Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék piercinget, a fülem (7 db)

Szeretnék piercinget, de a fülem nem bírja se az ezüstöt, sem a bizsut. Ha piercinget csináltatok, befolyásolja majd? A szám felé akarok. Ott sem fogja birni az ezüstöt? Vagy csak fülben nem bírja? Ha nyelvbe csináltatok?

Legjobb válasz: Elõször gyógypiercinget tesznek be. Aztán kicserélheted ezüstre, meglátod, hogy nem gyullad-e be. Ha igen, akkor másik piercinget kell venned (aranyat, fehér aranyat... azzal nem szabad begyulladnia), vagy ha tetszik az a gyógypiercing, amit adtak, akkor azt használod. Nem kell tõle félni, mindenkinek más a szervezete, mindenki máshogy reagál rá.

Elõször gyógypiercinget tesznek be. Aztán kicserélheted ezüstre, meglátod, hogy nem gyullad-e be. Ha igen, akkor másik piercinget kell venned (aranyat, fehér aranyat... azzal nem szabad begyulladnia), vagy ha tetszik az a gyógypiercing, amit adtak, akkor azt használod. Nem kell tõle félni, mindenkinek más a szervezete, mindenki máshogy reagál rá.
orvosi fémet szoktak belerakni..és arra elvileg nem lehetsz allergiás...nekem is van és nem merek ezüstöt belerakni, pedig a fülembe ezüst van!!!sztem orvosi fémre is cseréld majd!
am a füledbe is lehet titán fülcsit rakni!azt fogja bírni!
Fülbevalóra gondolsz???
A kérdező hozzászólása: Nem. Fülbevalóm van már és a mellé szeretnék még 2 lyukat.
Az is fülbevaló.
Nekem egymás felé lõttek négyet....ebbõl három porcba ment egy félig porcba...szóval simán lehet....jóval régebben két plusz fülbevalót lõttek nekem is a fülembe egyszerre...szóval igen lehet, és egyáltalán nem lehet érezni...legalábbis én nem éreztem semmit...a kattanást hallottam meg utána picit zsibbadt a fülem...de nem fájt, csak olyan fura érzés volt...
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :) )
igen tragus a neve és én is tervezem hogy a közeljövõben megcsináltatom! nekem is zsuzsi fülében tetszett meg :DD
Nekem 1, 5 éve van targus piercingem és nagyon szeretem. Egyáltalán nem fájt amikor szúrták, meg se éreztem. Azóta se volt rá panaszom. Szerintem teljesen mindegy, hogy tavasszal vagy nyáron csináltatod. Én példul télen szúrattam.
énis szerettem volna, addig, még egyik barátnõm meg nem járta vele..:D reggel arra kelt, hogy tiszta vér a füle körül minden meg a párnája.. valamibe beleakadhatott, és kiszakadt neki elég szépen..:D
a gyógyulási ideje kicsit hosszú és nagyon kell vigyázni rá, de késõbb úgyis megszokod. nekem Zsuzsi fülében nem tetszik hogy mind2 oldalon van.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat lányok :=)


Szeretnék a fülembe 2 vagy 3 piercinget. Ha egyszerre csináltatom meg akkor olcsóbb? És kb. mennyiért csinálják egy normális szalonban?

Legjobb válasz: szalon függõ,hogy olcsóbb-e. hogyha piercinget akarsz bele akkor vagy 2000ftba is kerülhet / db szúrása.. de hogyha fülbevalót akarnál akkor menj el kozmetikushoz és 900ft/db kb.. persze mindkettõ ékszerrel.

szalon függõ, hogy olcsóbb-e. hogyha piercinget akarsz bele akkor vagy 2000ftba is kerülhet / db szúrása.. de hogyha fülbevalót akarnál akkor menj el kozmetikushoz és 900ft/db kb.. persze mindkettõ ékszerrel.
Nem hiszem, hogy egyszerre megcsinálják (legalábbis egy fülbe többet), mert ha minimálisan is bedagad, a következö lyuk már nem ott lesz, ahova szeretted volna...
A kérdező hozzászólása: Ha kettõt is szeretnék egy fülbe, akkor sem egymás mellé. Amúgy meg köszi a válaszokat!

Üdv! A fülembe szeretnék piercingeket rakni, és az lenne a kérdése, hogy ha magamnak kilyukasztottam ( steril tű+fertőtlenítő), utána egyből tehetek bele piercinget? Kép lejjebb:a legfelső piercingekről lenne szó (tüskék).

