Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék már de hogyan (859 db)

Nagyon jó barátok vagyunk, de én töbebt szeretnék már tőle. Hogyan cisnáljam? Bővebben lent

Sziasztok! Van egy lány akivel kb 3hónapja ismerkedtem emg így baráti társaságon keresztül, és egy 3hete nagyon j? barátok lettünk. Mindig mondja h én vok a legjobb fiu abrátja, meg hogy mien rendes vagyok hogy mindig segítek neki a szerelmi ügyeiben, és hogy felvidítom mindig meg megvigasztalom. Az a baj hogy én már többet szeretnék t?le. Beszéltünk már egyszer erröl és mondta h furi lenne ha beleszeretnék. Most ebböl nem tudom micsináljak. Minden pénteken együtt vagyunk és nagyon jól elvagyunk mindig. Segítsetek pls hogy hogyan"hódítsam" meg? Sajna kicsit félénk is vagyok ien téren. Köszi el?re is, ) ha lehet értelmes válaszokat) 15/F

Legjobb válasz: ez már a barát zóna, azthiszem nincs visszaút! Ha tényleg barátok vagytok, részedrõl el fog múlni, és jó barátok maradtok még sokáig. Ha elõhozod, vége lesz.

ez már a barát zóna, azthiszem nincs visszaút! Ha tényleg barátok vagytok, részedrõl el fog múlni, és jó barátok maradtok még sokáig. Ha elõhozod, vége lesz.
A legjobb fiú barát kifejezés elárul mindent. Az életben nem fog férfiként tekinteni rád. Ha bepróbálkozol ugrik a barátság is. Ha meg nem akkor jó ideig szenvedhetsz. 22/f
nehogy eláruld neki:Oén most jártam így egy sráccal..legjobb barátom volt aztán kezdtünk többet érezni és késõbb elromlott minden és már beszélni se beszélünk 3 hónapja ismerem és ez kb. 2 hét alatt folyt le..:S
A kérdező hozzászólása: Mért megy az esetek 90%-ában egy barátság gallyra ha az egyik fél többet érez??????
mert sokszor van úgy, hogy a barátok megértik egymást de kapcsolatban már nem..vagy pl. többet tudnak a barátok egymásról mint valakinek a párja..én legalábbis így gondolom:( gondold át, melyik lenne jobb..ha megtartanád barátnak vagy elveszítenéd örökre..:\ utolsó voltam..15/L
szerintem kerüljetek kettesbe és kerülj hozzá közel.aztán próbáld megcsókolni.ha nem hagyja akkor kérj tõle elnézést.

Van egy pasi és szeretem öt de hogy ö szeret nem tudom beszélünk telefonon ha meglát integet és buszon egy folytában engem bámul és ha meg lát zavarba jön és voltunk már úgy együtt is (Szex) Szerintetek ez mit jelenthet?

Szeret csak titkolja mert fél kimutatni az érzését?? Vagy csak nem akarja kimutatni?

Legjobb válasz: Tyû ez aztán és szép hosszú mondat xDD Nagyon remélem, hogy a szex nem csak valami hébehóba dolog volt, ha nem, akkor szerintem szeret. Azonban az is lehet, hogy pl. van barátnõje (akár titokban) és azért jön zavarba, mert szégyelli magát a történtek miatt és hogy megcsalta a barátnõjét. Ez persze csak a rosszabb eset, simán lehet, hogy csak félénk, egyszerûen kérdezd meg tõle, hogy nem akar-e veled összejönni.

Tyû ez aztán és szép hosszú mondat xDD Nagyon remélem, hogy a szex nem csak valami hébehóba dolog volt, ha nem, akkor szerintem szeret. Azonban az is lehet, hogy pl. van barátnõje (akár titokban) és azért jön zavarba, mert szégyelli magát a történtek miatt és hogy megcsalta a barátnõjét. Ez persze csak a rosszabb eset, simán lehet, hogy csak félénk, egyszerûen kérdezd meg tõle, hogy nem akar-e veled összejönni.
A kérdező hozzászólása: A szex nem hébehóba amúgy már megkérdeztem és nem tudja:(
Meg akar baszni mert egy olcsóóóó ku*va lehetsz... ennyi nem ritka

12 éves vagyok (fiú) túlsúlyos vagyok, az iskolában is piszkálnak az alakom miatt már rég óta, szeretnék fogyni! , de hogyan? Milyen szabályokat tartsak be?

