Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék megtanulni de sajnos (4 db)

Angliában szeretnék dolgozni, de sajnos németet tanultam. Német nyelvtudásom középfokú. Mennyi idő alatt tudnék egy megfelelő szinten megtanulni angolul? Pl. étterembe dolgozás stb.

Legjobb válasz: Ez csak tõled függ, mennyire vagy kitartó, mennyi idõt szánsz rá. Szerintem egy nyár alatt nagyon sok idõráfordítással már jó eredményt lehet elérni. Én is éppen tanulok, mert az én célom is Anglia.:))))

Ez csak tõled függ, mennyire vagy kitartó, mennyi idõt szánsz rá. Szerintem egy nyár alatt nagyon sok idõráfordítással már jó eredményt lehet elérni. Én is éppen tanulok, mert az én célom is Anglia.:) )))
Én meg Németországban dolgoznék szívesen, de csak angolul tudok vmennyire. :D Amúgy az angol az elején nem túl nehéz, azt mondják könnyebben tanulható, mint a német. Szerintem ha ráállsz, pár hónap alatt meg tudod tanulni az alapokat. Persze kitartás és szorgalom az kell hozzá meg egy jó könyv vagy egy jó tanár.
Ahogy a példában írtad, az étteremben dolgozáshoz szerintem-ha nagyon(!) elszánt vagy-elég lesz 2-3 hónap... De minden munkához más-más szintû nyelvtudás kell...
pl itt: http://www.keletinyelvek.hu/ március 1-én indul is egy kezdõ hétvégi tanfolyam
ha neten rákeresel bisztostalálsz valami alapfoku oldalt.:D
Próbálkozz a Józsefvárosi piacon!!!! Még válogathatsz is, annyian vannak! Valaki csak elválal.
Legegyszerübb: - keress torrenteket és töltsd le... persze ez csak akkor mûködik, ha már angolul tudsz, mert a legtöbb neten fentlevõ dolog angolból oktat kínaira...

Szeretnék megtanulni programozni de sajnos nemtudok hozzáfogni aztsetudom hogy milyen nyelvel kezdjem szükségem lenne valakire aki útba tud igazítani és eltud indítani engem programozás téren? !

nos ki mit javasolna ? valami normális hely ahonnan megtudom tanulni amilyen nyelvet javasoltok ?! és melyik nyelvhez milyen programot kell letölteni és honnan ? stb ? angoltudásom sajnos nemvalami erõs.

Legjobb válasz: Mit szeretnél programozni?

Mit szeretnél programozni?
Hát ha az eltés oldalon szerited sok a rizsa akkor tényleg reménytelen a dolog.
> csak annyit szeretnék valakitöl hogy 1 nyelvet ami weboldal progamozáshoz ajánl 2x leírtam neked, milyen nyelv kell weboldalhoz. > és 1 weboldalt ahonnan magyarul megtudom tanulni A Google-t meg nem szégyen használni. GYK keresõt sem. Ezek alapján mélységesen egyetértek Guitar God kollégával.
Reménytelen a dolog.
A kérdező hozzászólása: nézegettem már utána de még nemtudok semmitse biztosan csak annyit szeretnék valakitöl hogy 1 nyelvet ami weboldal progamozáshoz ajánl és 1 weboldalt ahonnan magyarul megtudom tanulni és ami tényleg jó is nem sok a rizsa mellette
> angoltudásom sajnos nemvalami erõs. Akkor már meg is van mivel érdemes kezdened.
Máskor bezzeg mindenki azzal jön hogy a html az nem programozási nyelv hanem leíró nyelv. Én egyébként azt hittem hogy világosan leírtam hogy miért ajánlom a javascriptet, de leírom máshogyan: azon is ugyanúgy meg tud az ember tanulni aloritmusokat írni.
Érdekel, de még annyira sem néztél utána / annyit sem tudsz, hogy ne mondj ilyen okosságot: lehet programozni játékot meg weboldalt ..
"HTML, CSS, JS, PHP ezek szükségesek a weboldal programozáshoz ?" Igen, ezért írtam. Ezt a <script>...-es dolgot meg szerintem hagyd most a francba. Haladj szép sorban: elõször HTML, CSS, késõbb lehet (már ízlés szerinti sorrendben) JS és PHP.
A kérdező hozzászólása: HTML, CSS, JS, PHP ezek szükségesek a weboldal programozáshoz ? am <script> document.writeln("Hello World!"); </script> ezt próbáltam megcsinálni megnyitottam egy jegyzettömböt beírtam és elmentettem úgy ahogy kell az asztalra kidobta az opera ikonját és alá a nevét rákattoltam operába megnyitotta de sajnos nemhozott be semmit most valamit akkor elrontottam ??
" weboldal programozás is megtenné tulajdonképpen azért szeretnék elkezdeni programozni mivel érdekel a dolog de nagyon csak sajnos nemtudok hozzá kezdeni" Dénes, sétálj be egy könyvesboltba és emeld le az elsõ HTML, CSS, JS, PHP könyve(ke)t. Van olyan könyv, ami átfogó alapot tud adni mind a 4 nyelvhez. Vagy ha nem szeretsz sétálni, akkor "html tutorial" keresésre bizonyosan találsz tanulni- és gyakorolnivalót.
A kérdező hozzászólása: lehet programozni játkot meg weboldalt ha joltudom namármost hátt nekem elõsször a weboldal programozás is megtenné tulajdonképpen azért szeretnék elkezdeni programozni mivel érdekel a dolog de nagyon csak sajnos nemtudok hozzá kezdeni úgy hogy nemigazítana útba senki :)
Ja, és persze tanulj meg angolul.... :) vagy ez, de végülis ezt egyetemistáknak találták ki: [link]
Egyébként szerintem a legegyszerûbben javascriptben lehet megtanulni programozni, nem kell semmit sem telepíteni, a böngészõd a fordítód. Nyisd meg a jegyzettömböt és írd be ezt: <script> document.writeln("Hello World!"); </script> mentsd el elso.html néven (a txt helyett legyen html) és kész is az elsõ programod, ami kiír egy sort. Méghozzá azt hogy Hello World! Vagy pl. ez: <script> for(i=1;i<=10;i++) { document.writeln(i+"<br />"); } </script> Kiírja a számokat 1-tõl 10-ig. Na ilyeneken érdemes elõször gyakorolni, mert ezek az alapdolgok kb minden programnyelvvben egyformák. Ha nem jó az angolod, szerezz be egy magyar nyelvû könyvet.
#13 vagyok, folytatom: Ennyi idõ alatt amíg ezen vergõdtél, a HTML-t már kisujjból kirázás szinten elsajátíthattad volna.


horvatnyelviskola.hu itt lehet tanulni szerb, horvát nyelvet. Ott van alul az oktatók telefonszáma. de ha van jó anyagot, hang, könyv engem is érdekelne! köszi
Esetleg a LingQ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!