Találatok a következő kifejezésre: Szeretném átszakítani szűzhártyámat hogy a barátomnak (1 db)

Szeretném átszakítani a szűzhártyámat hogy a barátomnak ne legyen kellemetlen amikor vele leszk.. Ez normális?

nem szeretném hogy az els? együttlétnél valami kellemetlen legyen számára például gondolok itt a vérzésre...nem tudom lehet, hogy ez a barátomnak kellemetlen lenne. Mit gondoltok err?l?? el?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: ha szeret tényleg akkor ez nem kellemetlen neki :) ez a természet rendje.ha meg kiakad ezen gyorsan keress egy másikat.

ha szeret tényleg akkor ez nem kellemetlen neki :) ez a természet rendje.ha meg kiakad ezen gyorsan keress egy másikat.
Ne gondolkozz ilyen hülyeségen! Majd õ átszakítja, és hidd el, még élvezni is fogja! Ha valakinek kicsit is kellemetlen lesz, az maximum te leszel.
Azt gondolom, hogy ez butaság...NEHOGy MeGPRÓBÁLD!!!A szüzesség nem egy teher..mit gondolsz kevésbé fog fájni ha otthon magadnak szakítod át?!Felejtsd ezt el.MI az, hogy ez neki kellemetlen?IGenis éreznie kell, hogy ez neked mennyire fáj és mégis szereted annyira, hogy megteszed érte..de ha ilyeneken gondolkodsz az nem arra vall, hogy készen állnál a szexuális életre, nem ártana ha várná még kicsit vele..hát ez a véleményem, nem kiszúrásból de ez tényleg buta kérdés volt
Azt, h a fiú feladata átszakítani a szûzhártyát, és nem neked!!! Mik ezek a kérdések??? Te jó isten.
Nem, nem normális.
tényleg nem bitos h vérzel majd. az én pasim észre se vette(monjduk én igen...) de ez neki nem rossz érzés, ha õ vehet el a szüzességed. gondolj már bele!
Ez a pasiknak nem kellemetlen, max azt érzi majd hogy szûk vagy ha nem izgulsz fel eléggé, inkább neked lehet kellemetlen, de ez akkor is elõfordulhat hogy ha már átszakadt a szûzhártyád, és egyébként nem az fáj hogy átszakad, illetve akkor is fájhat ha már nincs, ha nem vagy elég nedves, és eléggé felizgult állapotban. Egyáltalán nem biztos hogy vérzel és az is minimális, lehet hogy csak másnap reggel veszed észre a bugyidon, meg egyébként is gondolom védekeztek és akkor a gumi lenne véres picit, azt meg leveszi utánna. Ja és ha át is szakadt vagy megsérült a szûzhártyád, lehet hogy utánna is vérzel ha lefekszetek, és teljesen felesleges bármit dugdosni ilyen céllal a hüvelyedbe szüzen.
Ekkora baromságot! Komolyan nem hiszem el!!! Ez a fiú dolga! Ja, és egyátalán nem biztos, hogy fogsz vérezni!
Azt gondolom, beszéld meg a barátoddal. Mert igaz, hogy neki esetleg büszkeség, hogy egy lány neki adta a szüzességét. Neki is könnyebb, mert nem kell attól félnie, hogy mekkora fájdalmat okoz neked. Ilyenkor az is kiderül a fiúról, mennyire törõdik veled, mennyire vigyáz rád. Másrészrõl a ilyenkor a lánynak nem azon kell görcsölnie, hogy mennyire fog fájni, hanem átadhatja magát az érzésnek. Most már mindent tudsz, mégis neked kell dönteni! Én mégis azt javasolom, a szüzességed elvételét hagyd a fiúra. Elõtte mindenképp élj át 1-2 orgazmust, - kezétõl, vagy szájától, - akkor biztosan kevésbé fog fájni, és kellemesebb emlék marad mindkettõtöknek. Ne feledjétek : Tisztaság, fogamzásgátlás !!
nem.
Szia! Szerintem semmiképp se tegyél ilyesmit. Nekem is megfordult annak idején ilyesmi a fejemben, de jobb, hogy nem tettem. Azért jobb, ha a barátodnak hagyod meg ezt a feladatot, mert ha õszintén szeret, akkor ez még csak szorosabbá teszi a kapcsolatotokat. Velem is így volt. Állítólag nem mindenkinek fáj az elsõ, de nekem pl. nagyon fájt. De a barátom vigyázott rám és ettõl az egész csak jobb lett. Fontos, szerintem csak azzal tedd meg elõször, akivel nagyon szeretitek egymást. És akkor sokkal jobb lesz! Még valami: ne siesd el! (én 19 voltam akkor)
És utána mit mondasz neki? Bocsi de a szüzességemet én vettem el????
Én megcsináltam, 19 évesen. Nem voltam éretlen, könyebb volt igy. Bár nem tudom, h neked ajánljam-e. Nem bántam meg, de szerintem is jobb dolog, ha ez fiúval történik meg. Ha igazán mély a kapcsolat, ettõl szerintem a barátod is jobban fog szeretni, mert neki adtad magad.
nenenene sztem ne is gondolkozz még e sexen ha ilyenek jutnak az eszedbe... nem bántásból mondom de sztem nem vagy még agyilag elég érett hozzá
Én kivételesen megértem, hogy miért akarod tenni - de én is azt mondom, hogy ne tedd. Engedd inkább neki, hogy õ tegye meg, ahogy gondolja. A vérzés nem fogja zavarni - nem olyan erõs az. De teríthetsz magad alá egy sötét (de nem vörös) törölközõt, és akkor nem is látja.
ááh gyerek... az én pasim pld meg is bolondult volna ha magamnak "átszakitottam" volna a szüzhártyám...egy ilyennek egy pasi csaj örülhet hogy ö veheti el a szüzsségedet föleg ha szeret . amugy nem biztos hogy vérezni fogsz mert én se véreztem
Te ha ilyen értelmes kérdést teszel fel, tudhatnád, hogy a szûzhártya átszakításához minimum három pasi kell! Addig szûz maradsz!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha 20-on felüli szűz lány kérdést ír ide ki, miért kell csodálkozó üzenetekben és kommentekben kérdezni arról, hogy mi az oka, hogy még az?