Én ezen a "hasgépen" akarok gyúrni úgy lehet fogyni hasról? Mert igazából a hasamon van a legtöbb felesleg, de a lábamon is van, meg a fenekemen is van meg az arcomon is(?

Legjobb válasz: Sárga kapszula

Sárga kapszula
A kérdező hozzászólása: Az milyen ?
12 évesen semmilyen... Nem kell fogyózni se koplalni.. diéta, hagyjuk már. Nemsokára elkezdesz majd nõni és láss csodát az a kiló, ami rajtad volt mostmár tökéletes lesz. Annyit csinálj, hogy kezd elj kicsit gyúrogatn a saját testsújoddal: fekfõtámasz, ha nemmegy akkor az ágyon legyen fent a lábad ilyenek. A cikizgetésrõl meg annyit, hogy a azt kell egyszer álbaverni, akinek a legnagyobb szája van. Aki tuod, hogy sunyi meg minden de csak magyarázni mer, egyszer elkattansz felálsz és a állára koppintasz egyet:DD Hidd el többet nem magyaráz senki ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Már bocs, de szerintem hülyeség, hogy belenõsz a súlyodba... Én 2dikos korom óta dagadt vagyok (hála a kérdezõ ááltal említett lelki tortúrának a kajához fordultam [22es csapdája]) és nem sikerült lefogynom jó ideig. Kérdezõ: ne nassolj. ne igyál semmilyen buborékos/cukros cuccot, és járj el futni. Nah meg edd meg a zöldségeidet... Ha ezeket megcsinálod, akkor valószínûleg fogyni fogsz. Ne vidd túlzásba! Ha akarsz, akkor menj el eddzeni. Egyébként az a has nem tom én micsoda lehet hogy fogyaszt, de nem sokat. Helyi fogyás NINCS. Viszont teljes testmozgás, ami nem csak három izmot mozgat meg, azzal sokkal többre mész.
A kérdező hozzászólása: Kösz a tanácsot!


Kamatos kamat? Már régen tanultuk, a fiamnak szeretnék segíteni, de hogy is van ez?

Beteszünk a bankba 500.000ft-ot 8év múlva 550.000ft-otkapunk vissza. Mennyi volt a kamat? Mennyi id? múlva lesz 1,5x-se?

Legjobb válasz: Ez így néz ki: induló összeg * (1+kamat)^év = végösszeg Ezért: 500000 * (1+x)^8 = 550000 (1+x)^8 = 1,1 1+x = nyolcadgyök(1,1) = 1,011985 x= 0,011985 Azaz 1,1985% az eredmény.

Ez így néz ki: induló összeg * (1+kamat)^év = végösszeg Ezért: 500000 * (1+x)^8 = 550000 (1+x)^8 = 1, 1 1+x = nyolcadgyök(1, 1) = 1, 011985 x= 0, 011985 Azaz 1, 1985% az eredmény.
Az összeg pedig 35 évnél lesz legalább 1, 5-szeres (de nem pontosan!), mert legalább 35-ödik hatványra kell emelned az 1, 011985-t, hogy 1, 5-öt meglegyen.

Én már szeretnék vele lefeküdni. De hogy mondjam el hogy ne értsen félre?

már 3 hónapja járunk és én már késznek érzem magam,de nem tudom h ? is akarja e.Félek hogy esetlek ha megkérdezem otthagy.Hogy tudnám neki elmondani hogy mit akarok úgy,hogy ne sértsem meg? amúgy halottam barátn?jét?l hogy egyszer azt álmodta hogy nálunk volt és már majdnem megvolt de az utolsó pillanatban elment.Akkor ez aztjelenti hogy nm akarja?

Legjobb válasz: Az álommal ne is foglalkozz, mert butaság, nincs se jelentése, se jelentõsége. A szexxel kapcsolatban pedig... Óvatosan, finoman, mikor kettesben vagytok, kérdezd meg õ készen állna már rá? Szeretné veled? De tedd hozzá, hogy nem most rögtön. Azt ne említsd neki, hogy te már szeretnéd, csak ha rákérdez. Akkor is csak annyit, hogy te már fel vagy készülve rá, de képes vagy várni, ez miatt ne aggódjon. Te pedig, ha a lány még nem akarja és nem tudsz várni, akkor nem is õ kell neked, nem is Szereted. Ha képes vagy várni, bizonyítasz neki, mert megéri. A lány pedig, ha ilyenért otthagyna, akkor csak kamuból volt veled. Hajrá.

