Találatok a következő kifejezésre: Szeretném, ha párom újra (13 db)

Szeretném, ha a párom újra "rajongana" értem, mit tegyek?

6 éve vagyunk együtt a párommal,semmi gond a kapcsolatunkkal, csak szeretnék egy kicsit változni küls?leg!

Legjobb válasz: Elõször is a hajadat le ne vágasd:) A sminket viszont érdemes lenne fontolóra venni! Ne vakolatra gondolj, egy jó szempillaspirál már csodákra képes, és a szép bõrödet kiemelhetnéd csillogó púderrel vagy bronzosítóval... A hajadat nem kell levágatni, csak készíts változatos frizurákat: ha eddig copfban hordtad, engedd ki, vagy ha egyenes, fújd be göndörítõ spray-vel és úgy szárítsd meg. Választhatsz egy új parfümöt is magadnak. Ezek azonban csak a külsõségek. Ami lényegesebb, hogy légy érdekes számára, pl. szervezz valami olyasmi programot, amivel tuti meglepnéd- az én páromat már az is meglepi, ha rántottát sütök neki (mivel egyáltalán nem tudok fõzni...:) )

Elõször is a hajadat le ne vágasd:) A sminket viszont érdemes lenne fontolóra venni! Ne vakolatra gondolj, egy jó szempillaspirál már csodákra képes, és a szép bõrödet kiemelhetnéd csillogó púderrel vagy bronzosítóval... A hajadat nem kell levágatni, csak készíts változatos frizurákat: ha eddig copfban hordtad, engedd ki, vagy ha egyenes, fújd be göndörítõ spray-vel és úgy szárítsd meg. Választhatsz egy új parfümöt is magadnak. Ezek azonban csak a külsõségek. Ami lényegesebb, hogy légy érdekes számára, pl. szervezz valami olyasmi programot, amivel tuti meglepnéd- az én páromat már az is meglepi, ha rántottát sütök neki (mivel egyáltalán nem tudok fõzni...:) )
Na elõször is: én is azt mondom, hogy a hajadat SEMMIKÉPPEN ne vágasd le! A férfiak leginkább a változatosságot szeretik. Soha nem engedted még ki a hajad? Akkor legközelebb legyél te fölül, vagy borítsd fel, és abban a pillanatban engedd ki a hajad: borítsd be vele! Addig ne vegye észre... Szerintem ez önmagában akkora meglepetés lesz neki... majd meglátod :-) Egyébként rengeteg dolgot leírtunk már: pl. fürdettétek már egymást? Ha fürdeted, nem baj az sem, ha közben kicsit vizes leszel... persze, ha a ruhád is olyan. És persze rendesen le kell õt fürdetni: mindenhol, szépen, sorban. Ez, meg a meleg víz egyszerûen csodákat tesz. Hajoltál már fölé úgy, hogy véletlenül a melleddel megérintetted közben? Pl. teregetés vagy függönyhúzás közben. Persze, ha erre próbálkozik valamivel, nem kell rögtön a karjába ugrani: nyugodtan teregess tovább, mondd meg, hogy be kell még fejezned - aztán véletlenül érintsd meg még egyszer... :-) Ha még a hamadikra se dönt föl ruhástól, mindenestül, akkor ott valami gond van :-) Olvass vissza egy kicsit: van itt már jó pár ötlet.
Nem akarom ugyanazokat elmondani, mint amiket már elõttem elmondtak. Nem csak külsõleg kell megváltoznod, hanem egy kicsit a felfogásodban. Írtad, hogy van felesleged. Kérlek ezért ne írd le magad, így is lehet szép és kívánatos egy nõ, akkor ha elhiszi magáról, hogy igenis szép. Fontos, hogy dobjátok fel a szexuális életeteket is!!!!! Beszélgess a kedveseddel a vágyaidról, az õ vágyairól. A kommunikácó hihetetlen fontos! Csinálj neki egy feledhetetlen éjszakát. Napközben