Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék venni tesztet! (19 db)

Ha szeretnék venni a gyógyeszertárban olyan tesztet ami kimutatja, hogy mikor van pé, azt hogyan kell kérni? Mi a pontos neve? És mennyibe kerül?

Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ovulációs mikroszkóp vagy ovulációs teszt a neve.Mind a két termék kb.2500 Ft körül van.A mikroszkóp egy kicsi kerek valami, amire nyálat kell rakni és a fény felé fordítva megláthatod,h páfrányosat mutat vagy nem, de ehhez kb 2 hét kell, mire el tudod sajátítani,h mit is mutat tul. képpen.Ja és ezt addig használhatod, amíg csak akarod. A teszt pedig kinézetéban hasonlít egy terhességi teszthez, amire vizeletet kell rakni.Egy dobozban 5 db. van, tehát ezt csak egy hónapig tudod használni.A tesz így drágábban jön ki, ha kiszámolod,h minden hónapban meg kell venned, viszont a mikroszkóp örökéletû, amíg persze el nem töröd.Általában a tesztet jobban szokták szeretni és állítólag jobb is. Nekem mikroszkópom van, szerintem az sem rossz.

Ovulációs mikroszkóp vagy ovulációs teszt a neve.Mind a két termék kb.2500 Ft körül van.A mikroszkóp egy kicsi kerek valami, amire nyálat kell rakni és a fény felé fordítva megláthatod, h páfrányosat mutat vagy nem, de ehhez kb 2 hét kell, mire el tudod sajátítani, h mit is mutat tul. képpen.Ja és ezt addig használhatod, amíg csak akarod. A teszt pedig kinézetéban hasonlít egy terhességi teszthez, amire vizeletet kell rakni.Egy dobozban 5 db. van, tehát ezt csak egy hónapig tudod használni.A tesz így drágábban jön ki, ha kiszámolod, h minden hónapban meg kell venned, viszont a mikroszkóp örökéletû, amíg persze el nem töröd.Általában a tesztet jobban szokták szeretni és állítólag jobb is. Nekem mikroszkópom van, szerintem az sem rossz.
Szia! Én Gabriel ovulációs tesztet vettem, amikor pozitivat teszteltem aznap és másnap voltunk együtt. Abban a hónapban sikerült teherbe esnem.
Ovulációs tesztet szeretnél venni!
Nekem a mikroszkóp nem volt jó, de valószínûleg én voltam túl szõke hozzá. Nekem az LH Gábriel teszt volt a tuti. Rögtön sikerült. Sok sikert!

Szeretnék venni egy sapphire hd7770 videokártyát, néztem róla tesztet, és megtetszett. Ez ugyan az a kártya, mint a tesztben?

A teszt:

Legjobb válasz: Igen, ez az. Remek ár/érték arányú kártya. :) Sapphire, Asus, MSI, VTX3D, Powercolor... Amelyiknél olcsóbb azt vedd.

Igen, ez az. Remek ár/érték arányú kártya. :) Sapphire, Asus, MSI, VTX3D, Powercolor... Amelyiknél olcsóbb azt vedd.
A kérdező hozzászólása: *két, nem kér, bocs
Szerintem, igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Keress rá a keresõben. Választ kapsz a kérdéseidre! :-)
Ha nem akarsz kérdezõsködni, nem kell patikában megvenned. Rossmann-ban, DM-ben, Tescoban stb. is kapható, a terhességi tesztek mellett találod. Ugyanúgy mûködik, mint a terhességi teszt, rá kell pisilni, az eredmény értelmezését pedig a leírásban találod. Kicsit többe kerül, mint egy terhességi teszt (3.000, -Ft körül mozog az ára). Márkát nem tudok neked mondani, mert még nem használtam, (barátnõm használja) de pl. a DM-ben csak 1 fajtát lehet kapni, és az bizonyítottan jó
rossmann , tesco pont 2000 ft. 5 db van benne. Azt ajánlom, ha veszel(és igen pisilõs fajta) akkor próbáld meg a ciklusodból kiszámolni kb mikor van pé-d ha 28napos a ciklusod, akkor kb a 14. napon van, így elõtte a 12. napon kezd a tesztelést, amíg negatív csak kétnaponta, így gazdaságos, ha egyszer pozitívat jelez halványn akkor kezdõdik, de megtermékenyíthetõ, tehát onnantól akciózni kell!! aztán a következõ nap ismételd és akkor erõsebb csík lesz. drukkolok, nekem így sikerült azért .
Én a tesz-vesz.hu oldalon rendeltem, ott 10 db 1.000 ft+350 Ft postaköltség. Ez a legolcsóbb és jó is, ajánlom!
Szia! Én Gabriel ovu tesztet kaptam, nekem ez vált be. A lényeg, hogy délután tesztelj és tesztelés elõtt kb 2 órával ne sok folyadékot igyál. Van hozzá tájékoztató, hogy melyik nap kezd el a tesztelést. 5 db van egy dobozban.
Nekem Clearblue-s ovulacios tesztem van, azzal reggel kell tesztelni, marmint azzal, amelyikhez kell a kis digitalis monitor. Nem olcso, de nagyon jo, mert okos kis szerkezet, eltarolja az adatokat, es magatol szol, hogy mikor kell tesztelni, megjelenik a kis tesztcsik jele a monitoron, stb. Ez 89%-kal noveli az eselyt!

