Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék otthon munkát (13 db)

35 éves nő vagyok, szeretnék otthon dolgozni. Van itt olyan, aki otthoni munkát végez, és milyet?

Legjobb válasz: Én 38/N éves vagyok,és lassan 3 éve otthon dolgozom. Gyöngyfûzés,sablon szerinti ékszer készítés,egyéb ruhaanyagok gyöngy, strasszkövek díszítése. Megéri nekem,mert annyi fizetést kapok mint amikor bejártam melózni.Bejelentett munkaviszony,fizetek adót,és biztosítást is.Csak annyi a különbség,hogy otthon vagyok.

Én 38/N éves vagyok, és lassan 3 éve otthon dolgozom. Gyöngyfûzés, sablon szerinti ékszer készítés, egyéb ruhaanyagok gyöngy, strasszkövek díszítése. Megéri nekem, mert annyi fizetést kapok mint amikor bejártam melózni.Bejelentett munkaviszony, fizetek adót, és biztosítást is.Csak annyi a különbség, hogy otthon vagyok.
Elsõ! Milyen cég az ahol dolgozol? És hogy találtál rá? (Nem gondoltam volna, hogy ilyen "munka" is létezik.) Jól hangzik. :)
elsõ! mit csinálsz? érdekelne.
illetve nem az hogy mit csinálsz azt leírtad:D na mindegy ha tudsz oldalt vagy valamit küld el kösz
Engem is érdekelne :) Köszönöm!
pókerezem neten
Fordítok.
elsõ vagyok. Én egy nagyon kedves barátnõm alkalmazottja vagyok. A barátnõm 5 éve elindított egy kis vállalkozást ahol ruhákra, táskákra és egyéb olyan kellékekre ahogy a rendelés kívánja készítünk díszítéseket. De készítünk megrendelésre dolgokat az egyik kis üzletnek.( claire's shop) vagy szokott megrendelésünk lenni a Crystals-nak is.
1. válaszoló. Küldenél részletes információt a munkádról, nekem is kellene valami a gyes mellett. Köszönöm
még valamit.. Külföldön élek.
barátnõ...miért nem lepõdök meg??? De gondolom nem baráti alapon már nem mûködne...
elsõ vagyok.Hiába küldök, nem sokat ér nektek hacsak nem Angliában éltek. de nekik készítünk dolgokat megrendelésre. http://www.crystalshop.co.uk/ http://www.claires.com/store/the-goods/Kids/cat310429/Jewelry/
ma 12:24 miért ne mûködne?? Pár hónapja vett fel egy hölgyet hirdetésre.Én is csak azóta ismerem amióta nála vásároltam pár dolgot.Mielõtt felajánlotta volna a melót.Valahol én is idegen voltam neki, de 3 év után már mondhatom, hogy kedves barátnõm..

Szeretnék otthon végezhető munkát végezni. Hol találhatnék ilyet?

Távmunka vagy bármilyen neten végezhet? munka érdekel.

Legjobb válasz: Egy csomóan hirdetnek, de ahol nem kérnek semmilyen szaktudást, ott általában át is verik az embert. Bármit is találsz, ha elõre kérnek pénzt, akár csak 5 forintot, rögtön szakítsd meg a kapcsolatot, mert azok a cégek konkrétan az ilyen 5 forintokból élnek, és át fognak verni. Amellett hirdethetsz te is, apronet.hu-n, vagy az iwiwen, vagy akárhol, ahol hirdetést lehet feladni. Vagy keress a google-ban, írd be, hogy távmunka, aztán nézegesd az eredményt.

Egy csomóan hirdetnek, de ahol nem kérnek semmilyen szaktudást, ott általában át is verik az embert. Bármit is találsz, ha elõre kérnek pénzt, akár csak 5 forintot, rögtön szakítsd meg a kapcsolatot, mert azok a cégek konkrétan az ilyen 5 forintokból élnek, és át fognak verni. Amellett hirdethetsz te is, apronet.hu-n, vagy az iwiwen, vagy akárhol, ahol hirdetést lehet feladni. Vagy keress a google-ban, írd be, hogy távmunka, aztán nézegesd az eredményt.
Nagy fába vágtad a fejszédet! Én nagyjából egy éve keresek ilyen munkát! Ha találsz és nem átverés, megkérhetlek, hogy jelezd itt az oldalon? (Mondjuk feltehetnél egy kérdést, hogy ki keresett még ilyen munkát.)
ÉN a GYES-em alatt kerestem ilyet. Nem akarlak elkeseríteni, de semmit se találtam. VAgy átverés, vagy olyan számítógépes ismereteket követeltek meg, aminek a közelében se vagyok. Legyen neked több szerebcséd vele!!!
Én is csak rosszat hallottam róla. De interneten pl. apronet, vagy kiindulásként http://www.lap.hu vagy napilapokban, helyi újságokban is szoktak hirdetni.
Figy, az ilyen munkák nagy része átverés! A legtöbb helyen fizetned kell magáért a tájékoztatásért, (ez akár több ezer forint is lehet), s a végén nem jut semirre, mert kamu az egész. NAgyon vigyázz, ahol pénzt kérnek tõled, gyorsan felejtsd el!
Köszönöm Mindenkinek, sejtettem! Az amit eddig néztem mind ilyen volt! Üdv:'rotfusz'
http://www.meosz.hu-t nézd meg...

