Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék orvost Melyik orvost (26 db)

István kórházban szeretnék szülni. Melyik orvost ajánlanátok? Milyen a szülészet?

12 hetes vagyok. A dokim külföldre megy :( így abban a kórházban nem maradok (csak miatta jártam oda) Az István kórház szülészete nagyon szimpatikus, viszont egy orvost sem ismerek :( Ajánlanátok nekem? Magánrendelésük van, vagy a kórházban rendelnek? Hogy m?ködnek ott a dolgok? Minden érdekelne! Szülés menete, újszülött osztály, szül?szobák, látogatás. El?re is köszi!

Legjobb válasz: Dr.Koiss Róbert-én nála szültem a fiamat 2 éve, most vagyok 24 hetes terhes(úgy néz ki, hogy õ is fiú). Nagyon megbízható, precíz, kedves, odafigyel rád és a babára is. Magánrendelésre járok hozzá, mindig alaposan megnézi a babát uh-on. Van a neten honlapja, ha beütöd a nevét akkor tuti megtalálod! Remélem segítettem. Üdv, Évi

Dr.Koiss Róbert-én nála szültem a fiamat 2 éve, most vagyok 24 hetes terhes(úgy néz ki, hogy õ is fiú). Nagyon megbízható, precíz, kedves, odafigyel rád és a babára is. Magánrendelésre járok hozzá, mindig alaposan megnézi a babát uh-on. Van a neten honlapja, ha beütöd a nevét akkor tuti megtalálod! Remélem segítettem. Üdv, Évi

Szeretnék orvost váltani. Melyik orvost válasszam Pécsen?

Orvosom táppénzre szorult (decembert?l)és úgy néz ki, hogy kb márciusig nem lesz. Ez elég hosszú id? ahoz, hogy össze-vissza mindenféle helyettesít? orvoshoz járjak és mindegyik mást mond. Szeretnék orvost váltani. Kit ajánlotok?

Legjobb válasz: Szia! Bár én még sajna nem vagyok terhes, de én személy szerint Dr. Kovács Kálmán Andrást ajánlanám (Édesanyák útján)! A munkatársnõm is hozzá járt! Nagyon kedves doki! Ha érdekel a száma írj nekem e-mailt [email protected]

Szia! Bár én még sajna nem vagyok terhes, de én személy szerint Dr. Kovács Kálmán Andrást ajánlanám (Édesanyák útján)! A munkatársnõm is hozzá járt! Nagyon kedves doki! Ha érdekel a száma írj nekem e-mailt [email protected]
Nekem nem volt fogadott orvosom, így nem is tudom, hogy megy ez, de akinél szültem, az Dr. Rácz Sándor, az Édesanyák útján, gonolom hozzá nem csak szülni lehet menni, hanem már terhesen is járhatsz hozzá. Nagyon kedves, fiatal, lelkiismeretes orvos. Illetve sokan ajánlják Dr. Bédi Beát a megyeiben.
szia! én prof.dr Gõcze Péterhez járok a Szabadság ut 40-be!! nagyon rendes és okos és hihetetlen jool bánik az emberekkel! és számomra ami a legjobb volt hogy mindent elmagyaráz szorol szora!!szeretem!
Miért ne megy el háziorvoshoz, az majd beutalja valahová.
Urulógushoz menjen a párod a helyi kórházi szakrendelésre. szerintem.
Szia.A nõk, nõgyógyászhoz mennek , a férfiak az urológiára. A párod kérjen egy beutalót az urológiai szakrendelésre. Az urológia a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezetõ rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycsõ), valamint a férfi nemi szervek sebészeti megbetegedéseivel foglalkozik.Szóval a problémáddal ide kell fordulni.Sok szerencsét, és ne aggódj.

Ha háziorvost akarok váltani, akkor mi a teendőm? Először melyik orvost kell felkeresnem, a jelenlegi háziorvost vagy akit szeretnék a jövőben? Hogyan zajlik ez?

Legjobb válasz: Már számtalanszor kérdezték ezt itt. A lényeg: a jelenlegi háziorvosodhoz nem kell elmenned, csak ahhoz akit szeretnél, hogy legyen helyette és ha õ elvállal, akkor a papírjaidat majd õ elkéri.

Már számtalanszor kérdezték ezt itt. A lényeg: a jelenlegi háziorvosodhoz nem kell elmenned, csak ahhoz akit szeretnél, hogy legyen helyette és ha õ elvállal, akkor a papírjaidat majd õ elkéri.

Leírnátok melyik nevű fogamzásgátlót szeditek? Mert váltani szeretnék, orvoshoz viszont nem egyek el

azért mert Tbt nem fogok fizetni visszamenőleg, másrészt úgy is azt írja fel amire neki a pontot kell gyűjteni. (anyukám egészségügyis nem érdekelnek a blablák, hogy meg kell vizsgálnia......stb úgy is az ő érdeke szerintit írja fel) csak kíváncsi vagyok melyik a leggyakoribb. köszi

Legjobb válasz: Miért nem kérdezed meg anyukádat? Talán mesélne arról, mit okozhat és hogy miért fontos befizetni a tb-t.

