Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék valami venni (323 db)

A kérdező hozzászólása: ja és 19 éves:D
hogy-hogy nem találkoztatok? :O érdekes és mégis a legjobb barátnõd, dehát mindegy a te dolgod. szerintem valami olyan felsõt ami tudod, hogy tetszene neki vagy valami saját kézi készítésû ajándékot annak mindenki örül.
Vehetnél neki egy klassz noteszt vagy határidõnaplót.
Mennyire lakik messze? Szerintem az igazán nagy meglepetés egy vonatjegy volna, akár félúton való találkozáshoz (tehát kinézel a térképen egy kettõtök közt lévõ várost, s ott találkoztok, így egyikõtöknek sem kell relatíve sokat utaznia). Ha már ilyen régen "ismeritek" egymást (gondolom internetes ismeretség), akkor uccu neki, többet ér, mint egy mûanyag valami.

A legjobb barátnõmnek szeretnék valamit venni mert nagyon szomorú de nem tudom mit?

Nincs túl sok pénzem de inkább valami szeméyre szólót szeretnék.

Legjobb válasz: Vegyél neki 1 palack nevetõgázt

Vegyél neki 1 palack nevetõgázt
A legjobb a csoki és egy ölelés. :)


Vasárnap leszek együtt egy hónapja a barátommal, és szeretnék neki valamit venni, igaz, hogy csak egy hónap, de ő is állandóan vesz nekem valamit ezért most én is már szeretnék.21éves, szerintetek mit vegyek neki?

Csokin kívül..:)) 17/L

Legjobb válasz: Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)

Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)
Nem bántás, de minek venni havonta meg 3 havonta ajándékot? Nekem olyan erõltetett. Mondjuk már javában huszonéves vagyok.
közös kép egy képkeretbe :)
Szerintem se kell venned neki semmit. Csokit adhatsz neki, de több fölösleges. Ez még csak EGY hónap! Igaz is... mostanában nem szoktak olyat ünnepelni a fiatalok, hogy évforduló, mert mielõtt még azt lehetne ünnepelni, szakítanak... ezért kell ünnepelni hónapfordulót. Világos.. 17/L

Most szeretnék okostelefont venni, ezek közül szeretnék venni (lent a telefonok), ha valakinek van valami véleménye, vagy tudna ajánlani azt megköszönném, szóval melyik éri meg az árát?

Íme a telefonok: LG Optimus L9 P768 ConCorde SmartPhone 5700 iconBIT NetTAB Mercury X LG Optimus 4X HD P880 Sony Xperia T LT30P Yarvik Ingenia X1 MyAudio Phone Series X5

Legjobb válasz: Ha jót akarsz akkor: Samsung Galaxy család, vagy LG, vagy Sony, esetleg Huawei. De ha a fentiek közül szeretnél, akkor: Sony Xperia T LT30P

Ha jót akarsz akkor: Samsung Galaxy család, vagy LG, vagy Sony, esetleg Huawei. De ha a fentiek közül szeretnél, akkor: Sony Xperia T LT30P
Xperia S. Szerintem iphonet nem érdemes venni, mert nagyon túlárazott, és cserébe kapsz egy alma jelet a hátlapra.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen mindenkinek!Ahha az igaz hogy van olcson!De ha veszek akkor egyszer veszek valami normalisabbat es akkor tovabb hasznalom!Amugy en is i phonra 4 re gondoltam ha azt veszek..Esetleg mas telo?Csak erdekesseg kepp?
iPhone ?:D 3gs már van olcsóbban! Akárki akármit mond a legjobb telefonok az iPhonek! (még akkor is ha papíron a másik jobb) :) de ha ez a kettõ a választhatõ azz az xperiat !:)
Ebben a kategóriában egyértelmûen az Xperia S.
Xperia S egyértelmûen
Sony Xperia S. iPhone-t csak akkor ha van 200 ezred a 4S-re vagy sima 4-re. 4 alatt nem szabad már iPhone-t venni.

A Club Penguinon honnan tudhatom, hogy ha venni szeretnék valamit, memberség kell-e hozzá?

nos?

Legjobb válasz: Ha meg akarsz venni valamit, és member, akkor kiírja hogy nem tudod megvenni mert nem vagy member. ennyi

Ha meg akarsz venni valamit, és member, akkor kiírja hogy nem tudod megvenni mert nem vagy member. ennyi

Befektetési céllal szeretnék ezüstöt venni. Van valami tippetek?

Legjobb válasz: mire érdemes figyelni, milyet érdemes venni, érdemes-e venni, stb....

