Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék megtanulni de sajnos nem (3 db)

pl itt: http://www.keletinyelvek.hu/ március 1-én indul is egy kezdõ hétvégi tanfolyam
ha neten rákeresel bisztostalálsz valami alapfoku oldalt.:D
Próbálkozz a Józsefvárosi piacon!!!! Még válogathatsz is, annyian vannak! Valaki csak elválal.
Legegyszerübb: - keress torrenteket és töltsd le... persze ez csak akkor mûködik, ha már angolul tudsz, mert a legtöbb neten fentlevõ dolog angolból oktat kínaira...

Angliában szeretnék dolgozni, de sajnos németet tanultam. Német nyelvtudásom középfokú. Mennyi idő alatt tudnék egy megfelelő szinten megtanulni angolul? Pl. étterembe dolgozás stb.

Legjobb válasz: Ez csak tõled függ, mennyire vagy kitartó, mennyi idõt szánsz rá. Szerintem egy nyár alatt nagyon sok idõráfordítással már jó eredményt lehet elérni. Én is éppen tanulok, mert az én célom is Anglia.:))))

Ez csak tõled függ, mennyire vagy kitartó, mennyi idõt szánsz rá. Szerintem egy nyár alatt nagyon sok idõráfordítással már jó eredményt lehet elérni. Én is éppen tanulok, mert az én célom is Anglia.:) )))
Én meg Németországban dolgoznék szívesen, de csak angolul tudok vmennyire. :D Amúgy az angol az elején nem túl nehéz, azt mondják könnyebben tanulható, mint a német. Szerintem ha ráállsz, pár hónap alatt meg tudod tanulni az alapokat. Persze kitartás és szorgalom az kell hozzá meg egy jó könyv vagy egy jó tanár.
Ahogy a példában írtad, az étteremben dolgozáshoz szerintem-ha nagyon(!) elszánt vagy-elég lesz 2-3 hónap... De minden munkához más-más szintû nyelvtudás kell...
horvatnyelviskola.hu itt lehet tanulni szerb, horvát nyelvet. Ott van alul az oktatók telefonszáma. de ha van jó anyagot, hang, könyv engem is érdekelne! köszi
Esetleg a LingQ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!