Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék teniszezni, csináljak (1 db)

Szeretnék teniszezni, mit csináljak?

Szeretnék teniszezni, most igy sport gyanánt csinálni, azután meg szeretnék eljutni majd versenyekre, ha most heti 2szer mennék edzésre, elérhetek vele valamit, pár hónap múlva???

Legjobb válasz: Keress fel egy tenisz edzõt a közeli teniszklubban, és majd õ megmondja mire vagy képes!

Keress fel egy tenisz edzõt a közeli teniszklubban, és majd õ megmondja mire vagy képes!
Szerintem a heti két edzés kevés. Hány éves vagy? Ez is sokbamn számít. Az egyik ismerõsöm teniaszezik, mégcsak 13 éves, van teniszpályájuk, minden héten Pestre jár tanulni teniszezni...és õ így jár versenyekre. Szerintem nagyobb elhívatottság kell, de nem akarom a kedvedet szegni... Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok. Tudom, hogy nagyobb lelkesedés kellene, de anyuék ennyit engednek meg, mer azér az edzõ kicsit drága. Igy is havi 20000Ft lesz, ugy hogy ha heti 2szer megyek. Vagy ha valaki tud valami olcsobb helyet, az kérem szoljon.
ha csaj vagy akkor nemajánlom a tebiszt. tönkreteszi a cicit. mellrákot okoz a sok ugrálás
a legtöbb versenyzö 10 éves kora elött, vagy akörül kezdte a teniszt. a heti 2 edzés egyértelmüen kevés a versenyzéshez, pár honap alatt biztos h nem lesz belöled versenyzõ. ennyi idö alatt az alapütéseket tanulhatod meg stabilan ütni és helyezni (irányitani). de persze ez mindenkinél változo. menj el egy edzöhöz és ö valoszinüleg ugyis el fogja mondani h mihez mennyi idö és gyakorlás kell (alapütések elsajátitása, technikásabb dolgok (pl röpte, átemelés) beépitése a játékba stbstb) egyébként szerintem nem feltétlenül a versenyzés miatt kell teniszezni, én például elsöre beleszerettem ebbe a sportba és azota is imádom csinálni + még a társaság is csudajo :)
Ha megmondod merre laksz akkor tudok segíteni.
Németországbol hazatelepült Szakképzett 28 éves Teniszoktató 5 éves vezetö edzöi múlttal teniszoktatást vállal minden gyermek ( 5 éves kortól ) illetve felnöttek részére Budán és Budakeszi vonzáskörzetében. Az idöpontok egyeztetése megegyezés szerint Szerettel várunk minden gyermek és felnött sportbarátot, aki szeretne megismerkedni ezzel a csodálatos sportággal. mobil:06 30 416 80 76 Palatinszki Gábor


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az, hogy lehet hogy a Videoton FC hivatalos Facebook oldalát pakisztáni lakosú emberek is lájkolják? Pakisztánban is vannak vidisták?

Néhány fotónál, cikknél és posztnál szoktam látni pakisztániak lájkjait. Konkrétan megnéztem a profiljaikat és az igazolványképeik alapján nem tűntek magyar származásúaknak – sőt! még romáknak sem –, illetve pakisztáni települések vannak beállítva lakhelyeknek és születési helyeknek.
Az tény, hogy a világ számos pontján van vidista, mint például Japánban (is) van vidista: De az, hogy Pakisztánban is élnek olyan emberek, akik a magyar labdarúgás, azon belül a Videoton FC iránt érdeklődnek az már kicsit furcsa. Nem? Egyáltalán Pakisztánban van-e labdarúgás? Meghonosodott egyáltalán ott ez a sport? Egyáltalán van-e labdarúgó-válogatottja Pakisztánnak?
Szerintetek mennyi pakisztáni vidista lehet?
Jó lenne, ha a vidi.hu publikálna megint egy olyan statisztikát az egyik cikkében, mint 2010. december 14-én:

1

A Fradiban milyen nyelven beszélnek egymással?

Ez azóta érdekel mióta mindenféle ember van a Fradiban. Gondolom itt nem az a gyakorlat mint egy nagyobb spanyol vagy angol klubbnál, hogy az idegenlégiósok megtanulják az adott ország nyelvét, viszont amennyire tudom az angolt nem beszéli a legtöbb magyar, de a külföldiek közül sem mindenki, például Mateos.

5

Nike vagy Babolat teniszcipő a jobb?

Ára persze kulonbozik, a nike szep feher rozsaszin, 15ezer,mig a babolat feher-fekete-piros 25ezer. Szerintetek?!

2

Kezelt-hónapok óta rohammentes-epilepsziás kaphat sportorvosi engedélyt?

3

14 évesen lehetek-e még profi futballista?

KB. 171 cm és 50-55kg vagyok; nemrég csatlakoztam egy harmadligás csapathoz és tulajdonképpen arra lenék kíváncsi,hogy szerintetek felhívhatom-e még magamra egy nagyobb gárda figyelmét.Ha nem, ne kímeljetek és mondjátok meg(csak ne legyetek túl kemények).

4

Hogy tudnám erősíteni a karom hogy messzebre tudjam dobni a kosárlabdát?

a középtávolikkal nincs semmi bajom azok jól mennek de a 6,25-ös környékéről már nehezen találom el a gyűrűt (a szabályos hamloktól indított dobással ( ha a hasamtól indítom nincs gond)) és ha el is találom mindig rövid a dobás
nos milyen gyakorlatokkal és milyen izmokra eddzek hogy jobban Menjen?
nyáron má edzegettem tricepszre és érzem is hogy erősödött de ez még mindig kevés

1

Kik szerepelnének minden idők legjobb magyar válogatottjában szerinted?

Mostaniak közül beférne valaki? Ki lenne a szöv.kap.?

5

Melyik real meccsen volt a játék végén az a nagy balhé a bíróval? Mostanában történt.

0

Lesokkolt amit ma hallottam? !

Hallottátok mi történt a Fradista Akeem Ademsszel?
Le vagyok forrázva teljesen!
Gyógyuljon meg minél hamarabb!

2

Ki/Kik Magyarorszag legjobb/legkereset sport jatekosa (i)?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!