Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék valami venni karácsonyra (17 db)

A kérdező hozzászólása: ja és 19 éves:D
hogy-hogy nem találkoztatok? :O érdekes és mégis a legjobb barátnõd, dehát mindegy a te dolgod. szerintem valami olyan felsõt ami tudod, hogy tetszene neki vagy valami saját kézi készítésû ajándékot annak mindenki örül.
Vehetnél neki egy klassz noteszt vagy határidõnaplót.
Mennyire lakik messze? Szerintem az igazán nagy meglepetés egy vonatjegy volna, akár félúton való találkozáshoz (tehát kinézel a térképen egy kettõtök közt lévõ várost, s ott találkoztok, így egyikõtöknek sem kell relatíve sokat utaznia). Ha már ilyen régen "ismeritek" egymást (gondolom internetes ismeretség), akkor uccu neki, többet ér, mint egy mûanyag valami.

Szeretnék a családomnak venni karácsonyra egy játékkonzolt. Sajnos nem értek hozzá, tudnátok ajánlani valamit? Autos ill. valami sportos játék kellene. Koszi a segítséget.

Legjobb válasz: A játék konzolon még nincs játék. Kell venni hozzá külön. Létezik ps3 és xbox 360. Rajtad áll melyiket választod. De léteznek akciós csomagok is amihez tartozik egy játék is például: http://uberkonzol.hu/konzolok/xbox-360/xbox-360-slim-250-gb-..

A játék konzolon még nincs játék. Kell venni hozzá külön. Létezik ps3 és xbox 360. Rajtad áll melyiket választod. De léteznek akciós csomagok is amihez tartozik egy játék is például: http://uberkonzol.hu/konzolok/xbox-360/xbox-360-slim-250-gb-..
elõször is mennyi pénzt szánsz rá?
A kérdező hozzászólása: Az anyagi részén még nem gondolkodtam, szerettem volna hozzáértõket kérdezni.A játékok gondolom még + pénz.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom még, hogy valami 3d-t szeretnének.Létezik????
Léteznek 3d-s játékok , de ahhoz olyan tv is kell.


A legjobb barátnőmnek karácsonyra valami nagyon értelmetlen és vicces ajándékot szeretnék csinálni/venni. Tudtok adni ötleteke h mi legyen az ajándék? A barátnőm : 16/L

Legjobb válasz: nem tudom pesi vagy-e, ha igen, a Westendben az aluljaro szinten van egy vicces bolt, ott valogathatnal kedvedre:)

nem tudom pesi vagy-e, ha igen, a Westendben az aluljaro szinten van egy vicces bolt, ott valogathatnal kedvedre:)
*pesti

Szeretnék valami apróságot venni karácsonyra a közvetlen kollégáimnak. Mit szokás ami nem is túl "gagyi", de nem is túl nagy dolog?

Legjobb válasz: Vegyél nekik figurás- vagy nagyon szép üveggömb karácsonyfadíszt. Nem túl személyes, nem túl drága, s mégis ajándék! Ráadásul minden évben eszükbe fogsz jutni. :)) Esetleg készíts nekik trüffelgolyócskákat, amiket magad készítette vagy vásárolt dobozkába csomagolsz. receptek itt: http://www.szepkaracsonyt.hu/download/bonbonmania.doc

Vegyél nekik figurás- vagy nagyon szép üveggömb karácsonyfadíszt. Nem túl személyes, nem túl drága, s mégis ajándék! Ráadásul minden évben eszükbe fogsz jutni. :) ) Esetleg készíts nekik trüffelgolyócskákat, amiket magad készítette vagy vásárolt dobozkába csomagolsz. receptek itt: http://www.szepkaracsonyt.hu/download/bonbonmania.doc
Karácsonyi vásárokban nagyon kedves kis díszeket, hûtõmágneseket lehet kapni. Vagy süthetsz egy tál mézeskalácsot karácsonyi formákkal, és ha van idõd és türelmed, monogrammos mázat is nyomhatsz rá, névreszólót.
Ha van idõd csinálhatsz is. Én cukrozott narancshéjat csináltam, egy kis celofánba csomagolva egy szép ajándékkisérõ kártyával. De vehetsz pl.: elég szép kis fénykép tartókat láttam nem túl drágán, vagy névre szóló bögrét.

Szeretnék venni a szüleimnek és a testvéremnek karácsonyra ajándékot. Az a helyzet, hogy csak 1000 Ft-om van összessen. Tipp valami egyszerû de mégis nagyszerû ajira?

tudom nincs sok pénzem de azért szeretném meglepni õket valamivel. Tavaly dvd-t kaptak de most konkrétan kijelentették, hogy dvd ne legyen a fa alatt....

Legjobb válasz: Még van idõ karácsonyig, spórolj.

Még van idõ karácsonyig, spórolj.
Tudsz varrni? Ha igen, vegyél egy nagy csomag vattát (olyat, ami "tépõs") és a régi zoknikból, amik kicsik, vagy nincsen meg a párjuk, csinálj plüss majmot. Kb. így az egész 200 Ft-ból megvan, mert annyiba kerül egy nagyobb csomag vatta, hogyha van otthon tû, cérna, meg néhány gomb, akkor csak összedobod. Ha érdekel részletesen hogyan kell csinálni, írj privit :)

Baránõm külföldi lány. Hazautazik karácsonykor és szeretnék venni valamit az anyjának, valami magyar ötletes dolgot vagy nem magyart de valami jót. Valami ötlet?

