Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék többet a (1142 db)

Nincs ilyen.
Anál intruder
Mosd ki a szennyesét, az több egy csóknál, de kevesebb az orálnál.
A kérdező hozzászólása: komolyaaannn....
csókolgasd a nyakát simulj hozzá.
#5: De hát többet akar mint csók.
de szerintem a szájra csókra gondolt
Petting
Elégítsd ki kézzel. :) Amúgy tipitapi, simogatás, csókold végig a testét.

Hogy védekeztek a kullancs ellen? Ma volt 1 bennem, és nem szeretnék többet.

Legjobb válasz: Ez nem kívánságmûsor. :-D Ellenõrizni kell magadat, és kiszedni, ha van, és beoltatni magad encephalitis ellen. Én se szeretnék több esõt, oszt mégis lesz.

Ez nem kívánságmûsor. :-D Ellenõrizni kell magadat, és kiszedni, ha van, és beoltatni magad encephalitis ellen. Én se szeretnék több esõt, oszt mégis lesz.

Első randin, milyen ruhába menjünk? Mit csináljak? Mit ne csináljak? Milyen legyen a stílusom? (amit szeretnek a fiúk). kések vagy ne? öt percet vagy többet? A fiúk mit nem szeretnek / mit szeretnek egy randin csinálni . Meg ilyenek? !

lécci írjatok véleményt !! kiváncsi vagyok !

Legjobb válasz: Valami közepesen csinos öltözet megteszi. Ahogy érzed. Nem kell kvásnak, vagy kihívónak lennie. Add önmagad, ne próbálj olyan lenni, amilyen úgy sem vagy. Ne hívasd meg magad semmire, ha nem ajánlja fel, de akkor is mondd, hogy fizeted a dolgaid felét - szóval vigyél pénzt. Szerintem ne késs, ha busz vagy ilyesmik miatt mégis, akkor is max 5 percet, és szólj, hogy késel. És simán csak érezd jól magad, a többi jön magától.

Valami közepesen csinos öltözet megteszi. Ahogy érzed. Nem kell kvásnak, vagy kihívónak lennie. Add önmagad, ne próbálj olyan lenni, amilyen úgy sem vagy. Ne hívasd meg magad semmire, ha nem ajánlja fel, de akkor is mondd, hogy fizeted a dolgaid felét - szóval vigyél pénzt. Szerintem ne késs, ha busz vagy ilyesmik miatt mégis, akkor is max 5 percet, és szólj, hogy késel. És simán csak érezd jól magad, a többi jön magától.
Az ilyen túlkomplikált randik mindig csak feszengõsek. Öltözz fel ahogy neked kényelmes, közben néha nézz az órára hogy hány óra, nagyjából tervezd meg mikor érnél oda, aztán ha a tömegközlekedés akarja akkor késel, ha nem akkor hamarabb érsz oda. Aztán ott meg legyél önmagad. Ne játssz el szerepet, nem színházba mész.
Fiú vagy vagy lány? Hány éves vagy?
Add magad, ne akarj más lenni. Én az elsõ találkozásunknál egy sportos laza halászndrágban voltam+izom poló féleség és egy strand papucs. Nyár volt :D meg utállom az ilyen elegáns cuccokat. Beszélgessetek sokat majd jöhet a csók. Szerintem manapság már mindegy hogy ki a kezdeményezõ. 19/L
A kérdező hozzászólása: lány vagyok , és 16 éves :) :$
Szerintem ne késs..
Persze egy kicsit késhetsz, de csak ha a találkozó helye eltéveszthetetlen.


Lassan több mint 2 éve szakítottunk a barátnőmmel. Azóta volt kapcsolatom, és szexuális kapcsolatom is. Számtalanszor. Mégsem tudtam tőle elszakadni, pedig már nem szeretem. (többi lent? )

Ha meglátok róla egy új képet, olyan rossz, egyben jó érzés fog el.. Ez most mi?! Biztos vagyok benne, hogy nem szeretem már. Akkor miért gondolok néha-néha rá? 2 év nem kevés id?.. azt hiszem.. 9 hónapot voltunk együtt..