Miért nem kérdezed meg anyukádat? Talán mesélne arról, mit okozhat és hogy miért fontos befizetni a tb-t.
Mirabellát szedek most kezdtem az 5.levelet eddig semmi bajom nem volt vele , csupa pozitív :)
A kérdező hozzászólása: hát gondolom te sem olvasol alkotmányt..ha olvasnád tudnád hogy a tbt kivonták (az alkotmányban bele van írva), bármelyik pillanatban bevezethetik hogy az adóból vonják le, ahogyan nyugdíj sem lesz, de ez más téma......a kérdésre válaszoljál!!!
Mistral-t szedek. Most fogom a 3. levelet kezdeni. Ez egy viszonylag új gyógyszer, állítólag kevesebb hormonnal teletömve. Eddig nincs vele problémám. Semmiféle mellékhatás vagy egyebek.. 6-7 ezer között mozog az ára.
Novynettet szedek már kb. 1 éve. Nekem bevált. Az orvos is hasra ütésre írta fel nekem, de hála az égnek semmilyen mellékhatása nem jött ki rajtam. Az árát is elfogadhatónak tartom. Szintén 6-7 ezer 3 hónapra.

Orvosira szeretnék menni, melyik a legjobb egyetem?

Pszichiáternek,hematológusnak vagy gyerekorvosnak szeretnék menni,de félek tőle,hogy nem tudok elhelyezkedni. Melyik az a város,egyetem,ahol biztosabb az elhelyezkedés?

Legjobb válasz: Úgy tudom, Pécsen és Szegeden is nagyon jó a képzés

Úgy tudom, Pécsen és Szegeden is nagyon jó a képzés
Mindenféleképpen Szegedre menj szerintem, állítólag az a legjobb! ... és legnehezebb. :D

Ha orrplasztikát szeretnék csináltatni akkor melyik orvost ajánlanátok?

Dr. Kárász Tamás, Dr. Rezek Ödön és Dr. Varga Klára között gondolkodom. Azért ők, mert lehet hogy orrsövény igazítást is kell közben végezni. Esetleg aki tud aktuális árakat azt is megköszönném.

Orvos szeretnék lenni. Melyik könyvből érdemes bioszt tanulni?

Állítólag jó a mozaikos könyv. De nem tudom, az jó emelthez is? Közel 100%-ot kell írnom.

Legjobb válasz: Én a mozaikosból tanultam. Megvolt még a zöld színû panemsulis könyv is, de azt elõ se vettem. Engem csak összezavart h két könyvbõl kellett tanulnom. Az a lényeg, hogy tanuld meg alaposan a könyvet, és egy-egy nagyobb fejezet után, csinálj hozzá RENGETEG feladatot, leginkább régi érettségikbõl. És ha ez megvan, akkor vedd elõ a megmaradt régi érettségiket (az angol és német nyelvûeket is töltsd le, fenn van a magyar fordításuk) és csináld meg az összeset. Ha valamit nem értesz, nézz utána. Ez baromi sok idõ lesz, úgyhogy idõben és tudatosan kell rá készülni, különben nem fog menni az a közel 100%-os emelt. Nekem ez vált be.

Én a mozaikosból tanultam. Megvolt még a zöld színû panemsulis könyv is, de azt elõ se vettem. Engem csak összezavart h két könyvbõl kellett tanulnom. Az a lényeg, hogy tanuld meg alaposan a könyvet, és egy-egy nagyobb fejezet után, csinálj hozzá RENGETEG feladatot, leginkább régi érettségikbõl. És ha ez megvan, akkor vedd elõ a megmaradt régi érettségiket (az angol és német nyelvûeket is töltsd le, fenn van a magyar fordításuk) és csináld meg az összeset. Ha valamit nem értesz, nézz utána. Ez baromi sok idõ lesz, úgyhogy idõben és tudatosan kell rá készülni, különben nem fog menni az a közel 100%-os emelt. Nekem ez vált be.
mozaikos, az felkészít emeltre.
A mozaikos könyvekben jó sok kép van. Viszont a képeken is meg a szövegben is vannak olyan dolgok, amiket nem kell tudni. Attól függetlenül tök jók - fõleg, ha orvosira meg OKTV-re mész. A mozaikos Biológia Érettségizõknek 1-2-t ajánlom nagyon:) Az csak 2 kötet, nem is vastagok, és minden bennük van, ami az érettségi követelmények szerint kell. Persze nem árt tankönyvvel együtt használni, viszont mivel lényegre törõen, pontok szerint le van írva minden - külön kiemelve az emelt szintûeket -, ezért ha már tanultad a dolgokat, átnézésre, ismétlésre, közvetlenül az érettségi elõtt átolvasásra szerintem tökéletes!:)
Ja és persze a mozaikos Biológia Feladatgyûjtemény 11-12 is jó! Tele van feladatokkal - szövegértelmezõsökkel is - témákra bontva, végén vannak megoldások és rendszerezõ táblázatok azokról a dolgokról, amiket tudni kell. De igen, emellett sok érettségis feladatlapot csinálj, mert fõleg az emeltes feladatokhoz hozzá kell szokni!
Nekem mindenhol a mozaikos könyveket ajánlották. Meg is vettem az összeset, sõt, még két érettségire felkészítõ, összefoglaló kötetet is, de.. Találtam benne egy csomó butaságot és hiányosságot.. Ami nem feltétlenül a könyv hibája, hanem talán a követelményrendszeré.. Szóval nem is tudom..

