Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék teherbe de elég (3 db)

1 éve nem menstruálok! Anorexia gyanús vagyok! Nagyon szeretnék babát, de így elég nehéz lesz! Ha "meggyógyulok" az anorexiából sikerülhet teherbe esnem?

Legjobb válasz: elõször az anorexiától kell megszabadulnod. a fejedben kell rendet tenni. ha már nem érzed, hogy "kövér vagy" és elindul a hízás, akkor teherbe fogsz esni minden remény szerint. a mensid valszeg azért marad el, mert kórosan sovány vagy. vagy babát akarsz, vagy gebe akarsz lenni. a döntés a tiéd.

elõször az anorexiától kell megszabadulnod. a fejedben kell rendet tenni. ha már nem érzed, hogy "kövér vagy" és elindul a hízás, akkor teherbe fogsz esni minden remény szerint. a mensid valszeg azért marad el, mert kórosan sovány vagy. vagy babát akarsz, vagy gebe akarsz lenni. a döntés a tiéd.
Valószínûleg igen, de akkor sürgõsen "láss neki" a terápiának. Ez attól is függ, mennyire vagy a normál súlyod alatt (olyan is lehet anorexiás, akin nem is látszik még igazán) Nagyapám húga Auschwitzból 33 kilóval jött vissza (kb. 160 cm volt), neki nem lehetett már gyereke... Viszont azóta sokat fejlõdött az orvostudomány is, szóval Neked minden esélyed meg van rá! Szerintem ne csak a ciklusodat várd meg, hanem azt is, amíg lelkileg stabilizálódsz egy picit, mert a terhességhez is kell "lelkierõ". Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön!
Szia! 10 évig voltam anorexiás, bulimiás.Szörnyû egy dolog.A mostani páromnak köszönhetem, hogy leküzdöttem.Persze ez nem azt jelenti, hogy ugyan ugy eszem mint a legtöbb ember, de 36 kilóról felküzdöttem magam 47-48 kg-ra és ezt tartom.Odafigyelek az étrendemre, nem koplalok, amit megkivánok mindent megeszek, csak figyelve a mennyiségre.Tornázni is szoktam itthon nekem bevált Rubint Réka dvd-je.Aztán teherbe estem.Gondolhatod milyen nehéz volt legyûrni a húst, a levest.Nem is tudok sokat enni, de a baba miatt kell.Szerencsére minden rendben, szépen fejlõdik, épp az imént jelezte, hogy éhes (rugdosott egy sorozatot :) ).Nyugodj meg, lehet babád, csak próbáld össze szedni magad.Ha gondolod irj privátba, szivesen mesélek, segítek! 17 hetes km.
Néhány évvel ezelõtt drasztikus fogyás után 6 hónapig nem menstruáltam, több hónap után állt be csak rendesen. Kérj segítséget, hogy kigyógyulj az anorexiából, mert egyedül nem biztos hogy menni fog.
Meg ne haragudj a kérdésemen kedves kérdezõ, de ha kövérnek érzed magad, érezted magad eddíg, ez a betegséged, akkor mi lesz ha terhes leszel?Nem fog fusztrálni az a jó pár plusz kiló, az egybefolyó derék, a hatalmas pocak a megvastagodott láb? Mert ugye a terhesség ezzel jár. Amúgy elõször valóban ki kéne gyógyulnod és felépülnöd, mielött babára vállalkozol, így kórosan soványan ugyan olyan nehéz teherbe esni, mint a 100 kilós tonna donnáknak is.
Én is anorexiás voltam, mégis várandós vagyok.Engem frusztrál a kilók sulya, de tudom, hogy a babám miatt muszáj ennem.És ha meglesz akkor majd leadom.

Szeretnék teherbe esni, de elég gyakran begyulladnak a manduláim és/vagy a pajzsmirigyem. Hátráltathatja ez a probléma a teherbeesést?

Nem tudom, hogy elhigyem-e azokat a mende-mondákat, miszerint: akinek ezek gyakran gyulladásban vannak, csak nagyon nehezen vagy nem tudnak teherbe esni.

Legjobb válasz: Ne aggódj ez nem befolyásolja!!!De komolyan!!!Anyunak is mindig be voltak gyulladva mégis 2 gyereke van! De kérdezd meg az orvosod és segíthet is! Sok sikert és ne hidd el ezeket a sületlenségeket!! :-)

Ne aggódj ez nem befolyásolja!!!De komolyan!!!Anyunak is mindig be voltak gyulladva mégis 2 gyereke van! De kérdezd meg az orvosod és segíthet is! Sok sikert és ne hidd el ezeket a sületlenségeket!! :-)

Szeretnék újra teherbe esni, de félek; az elmúlt időszakban elég sok rossz terhességgel, babahalállal kapcsolatos hírt hallottam. Jelek lehetnek ezek számomra?

6 olyan hírt hallottam az ismer?si körömb?l az elmúlt pár hónapban, amikor a baba meghalt a terhesség során, vagy az anya vírusfert?zése miatt meg kellett szakítani a terhességet, vagy meghalt az anya a szülés napján. 3x azt álmodtam, hogy ikreket várok, de az egyik mindig meghalt bennem. 1x meg azt álmodtam, hogy vakok az újszülötteim. Szabad vállalnom egy következ? terhességet??

Legjobb válasz: Ezeket a gondolatokat el kell hesegetni ,csak pozitívan !

Ezeket a gondolatokat el kell hesegetni , csak pozitívan !
Természetesen szabad! Attól, hogy sajnos ilyen hírek jutnak el hozzád, a te babád lehet teljesen egészséges. Tudod, érdekesek vagyunk mi emberek! Amikor valami érdekel, érdekes módon pontosan olyan hírek jutnak el hozzánk, ami a témába vág és persze, negatív. Így voltam én is a 4. babám várásakor. 35 éves voltam, 3 egészséges gyerekkel, elõzõ terhességeim, szüléseim komplikáció mentesek voltak. És mégis: mindenhol downos gyerekekkel találkoztam és értelmileg/testileg sérültekkel. Pedig nem vagyok paramami, nem szoktam egy dolgon se kattogni és mégis. Én is álmodtam annyi hülyeséget, mint még soha addig! Talán a genetikai mintavétel kicsit megnyugtatott, de csak kicsit! Aztán megszületett a kislányunk, makk egészségesen, simán, gyorsan és gyönyörûen... Próbáld magad kicsit lelkileg megrázni és a szépet, jót, egészségeset is meglátni, hallani! Nem hiszem, hogy csakis rossz hírek vannak, csak te most erre vagy kiélezve :) ))
nem, nem jelek, nem kell babonásnak lenni "A csecsemõ is szenvedi, ha szül a nõ. Páros kínt enyhíthet alázat." /József Attila Gyereket világrahozni nehéz, az anya és a kicsi is hõsi küzdelmet folytat, szembenéz a halállal. Bátorságosnak kell lenni. üdv:nagycsaládos anya
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a biztató szavakat!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!