írj neki erotikus sms-eket, hogy mennyire kívánod. Egész nap a munka közben rád fog gondolni. Mire haza ér, már égni fog a vágytól, de te még nem adod meg magad. Szeretsz fõzni, így fõzöl neki valami nagyon finomat, egy kis bor is jöhet mellé, megadja a hangulatot.:) Az este folyamán legyél titokzatos, ne beszélj sokat, a szemeid beszéljenek. Vezesd be a hálószobába, amit már természetesen elõ van készítve. Gondolok itt egy jó kis szexis zenére, gyertya, és valami szexis kis ruci, amiben kívánatosan érzed magad. És jöhet az erotikus tánc!!!Legyen félhomály mert sokkal sejtelmesebb és te is "gátlástalanabb" lehetsz. Ne engedd hogy tánc közben megérintsen, lökd el magadtól, légy egy elérhetetlen díva. Ha már nem bír magával a kedves és te sem, add meg magad.....és használjátok a fantáziátokat! Sok sikert hozzá! Petranova
Pedig az új frizu kiváló ötlet elnne, nekem ez jutott elõször eszembe...akkro mondjuk járjatok el táncolni..el sem tudod hinni milyen jó tud lenni szex elött egy kis tánc...most komoylan.ha idõtök engedi akk próbáljátok meg.Igazából neked kel tudnod miket szeret.Lapos has, kemény fenék... Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Hát...lapos has, kemény fenék az nincs, lehet, hogy ennek örülne a legjobban :) Most szeretnék venni egy biciklit, akkor szerintem az lesz, hogy fogyok egykicsit, úgyis van mibõl! Köszi a gyors választ!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Egyébként imádja a hajamat, szép, egészséges, a hátam közepéig ér, soha nem festem, csak az a baja, hogy soha nem engedem ki, de olyan vékony szálú, hogy...nagyon. A bõrömmel sincs semmi gond, nem vagyok pattanásos, meg ilyesmi, csak valahogy nagyon félek a sminktõl, meg nincs is jó alakom (74/168) és elég gáz, hogy nem öltözködök nõiesen, a rövidgatyáhozmeg a sportcipõhöz elég gáz a smink. Fõzni viszont nagyon szeretek, ez jó ötlet! Köszi! És a pasikhoz a gyomrukon át vezet az út... :)
A kérdező hozzászólása: Ja! Még valami! Mi az a göndörítõ spray? Hogyan kell használni? És milyet vegyek? Abszolút nem értek hozzá.
Én a Loreal Hot Boucles-t használom, de menj be a DM-be, és nyugodtan kérdezd meg az egyik eladótól, hogy hol találsz göndörítõ spray-t, õ biztos segíteni fog! (A göndörítõt én úgy használom, hogy hajmosás után kicsit betekerem törölközõbe, hogy ne legyen annyira vizes. A hajtõre hajhabot teszek, hogy ne legyen lapos, aztán befújom a spray-vel, és szárítani kezdem, de igyekszem úgy csinálni, hogy egy kicsit "borzas" legyen- ezt úgy könnyû elérni, ha elõre hajtod a fejedet) A sportos cuccokhoz pedig sminkelj nyugodtan, egy kis szempillaspirált és világos szájfényt nyugodtan használhatsz (én legalábbis szoktam) :) A "kövérségrõl" meg annyit, hogy szerintem a lényeg az arányos testalkat, meg a szép bõr- amit írtál, hogy van is neked! :)

Bnőmet ha sokáig csókolgatom a nyakán egy idő után elhúzza, majd pár másodperc mulva ujra engedi! Miért nem szeretné ha tovább puszilgatnám?

Legjobb válasz: Talán, mert túlzottan felizgatod és nem tud mit kezdeni az érzéssel. Lehet, legszívesebben rád vetné magát, csak nem tudja kezelni a helyzetet. :) hány éves a kis csaj?

