Találatok a következő kifejezésre: Szeretném átszakítani szűzhártyámat (2 db)

Szeretném átszakítani a szűzhártyámat hogy a barátomnak ne legyen kellemetlen amikor vele leszk.. Ez normális?

nem szeretném hogy az els? együttlétnél valami kellemetlen legyen számára például gondolok itt a vérzésre...nem tudom lehet, hogy ez a barátomnak kellemetlen lenne. Mit gondoltok err?l?? el?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: ha szeret tényleg akkor ez nem kellemetlen neki :) ez a természet rendje.ha meg kiakad ezen gyorsan keress egy másikat.

ha szeret tényleg akkor ez nem kellemetlen neki :) ez a természet rendje.ha meg kiakad ezen gyorsan keress egy másikat.
Ne gondolkozz ilyen hülyeségen! Majd õ átszakítja, és hidd el, még élvezni is fogja! Ha valakinek kicsit is kellemetlen lesz, az maximum te leszel.
Azt gondolom, hogy ez butaság...NEHOGy MeGPRÓBÁLD!!!A szüzesség nem egy teher..mit gondolsz kevésbé fog fájni ha otthon magadnak szakítod át?!Felejtsd ezt el.MI az, hogy ez neki kellemetlen?IGenis éreznie kell, hogy ez neked mennyire fáj és mégis szereted annyira, hogy megteszed érte..de ha ilyeneken gondolkodsz az nem arra vall, hogy készen állnál a szexuális életre, nem ártana ha várná még kicsit vele..hát ez a véleményem, nem kiszúrásból de ez tényleg buta kérdés volt
Azt, h a fiú feladata átszakítani a szûzhártyát, és nem neked!!! Mik ezek a kérdések??? Te jó isten.
Nem, nem normális.
tényleg nem bitos h vérzel majd. az én pasim észre se vette(monjduk én igen...) de ez neki nem rossz érzés, ha õ vehet el a szüzességed. gondolj már bele!
Ez a pasiknak nem kellemetlen, max azt érzi majd hogy szûk vagy ha nem izgulsz fel eléggé, inkább neked lehet kellemetlen, de ez akkor is elõfordulhat hogy ha már átszakadt a szûzhártyád, és egyébként nem az fáj hogy átszakad, illetve akkor is fájhat ha már nincs, ha nem vagy elég nedves, és eléggé felizgult állapotban. Egyáltalán nem biztos hogy vérzel és az is minimális, lehet hogy csak másnap reggel veszed észre a bugyidon, meg egyébként is gondolom védekeztek és akkor a gumi lenne véres picit, azt meg leveszi utánna. Ja és ha át is szakadt vagy megsérült a szûzhártyád, lehet hogy utánna is vérzel ha lefekszetek, és teljesen felesleges bármit dugdosni ilyen céllal a hüvelyedbe szüzen.
Ekkora baromságot! Komolyan nem hiszem el!!! Ez a fiú dolga! Ja, és egyátalán nem biztos, hogy fogsz vérezni!
Azt gondolom, beszéld meg a barátoddal. Mert igaz, hogy neki esetleg büszkeség, hogy egy lány neki adta a szüzességét. Neki is könnyebb, mert nem kell attól félnie, hogy mekkora fájdalmat okoz neked. Ilyenkor az is kiderül a fiúról, mennyire törõdik veled, mennyire vigyáz rád. Másrészrõl a ilyenkor a lánynak nem azon kell görcsölnie, hogy mennyire fog fájni, hanem átadhatja magát az érzésnek. Most már mindent tudsz, mégis neked kell dönteni! Én mégis azt javasolom, a szüzességed elvételét hagyd a fiúra. Elõtte mindenképp élj át 1-2 orgazmust, - kezétõl, vagy szájától, - akkor biztosan kevésbé fog fájni, és kellemesebb emlék marad mindkettõtöknek. Ne feledjétek : Tisztaság, fogamzásgátlás !!
nem.
Szia! Szerintem semmiképp se tegyél ilyesmit. Nekem is megfordult annak idején ilyesmi a fejemben, de jobb, hogy nem tettem. Azért jobb, ha a barátodnak hagyod meg ezt a feladatot, mert ha õszintén szeret, akkor ez még csak szorosabbá teszi a kapcsolatotokat. Velem is így volt. Állítólag nem mindenkinek fáj az elsõ, de nekem pl. nagyon fájt. De a barátom vigyázott rám és ettõl az egész csak jobb lett. Fontos, szerintem csak azzal tedd meg elõször, akivel nagyon szeretitek egymást. És akkor sokkal jobb lesz! Még valami: ne siesd el! (én 19 voltam akkor)
És utána mit mondasz neki? Bocsi de a szüzességemet én vettem el????
Én megcsináltam, 19 évesen. Nem voltam éretlen, könyebb volt igy. Bár nem tudom, h neked ajánljam-e. Nem bántam meg, de szerintem is jobb dolog, ha ez fiúval történik meg. Ha igazán mély a kapcsolat, ettõl szerintem a barátod is jobban fog szeretni, mert neki adtad magad.
nenenene sztem ne is gondolkozz még e sexen ha ilyenek jutnak az eszedbe... nem bántásból mondom de sztem nem vagy még agyilag elég érett hozzá
Én kivételesen megértem, hogy miért akarod tenni - de én is azt mondom, hogy ne tedd. Engedd inkább neki, hogy õ tegye meg, ahogy gondolja. A vérzés nem fogja zavarni - nem olyan erõs az. De teríthetsz magad alá egy sötét (de nem vörös) törölközõt, és akkor nem is látja.
ááh gyerek... az én pasim pld meg is bolondult volna ha magamnak "átszakitottam" volna a szüzhártyám...egy ilyennek egy pasi csaj örülhet hogy ö veheti el a szüzsségedet föleg ha szeret . amugy nem biztos hogy vérezni fogsz mert én se véreztem
Te ha ilyen értelmes kérdést teszel fel, tudhatnád, hogy a szûzhártya átszakításához minimum három pasi kell! Addig szûz maradsz!

