Találatok a következő kifejezésre: Szeretném átszakítani szűzhártyámat hogy a barátomnak (1 db)

Szeretném átszakítani a szűzhártyámat hogy a barátomnak ne legyen kellemetlen amikor vele leszk.. Ez normális?

nem szeretném hogy az els? együttlétnél valami kellemetlen legyen számára például gondolok itt a vérzésre...nem tudom lehet, hogy ez a barátomnak kellemetlen lenne. Mit gondoltok err?l?? el?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: ha szeret tényleg akkor ez nem kellemetlen neki :) ez a természet rendje.ha meg kiakad ezen gyorsan keress egy másikat.

ha szeret tényleg akkor ez nem kellemetlen neki :) ez a természet rendje.ha meg kiakad ezen gyorsan keress egy másikat.
Ne gondolkozz ilyen hülyeségen! Majd õ átszakítja, és hidd el, még élvezni is fogja! Ha valakinek kicsit is kellemetlen lesz, az maximum te leszel.
Azt gondolom, hogy ez butaság...NEHOGy MeGPRÓBÁLD!!!A szüzesség nem egy teher..mit gondolsz kevésbé fog fájni ha otthon magadnak szakítod át?!Felejtsd ezt el.MI az, hogy ez neki kellemetlen?IGenis éreznie kell, hogy ez neked mennyire fáj és mégis szereted annyira, hogy megteszed érte..de ha ilyeneken gondolkodsz az nem arra vall, hogy készen állnál a szexuális életre, nem ártana ha várná még kicsit vele..hát ez a véleményem, nem kiszúrásból de ez tényleg buta kérdés volt
Azt, h a fiú feladata átszakítani a szûzhártyát, és nem neked!!! Mik ezek a kérdések??? Te jó isten.
Nem, nem normális.
tényleg nem bitos h vérzel majd. az én pasim észre se vette(monjduk én igen...) de ez neki nem rossz érzés, ha õ vehet el a szüzességed. gondolj már bele!
Ez a pasiknak nem kellemetlen, max azt érzi majd hogy szûk vagy ha nem izgulsz fel eléggé, inkább neked lehet kellemetlen, de ez akkor is elõfordulhat hogy ha már átszakadt a szûzhártyád, és egyébként nem az fáj hogy átszakad, illetve akkor is fájhat ha már nincs, ha nem vagy elég nedves, és eléggé felizgult állapotban. Egyáltalán nem biztos hogy vérzel és az is minimális, lehet hogy csak másnap reggel veszed észre a bugyidon, meg egyébként is gondolom védekeztek és akkor a gumi lenne véres picit, azt meg leveszi utánna. Ja és ha át is szakadt vagy megsérült a szûzhártyád, lehet hogy utánna is vérzel ha lefekszetek, és teljesen felesleges bármit dugdosni ilyen céllal a hüvelyedbe szüzen.
Ekkora baromságot! Komolyan nem hiszem el!!! Ez a fiú dolga! Ja, és egyátalán nem biztos, hogy fogsz vérezni!
Azt gondolom, beszéld meg a barátoddal. Mert igaz, hogy neki esetleg büszkeség, hogy egy lány neki adta a szüzességét. Neki is könnyebb, mert nem kell attól félnie, hogy mekkora fájdalmat okoz neked. Ilyenkor az is kiderül a fiúról, mennyire törõdik veled, mennyire vigyáz rád. Másrészrõl a ilyenkor a lánynak nem azon kell görcsölnie, hogy mennyire fog fájni, hanem átadhatja magát az érzésnek. Most már mindent tudsz, mégis neked kell dönteni! Én mégis azt javasolom, a szüzességed elvételét hagyd a fiúra. Elõtte mindenképp élj át 1-2 orgazmust, - kezétõl, vagy szájától, - akkor biztosan kevésbé fog fájni, és kellemesebb emlék marad mindkettõtöknek. Ne feledjétek : Tisztaság, fogamzásgátlás !!
nem.
Szia! Szerintem semmiképp se tegyél ilyesmit. Nekem is megfordult annak idején ilyesmi a fejemben, de jobb, hogy nem tettem. Azért jobb, ha a barátodnak hagyod meg ezt a feladatot, mert ha õszintén szeret, akkor ez még csak szorosabbá teszi a kapcsolatotokat. Velem is így volt. Állítólag nem mindenkinek fáj az elsõ, de nekem pl. nagyon fájt. De a barátom vigyázott rám és ettõl az egész csak jobb lett. Fontos, szerintem csak azzal tedd meg elõször, akivel nagyon szeretitek egymást. És akkor sokkal jobb lesz! Még valami: ne siesd el! (én 19 voltam akkor)
És utána mit mondasz neki? Bocsi de a szüzességemet én vettem el????
Én megcsináltam, 19 évesen. Nem voltam éretlen, könyebb volt igy. Bár nem tudom, h neked ajánljam-e. Nem bántam meg, de szerintem is jobb dolog, ha ez fiúval történik meg. Ha igazán mély a kapcsolat, ettõl szerintem a barátod is jobban fog szeretni, mert neki adtad magad.
nenenene sztem ne is gondolkozz még e sexen ha ilyenek jutnak az eszedbe... nem bántásból mondom de sztem nem vagy még agyilag elég érett hozzá
Én kivételesen megértem, hogy miért akarod tenni - de én is azt mondom, hogy ne tedd. Engedd inkább neki, hogy õ tegye meg, ahogy gondolja. A vérzés nem fogja zavarni - nem olyan erõs az. De teríthetsz magad alá egy sötét (de nem vörös) törölközõt, és akkor nem is látja.
ááh gyerek... az én pasim pld meg is bolondult volna ha magamnak "átszakitottam" volna a szüzhártyám...egy ilyennek egy pasi csaj örülhet hogy ö veheti el a szüzsségedet föleg ha szeret . amugy nem biztos hogy vérezni fogsz mert én se véreztem
Te ha ilyen értelmes kérdést teszel fel, tudhatnád, hogy a szûzhártya átszakításához minimum három pasi kell! Addig szûz maradsz!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jó a méretem? 16/f