És egyszerre lehet többet is? Nem megterhel? a szervezetre? Ha nem lehet egyszerre többet egy fülbe( ezek lennének az els? darabok) akkor milyen id?közönként lehetne?

Legjobb válasz: Tehetsz bele egybõl pc-t, de figyelj hogy akkora branüllel szúrd amibe belemegy a pc, mert porcon nem biztos hogy át tudod tolni önmagában a pct. Szúrhatsz egyszerre többet, de nem biztos hogy lesz ozzá kedved, emrt nehéz ráfogni ha már az egyik lyuk fáj :) kérdezz nyugodtan ha valami kétséged van...nem vagyok szakmabeli de szúrtam már egy pár ilyet...

Tehetsz bele egybõl pc-t, de figyelj hogy akkora branüllel szúrd amibe belemegy a pc, mert porcon nem biztos hogy át tudod tolni önmagában a pct. Szúrhatsz egyszerre többet, de nem biztos hogy lesz ozzá kedved, emrt nehéz ráfogni ha már az egyik lyuk fáj :) kérdezz nyugodtan ha valami kétséged van...nem vagyok szakmabeli de szúrtam már egy pár ilyet...
Szerintem ne csináld meg egyedül. Ez szakember feladata. Fertõtlenítés és érzéstelenítés, hiszen porcról van szó.
Fülporcba magadnak nehéz és kockázatos szúrni. Ebbõl adódik h ha ferdére sikerül a furat mindig be lesz gyulladva és fájni fog. Ieneken nem éri meg spórolni. 18/F
Annyi meg annyi ilyen kérdés van már... Szúrhatod magadnak, én is mind a 15-t magamnak szúrtam, egyszerre többet is szúrhatsz, és igen rögtön teheted bele a PC-t, ha csak nincs fém allergiás vagy akármi akadálya.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat :) )

Szeretnék belövetni a számba egy piercinget és egy fülbevalót is a fülembe ezt meg csinálják egy alkalommal?

vagyis egyszerre a kettőt meg lehet csinálni ?

Legjobb válasz: persze .nem egy helyre lövik a kettõt :D

persze .nem egy helyre lövik a kettõt :D
Kedves kérdezõ! A füledbe belövik természetesen, de szájba nem. Ajak piercingnek nem jó a belövõs fülbevaló, nyelvbe meg pláne nem jó. Ha olyan helyre mész, ahol szúrnak, ott természetesen megcsinálják egy alkalommal. Egy szalonba is ha bemész, akármennyi ékszert megcsinálnak neked, legfeljebb nem tanácsos. (Mondjuk egyszerre 10 ékszert csináltatni már azért nagyon sok lenne..) Ha félreértelmeztem volna a kérdést, vagy lenne még kérdésed, írj privátban! - The Blueskin -

A fülembe szeretnék piercinget, fentre a porcba. Lehet egyszerre mind a két oldalra csináltatni?

A fülcimpámba egyszerre lövettem 2-2-t mindkét oldalra. Most egy hetesek és semmi gondom nincs velük. Felülre is meg lehet őket egyszerre csináltatni?

Legjobb válasz: persze meglehet!

persze meglehet!
igen, de nem nagyon fogsz az oldaladon aludni, legalábbis amíg meg nem gyógyulnak. az olyan fajta fülporc piercinget helixnek hívják.
A kérdező hozzászólása: A fülcimpámba nem volt vészes, két nap múlva már bármelyik oldalamon tudtam aludni. :) Azt mondták már nekem, hogy porcba fájdalmasabb, lassabban gyógyul, de nem akarom kétszer kivárni a végét. Amikor kilövettem a fülem, akkor is azt mondták, õrültség egyszerre a két oldalt, de túl akartam gyorsan esni rajta. De azt is mondták, porcba nem vállalják egyszerre. Az érdekelt, hogy ez általános, hogy nem vállalják a két oldalt ugyanabban az idõpontban, vagy csak itt féltettek ennyire? :P
Én februárban szúrattam helixet és még mindig nem tudok ráfeküdni, tehát szerintem külön kéne.
A helixet mindenképpen szúrasd, gyorsabban gyógyul, kisebb lesz a vadhús kialakulásának kockázata! Amúgy nem ajánlom egyszerre, elég fájdalmas a gyógyulás, szóval egyik oldaladon sem tudnál aludni...
én is sokáig nem tudtam ráfeküdni de én sem vállalnám külön-külön inkább egyszerre túllennék mindkettõn. :) (persze csak ha tudsz a hátadon aludni)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!