Legjobb válasz: ragaszkodsz hozzá õt magát nem is de a régi kapcsolatodat szereted gondolom volt benne vmi jobb mint az azutániakban. az h új képnél vegyes érzéseid vannak én arra tippelnék h azért rossz mert 1 olyan csajt ábrázol a kép aki már nem része az életednek és azért jó érzés mert hát jól van meg mégis csak látod pár apróságot megtudsz róla ilyesmi. majd idõvel elmúlik teljesen.

ragaszkodsz hozzá õt magát nem is de a régi kapcsolatodat szereted gondolom volt benne vmi jobb mint az azutániakban. az h új képnél vegyes érzéseid vannak én arra tippelnék h azért rossz mert 1 olyan csajt ábrázol a kép aki már nem része az életednek és azért jó érzés mert hát jól van meg mégis csak látod pár apróságot megtudsz róla ilyesmi. majd idõvel elmúlik teljesen.
az emlékek, kötõdés/ragaszkodás, hogy milyen jó is ami volt régen... az ember szeret nosztalgiázni... meg ilyenek vagyunk mi emberek bonyolultak... 2 év tényleg nem kevés ez is közrejátszhat... ne nézegesd a képeit.. sokat segítenél magadnak vele...
Nálam ugyan ez van mint a kérdezõnél, csak mi már 4 éve szakítottunk és kb 2 évet voltunk együtt. Sokszor eszembe jut és nemtudom miért de "õt" keresem a kiszemeltekben. Lehet, hogy õ volt a "nagy Õ" és azért. Vagy a fene sem tudja.
Egyetértek az elõzõvel.. vmi olyan volt benne ami másban nem. Tartjátok a kapcsolatot?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat ! Nem tartjuk a kapcsolatot.
Az újrakezdés meg se fordult a fejedben? Szerintem egy beszélgetés vele segítene rajtad, így legalább tisztázni tudnád magadban.
A kérdező hozzászólása: Már tisztáztam magamban..
Akkor mi a kérdés? Te azt állítod h teljesen biztos vagy abban h nem szereted.Nem tudom akkor miben kéne segíteni neked.
Szimplán csak lépj le. Nem kell drámázni.
Sehogy. Menjetek el sétálni és ha õ is érez valamit akkor azt észre veszed. Akkor csókold meg.
Anélkül szerintem nem tudod elmondani. Vagy megmondod, és ezzel értelmes és valós indokot adsz neki, vagy eltûnsz, egyre ritkábban keresed, és végül megszakad a kapcsolat. De ez akkor nem mûködik, ha a lány is keres téged, illetve ha közös a társaság, és amúgy gyakran találkoztok. Nem tudom, hogy mi a jó megoldás.
"Szoszi jány! Többet nincs kedvem veled gurulni, szal jobb lesz, ha külön vizeken evezünk tovább. Béke."
60
amugy szerintem lehetetlen, hogy 80% szereti a makos tesztat. Bar en szeretem. Hat nem tudom, de lehet, hogy elrontottak a feladatot
én csak kettõt szeretek ezek közül

FELSÕOKTATÁSI FELVÉTELI JELENTKEZÉSI LAPOT hol kapok külön? Ügyebár egyet adnak, a könyvöz de több iskolát szeretnék beírni. Hol kapok ilyen lapot még? 9000 az alapköltség, de ha több iskolát írok be akkor több a pénz. Mennyi?

Legjobb válasz: Nem kell mindegyik iskolának külön lap. Egy lapra kell az összes szak, ahová jelentkezni szeretnél. 9000 az alapdíj, ez 3 szakot foglal magában. Illetve ha egy adott szaknak beírod az államilag támogatott és költségtérítéses formáját akkor egynek számít. 3 képzés után minden új plusz 2000 Ft.

Nem kell mindegyik iskolának külön lap. Egy lapra kell az összes szak, ahová jelentkezni szeretnél. 9000 az alapdíj, ez 3 szakot foglal magában. Illetve ha egy adott szaknak beírod az államilag támogatott és költségtérítéses formáját akkor egynek számít. 3 képzés után minden új plusz 2000 Ft.
Jelentkezz interneten, megoldódik minden gondod.

Heteroszexuális Fiuk Ti szeretitek ha a barátnötök "máshol" is játszik? (több lent)

Ugy értem kinek mi fér bele szex közben.