A barátnőmmel szeretnénk "úgy" is együtt lenni, már fél éve együtt vagyunk, viszont a 16. születésnapja előtt nem akarta elveszíteni, az 1 hete volt, célozgatott rá hogy készen áll.
Mondta hogy szombaton este a szülei csak hajnalban érnek haza, és 8-kor menjek át...
Viszont, a "farkam" 18 centi, 4-5 centi vastag, az oldalon olyanokat olvastam, hogy az átlag az 15 centi. A lány nagyon törékeny testalkatú, nagyon szeretem és nem szeretnék fájdalmat okozni neki. :/
Mindketten 16 évesek vagyunk.

10

Honét derülhet ki szex közbe ha a pasi szűz _e vagy nem az?

5

Szerintetek az gáz hogy még 14 évesen szűz vagyok?

12

Ha a csiklómat izgatja a barátom, miért remeg a lábam?

Meg kicsit gyorsul a szívverésem

26

Miért zavarja a fiúm ha ujjaz és én hangosan veszem levegőt? (egyedül náluk, s nem is nyögdécselek)

őt kielégitem szájjal utánna nekem 10 perc után abba hagyja cimszoval elfaradt az ujja is

12

Lányok felismeritek ránézésre, hogy szűz-e a fiú?

12

Mikor a barátom ujjaz, miért érzem úgy hogy: 'mindjárt bepisilek? '

Az elején még nem is,de a végére már nagyon. (szűz vagyok,2-3-szor csinálta csak,orgazmusom se volt még).

11

A fiúnak milyen érzés, ha egy nemszűz fiú lefekszik egy szűz lánnyal? Mit érez pont akkor, amikor megtörténik?

8

Nem tudom berakni mert fáj neki. Mit tegyek?

A barátnőmmel szeretnénk már szexelni de ő még szűz és eléggé szűk is, nekem meg nagy. Többször próbáltuk már, órákon át izgatom, már tiszta nedves de nem megy be, legutóbb csak a makkomig bírta. Mit tehetnénk?
16/L
18/F

27

Szüzesség elvesztése után lehetséges?

felpuffadhat a hasam ès fájhat a gyomromszája??

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!