Magamnak szeretném átszakitani a szüzhártyát az ujjammal, ezt hogy csináljam?

osszab lenne amugy mintha normálisan fiuval csinálnám??

Legjobb válasz: Hát nem tudom hogy vagytok vele, de én szoktam maszturbálni. Sõt 14 éves korom óta csináltam. Már egész nagy dolgokkal, de még mindig nem szakadt át. 21 vagyok, tartsatok gáznak, de én 18 évesen voltam elõször fiúval. De elõtte még úgy gondoltam megkönnyitem mindenkinek a dolgát. Cikinek tartottam, hogy szûz vagyok, ezért mondtam azt mindenkinek, hogy már nem vagyok. A barátom elõtt nem érdekelt, de ugy gondoltam egyszerûbb lesz. Semmi lelki próblémám nem származott belõle. Ujjal nem tudom át lehet-e szakitani. MIndenkinek más. Nekem sokkal nagyobb dolog kellett hozzá.

Hát nem tudom hogy vagytok vele, de én szoktam maszturbálni. Sõt 14 éves korom óta csináltam. Már egész nagy dolgokkal, de még mindig nem szakadt át. 21 vagyok, tartsatok gáznak, de én 18 évesen voltam elõször fiúval. De elõtte még úgy gondoltam megkönnyitem mindenkinek a dolgát. Cikinek tartottam, hogy szûz vagyok, ezért mondtam azt mindenkinek, hogy már nem vagyok. A barátom elõtt nem érdekelt, de ugy gondoltam egyszerûbb lesz. Semmi lelki próblémám nem származott belõle. Ujjal nem tudom át lehet-e szakitani. MIndenkinek más. Nekem sokkal nagyobb dolog kellett hozzá.
Ne tedd! Nagy hülyeséget csinálnál. Persze, hogy rosszabb, mintha fiúval csinálnád, mert az nagy élmény, meghatározó magad egész életedben.
Ha végképp el akarod venni a kedved a szextõl, akkor csak szakítgasd nyugodtan. Na de ugyan mi értelme lenne?? Az elsõ fiú, ha csak nem tapasztalatlan vagy bunkó, úgyis észre fogja venni a tapasztalatlanságodat. Amúgy pedig a szüzesség nem szégyen. Jah és neked a szûzhártyám átszakadt a tampontól, mégis fájt az alsõ együttlét. VAgyis ezt akkor sem úszod meg :S
Egytértek a többiekkel Ne Tedd mert az nagyon nagy butaság lenne, ráadásul"el is hibázhatsz valamit aminek következményei lehetnek és is szûz vagyok még és ezt csak avval szabad elveszíteni és azzal akit szeretsz, így a legjobb és nem kell elsietni:) szal csak okosan
Ne szakítsd át önmagadnak mert késõbb lehetnek ebbõl lelki gondjaid. És ha azért akarod csinálni mert cikinek érzed akkor se tedd meg. Én 15 éves vagyok, korosztályomban rengetegen cikinek tartják ha még szûz vagy ennyi idõsen. ( én felvállalom h az vagyok és ugyanúgy vannak barátaim). Mellesleg remélem még nem tetted meg!
De most õszintén: ciki az, ha valaki - ennyi, vagy annyi évesen szûz? Add meg az esélyt egy normális srácnak, hogy az elsõ lehessen nálad! Garancia nincsen rá, hogy felülmúlhatatlan lesz, de biztosan emberibb állapot, mint az ön-szûzvesztés.
szedrintem ne csinalj ilyen hujeseget...sztem jobb lesz az egy fiuval mindtha te atszakitanad...
Sehogy! Ne csinálj ilyen butaságot!
Sehogy
Hat en annyit mondok hogy szerintem a kerdezo nem azert akarna atszakitni mert cikinek erzi hogy szuz hanem azert mert fel hogy fajni fog.En is gondolkoztam mar ezen amugy mert en is szuz vagyok.Talan eloszor probalj valami nagyot feldugni magadnak mert en is ugy csinaltam de szerintem meg nekem meg van.Pedig ujjaztak mar meg es akkor fajt de ha magamnak dugtam fel valamit akkor nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!