Szeretnék venni egy videó kártyát: MSI HD 7870 Twin Frozr III, de nem vagyok benne biztos hogy jó e ettől a gyártótól mivel találtam pár tesztet róla és volt hogy még gyengébb volt a sima 7870 nél is. Hol az igazság?

Kártya linkje:

Legjobb válasz: Valószínûleg a teszt téved egy kicsit, hisz ugyanaz a kártya, ugyanaz a gpu stb csak a hûtés más meg max az órajelek. Nekem a 7870 rõl nics személyes tapasztalatom, de a twin frozr III hûtésrõl igen (7850) és teljesen jó... Én meg 67k-ért röhögve venném meg ezt a kártyát :) Kicsivel olcsóbb és ugyanolyan jó hûtéssel: http://ipon.hu/webshop/product/asus_hd7870_dc2_2gd5_v2_hd787..

Valószínûleg a teszt téved egy kicsit, hisz ugyanaz a kártya, ugyanaz a gpu stb csak a hûtés más meg max az órajelek. Nekem a 7870 rõl nics személyes tapasztalatom, de a twin frozr III hûtésrõl igen (7850) és teljesen jó... Én meg 67k-ért röhögve venném meg ezt a kártyát :) Kicsivel olcsóbb és ugyanolyan jó hûtéssel: http://ipon.hu/webshop/product/asus_hd7870_dc2_2gd5_v2_hd787..
irja is hogy CPU limitált nagyon sc2
láthatod hogy 7850 is erösebb 7870 töl teszten csak SC2 re kell neked? miylen procid lesz? i7 920 nem mai proci mára elégé elavult és gynege is egy mai i7 hez képest mindenképp
ha gondolod veheted ezt amit kérdésben linkelsz de más hd7870 is jo pl amit linkeltek amugy tesztben 7950 is jóval "gyengébb" ezt jeletni a CPU limit...
A kérdező hozzászólása: A konfigom I5 2500(sima) 8gb DDR3 asus z68 lap és ez az MSI HD7870 lenne
A kérdező hozzászólása: Ja és nem csak starcraft 2 re kellene hanem tulajdonképpen minden fajta játékra ami mostanság kijön, nem ragadtam le eddig még egyiknél sem nagyon. Azért szeretném ezt venni mert most lehetõségem nyílt 55.000 ért venni egyet.
A kérdező hozzászólása: Nos, köszönöm a gyors válaszokat mindenkinek, ezek szerint ha jól értelmezem akkor megérné megvennem ezt a kártyát. Nem tudom miért nem figyeltem a tesztnél a leírást, pedig minimálisan tudok angolul :S.

Ovu tesztet szeretnék venni. Melyik a legjobbb? Ha pozitív lesz, akkor tuti a tüszőrepedés? Többi lent.

Bocsi, sok kérdésem lesz.. Azt mondják, hogy hajnalban reped meg a tüsz? általában. A hajnal mit takar? Én minden nap 5 órakor kelek. Ha akkor csinálom a tesztet az jó? Els? vizeletb?l kell, mint a terhes tesztet? Ha pozitív lesz, akkor az azt jelenti, hogy megrepedt, vagy 24-36 óra múlva fog? Köszi mindenkinek.

Legjobb válasz: Ovutszt használata: Vizelet kell venni,azt odáig jól tudod.De soha nem a reggeli elsõ vizeletbõl,mert a lh hormon nappal termelõdik,ezért minél késõbb tesztelsz,annál tutibb lesz amit látni fogsz,vagyis jobban kimutatja.Én ste 19óra tájékán teszteltem,az vált be.Nagyon fontos,hogy elõtte 2órával ne igyál.Mindíg ugyanabban az idõben tesztelj.A + nap elsõ -- napon lesz a peteérésed,tehát a teszt elõre figyelmeztet. Azt jó tudod,hogy általában hajnalban lökõdik ki a pete a petefészekbõl,de ez egyénektõl függyõ!Másnap figyeld meg a hõdet is,kimondottan még felkelés elõtt mérd meg a hõdet.

