Találatok a következő kifejezésre: Szeretném átszakítani szűzhártyámat hogy a barátomnak (1 db)

Szeretném átszakítani a szűzhártyámat hogy a barátomnak ne legyen kellemetlen amikor vele leszk.. Ez normális?

nem szeretném hogy az els? együttlétnél valami kellemetlen legyen számára például gondolok itt a vérzésre...nem tudom lehet, hogy ez a barátomnak kellemetlen lenne. Mit gondoltok err?l?? el?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: ha szeret tényleg akkor ez nem kellemetlen neki :) ez a természet rendje.ha meg kiakad ezen gyorsan keress egy másikat.

ha szeret tényleg akkor ez nem kellemetlen neki :) ez a természet rendje.ha meg kiakad ezen gyorsan keress egy másikat.
Ne gondolkozz ilyen hülyeségen! Majd õ átszakítja, és hidd el, még élvezni is fogja! Ha valakinek kicsit is kellemetlen lesz, az maximum te leszel.
Azt gondolom, hogy ez butaság...NEHOGy MeGPRÓBÁLD!!!A szüzesség nem egy teher..mit gondolsz kevésbé fog fájni ha otthon magadnak szakítod át?!Felejtsd ezt el.MI az, hogy ez neki kellemetlen?IGenis éreznie kell, hogy ez neked mennyire fáj és mégis szereted annyira, hogy megteszed érte..de ha ilyeneken gondolkodsz az nem arra vall, hogy készen állnál a szexuális életre, nem ártana ha várná még kicsit vele..hát ez a véleményem, nem kiszúrásból de ez tényleg buta kérdés volt
Azt, h a fiú feladata átszakítani a szûzhártyát, és nem neked!!! Mik ezek a kérdések??? Te jó isten.
Nem, nem normális.
tényleg nem bitos h vérzel majd. az én pasim észre se vette(monjduk én igen...) de ez neki nem rossz érzés, ha õ vehet el a szüzességed. gondolj már bele!
Ez a pasiknak nem kellemetlen, max azt érzi majd hogy szûk vagy ha nem izgulsz fel eléggé, inkább neked lehet kellemetlen, de ez akkor is elõfordulhat hogy ha már átszakadt a szûzhártyád, és egyébként nem az fáj hogy átszakad, illetve akkor is fájhat ha már nincs, ha nem vagy elég nedves, és eléggé felizgult állapotban. Egyáltalán nem biztos hogy vérzel és az is minimális, lehet hogy csak másnap reggel veszed észre a bugyidon, meg egyébként is gondolom védekeztek és akkor a gumi lenne véres picit, azt meg leveszi utánna. Ja és ha át is szakadt vagy megsérült a szûzhártyád, lehet hogy utánna is vérzel ha lefekszetek, és teljesen felesleges bármit dugdosni ilyen céllal a hüvelyedbe szüzen.
Ekkora baromságot! Komolyan nem hiszem el!!! Ez a fiú dolga! Ja, és egyátalán nem biztos, hogy fogsz vérezni!
Azt gondolom, beszéld meg a barátoddal. Mert igaz, hogy neki esetleg büszkeség, hogy egy lány neki adta a szüzességét. Neki is könnyebb, mert nem kell attól félnie, hogy mekkora fájdalmat okoz neked. Ilyenkor az is kiderül a fiúról, mennyire törõdik veled, mennyire vigyáz rád. Másrészrõl a ilyenkor a lánynak nem azon kell görcsölnie, hogy mennyire fog fájni, hanem átadhatja magát az érzésnek. Most már mindent tudsz, mégis neked kell dönteni! Én mégis azt javasolom, a szüzességed elvételét hagyd a fiúra. Elõtte mindenképp élj át 1-2 orgazmust, - kezétõl, vagy szájától, - akkor biztosan kevésbé fog fájni, és kellemesebb emlék marad mindkettõtöknek. Ne feledjétek : Tisztaság, fogamzásgátlás !!
nem.
Szia! Szerintem semmiképp se tegyél ilyesmit. Nekem is megfordult annak idején ilyesmi a fejemben, de jobb, hogy nem tettem. Azért jobb, ha a barátodnak hagyod meg ezt a feladatot, mert ha õszintén szeret, akkor ez még csak szorosabbá teszi a kapcsolatotokat. Velem is így volt. Állítólag nem mindenkinek fáj az elsõ, de nekem pl. nagyon fájt. De a barátom vigyázott rám és ettõl az egész csak jobb lett. Fontos, szerintem csak azzal tedd meg elõször, akivel nagyon szeretitek egymást. És akkor sokkal jobb lesz! Még valami: ne siesd el! (én 19 voltam akkor)
És utána mit mondasz neki? Bocsi de a szüzességemet én vettem el????
Én megcsináltam, 19 évesen. Nem voltam éretlen, könyebb volt igy. Bár nem tudom, h neked ajánljam-e. Nem bántam meg, de szerintem is jobb dolog, ha ez fiúval történik meg. Ha igazán mély a kapcsolat, ettõl szerintem a barátod is jobban fog szeretni, mert neki adtad magad.
nenenene sztem ne is gondolkozz még e sexen ha ilyenek jutnak az eszedbe... nem bántásból mondom de sztem nem vagy még agyilag elég érett hozzá
Én kivételesen megértem, hogy miért akarod tenni - de én is azt mondom, hogy ne tedd. Engedd inkább neki, hogy õ tegye meg, ahogy gondolja. A vérzés nem fogja zavarni - nem olyan erõs az. De teríthetsz magad alá egy sötét (de nem vörös) törölközõt, és akkor nem is látja.
ááh gyerek... az én pasim pld meg is bolondult volna ha magamnak "átszakitottam" volna a szüzhártyám...egy ilyennek egy pasi csaj örülhet hogy ö veheti el a szüzsségedet föleg ha szeret . amugy nem biztos hogy vérezni fogsz mert én se véreztem
Te ha ilyen értelmes kérdést teszel fel, tudhatnád, hogy a szûzhártya átszakításához minimum három pasi kell! Addig szûz maradsz!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vannak itt szűz férfiak?

