Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék továbbtanulni, nyelvtanári diplomám (1 db)

Szeretnék továbbtanulni, német nyelvtanári diplomám van, és még régi rendszerben érettségiztem. Hogy kell nekem kitölteni a jelentkezési lapot?

Azt mondták hogy a német nyelvtanári diplomám fels?fokú nyelvvizsgával egyenérték?. Ezt feltüntethetem a nyelvizsgás rovatban?

Legjobb válasz: nyelvizsgát csak úgy tudsz feltüntetni, ha van hozzá bizonyítvány számod is. Ha tényleg egyenértékû, akkor némi adminisztrációs díjért cserében kiadják a bizonyítványt és akkor azt tudod feltüntetni.

nyelvizsgát csak úgy tudsz feltüntetni, ha van hozzá bizonyítvány számod is. Ha tényleg egyenértékû, akkor némi adminisztrációs díjért cserében kiadják a bizonyítványt és akkor azt tudod feltüntetni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik BSc szakot érdemes választani a BME-n?

Fizika, Gépészmérnök, Energetikai mérnök és Villamosmérnök szakok közül.

2

Pécsi Pollack Mihály müszaki szakközépben milyen a felvételi? Más iskolába járok is válaszolhatnak, a többi kérdés lennt.

Hogyan pontoznak? Mármint enyhén, szigorúan? Milyen nehéz oda bekerülni vagy bent maradni? Valamint mindenkitől kérdezném aki kommentel hogy mire számíthatok egy szakközép iskolában? Nálad hogy pontoztak, szigorúan, enyhén? Mik lesznek fontosak az első (9.) évben? Ilyesmik :) Tapasztalatoknak is örülnék, a Pollackról illetve más szakközépekről is.

0

Szegeden van olyan szakközépiskola, ami a vasúttal foglalkozik?

Pl. Amiben van vasútgépészeti szak.

1

Kaphatok ösztöndíjat, ha (részletek lent)?

ha államilag támogatott képzésre vesznek fel, de a szak végzése közben elfogynak majd a támogatott féléveim és már csak költségtérítésesként tudom folytatni?

1

Megszűnik a szak amin tanulok az iskolámban, de még van hátra 1 évem. Kötelezhetnek, hogy máshol fejezzem be?

Az összes tanulót másik iskolába akarják helyezni, nekem ez nagy anyagi terhet jelentene az utazások miatt. Lehet valamit tenni? Itt semmiképp nem biztosítanak nekünk lehetőséget. Abbahagyni pedig nem akarom, fizettem a félévekért stb... átverve érzem magam. Nem kellene a befejezés lehetőségét helyben biztosítani, vagy a pluszköltségeinket állniuk?

4

Gazdaságinformatikus alapszakon miket tanultok, mennyire kell hozzá jól tudni az informatikát, ill. az angol?

1

Hol tudom megnézni az érettségi követelményrendszerét?

Halottam, hogy a www.okm.gov.hu honlapján fent van és az MEGBÍZHATÓ viszont azon belül nem találom, lehet türelmetlen vagyok, vagy figyelmetlen de nem találom. Valaki tudna nekem segíteni?
Köszönöm előre is!

2

Te hogy döntötted le, hogy hova tanulj tovább?

12.es vagyok, de még van egy évem. Imádok önkénteskedni, segíteni, jönni-menni és tenni valamit, amiért tudom hogy mások hálásak lesznek. Valószínűleg angolból fogok emelt szintű érettségit tenni. Tanulok németet is de túlságosan nem szeretem és nem is megy annyira. Fogalmam sincs, hogy mit válasszak, amiből meg is lehetne élni. Hiába lennék nagyon szívesen környezetvédő, ha magamat se tudnám fenntartani belőle. Tehát várok ötleteket, tippeket, ha van olyan, esetleg saját tapasztalatot is.

(Nem akarok orvos, nővér lenni, mert nem különösebben bírnám és nem akarok emberekkel foglalkozni. Az állatorvosiról meg ott csúszok le, hogy két emelt kell, biosz kémiából :D )

1

Nemzeti Közszolgálati Egyetem - Rendészeti Igazgatási ( Biztonsági) szak az mit takar?

Sziasztok!

A fent említett szak az lényegében micsoda?
Aki elvégzi az milyen állást kaphat?
Ez valami biztonsági vezető féleség lenne?
Van erre kereset?

Bocs a sok kérdésért,de felkeltette az érdeklődésemet ez a szak.

Várom a válaszokat!:)

3

Mi a véleményetek egy Corvinus Gazdáékodás menedzsment MSC + egy LSE International relations BSC diplomákombinációról karrier szempontjából?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!