Ovutszt használata: Vizelet kell venni, azt odáig jól tudod.De soha nem a reggeli elsõ vizeletbõl, mert a lh hormon nappal termelõdik, ezért minél késõbb tesztelsz, annál tutibb lesz amit látni fogsz, vagyis jobban kimutatja.Én ste 19óra tájékán teszteltem, az vált be.Nagyon fontos, hogy elõtte 2órával ne igyál.Mindíg ugyanabban az idõben tesztelj.A + nap elsõ -- napon lesz a peteérésed, tehát a teszt elõre figyelmeztet. Azt jó tudod, hogy általában hajnalban lökõdik ki a pete a petefészekbõl, de ez egyénektõl függyõ!Másnap figyeld meg a hõdet is, kimondottan még felkelés elõtt mérd meg a hõdet.
Elsõ vagyok: A + nap UTÁNI elsõ -- napon lesz péd! Ezt így szerettem volna írni.Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat.

Hogy kell vásárolni a tesz-veszen? Ovu tesztet szeretnék venni. Regisztráltam. Hogyan tovább? mire kell rákattintani ha megakarom venni?

Legjobb válasz: Ha találtál, és van licit nélküli ára ami megfelel neked, akkor arra kattints, így biztos hogy a tiéd lesz. Jobb felsõ sarokba tudod megvenni.

Ha találtál, és van licit nélküli ára ami megfelel neked, akkor arra kattints, így biztos hogy a tiéd lesz. Jobb felsõ sarokba tudod megvenni.
A regisztráció önmagában nem elég. Megadtál nekik egy címet, amire majd küldenek egy levelet. Abban lesz egy kód, amivel igazolod, hogy tényleg te regisztráltál. Ezután tudsz csak vásárolni.
Igen ez így nem elég, kb. 2 hét mire küldenek egy levelet egy kóddal amit majd meg kell adnodl. És csak az után vásárolhatsz.
Kell a postán kapott kód, öcsém sem tudott anélkül vásárolni. Ha ez megjön, köves a levélben leírtakat, és a teszveszen is minden le van írva, csak el kell olvasni. Amúgy meg addig nézelõdj, olvasgasd, nem olyan bonyolult.
Idézet a teszvesz Segítségébõl: Még nem aktiváltam a fiókomat. Tudom használni a TeszVeszt? Akik nem aktiválták a fiókjukat: * nem tudnak eladni a TeszVeszen; * ha az eladó nem engedélyezi, nem vehetik meg a termékét licit nélkül; * az aukció utolsó napján már nem licitálhatnak, kivéve, ha már korábban licitáltak az adott aukción. Tehát az utolsó napon már nem licitálhat (elõtte, ha licitált, akkor utolsó nap is tud) az eladó engedélyét a kérdések válaszokban elintézheted.
Igán ám, de általában nem engedélyezik az eladók a kód nélkül lévõ vásárlást, úgyhogy kell a levél. Én próbáltam úgy több dolgot is, de nem tudtam, mert nem engedélyezte az eladó a kód nélküli vásárlást. Ezzel is biztosítsák magukat, hogy valós legyen a vevõ.
Én írtam elõször, hogy kell a kód. Én egy hihetetlenül jó áron levõ mobilról csúsztam le emiatt. Vaterához voltam szokva, mert ott ugye lehet vásárolni egybõl. Teszveszen szépen kivártam az aukció végét, majd rányomtam a licitet a telefonra. Ekkor közölte az oldal, hogy mégis kéne érvényesíteni magam. Ez olyan Decemberbe volt még..
Jó telefon, érdemes megvenni, a legjobb a kategóriájában.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. :-)
Ha megvan rá a kereted és szeretnéd ezt vedd meg.Szerintem nagyon jó.
Igen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. És megbízható az a terhességi teszt (500ft-os)? Kimutatja ha baba van ha 1 napja késik és a hõm még fentvan?
igen. majd írj
A kérdező hozzászólása: megcsináltma nem reggeli pisibõl fél órával ezelõtt az x-epilt és negatív lett :(
Egy napos késésnél nálam még nem mutatta ki.
A kérdező hozzászólása: akkor lehet korai volt a teszt? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8a5a4d2dfe9e2688f6dbdf.. a görbém

Tesztet szeretnék venni mert nem védekeztünk de nem tudom h mennyi idő után mutat vmit a teszt 3-4 nap után mutathat?