Mert én 26 éves szűz férfi vagyok és érdekelne, hogy vannak e hozzám hasonlóak, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen.
Légyszi kort is írjatok.

16

Gáz ha egy 15 éves csaj már nem szűz?

Valszleg még 15 éves kora elott elvesztette.

15

Mi történik, ha kiderül, hogy rossz a szex?

Számtalanszor olvasom itt az ellentábortól, hogy azért nem jó megőrizni a házasságig a szüzességet, meg úgy összességében azért nem érdemes tartogatni, mert mi van ha rossz a szex?

Akik így gondolják, azok elgondolkoztak-e azon, hogy akik képesek arra, hogy nem kényszerből, hanem elhatározásból és elvből ilyen sokáig várjanak a másikra, miközben egyeseknél már 12-13 éves korban legyőzik a hormonok az elmét, azoknál a szexnek az AKTUS része nem központi kérdés?

A nők többségét különben sem az aktus az, ami kielégíti. Hüvelyi orgazmushoz lelki összhang és szerelem sem árt. Ha a méret nem tér el nagyon a normálistól egyik irányban sem, akkor már csak a technika maradt. Az meg tanulható. Ellentétben a szerelemmel és az összhanggal, ami vagy megvan, vagy nincs két ember között.

És az összhang miért ne lenne meg két ember között, akik hasonlóan vélekednek erről a témáról?

Egy szűz lánynak nem egy skalpvadász lesz élete párja, aki egy napot nem bír ki, hogy ne szedjen fel valami kis könnyen kapható nőt, ha mégse jön össze akkor pedig otthon recskázik a pornóra.

Ahogy egy érzelmekre adó, romantikus alkatú szűz fiú sem egy részeg partyr*banccal akarja majd elveszíteni.

