Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék megtanulni internet (2 db)

Tanár nélkül, internet + könyv segítségével szeretnék megtanulni németül. Lehetséges ez?

Van egy általános iskolás TK és hozzá egy MF. Ebbe le van írva pár szabály és van itthon egy Német-Magyar és egy Magyar-Német szótár. Ezekből szeretnék németül megtanulni. És még arra gondoltam, hogy nézek online filmeket, videókat németül és keresek honlapokat, ahol van leírva pár német szó, szabály és ilyenek. Így sikerülne szerintetek? Mennyi idő lenne?

Legjobb válasz: 2 év

2 év
Mennyi idõs vagy? Tudsz más nyelvet? Maklári Tamás - Német nyelvtani ABC c. könyvet mindenképp ajánlom Ha pedig segítség kell, írj privátot. 10 éve tanulok németül.

Szeretnék megtanulni angolul internet és konyv segitségégével, de nem igazán van akivel gyakorolhatnám, tanarra most nincs idom. Hol találok ilyen honlapokat?

Legjobb válasz: szia! http://www.5percangol.hu. Ez szerintem nagyon jó,ingynes anglolnyelv oktató oldal, kezdõknek is! a grammar (nyelvtani) részében pedig jól le vannak írva, h mikor mit kell használni,stb. Hetente 1-2x küld majd leckét. Sok sikert!

szia! http://www.5percangol.hu. Ez szerintem nagyon jó, ingynes anglolnyelv oktató oldal, kezdõknek is! a grammar (nyelvtani) részében pedig jól le vannak írva, h mikor mit kell használni, stb. Hetente 1-2x küld majd leckét. Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!