Olyan hihetetlen, hogy valaki 20 felett is szűz? Miért kell ezt furcsának találni? Mindenki azt mondja, hogy az nem normális, ha valaki 13-14 évesen elveszíti, mégis a 20 feletti lányokra csodálkoznak rá.

22

Szerintetek gáz ha még 16 évesen szűz vagyok? 16F

Kicsit félénk fiú vagyok, ha a lányok közelednek menekülni tudnék előlük, pedig nagyon szeretnék már valami tartós kapcsolatot, és egy olyan lányt aki elfogad olyannak amilyen vagyok és úgy szeret ahogy csak tud.

4

Az normális dolog ha az egyik osztálytársam letölt egy csajról egy képet fészről, azt berakja háttérképnek, és szünetekben csak azt a képet mutogatja?

Szerintem egyátalán nem ésszerű dolog. Esetleg valamivel leállíthatnám hogy ne bántsam meg nagyon?

11

Melyik óvszer a legjobb az első alkalomhoz? A Durex vagy a LifeStyles? Többi infó lent.

Az első alkalomhoz melyik óvszert javasoljátok? És melyik a jobb a DUREX, vagy a LIFESTYLES?
LifeStyles
-SKYN vagy a -Ultra Sale ?
Durex
-Ultra Thin vagy a -Extra Safe ?

8

Nagyon fura, ha 19 évesen még szűz vagyok? L

44

Mit gondoltok róla?

21 éves vagyok. Még szűz vagyok. Volt már sok barátnő de valahogy addig mégsem jutottunk el hogy elveszítsem. Szerintetek gáz vagy baj ha ennyi évesen még szűz vagyok?

2

Szerintetek is gyerekesek vagy bennem van a hiba? Ti mit csinálnátok?

15 éves vagyok. Leszögezem : nem vagyok r*banc , nem váltogatom a pasijaimat naponta , és nem vagyok felelőtlen, se buta. Életem legnagyobb hibája hogy szerelmes vagyok egy igazi tapló és öntelt és arrogáns...de jóképű srácba. Õ is szeret. Nem tudom miért , csak tudom. Lefeküdtem vele. Nem bántam meg. Mielőtt elkezdenétek ilyeneket írni hogy : "jujj 15 évesen gáz elveszteni , egy igazi r*banc vagy ". Nem , ez nem érdekel. Ez az én döntésem. Na szóval , elmondtam ezt a legjobb barátnőmnek. Hiba volt. Már mint én hülye vakon bízok benne , ő meg elmondja mindenkinek. Most én vagyok az évfolyam k*rvája. Annyira elferdült a sztori , hogy én állítólag minden pasival lefekszem ,és hogy már megd*gott a fél város...Próbálok úgy viselkedni mint aki ez nem zavar , de a lelkem mélyén azonban nagyon bánt , és titokba minden szünetben a budi zokogok...

21

Fiúk, ha megtalálnátok a lányt, aki eddig csak álmaitokban létezett, mindent megtennétek érte?

Akár a házasságig is várnátok érte a szexszel?

6

Korai ha 15 évesen veszteném el?

egy kicsit félek.. és a pasim is tapasztaltabb és félek h v.mit rosszul csinálok :( ja és fogamzasgátlóval védekeznénk .

23

Lányok ti le nyelitek párotok spermáját? Vagy ha nem párotok csak leszopod. Szóval ti le nyelitek?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!