Ehhez nem kell sem vallásosnak sem torzult személyiségűnek lenni, egyszerűen ilyen beállítottságúnak. Miért olyan hihetetlen, hogy két ember között NEM a szex a KÖZPONTI KÉRDÉS?

Õszintén sajnálom azokat az embereket, akik annyira fantáziátlanok, hogy számukra csak az aktus képes kielégülést okozni, utána pedig már nem tudják, hogy mivel dobják fel a szexuális életüket és jön az anál meg a szadomazó meg a hármasban, négyesben, orgiák.

12

Kezdek pánikolni, mit tegyek?

Én egy 20 éves sràc vagyok és még szűz, de az abszolult fajta, még párkapcsolatom sem volt soha, semmi tapasztalatom nincs. Mind ez ideáig nem is zavart, azonban mostanra érett meg bennem a vágy egy barátnő iránt. A szűzességet is már el kéne intézni, mert így sajnos semmibe sem néznek köreimben, még otthon sem... A gond az egészben, hogy az érdeklödésembeli lányok már ugyebár mind tapasztaltak, természetes nekik a szexualitás, ám ez engem sajnos zavarba szokott hozzni, hiszen még smálorni sem tudok.
Segítsetek mit tegyek? Az utóbbi időben elszemtelenettek nagyon a beszológatások, ez zavar nagyon és már egyfolytába ezen agyalok.
Van olyan aki szintén ilyen hasonló helyzetben volt?

17

Volt már olyan, hogy valakinek azt hazudtátok, hogy nem vagytok szüzek, pedig azok voltatok, csak szégyelltétek?

11

Inkább erkölcsi kicsit a kérdés. Mi a véleményetek arról a lányról, aki megőrzi a szüzességét házasságig?

14

Más szűz lány is borotválja magát odalent?

Csak mert minden fürdésnél elgondolkodok.. hogy végülis minek kínzom magam hogy másnapra őrülten fog viszketni, ha úgyse látja senki? :DD mondjuk most nyáron így "kényelmesebb" de hát akkor is..
Ti hogy vagytok vele?

17/L

13

Mit csináljak, hogy ne száradjon ki a hüvelyem ha a barátom elkezd ujjazni?

Most csináltunk ilyet először,mikor benyúlt teljesen nedves voltam,de kb fél perc után éreztük hogy száraz vagyok,és így már fájt is,szóval abbahagytuk.Később benyálazta az ujját és úgy próbáltuk,de úgy is nagyon hamar kellemetlenné vált.Ideges lehettem,vagy mitől volt ez?Ha magamnak csinálom akkor még kellemetlenebb.

5

Balszerencsét hoz, ha páratlan számú évesen veszti el valaki a szüzességét?

Ma olvastam erről a neten, hogy aki 17, 19, 21 vagy hasonló életkorokban veszti el, annak rossz lesz a szexuális élete ÖRÖKRE.

Is this true? :O

11

Nagyon ciki, hogy még mindig szűz vagyok?

28 éves nő vagyok és még nem találkoztam olyan fiúval/férfivel, akivel el tudtam volna képzelni egy komoly kapcsolatot. Voltak már olyan férfiak, akik össze akartak jönni velem, de én nem éreztem semmit irántuk vagy nem tetszettek, és nem tudtam volna velük lefeküdni. Most is van egy férfi, aki tudom, hogy többet szeretne barátságnál, de vele is így vagyok. Nem tudom mit tegyek, meg kéne próbálnom vele, hátha idővel megtetszik és megszeretem? Mert már nem bírom elviselni a rokonaim megjegyzéseit, hogy még mindig nincs barátom. Állandóan rajtam röhögnek, hogy még mindig szűz vagyok és kibeszélnek a hátam mögött. Próbáljam meg ezzel a fiúval, vagy még várjak az "igazira"? Ti mit tennétek? Légyszi normális válaszokat.

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!