Szeretnék otthonról mellékállásban dolgozni gyes mellett. Nagyon sok hirdetést olvastam, de mindegyik átverés volt. Ti milyen munkát végeztek otthon mellékállásban?

Gépelés, adatrögzítés, bedolgozás, stb-re gondoltam. Számítógép, internet, nyomtatóm, szkennerem van.

Legjobb válasz: Dolgozzál rendes munkát, heti 36 órát nem meghaladóan. Vagy írjátok meg úgy a munkaszerzõdést, hogy heti 36 órában ott bent, a többit meg otthon. Abban hiába reménykedsz, hogy majd ilyen "netes, otthon végezhetõ" munkából fogsz megélni. Ha lennének ilyen lehetõségek, én is meg mások is csinálnám, munka mellett. Sõt, be se járnék dolgozni, ha egyszer otthonról is megkereshetem ugyanazt a pénzt.

Dolgozzál rendes munkát, heti 36 órát nem meghaladóan. Vagy írjátok meg úgy a munkaszerzõdést, hogy heti 36 órában ott bent, a többit meg otthon. Abban hiába reménykedsz, hogy majd ilyen "netes, otthon végezhetõ" munkából fogsz megélni. Ha lennének ilyen lehetõségek, én is meg mások is csinálnám, munka mellett. Sõt, be se járnék dolgozni, ha egyszer otthonról is megkereshetem ugyanazt a pénzt.
Pályázz meg asszisztensi munkákat! Manapság sok helyen nem elvárás, hogy benn ülj, mert interneten megkapod az anyagot. Persze ezt érdemes tisztázni a felvételkor.
szia! én fajátékok értékesítésével foglalkozom. Tanácsadóként katalógusból árulom a termékeket, mint az avonnál ugyanúgy. Ha érdekel írj privit és írok róla többet.


Dolgozik itt valaki otthon végezhető munkát? Ha igen mit és tényleg jó? Szeretnék én is de nembízok az internetes hirdetésekbe ha esetleg nektek már valamelyik bevált akkor megadnátok az elérhetőségeket?

Legjobb válasz: Én a saját két kezemmel készített dolgokat árulom itt: http://www.meska.hu Havi 20-30.000 Ft-om folyik be így. Sajnos nagyon sokáig kerestem én is otthon végezhetõ munkát, de nem találtam semmit. Így fogtam néhány könyvet és megtanultam különbözõ technikákat. Így hétvégenként, amíg a picúr az apukájával játszik vagy hétköznap amikor alszik, barkácsolok. Tudom nem klasszikus értelemben vett otthon végezhetõ munka, de ez is hozhat pénzt.

Én a saját két kezemmel készített dolgokat árulom itt: http://www.meska.hu Havi 20-30.000 Ft-om folyik be így. Sajnos nagyon sokáig kerestem én is otthon végezhetõ munkát, de nem találtam semmit. Így fogtam néhány könyvet és megtanultam különbözõ technikákat. Így hétvégenként, amíg a picúr az apukájával játszik vagy hétköznap amikor alszik, barkácsolok. Tudom nem klasszikus értelemben vett otthon végezhetõ munka, de ez is hozhat pénzt.
Informatikus vagyok, otthoni laptopról fellépek a céges hálózatra, telefon is IP alapú, így gyakorlatilag mindent tudok otthonról végezni. Két-három hetente be kell mennem egy megbeszélésre a központba, de amúgy minden a neten folyik.
Én fordító vagyok, ami eleve otthoni munka. Neten jön az anyag, neten küldöm az elkészült anyagot, átutalással kapom a pénzt.
Én hírdetéseket olvasok különbözõ oldalakon. Nekem bevált!:) )

Főállású anya vagyok, és kötetlen munkaidőben szeretnék segíteni testvérem vállalkozásába. Ez inkább otthon végzett munka lenne. Van erre lehetőség?