Az álommal ne is foglalkozz, mert butaság, nincs se jelentése, se jelentõsége. A szexxel kapcsolatban pedig... Óvatosan, finoman, mikor kettesben vagytok, kérdezd meg õ készen állna már rá? Szeretné veled? De tedd hozzá, hogy nem most rögtön. Azt ne említsd neki, hogy te már szeretnéd, csak ha rákérdez. Akkor is csak annyit, hogy te már fel vagy készülve rá, de képes vagy várni, ez miatt ne aggódjon. Te pedig, ha a lány még nem akarja és nem tudsz várni, akkor nem is õ kell neked, nem is Szereted. Ha képes vagy várni, bizonyítasz neki, mert megéri. A lány pedig, ha ilyenért otthagyna, akkor csak kamuból volt veled. Hajrá.
Mi férfiak kevés dolgot szeretünk kevésbé a mellébeszélésnél. Anno 18 éves siheder koromban, volt egy (A) barátnõm, aki 17 volt és szûz. Egyszer csak ültünk egymás mellett a kanapén, amikor a fülembe puszilt, majd belesuttogta, hogy szeretne velem lefeküdni - Ma is hallom, hogy mondta - , majd csillogó szemeivel leste az én csillogó szemeimet:) Rá kb egy hónappal történhetett meg, távkapcsolat volt, ritkán találkoztunk, meg kellett logisztikázni a dolgot. De jó volt és megérte. És büszke vagyok rá, hogy a leányzót én indíthattam el a szexualitás útján. Még beszélünk néha, és jó tanítványnak bizonyult :) 28f
Tapints a lényegre, kezd vetkõztetni és meglátod mi lesz.
Lassan tereld a beszélgetést erre a témára, aztán kérdezd meg, hogy mi lenne, ha esetleg megpróbálnátok. Arra vigyázz, hogy ne úgy kérdezd, mint ha csak a szex miatt lennél vele. Amúgy az álmok általában nem jelentenek semmit, hiába próbálnak mindenfélét belemagyarázni.
utolsónak: éljenek az olyan pasik, mint te ;):) bocsi az off-ért :D
"Szeretnek veled lefekudni" - Ezen mit ertene felre? Ha ugy vezetned fel, hogy "Szerinted 2K-s Tomek festek jo lenne a kocsimra, lakkal?" akkor biztos felreertene!

Ha Én szeretek valakit, de viszonzatlan. és ez miatt kb.3 hónapig nem beszélünk és nem is látjuk egymást elmúlhat amit érzek? Lehetséges hogy már nem szeretem?

Legjobb válasz: Enyhülhet az érzés igen, viszont azt nem mondanám hogy el is múlik. De ezt csak te érezheted. Úgy érzed hogy már nem szereted?

Enyhülhet az érzés igen, viszont azt nem mondanám hogy el is múlik. De ezt csak te érezheted. Úgy érzed hogy már nem szereted?
A kérdező hozzászólása: nem, sosem akarom elfelejteni
várjunk csak. szóval te azt akarodj, hogy ne múljon el az érzés? nem akarod elfelejteni?
Én is 9 hónapig szenvedtem ettõl az érzéstõl, ezalatt voltak idõszakok mikor jobban fellángolt bennem az érzés, de volt, hogy nem is éreztem semmit. És igen, ez az alapján változott, hogy mennyit beszéltünk vagy találkoztunk. Mostanra jutottam el arra a pontra, hogy már valaki más tetszik és nagyon szeretném ha vele összejönne a dolog, ez segít nekem abban is, hogy õt elfelejtsem véglegesen. De persze ez egy döntés is egyben, hogy akarsz-e ettõl szenvedni egy életen keresztül vagy szeretnél helyette egy teljesértékû kapcsolatot valaki mással, aki viszonozza is az érzéseidet. A döntés a tiéd.
bocsi a szenvedés fázisban vagyok, elírtam
1-es vagyok, hát én is a szenvedés fázisban van, de az tényleg igaz ha látom akkor megint elõjön az érzés és erõsebb lesz, aztán ha nem látom valamennyire enyhül, aztán megint megerõsödik, szóval ez ilyen hülye dolog sajnos
A kérdező hozzászólása: Én inkább szenvednék mint hogy elfelejtsem..
nem biztos, hogy nem múlik, nekem kb 3/4 év alatt sem sikerült elfelejteni..az elején igen, azért megint elõjött talán még jobban mint egyébkén !..aztán párszor láttam - hol nem érdekelt- hol megint érdekelt- aztán már megint pár hónapja semmi és mostanában kezd megint elõjönni :DD szóval ezt a fene se tudja! :D olyan dolog ez.. mindenkinél máshogy van, reménykedj, hogy te hamar túl leszel rajta..illetve másik szerelem ugye szokásos jótanács :)
hát nálam több, mint 3 hónapig sem múlt el...és újratalálkozni hihetetlen jó volt!
A kérdező hozzászólása: Én szeretem.. De.. Már nem látom õt mindig mint régen.. Ha látnám akkor megint megerõsödne az érzés?
aranyos :)