Paprika már van, bor van stb stb. Nem szeretnék egy gagyi hûtõmágnest vagy csokit. Mit lehetne venni? Esetleg ha nem nagyon magyar, az sem baj.

Legjobb válasz: Én tuti egy hímzett kalocsai mintás terítõt, vagy kötényt vennék. Most az divat is, meg az igazán magyar.

Én tuti egy hímzett kalocsai mintás terítõt, vagy kötényt vennék. Most az divat is, meg az igazán magyar.
Mennyire külföldi? Nem mindegy, hogy a trópusokra viszel ajándékot, vagy az északi sarkra.
A kérdező hozzászólása: Orosz, Moszkvától keletre.

Van 500 dinárom. Szeretnék anyunak és apunak venni valamit Karácsonyra. Mit vehetnék?

ne túl ,,olyan" de azért jelképes :D

Legjobb válasz: Szerbiai vagy,hova valósi? Hát,lehet sok mindent találni,valamilyen kis könyvet,szép noteszt,váza,edény,ilyesmit ha jó helyen keresel,lehet találni. Bármilyen boltba bemehetsz szinte,és ha szétnézel,látsz majd valamit. Esetleg készíthetsz te magad is valami érdekes dolgot.

Szerbiai vagy, hova valósi? Hát, lehet sok mindent találni, valamilyen kis könyvet, szép noteszt, váza, edény, ilyesmit ha jó helyen keresel, lehet találni. Bármilyen boltba bemehetsz szinte, és ha szétnézel, látsz majd valamit. Esetleg készíthetsz te magad is valami érdekes dolgot.
De jó, hogy van aki szerbiai még rajtam kívül. :) Em hát nem tom, én anyunak 1000 dinárért, és apunak is 1000 dinárért veszek majd. Nem tom, hova valósi vagy, esetleg úgy könnyebb lenne, hogy milyen boltok vannak a közeledbe, én zentai vagyok, valdiban, ktc-ben fogok vásárolni. Mondjuk egy jó kis csokis desszert? pl. meggyest lehet 150-200 dinár körül venni. :)
Most nézem a kérdés kiírását. Sorry

Nem tudom mit vegyek karácsonyra! Ha tudtok ötleteket kérlek ienekre írjátok: bátyó aki 16 éves és szereti a horrort. Anyuka akirõl alig tudok valamit Olyan válaszoktól kíméljetek hogy honnan a . Tudjam te családod stb. Szerintetek mit lehetne venni?

Legjobb válasz: A tesómmal én is gondba vagyok:S Az anyukámnak egy tusfürdõ szettet vettem és egy szendvicssütõt, ami közös az apukámmal. Vagy vehetnél neki valami kozmetikai cikket (ha sminkeli magát), vagy vmi finom illatú krémet/testápolót. Vagy egy szép képkeretet amibe egy közös kép van. Több nem jut eszembe :3 Remélem tudtam segíteni:14/L

A tesómmal én is gondba vagyok:S Az anyukámnak egy tusfürdõ szettet vettem és egy szendvicssütõt, ami közös az apukámmal. Vagy vehetnél neki valami kozmetikai cikket (ha sminkeli magát), vagy vmi finom illatú krémet/testápolót. Vagy egy szép képkeretet amibe egy közös kép van. Több nem jut eszembe :3 Remélem tudtam segíteni:14/L
A kérdező hozzászólása: tudtál köszi :* Csak még a bátyámnak kéne valami! Megkérdeztem tõle mit szeretne azt mondta csöndet! Ezzel nem tudtam mit kezdeni! :)
A kérdező hozzászólása: Bár a bátyámat jobban szeretem a nõvéremrõl mégis többet tudok :/
Én is imádom a horrort, és a kedvenc íróm Stephen King, így minden egyes könyvének igazán tudok örülni :) De akár horror figurának is örülnék, habár azt ilyen rövid idõn belül nem hiszem, hogy be lehet szerezni. Horror DVD, valamilyen számítógépes játék a témában. :)
Te jó isten!
A kérdező hozzászólása: [link] Végül egy ilyet találtam :D de várom az ötleteket
Apádat inkább valami pszichiátriai beutalóval lepd meg, arra nagyobb szüksége van.
Vissza a Rákosi idõkbe! Éljen a személyi kultusz!
Annyira bírom, hogy egyes baloldali emberek a Rákosi-korszakhoz hasonlítják a Fidesz-korszakot. Tudjátok, hány ember sínylõdött, halt meg abban az idõszakban? NEM!
A kérdező hozzászólása: túl sok itt a GYk-n az ellenzéki, most az ATV-be is olyan hülyeségeket mondanak az Mszp-s betelefonálók hogy 3 ezer milliárdot lopott el a fidesz meg hogy 3, 5 milliárdot keres orbán havonta és õ 36. leggazdagabb ember MO-on xd
Hát az, hogy Orbán 3, 5 milliárdot keres inkább Fletóra lenne igaz, de hagyjuk... A bajais meg szoborledöntéses trutyiból nem fognak egyhamar kikászálódni, az biztos!
utálom a politikát...vegyél neki cukrot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!