A kérdező hozzászólása: mire érdemes figyelni, milyet érdemes venni, érdemes-e venni, stb....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm választ! eléggé kimerítõ volt.
Persze ha a befektetésének alapvetõ célja az, hogy ne értéktelen papírban, vagy semmitmondó elektronikus formában legyen elérhetõ a vagyona, hanem kézzel fogható, hamisíthatatlan, leértékelhetetlen fizikai formában, akkor marad a fizikai ezüst vásárlása. Arra a legjobbak szerintem az 1964 elõtti USA érmék.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Itt látható például a KBC-nél is megvehetõ ezüst-ETF 5 éves árfolyama: [link] Ahogy láthatod, ha összeveted az ezüst árfolyamával ( [link] ), akkor a kettõ teljesen megegyezik. Tehát ha ezt vetted valaha is, akkor az ára mindig lekövette tökéletesen pontosan az ezüst árának változását. Ezért az ETF a legjobb megoldás, ha valamilyen ehhez hasonló termékbe akarsz fektetni, de nem közvetlenül (tehát nem veszel 100 kg ezüstöt, 1 millió hordó olajat, stb.). Az egyéb költségek is a létezõ legalacsonyabbak között vannak, ahogy mondtam (havi számlavezetési díj 99 forint, vételi és eladási jutalék 0, 3%, minimum 7 dollár).
Most lássuk hogy hogyan érdemes ezüstbe fektetni. ETF-eken keresztül. Az ETF egy tõzsdei termék (de nem részvény, vagy ilyesmi!), ami pontosan leköveti egy adott dolog (ezüst, arany, részvényindex, olaj, más nemesfémek) árát pontosan, vagy ha akarjuk akkor tõkeáttételesen. A legegyszerûbb mód ez, hogy valaki a pénzének növekedését vagy csökkenését az ezüst árára bízza: Nyitsz egy értékpapírszámlát a KBC Equitas brókercégnél. A számlának nincs más állandó költsége, csak havi 99 forintos számlavezetési díj. A számlanyitáshoz el kell menned egy K&H Bankba, de csak egyszer, ezután mindent intézhetsz a neten keresztül örökre. Miután nyitottál egy értékpapírszámlát (ami rengeteg embernek van, nem valami nagy misztikum), utalsz rá pénzt a bankszámládról. Ezután az értékpapírszámlára utalt forintot átváltod dollárra, mert ezüstbe (és aranyba, és olajba, stb.) csak dollárban lehet fektetni. Ezután egy nagyon egyszerû, fél perces folyamat során a pénzeden ETF-et veszel, amibõl egy minimális jutalékot (7 dollárt) levonnak, de ennyi. KBC fõoldala: [link] KBC díjai: [link] [link] Az ETF-ekrõl: [link] A listája a KBC-nél elérhetõ ETF-eknek, köztük 3-4-5 ezüst ETF-fel is: [link]
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sziasztok! Na akkor beszéljünk forrásokkal alátámasztva, ne csak a levegõbe. [link] Itt látható az ezüst hosszútávú ára is. (Ha a legutolsó, M betûre kattintotok a grafikon feletti részen) 2008 decemberében (5 éve) 15 dollár volt az ára. Most 19 dollár. Ez mondjuk csak 26% összesített emelkedés 5 év alatt, vagyis évi ~5%. Tehát hazugság, hogy már 5 éve esik az árfolyama az ezüstnek, mert csak 2, 5 éve esik. 2, 5 éve 48 dollár is volt, most pedig csak 19. De 5 év alatt az évi átlagos emelkedése csak 5% volt. Tehát aki 5 éve bankbetétbe tette a pénzét, az sokkal jobban járt, mint aki ezüstbe, ezt is tisztázzuk.
Te is megnézhetnéd azt a grafikont... Öt éve egészen pontosan feleannyiba került az ezüst, mint most...
Megnézhetnél mondjuk egy grafikont, kb 5 éve zuhan és semmi nem utal arra, hogy megállna.
A kérdező hozzászólása: elég a második is.
Mit szeretnél? 1. Fizikai ezüstöt, ami ott van az orrod elõtt. 2. Elég neked, ha az ezüst árának mozgását követi le a befektetett pénzed.
A kérdező hozzászólása: és miért ne?
jelenleg az, hogy ne vegyel:)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha kézzel fogható fizikai ezüstöt akarsz venni, akkor ezüstérmékbe érdemes fektetned. Ehhez egy minimális numizmatikai ismeret szükséges: tudnod kell, hogy mennyi a színezüsttartalma a várhatóan leggyakrabban eléd kerülõ pénzeknek. Magyarországon ezek az 1992-95 közti 200-asok, 1946-47-48-as 5 Ft-osok, 1930, 1938, 1939 5 pengõk, 1 és 2 pengõsök 1926 - 1939 közt, 1, 2, 5 koronák (vagy osztrák corona-k) 1892 - 1910 közt. Én, mint numizmatikus, és befektetõ egyben ezekbõl az érmékbõl próbálok minél többet felhalmozni minél olcsóbban. Elõttem írták, hogy az 1967 (vagy 1964) elõtti USA dollárokba érdemes fektetni. Nos, a kínaiak igencsak szeretik hamisítani az USA ezüstöket. Ez a hamisítási hullám a magyar történelmi pénzeket még nem érte el, eddig, amiket láttam hamis 5 koronát, azt fogta a mágnes..szóval elég egyértelmûen kideríthetõ a hamis volta. Jelenleg mind az arany, mind az ezüst igencsak mélyponton van (a kb. 1 évvel ezelõtti állapothoz képest), de hiszek benne, hogy ismét fel fog menni a nemesfémek ára. Ha igazam van, akkor pedig most kell vásárolni, amíg olcsó. :) Természetesen ez az elektronikus nemesfémekkel is igaz, csak én azokkal nem foglalkozom. Üdv.: polarbeer


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!