Pszichologiat szeretnek tanulni, de most mar szinte biztos, hogy nem lesz meg a kello pontszamom, igy egy evet most kihagyok. Mit csinaljak ebben az egy evben? Vannak meg masok hasonlo helyzetben?

Termeszetesen dolgozni fogok, nem szeretnek anyukam nyakan eloskodni. Meg kb 30-40pont hianyzik (attol fugg mennyit emelnek), ezt mivel szedhetnem ossze? Gondoltam nyelvvizsgara, mellette valami okj-s tanfolyamra, de azok altalaban ket evesek nem? Nagyon el vagyok keseredve, egyszeruen nem tudom mihez kezdjek..

Legjobb válasz: Sajnos nekem sem jött össze ebben az évben, de én még nagyon reménykedek a Károli szociológiában..Én tuti, hogy meg csinálnom a felsõfokúmat ha nem sikerül és újraérettségizem emelten töribõl és középszinten bioszból..Én ráadásul vidéki vagyok, itt nincs sok lehetõség. Szóval fogalmam sincs, hogy mit csináljak, hol dolgozozzak egyáltalán.. A tesóm szerencsére már 5 éve Pesten van, benne bízok, hogy keressünk vm munkát, de nagyon nem szeretnék már itt maradni..

Sajnos nekem sem jött össze ebben az évben, de én még nagyon reménykedek a Károli szociológiában..Én tuti, hogy meg csinálnom a felsõfokúmat ha nem sikerül és újraérettségizem emelten töribõl és középszinten bioszból..Én ráadásul vidéki vagyok, itt nincs sok lehetõség. Szóval fogalmam sincs, hogy mit csináljak, hol dolgozozzak egyáltalán.. A tesóm szerencsére már 5 éve Pesten van, benne bízok, hogy keressünk vm munkát, de nagyon nem szeretnék már itt maradni..
Egyébként az nyugtasson engem is az nyugtat, hogy nagyon sokan vannak így, akiknek nem sikerül elsõre és újrapróbálkoznak. Az átlag életkor 19 év, szóval ne add fel az álmaidat: )
Próbáld újra az érettségit õsszel, ha rossz lett az emelt, akkor azt, ha jó lett akkor egy másik emeltet. Nyelvvizsgád van már egy?
Vannak 1 éves okj-k is, bár elég kevés, de vannak. Én ilyet csináltam idén, mivel engem sem vettek fel tavaly. Nekem ez most pluszpont, de nem minden okj ad minden szakhoz pluszpontot! Csak a hasonló képzési területû szak ad pluszpontot, szóval nagyon meg kell nézni. Szerintem nyelvvizsgával, nyelvvizsgákkal, esetleg felsõfokú nyelvvizsgával többre mennél. Az okj-k nem sokat érnek, ellenben a nyelvvizsga a diplomához is kell majd. Nem tudom mit akarsz dolgozni, de csak egy érettségivel állást találni nem könnyû. Én diákmunkát javasolnék, ami viszont úgy kivitelezhetõ, ha még is csak beiratkozol egy okj-re. Nálunk nagyon sokan voltak amúgy okj-n, akik beiratkoztak, tehát hallgatói jogviszonyuk lett de alig-alig jártak be órákra, még is egész évben benne voltak a rendszerben, tehát végig volt diákuk stb. Diákigazolvány nélkül is elég drága az élet, ennyibõl is megérné.
A kérdező hozzászólása: Nyelvvizsgam ugy van, hogy angolbol csinaltam emeltet, ami kb 70% lesz, es ez ugye ad nyelvvizsgat, emelle szeretnek meg egyet. En sajnos azzal rontottam el, hogy elorehozottat csinaltam anno tarsadalomismeret tantargybol, es csak kesobb neztem utana, hogy ezt sajnos nem fogadjak el valasztott tantargynak (ami szamomra erthetetlen, hiszen a tetelek fele pszichologia..). Valoszinu jovore csinalok egy biologia emeltet, vagy fogalmam sincs.. Koszonom szepen a valaszokat, remelem mindenkinek sikerul a kovetkezo felveteli!:)
hol fogsz addig dolgozni?
Szia Mivel a felvételinél nem számítják be az OKJ-s képzéseket, a helyedben inkább vagy újraérettségiznék valamibõl, vagy megcsinálnék még egy nyelvvizsgát.Érdemes lenne bioszból érettségizned, ha az jól megy neked, mert bõven lesz biológia az egyetemen. pszichológus hallgató