Mindenképpen császármetszéssel szeretnék szülni. Hová, melyik orvoshoz forduljak? Kit javasoltok?

Elhúzódó vajúdás és szívhangprobléma miatt már volt egy császármetszésem. Konkrét kórházakat és orvosokat tudok javasolni nekem? Köszönöm.

Legjobb válasz: Talán magánklinikán, bár az meg drága. Én a Margitban szültem, ott biztosan nem vállal ilyet senki. Remélem sikerül találnod valakit!

Szia! Nekem sajnos muszáj császárral szülnöm és mindenki azzal riogat, hogy sokkal rosszabb, mint a sima szülés. :( Borzasztóan félek, esetleg kicsit megnyugtathatnál, hogy nem lesz olyan szörnyû....
A kérdező hozzászólása: Nem tudom a másik válaszoló aki érdeklõdött hogy áll, kismama-e már vagy még nem :)
A kérdező hozzászólása: Nekem egyenlõre még nincs útban a második baba, de én már eleve úgy szeretnék belevágni a babaprojektbe hogy tudom hogy jó kezekben vagyok, le van tisztázva hogy mi hogy lesz és nem kell végig idegeskednem a terhességem, hogy császár lesz-e vagy megint napokig tartó kínlódás. Elõre szeretném lebeszélni egy orvossal aztán a terhesség alatt végig hozzá járni magánrendelésre.
Talán magánklinikán, bár az meg drága. Én a Margitban szültem, ott biztosan nem vállal ilyet senki. Remélem sikerül találnod valakit!
Mennyi idõ telik el a két szülés közt? Ha kevés, akkor jó eséllyel amúgy is császár lesz.
Sziasztok engem is érdekelne. Én is császárral szeretnék szülni.
A kérdező hozzászólása: a 19:27-es válaszolónak írom, hogy gratulálok a szép nagy babádhoz :) )) Nekem már volt egy császárom és én már másnap szaladtam, alig telt le a 24 óra, szóval nem olyan vészes mint ahogy sokan gondolják. Kicsit ijesztõ lehet, hogy mûtét meg 14-15 cm-s vágás (kinek mekkora) de abszolút kibírható nekem egyáltalán nem volt fájdalmam utána. Ha lett volna akkor meg biztos kaptam volna fájdalom csillapítót mert a vajúdás alatt is kaptam.
Egyáltalán nem igaz, hogy akármelyik megteszi. Az enyém nem volt rá hajlandó, pedig 5 kg-s gyereket jósolt. Szerencsére csak 4, 3 kg lett, és mindennel együtt 1, 5 óra lett, vágni sem kellett. 2 nap múlva már szaladtam. Persze nem akarok senkit meggyõzni, ti tudjátok.
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát egyáltalán nem szörnyû!!! Ne hallgass azokra akik riogatnak!!! Sokkal könnyebb, gyorsan meg van a baba, kb fél óra az egész. A hátrány, hogy utána feküdni kell valamennyit, ha altatnak akkor is ha érzéstelenítenek akkor is. A mûtét után könnyen fel lehet épülni a lényeg hogy ne hagyd el magad mert akkor sokkal rosszabb. A vágás nem fáj annyira, vannak praktikát amikkel sokkal könnyebb felkelni, mozogni. Utána jó ha kérsz Laevolack szirupot mert a wc-zést nagyon megkönnyíti. Ha fájdalmaid vannak adnak fájdalom csillapítót, kibírható egyébként nélküle is én nem kértem, de volt olyan aki kért, nem szégyen adni fognak. A vajúdás sokkal rosszabb nekem elhiheted. Ha érdekel még valami nyugodtan írhatsz privit is. Remélem sikerült egy kicsit megnyugtatni.
Szerintem bármelyik magánorvos megteszi.
Sziasztok! Én is írtam privátot mindkettõtöknek! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)
Írtam Neked privátban!
A kérdező hozzászólása: Örülnék ha így lenne, de az orvos akihez tini korom óta járok magánrendelésre és aki a terhesgondozást és a szülést és vezette nem hajlandó megcsinálni.
Szia írtam privit.
Dietetikust vagy belgyógyászt keress fel. Beutaló? nem kell ha magán mész.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!