Legjobb válasz: Nem, ekkor még nem mutat, legalább 2 hetet várj, a ciklusod melyik napján voltál, amikor nem védekeztetek?

Nem, ekkor még nem mutat, legalább 2 hetet várj, a ciklusod melyik napján voltál, amikor nem védekeztetek?
10 nap a teszt én ugy tudom. De hülye vagy. OLYAN NEHÉZ EGY ÓVSZERT TALÁLNI????? MIRE JÓ EZ??
Igen, és akár az ügyeletes gyógyszertárban is kiadják, az egyik ismerõsömnek recept nélkül adta oda a gyógyszertáros.A legtermékenebb nap meg a 14. és ha a 17.napon volt ez az együt lét akkor a petesejted már kevésbé fogékony a megtermékenyülésre.De ha nem védekeztek ilyenkor ha más nincs akkor nem forro de türhetõ meleg vízsugárral óvatosan mosd ki a hüvelyed és méhkörnyékedet.Vízben a hímivarsejt is elpusztul illetve a vízzel együtt távozik.
vannak ügyeletek, ahol szintén felíarnak ilyesmit. ha jól tudom, nem feltétlen nõgyógyász.
Háh az én háziorvosom nem áldoki mégis õ írta fel...4322ft volt, Rigesoft...
A háziorvos nem írhatja fel!!! Persze az áldokik igen! Ha még benne vagy a 72 órában, akkor irány a nõgyógyász!Az eseményutáni tabletta ára kb. 5500 FT. Ha nem, akkor várj addig, amikor meg kellene hogy jöjjön és utána tesztelhetsz! Addig fölösleges!!! DE MI A FRANCNAK NEM VÉDEKEZTETEK???
Ha még nem telt el 72 óra, menj el nõgyógyászhozz, irass fel eseményutánit. Sajna a termékeny napjaidban voltatok, uhogy nem értem, mi a frásznak nem védekeztetek.
A kérdező hozzászólása: de ha elmegyek a háziorvoshoz megtudják s szülõk mert ott dolgoznak és azt nem tudod h mennyibe kerül??
Nem, nem csak a nõgyógyász! Nekem a háziorvosom is felajánlotta egyszer, hogy ha kell, nyugodtan szóljak... õ felírja...
A kérdező hozzászólása: esemény utáni tablettát is csak a nõgyógyász írhat fel ugye???
az elmaradt menstruáció elsõ napjától már elméletileg kimutatja. de miért nem védekeztetek? az elõváladékban is lehetnek spermiumok. mondanám, hogy esemény utáni tabletta, ha még nem késõ (72 óra), de nem tudok, mikor volt az eset. könyörgöm... erre találták ki az óvszert, hogy a szülõk ne öljék meg a lányukat...
A kérdező hozzászólása: 17 napján voltam de naon messze volt még h elélvezzen!!! ha terhes vagyok akkor engem kinyírnak a szüleim!!!
Hogy lehetsz ennyire idióta??!ha már ennyi eszed volt húzz el orvoshoz irasd fel az esemény utánit felírja a háziorvos!Nehogy nagyobb gáz legyen belõle!

Szeretnék kenyérsütőgépet venni, elsősorban dagasztásra és kelesztésre használnám. Milyen a megfelelő gép, hogy ki is tudjam venni a megkelt tésztát? Ugyanolyan hólyagos lesz a tészta, mintha robotgéppel kevernéd ki?

Legjobb válasz: Bármelyik gépbõl ki tudod venni a tésztát, mert tapadásmentes bevonatú üst van mindegyikben. Ha arra gondolsz hogy teljesen megkeleszted benne és utána rakod át a sütõedényedbe, az már nehéz eset mert össze fog esni a tészta. Én dagasztás után kiveszem, megformázom, és a sütõedényben kelesztem. A dagasztás minõségére még egyik gépemnél sem volt probléma. Üdv!

Bármelyik gépbõl ki tudod venni a tésztát, mert tapadásmentes bevonatú üst van mindegyikben. Ha arra gondolsz hogy teljesen megkeleszted benne és utána rakod át a sütõedényedbe, az már nehéz eset mert össze fog esni a tészta. Én dagasztás után kiveszem, megformázom, és a sütõedényben kelesztem. A dagasztás minõségére még egyik gépemnél sem volt probléma. Üdv!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!