Talán, mert túlzottan felizgatod és nem tud mit kezdeni az érzéssel. Lehet, legszívesebben rád vetné magát, csak nem tudja kezelni a helyzetet. :) hány éves a kis csaj?
mert beleun. kb 10 másodpercenként vándorolj lassan a testén. mintha csak lassan simogatnád. aztán visszatérhetsz. a legtöbb nõnek tetszik, ha a hasád szinte alig érintve puszilgatod, a nyakát, a mellét, a füle mögött. figyeld, mire hogy reagál. melyik érintést mit hoz ki belõle.
Szia! Talán csiklandós :) Én is az vagyok és sokszor fordul elõ velem is amikor a párom puszilgatja a nyakam én pedig elhúzom aztán pár perc múlva újra megpróbálja. vagy lehet, hogy csak egyszerûen zavarban van. nálam az elején így volt ... :) de ez emberfüggõ. lehet más oka is. talán kérdezz rá nyíltan, hogy van -e vmi gondja ezzel mert lehet, hogy Õ nem kedveli ha csókolgatják a nyakát. (sokan szeretik de a kivétel erõsíti a szabályt ... ) Talán épp a következõ ilyen alkalomnál lenne a legjobb. ha ismét visszautasítja akkor kérdezz rá, hogy mi a gondja ezzel? sok sikert!
22:24-es vagyok. bocsi, de nem láttam az elõzõ válaszokat mert közben pötyögtem. nos ha még szûz a lány és akkor is elhúzódik Tõled amikor más helyen simogatod akkor lehet, hogy Õ még nem érzi elérkezettnek az idõt ahhoz, hogy rátérjetek a szexuális terére a kapcsolatnak. Próbáld meg megbeszélni Vele tapintatosan, hogy mit szeretne mert lehet, hogy csak azért engedi, hogy Neked így jó legyen de közben Õ még nem áll készen rá. Szerintem minél hamarabb keríts erre a beszélgetésre sort, hogy oldódjon ez a feszültség kettõtök között. légy türelmes és megértõ vele és hamarabb megnyílik majd afelé, hogy õszintén beszéljen az elképzeléseirõl a pettinggel vagy bármilyen testi érintkezéssel kapcsolatban! sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 16 szüz. közbe foglalkozok mással is, de mindig elhuzza
A kérdező hozzászólása: készen áll rá. már petting is volt. ujjaztam is, orál is volt. meg 1-2 hónapja kész is a szexre aztmondja. ugyhogy nem ezzel van a baj.
Miért nem kérdezed meg tõle?
Lehet, hogy megunja, vagy pedig kicsit zavarja. például velem is volt már úgy hogy a barátom kicsit sokáig szekálta a nyakamat, ezért kicsit kidörzsölõdött... szerintem ez lehet az oka, nem pedig valami elfojtott érzelmi dolog.

Lányok! Zavarna, ha egy új kapcsolatban az első szex előtt a fiú pár alkalommal pettingelni szeretne csak?

F?leg 20 feletti aktív szexuális életet él? lányok válaszai érdekelnének.

Legjobb válasz: Én kimondottan szeretem mikor egy kicsit húzva vagyok és nem rögtön a lényegre térünk. 22/L

Én kimondottan szeretem mikor egy kicsit húzva vagyok és nem rögtön a lényegre térünk. 22/L
ha szexelni akarok, akkor zavarna
Igen, engem zavarna. Sokkal jobban szeretem a spontán dolgokat, mint az ilyen lagymatag, fokozatos, tudatos témát. Sokkal jobb egymásnak esni szenvedélyesen úgy, hogy nem terveztük, hanem egyszerûen úgy adja a helyzet.:)
de abba mi az izgi h rogton szex??? ennyi erovel bedugom aztan annyi :D
Nekem tetszene. És szex nélkül is el lehet élvezni közben...

Párom érdeklődését fenttartani, szeretném újra ha ő "futna " utánnam, újra udvarolna, ehez keresek tippeket?

