Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék venni futópadot (3 db)

Mechanikus futópadot szeretnék venni. Azon is lehet ugyanúgy kocogni, mint pl. a szabadban? Nem kell állandóan kapaszkodnom?

Nem szeretnék állandóan kimászkálni az utcára, parkokba, jobb lenne otthon. Elektromosra nincs pénzem, még csak áruhitelt sem kapok, pedig rendesen dolgozom. Ezért szeretnék mechanikusat venni. Olcsóbb. Érdekelne, hogy azon mennyire nehéz futni, kocogni... Vagy azon "újra" kell tanulni mindent? Egyszer évekkel ezel?tt próbáltam, de rettenetes volt, folyamatosan kapaszkodnom kellett, hogy el ne essek. A d?lésszög nem állítható be pl. vízszintesre?

Legjobb válasz: Szia! Az igaz,hogy én nem is tudom mi az a mechanikus futópad,de nekünk van egy eladó,keveset használt,elektromos,áron jóval alul.Olyan, mint ami a fitnesztermekben van.Bocsi ha nem érdekel,csak gondoltam hátha segíthetek.

Szia! Az igaz, hogy én nem is tudom mi az a mechanikus futópad, de nekünk van egy eladó, keveset használt, elektromos, áron jóval alul.Olyan, mint ami a fitnesztermekben van.Bocsi ha nem érdekel, csak gondoltam hátha segíthetek.

Szeretnék venni egy futópadot. Mit érdemes szem előtt tartanom a választásnál?

Esetleg valamilyet tudna valaki ajánlani?

Legjobb válasz: Ne vegyél szerintem. Az otthoni futópadok igen gyatra minõségûek (a megfizethetõ árúakról van szó) az igazán jó padok pedig olyan drágák, hogy inkább megéri eljárni egy terembe. A másik, hogy ha kifizeted a bérletet, akkor legalább azért tuti elmész edzeni, még otthon messzirõl el fogod kerülni a gépet. (jártam már így ) Ha mégis mindenképp otthon akarsz futni legalább próbáld ki a (70-80 ezer forint) otthoni gépet, megy egy profi edzõtermit (2M forint) és megérted mirõl beszélek. Akkor inkább használt edzõtermi gép, mint azok a [email protected]

Ne vegyél szerintem. Az otthoni futópadok igen gyatra minõségûek (a megfizethetõ árúakról van szó) az igazán jó padok pedig olyan drágák, hogy inkább megéri eljárni egy terembe. A másik, hogy ha kifizeted a bérletet, akkor legalább azért tuti elmész edzeni, még otthon messzirõl el fogod kerülni a gépet. (jártam már így ) Ha mégis mindenképp otthon akarsz futni legalább próbáld ki a (70-80 ezer forint) otthoni gépet, megy egy profi edzõtermit (2M forint) és megérted mirõl beszélek. Akkor inkább használt edzõtermi gép, mint azok a [email protected]
Szerintem is inkább egy használt termi gépet érdemes venni! Az otthoniak otthoni használattal is nagyon hamar elhasználódnak. Az új termi gép megfizethetetlen, de ha ügyes vagy kifoghatsz egy megfizethetõ használtat. Jobban jársz vele, mint egy otthonra gyártott újjal.
Igazuk van, ne vegyél otthoni gépet, mert csak porfogónak jó. Amit talán érdemes megvenni, az 250ezer körül van a LángSpot- nál (www.langsport.hu) ProForm márkájú, olyan félprofinak mondanám. A jobbak tényleg milla fölött.
Van itthon futópadom, egy teljesen egyszerû kivitelû, mégcsak nem is elektromos. Használtan vettem 10 000 Ft-ért és teljesen meg vagyok vele elégedve. Ha valaki az otthonit nem használja, akkor az edzõtermi edzést sem folytatja szívesen hosszú távon. Kifizeti a drága bérleti díjat és a harmadik edzés után már nem fog lemenni a terembe. Nem az otthoni futópad hibája, ha valaki nem használja, hanem az akaratgyenge, lusta gazdájáé. Én megértem, hogy esetleg motivációt jelent a többi ember jelenléte a teremben, de ha valaki elkötelezi magát a testedzés iránt, akkor nem számít, hogy egyedül edz vagy nem. (Lásd a profi testépítõket: akinek nincs otthoni konditerme és terembe jár edzeni, az olyan fokon koncentrál, hogy észre sem veszi a körülötte lévõ embereket.)
elõbb gondold át hogy a természetbe vagy otthon jobb futni?...
Én eddig csak az elõttem lévõvel értek egyet.A természetben kellene futni és persze a gyepen.Bár persze jó van egy futó pad mer egy bizonyos hõmérséklet alatt nem ajánlatos futni.
Hát ha rossz a környék akkor lesz lehetõséged futni, és legalább jó motivációt is kapsz :D
Helybenfutás, szökdécselés, térdemelgetés, rúgás fejre, (szúrás hasba) stb. Én is kocsival járok futni egy sportpályára :-)
Merre laksz?Csak van valami park a közelben...
A kérdező hozzászólása: Van park, persze, sõt, sportpálya is. Amellett meg a c. putri végig... emiatt nem akarok odamenni... Elég veszélyes emberek, nem idén barnult arcok, ha érted... Félek, na, ez van...
próbálj meg korán reggel menni, akkor talán nincsenek sokan az utcán, és reggel jót tesz a friss levegõ( az mindig jót tesz). de ha még így se mersz elemnni, akkor próbálj ki valami otthon is végezhetõ edzéstervet pl air alert vagy valami könnyebet is akár
aha, korán reggel nincsenek mi? a francokat, reggel 5 kor is kint álnak.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 21:46 Ez nagyon igaz:) Ez tényleg jó motiváció :)
Szerintem tekerj ki bicajjal valami biztonságosabb környékre, aztán fussál ott. Amúgy én futáskor érzem magamat leginkább biztonságban, még a gázosabb környéken is, hiszen akkor nincs nálam semmi érték. Ha beszólogatnak, márpedig beszólogatnak, elengedem a fülem mellett.
tegnap 21:46: Környéke válogatja. Van ahol mind akkora alkoholista, hogy 8-kor már elterül, és 5-kor már issza az elsõ felest, ott meg pont a 9-10 óra a legalkalmasabb idõpont a futásra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!