugodtan megcsinálhatod! Egy hétig tovább szeded, és utána tartod meg a szünetet (a maradék tablettákat elteszed tartalékba)! Nem kell feltétlen végig szedni szünet nélkül! Bajod se lesz tõle, és a védettséged is megmarad!
Úgy, hogy kihagyod a szünetet és elkezded a köv. levelet és 1 hónapot csúsztatsz.
Elég, ha nem tartasz szünetet és 1 héttel tovább szeded! Nem kell egy egész levéllel szünet nélkül!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!