Legjobb válasz: Az elsõ kettõt szeretem :) 22F

Az elsõ kettõt szeretem :) 22F
engem jah... és hetero vok, mindenki azt csinál az ágyban amit akar... sztem határok nincsenek.. persze két embertõl függ..:) 21F
A kérdező hozzászólása: ja és kifelejtettem....érdekelne még hogy az anál szexet tényleg annyira szeretitek-e (szóval ha hagyja a lány hogy oda is berakjátok)vagy csak ez olyasmi amivel hencegnek a fiuk, de valójában nem csinálják?És a lányok ezt vajon mennyire élvezik?
2. vok te hány éves vagy ?:D f/l?
Harmadik barátnõm van, de csak a mostani engedi meg az anált. Szívesen kipróbáltam volna már az elsõ két barátnõmmel is. Mindketten élvezzük, de nem csináljuk csak két-háromhetente, mert nem akarjuk, hogy öt év múlva már befosson :) A segglyukát is szoktam nyalogatni, mert szeretem. De azt nem engedném neki, hogy õ is nyalogassa az én lyukamat. Viszont az ujját be szokta dugni. 24/F
szerintem abszolút csak bizalom kérdése... ha megértitek egymást... és felfedezitek egymást.. meg h ki mit szeret... úgy lehet a legjobb... én elõzõ barátnõmmel csináltam.. nem gyakran... szép lassan kell csinálni.. fõ az odafigyelés.. megint 2. voltam
Én heteró vagyok, és részemrõl jöhet nyugodtan mind. Amíg egy lány csinálja, addig nem zavar egyik sem. Lánnyal tulajdonképpen értelmes keretek között mindenre kapható vagyok, nincs olyan, ami tabunak számítana azért, mert a melegek is csinálják esetleg. Itt értelmes keretek között például azt értem, hogy fájdalmat nem okozhat közben. Vagy mondjuk olyanról nem lehet szó, hogy egy felcsatolhatóval megdugjon. De a saját ujját szopás közben nyugodtan bedughatja a fenekembe, az nem zavar. 24/F
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, ugy tünik alapjában véve senki sem zárkózik ezektöl az élvezetektõl..
Mind a 3 dolog tök okés nálunk, nem zárkozik el sem õ sem én semmi jó dologtól, legyen az bármennyire is kínos vagy ciki más szemében.
A kérdező hozzászólása: 19L Pár hónapja megismerkedtem valakivel aki tapasztaltabb nálam a szexben és nemrég kért tölem hasonlókat, szimplán kiváncsi vagyok ki mit gondol a témáról és nem befolyásol hogy megteszem-e ha ujra kéri vagy sem.
elsõ válaszoló voltam, de most látom kérdeztél az anállal kapcsolatban is. barátnõmmel szeretjük, kb heti 1-2 alkalommal van az is :)

Van vkinek nokia 5530-as telefonja v ehhez hasonló? Most szeretnék venni, de előbb szeretnék többet tudni róla. Megéri? Nekem nagyon tetszik, meg sokat tud, csak drága. Vélemények a telóról?

A samsungnak is van több ehhez hasonló telója, de most ment tönkre 1.5év után a telóm, a nokiáról eddig csak jót hallottam. Kinek mien telója van?

Legjobb válasz: Szia Nekem nincs de én is most akarok majd venni nokia 5530-t:) Én is gyûjtöm mindenkitõl az infókat:)) Hugom egyik bnõjének van ilyen hugom itt áradozik róla már napok óta h milyen jó teló.. :) Sztem tuti megéri mert kívül is belül is jó:) Ha tudsz vmit te is írhatsz:)

Szia Nekem nincs de én is most akarok majd venni nokia 5530-t:) Én is gyûjtöm mindenkitõl az infókat:) ) Hugom egyik bnõjének van ilyen hugom itt áradozik róla már napok óta h milyen jó teló.. :) Sztem tuti megéri mert kívül is belül is jó:) Ha tudsz vmit te is írhatsz:)

Minél több időt szeretnék tölteni a nagyszüleimmel? Tippek?

Legjobb válasz: Hát mondjuk kezdetnek: tölts velük több idõt? :) Milyen közel laknak hozzád?

Hát mondjuk kezdetnek: tölts velük több idõt? :) Milyen közel laknak hozzád?
Mi az oka, hogy nem tölthetsz?
Én virágot ültetek, öntözök, bevásárolok, orvoshoz kísérem, utazásra megyek vele. Ha beteg ápolom, vagy felmegyek hozzá ebédelni, felviszek neki valamit.
Én bevásárolok neki, fõzök vele. Takarítok is nála, közben beszélgetünk. Ha éppen semmi nincs de jó idõ van, akkor sétálunk. Sajnos amióta megszületett a lányom, kevesebb idõm van rá :-(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!