Sziasztok!Bevált tippeket szeretnék ahoz kérni,mik azok a fortélyok,amik segítenek abban,hogy a párom újra udvaroljon,(sms,dicséret)ne vegyen "készpénznek"!Régóta együtt vagyunk,és kellene a pezsgés.Én szoktam neki írni sms-t hogy mennyire csodálatos férfi stb,és így is érzem!!!,de nem szeretném azt érezze megfojtom a szeretetemmel.Mennyi az egészséges?Õ akkor tett ilyet csak amikor egyszer mélyponton voltunk,azóta sem.Köszönöm a segítségeket el?re is!

Legjobb válasz: Áhh, a távolságtartást máshogy fogja értékelni. Azért mert nõk vagytok, még nem kéne azt hinni, hogy a férfiak is annyit kombinálnak agyban, mint ti :D Hogy majd nem szólok hozzá, akkor biztos leesik neki, hogy neki dícsérõ SMS-t kéne írnia... Hát persze :D Elmondom mi van: a párod egyszerûen többet szeretne foglalkozni a saját dolgaival, te pedig azt hiszed, hogy ez azért van, mert már nem kíváncsi rád. Tudom, az elején biztos olyan tündéri volt, nadehát akkor még azon volt, hogy megszerezzen. Ez normális, hogy idõvel a sok bók helyét átveszi az élet. Amúgy meg te is tehetsz érte, hogy jól érezzétek magatokat, pl beszélj vele, hogy menjetek el néha valami programra együtt, kettesben. Vacsora, mozi, kirándulás. Ha azt akarod, hogy dícsérjen, vegyél fel valami csinosat, csináld másra a hajadat, lepd meg valamivel az ágyban. Ha viszont úgy érzed, hogy az egész mögött más van, akkor beszélgessetek többet, arról, hogy mi bántja, gondjai vannak e az iskolában/munkahelyen stb. Ne vond kérdõre, ne ítélkezz, ne vádold!!! Csak kommunikáljatok többet!