Szeretnék segíteni a reklámozásban,hírdetésben,az ügyfelekkel való kapcsolattartásban,és az esetleges helyszíni felmérésekben.

Legjobb válasz: Szia! A fõállású anyaság mellett heti max. 20 órát lehet dolgozni, illetve ha otthon dolgozik az anya, akkor idõkorlátozás nélkül. Mint minden változást, ezt is be kell jelenteni a folyósító szervnek, amit a munkaszerzõdéssel le lehet tudni.

Szia! A fõállású anyaság mellett heti max. 20 órát lehet dolgozni, illetve ha otthon dolgozik az anya, akkor idõkorlátozás nélkül. Mint minden változást, ezt is be kell jelenteni a folyósító szervnek, amit a munkaszerzõdéssel le lehet tudni.

Szeretnék találni valamilyen otthon végezhető munkát, ami nem kamu. Tudnátok ajánlani valami hasznos oldalt vagy céget?

Hiába keresgélek nem találok semmit.

Legjobb válasz: Otthon végezhetõ, hasznos munkák, amik nem kamuk: mosogatás, ablakpucolás, vasalás, takarítás,.....

Otthon végezhetõ, hasznos munkák, amik nem kamuk: mosogatás, ablakpucolás, vasalás, takarítás, .....
http://5mp.eu/web.php?a=otthondolgozni Nézz körül ezen a linken, ha utána marad még kérdésed, szívesen válaszolok.

Szeretnék internetes illetve otthon végezhető munkát?

A rosszmájú emberek gúnyos megjegyzéseit kérném mell?zni. Nagyon kellene pénz... Aki tud ezzel kapcsolatban nekem segíteni,kérem tegye meg.

Legjobb válasz: Van munkahelyem,már 10éve,de kell a pénz és szeretnék mellette még valamit...

A kérdező hozzászólása: Van munkahelyem, már 10éve, de kell a pénz és szeretnék mellette még valamit...
én is szeretnék... Ptc oldalak? Surfbar futtatás? Bár meggazdagodni nem fogsz belõlük.
Bmeg. írd be a googleba, hogy pénz és 435345 millió találat lesz csak errõl.
-Szeretnék internetes illetve otthon végezhetõ munkát? -Igen, szeretnél :D Legalábbis ez jött le az írásodból. Korrepetálj! Azt lehet otthon is végezni, és tuti megbízható, mert ott helyben fizet a tanítványod.
Miért nem akarsz elmenni egy munkahelyre?
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert ugye ahogy az oldal címe is mutatja, kérdések vannak, tehát máshogyan nem engedte kiírni...
A kérdező hozzászólása: B+ te, szerencsecsomag...
Angolul tudsz?
Nem tudom, hogy otthon mennyire elterjedtek ezek a kérdõív kitöltése online és ezért fizetnek kérdõívenként valamennyit!? Angliában például van egy pár, de ahhoz itt kell, hogy élj! Én csinálom, nem nagy összeg pluszban egy fõ állás mellé, havi 50-100font jön ebbõl, de ez is valamennyi! Nézz szét a neten, hátha van otthon is ilyen! Remélem adtam egy ötletet! Azért nem adok weboldal címet, mert mivel angliai cégek fizetnek ezért, így nyilván ehhez itt kellene, hogy élj, és ki is van írva, hogy csak angliaiak regisztrálhatnak!
A kérdező hozzászólása: Most szûnik meg a melóm, de mellette elkezdtem suliba járni, ott tanulok angolt, persze azt nem mondanám, hogy tudom is. :) Nem ebbõl akarok élni, csak amíg itthon vagyok, szeretnék kis plusz pénzt keresni, ha már szabadidõvel rendelkezem. Köszi a tippet, szétnézek!
A második voltam! Esetleg nézd meg ezt: http://www.marketagent.com Itt magyar nyelv is van, bár szerintem, ha a magyar nyelvet választod, akkor nem fogsz sok kérdõívet kapni.
Elõzõ voltam! Viszont, magyar címet lehet regisztrálni! ;)
Hozzá tenném, hogy még nem próbáltam, de próbáld ki, hátha jó!
A kérdező hozzászólása: Regisztráltam, mikor írtál, nem néz ki rossznak, de még nem kaptam egy kérdõívet sem, gondolom most pangási idõ van. De maga az elgondolás nem rossz! Köszönöm a segítséged, ezt valahogy elhiszem, mert mikor több százezres fizetésrõl beszélnek otthoni munkával......, inkább nem kommentálom! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!