Áhh, a távolságtartást máshogy fogja értékelni. Azért mert nõk vagytok, még nem kéne azt hinni, hogy a férfiak is annyit kombinálnak agyban, mint ti :D Hogy majd nem szólok hozzá, akkor biztos leesik neki, hogy neki dícsérõ SMS-t kéne írnia... Hát persze :D Elmondom mi van: a párod egyszerûen többet szeretne foglalkozni a saját dolgaival, te pedig azt hiszed, hogy ez azért van, mert már nem kíváncsi rád. Tudom, az elején biztos olyan tündéri volt, nadehát akkor még azon volt, hogy megszerezzen. Ez normális, hogy idõvel a sok bók helyét átveszi az élet. Amúgy meg te is tehetsz érte, hogy jól érezzétek magatokat, pl beszélj vele, hogy menjetek el néha valami programra együtt, kettesben. Vacsora, mozi, kirándulás. Ha azt akarod, hogy dícsérjen, vegyél fel valami csinosat, csináld másra a hajadat, lepd meg valamivel az ágyban. Ha viszont úgy érzed, hogy az egész mögött más van, akkor beszélgessetek többet, arról, hogy mi bántja, gondjai vannak e az iskolában/munkahelyen stb. Ne vond kérdõre, ne ítélkezz, ne vádold!!! Csak kommunikáljatok többet!
nehez ugy:) sztem kicsit legyel vele tavolsagtartobb vagy hogy monjdam, altalaban a ferfiakra ez hat. vagy keresd magad , nem szexualis teren ertem hanem a minden napi eletben!!! ez erdekes kerdes:) tetszik:)
12:14 ez hülyeség! nem kell csini ruha, meglepi az ágyban, finom vacsi, meghitt romi percek.. // ne csinálj semmit, ne írj neki, ne bókolj neki, ne tegyél alá dolgokat, lehet ezzel kiscit megjön az esze.. én szintugy ezt csináltam, mentek a bókok meg minden, de meguntam.. egyszer csak felfogta, hogy heló, hé, ez szeret és írkált nekem, de most nem.. mi baja lehet.. azóta is írja a szép kis smseket, becézgetések, és én is nyomom neki. 24/F
A kérdező hozzászólása: Hát igen tényleg jó a kérdés!30 éves Nõ vagyok, és eszem a helyén.(legalábbis úgy érzem) :) ) A szex az jó, sõt mindig újítunk, kezdeményezek stb.Én nem leckéztetni akarom, (jobb szót nem találtam), hanem tényleg a férfiak, de lehet a Nõk is olyanok, hogy elkényelmesednek.És nem a romantikát várom Tõle, mert nem az a tipus, és elejétõl kezdve elfogadtam olyannak amilyen, én nem akarom megváltoztatni, de szeretném ha figyelmesebb lenne.Minden embernek kell a dicséret vagy nem?? Van önbizalmam, de azért ez is kell szerintem, ehez keresem a tippeket, és szívesen feszegetem a témát. Üdv mindenkinek:)
Beszéld ezt meg vele. Fõleg, ha nem romantikus típus - akkor csak a szóból fog érteni. Az nagyon jó, ha te tudsz újítani: azt biztos értékelni fogja - akkor is, ha nem mondja.
A kérdező hozzászólása: Igazából olyan dolgok bántanak kissé, hogy ha küldök bíztató sms-t nem köszöni meg csak nagyon-nagyon ritkán.El szoktam rendezni a számítógépét, amivel sokat segítek neki, azt is csak rettentõ ritkán köszöni meg.Egyszer megemlítettem, de nem akarok kritizálni, tapadni rá.Akkor éreztem az udvarlást amikor azt érezte elveszíthet, akkor képes volt naponta felhívni 3-5 ször is. Tudom szeret, mert olyan magánéleti dolgokat oszt meg velem, amit mással sosem!!!!(családjáról pl)Pedig nagyon nehezen bízik.Érzem a szeretetét, mert babát akar, pedig most fogunk összeköltözni és nekem van már gyermekem akit nagyon szeret. Szóval szerintem szeret, csak tényleg totál visszahúzodó, de néha tényleg jól esne egy két bók.
Ha a "beszélek vele funkció" nem mûködnie, akkor csak és kizárólag a nélkülözés taktikát tudom ajánlani! Ha szeret semmi para nem lesz, belátja és kicsit õ is oda rakja magát ehhez az egész "párkapcsolathoz". Sajnos muszáj vagy nem muszáj, de rá kell döbbenteni õt arra, hogy nem abból áll egy kapcsolat hogy beszélgetünk ha együtt vagyunk, meg szeretkezünk. egy kapcsolat attól kapcsolat ha nem is vagytok együtt akkor is kapcsolatban vagytok (sorry de most kicsit seres állapotban vagyok :) ). ártani szvsz nem fogsz ezzel. Majd azért írd meg hogy mi lett ^^ legyen szép estéd, szia.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek további szép estét, és várom továbbá a BEVÁLT taktikákat, ki hogy reagál ilyen esetekre, és mi jött be!:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Hát mélypont:( Jöttek a gondok, õ türelmetlenebb lett, feszült, totál érzelmi elzáródás, és nem lehet megbeszélni vele semmit, szerinte neki az nyaggatás!

Mit jelenthet? volt párom egy olyan kérdést tett fel hogy kit választanék hogy ha lenne egy uj párom és ő meg mondaná hogy ujbol velem szeretne lenni. és hogy kit válsztanék őt vagy azt akivel akkor éppenséggel vagyok

Legjobb válasz: Ez egy [email protected] hülye kérdés. Erre a válasz attól függ, hogy miért mentetek szét... hány évesek vagytok? 15nél nem gondolom többnek a párodat, ha ilyen kérdést képes feltenni...

Ez egy [email protected] hülye kérdés. Erre a válasz attól függ, hogy miért mentetek szét... hány évesek vagytok? 15nél nem gondolom többnek a párodat, ha ilyen kérdést képes feltenni...
Erre akármit mondasz, szarul jársz. -Ha azt mondod, hogy Õt választanád, akkor még szavadon foghat a késõbbiekben. -Ha azt mondod, hogy az akkori párodat választanád, akkor meg besértõdik, hogy nem is szereted igazán, és nem fog benned megbízni..
exed cseszettül ráér...
meg szeret. szeretne veled ujra egyutt lenni.
A kérdező hozzászólása: én 18 õ 16 és egy veszekedés miatt mentünk szét...
A kérdező hozzászólása: mondjatok még valamit

Szerintetek baj ha a párom 39-40 évesen lesz apa? Én 28 vagyok, sajnos nemrég korai vetélésem volt és a párom csak egy év mulva akar újra próbálkozni. Pedig én szeretném hamarabb.

Neki már van egyébként 2 gyereke el?z? kapcsolatból, tizenévesek. Imádja ?ket. Szerintetek nem lesz kés? 3. gyereknek ha ? már majdnem 40 lesz?

Legjobb válasz: Szerintem ezzel semmi probléma lehet, hogy azért gondolom így, mert nálunk ugyanez a helyzet:) 2 hónapos a kislányunk, a párom 40. én 29 éves vagyok. Úgyhogy HAJRÁ!

Szerintem ezzel semmi probléma lehet, hogy azért gondolom így, mert nálunk ugyanez a helyzet:) 2 hónapos a kislányunk, a párom 40. én 29 éves vagyok. Úgyhogy HAJRÁ!
ugyanm az én párom is 40 lesz. elsõ gyermeke pedig másfél. és még legalább kettõt tervezünk. egy jóbarátom is 40 évesen lett elõször apa. 43 évesen lett másodjára. a sógorom pedig 38 volt elsõ gyermeke születésénél. és még ennél is sokkal több példát látok magam körül arra, amikor a második családját alapítja a negyvenes férfi, ahogyan a ti esetetekben is. sajnálom a veletek történt. de vajon miért nem akar egy évig próbálkozni? meginogott? mindenesetre nem hiszem, hogy késõ lenne neki, pláne harmadik gyerekhez. és te is fiatal vagy még. egy év simán beleférhet, de akár több is. attól függ, hány gyereket terveztek :) egy szintén huszonéves anyuka
Az én férjem 43 évesen lett apa, elsõ gyerekünk (neki is). Az apukája 44 éves volt, mikor õ született, és tavaly halt meg. Nem gond, szerintem. Fõleg, ha úgyis szereti a gyerekeket.

Cypromix fogamzásgátlót szedek, kihagytam egy hónapot. Újra szeretném szedni. Folytathatom 1 hónap kihagyása után vagy várjak még pár hónapot? Mennyit? Lesz e valami problémám ha újra elkezdem ilyen rövid időn belül?

Legjobb válasz: Szerintem folytathatod - ha megjött rendesen a menstruációd ugyanúgy kezdd el szedni - persze ne feledd csak a 2. levél után leszel teljesen védett ( a "teljesen"t úgy értem, hogy amennyire a gyógyszer védhet - még mielõtt lekiabálják a fejem :) )

Szerintem folytathatod - ha megjött rendesen a menstruációd ugyanúgy kezdd el szedni - persze ne feledd csak a 2. levél után leszel teljesen védett ( a "teljesen"t úgy értem, hogy amennyire a gyógyszer védhet - még mielõtt lekiabálják a fejem :) )
Én úgy tudom, ha abbahagyod a fogamzásgátlót, akkor legalább fél évet kell várni. De a legjobb, ha elmész a nõgyógyászodhoz, és megkérdezed. Úgy is õ írja fel:)
Szerintem azt, hogy te se tudod mit beszélsz..
A kérdező hozzászólása: valószinüleg nem érted..
De ismerõs ez a kérdés valahonnan...
hát amelyikõjüket szereted :D
Persze hogy nem értem... Nem ismered a magyar helyesírást..
A kérdező hozzászólása: de miért tehette fel ezt a kérdést a volt nõm
Arra kíváncsi, hogy vannak-e még érzéseid iránta.
kiváncsi rá. :D Rád nézve még nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: ezzel azt mondod ugye hogy nem szeret már..

Ha befestem a hajam és nem úgy sikerül ahogy szeretném, mikor festhetem be újra nagyfokú károsodás nélkül? Pár nap múlva átfesthetem?

Legjobb válasz: ezért ajánlatos elõször csak egy picike tincset befesteni, ami nem látszik feltûnõen. ha az tetszik, akkor folytasd.

ezért ajánlatos elõször csak egy picike tincset befesteni, ami nem látszik feltûnõen. ha az tetszik, akkor folytasd.

Segítsen valaki! A harmadik gyerek után sterilizáltak. Bele mentem s nem tudtam hogy elválok s lesz egy új párom kinek nincs saját gyermeke. Nem kéri hogy legyen de tudom hogy szeretné.35 éves vagyok még lehetne ugye? . De már nem lehet ha jól tudom?

Legjobb válasz: Itt azt írják, hogy sikeresen végeztek visszaállító mûtétet, ami következtében már létrejött terhesség. Szóval nem feltétlenül visszafordíthatatlan. http://drtomosvary.hu/muvi-meddove-tetel-sterilizacio/72 Lombikkal bármikor lehet, de ilyen esetben sem a visszaállító mûtétet, sem a lombikot nem támogatja az állam - legalábbis én így tudom.

Itt azt írják, hogy sikeresen végeztek visszaállító mûtétet, ami következtében már létrejött terhesség. Szóval nem feltétlenül visszafordíthatatlan. http://drtomosvary.hu/muvi-meddove-tetel-sterilizacio/72 Lombikkal bármikor lehet, de ilyen esetben sem a visszaállító mûtétet, sem a lombikot nem támogatja az állam - legalábbis én így tudom.
bocsi, nem tudom, de ez nagyon durva!Még tök fiatal vagy!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!!!
Így van, lombikkal még lehet közös babátok.
Szia, én most készülök az elkötésre, augusztus végén szülöm a harmadikat, 37 vagyok. Mindegyik császáros volt, illetve lesz, Nekem az orvos azt mondta, hogy csak lombikkal lehet utána. Mondjuk én biztosan nem szeretnék többet.
Nem tudom, vissza tudnák-e állítani, volt már példa ilyenre. lombikkal szerintem minden további nélkül lehet gyereked, de én is úgy tudom, hogy az állam ilyen esetben nem támogatja, tehát többszázezer Ft. egészségkártyával 20%-ot visszaigényelhetsz az adódból, ha ez vigasztal :-( sajnálom a helyzeted :-(
Férfi vagy, vagy nõ?
Sterilizáltak???? Talán vissza lehet fordítani. Kérdezd meg az orvosodat? Attól függ milyen módon tették átjárhatatlanná a petevezetékedet. Ha teljesen átvágták, akkor lehet, hogy nincs mit tenni, de ha csak elkötötték, akkor azt fel lehet oldani, én úgy tudom. Legrosszabb esetben petesejt leszívással, külsõ megtermékenyítéssel, méhbe visszaültetéssel még el tudom képzelni, hogy legyen gyereked.
Valóban nagyon fiatal vagy. Meg szabad kérdezni, hogy miért mentél bele? Sajnos szerintem ez egy visszafordíthatatlan folyamat. :(
Szerintem erre csak egy orvos tudna válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez kilátástalan ahogy elnézem, mivel nincs pénzünk ilyen beavatkozások kifizetésére.....:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!