Tetszik egy fiú már egy ideje és szeretnék tőle többet mint barátság. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan tudnék közelebb kerülni hozzá? Szeretnék vele beszélgetni facebook is, de nem gáz hogy mindig én írok rá? (ritkán van fent, de én is)

Van egy húga aki már nem is az mert csak mostoha tesók voltak és most a szüleik szét mentek, de amikor együtt laktak akkor is sülve főve együtt voltak. Nagyon tetszik nekem és 14 éves én meg 13. Tudom, hogy ez egy szánalmas módja a segítségkérésben egy ilyen szituban, de gondoltam mégis felteszem itt ezt a kérdést. A válaszokat előre is köszönöm!!!:)

Legjobb válasz: Barbizzá inkább...... Na de, hogy segítsek is, próbálj közös programot csinálni vele......

Barbizzá inkább...... Na de, hogy segítsek is, próbálj közös programot csinálni vele......
:D Okés! Akkor hajrá, és csináljuk meg minél elõbb, drukkolok Neked!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Menj oda hozzájuk te!;) A lányok mindig azt várják hogy a fiúk menjek oda hozzájuk:) De ne valami barom csajozós dumát mondj mert attól a lányok 90% ki borul.xdd Csak hívd meg egy italra vagy ilyesmi.:3
22 és fiú, és tudod hány lányt vártam már, hogy bárcsak odajönne hozzám :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedves vagy köszönöm ezzel rengeteget segítettél!!:) ) és ne haragudj, de megkérdezhetem hogy fiú vagy lány vagy e és hány éves?:D
Dehogy lesz ciki! Tetszik neked és megpróbálsz összejönni vele. Ha nem sikerül, akkor ennyi. Miért lenne ez ciki? És ha összejön és egy pár randi után egy fél délután smároltok, és a szíved vadul kalimpál? Ezt akarod kihagyni? Próbáld meg. Õ is zavarban lesz, nyugi! Lehet jobban, mint Te! Nos?
A kérdező hozzászólása: És ha mégsem sikerül akkor jövõre még a táborba se mehetek mert ciki lesz találkozni.:'D szuper.xdd de állandóan csak agyalok mindenen és nem cselekszem inkább.:( És hogy lépjek? mit mondjak? Bejössz nekem és menjünk el valahova? Ez így nem okés.:( (vagy de?xdd fogalmam nincs.:o)
NE FÉLJ!!!! LÉPJ! KERESD! Mi történhet? Max jól érzitek magatokat és a végén döntötök, hogy szeretnétek-e komolyabbat vagy sem! TUDOM! NEHÉZ LÉPNI! DE NE FÉLJ!!!
A kérdező hozzászólása: De azért nincs közöttünk olyan nagy baráti kapcsolat mert amint említettem nem régóta tetszik és nem merek felé nyitni. Ígyis ha õ nem szól hozzám még most se beszélnénk.:|
Egyszerûen írsz neki vagy felhívod, hogy ha ráér, akkor elmehetnétek megenni egy sütit vagy hamburgert vagy megnézni egy filmet, mert bejön neked.
A kérdező hozzászólása: Hát nem hinném hogy õ egy félénk fiú lenne.:D Bár ki tudja.:) Azért köszi.:) Amúgy közös program? Nem is tudom... és mit mondanék? Vagy hogy hívjam el?
Nyugodtan írd meg neki, hogy szeretnél vele többet beszélgetni, rengeteg félénk fiú van, aki nem mer lépni!
A kérdező hozzászólása: Köszi viszont!:D:)

Ugy érzem nem szeretem már a párom és inkább egyedül lennék! De honnan jöhetek rá arra hogy jol fogok dönteni? Nem 1 éves együttlétről beszélek!

Legjobb válasz: Ha úgy érzed, nem szereted, miért gondolod, hogy rossz döntés lenne, ha már nem lennél vele? Vagy az a kérdés, szereted-e még? Vagy hogy érdemes-e olyan emberrel lenni, akit nem szeretsz? Vagy egyszerûen csak bepunnyadt a kapcsolatotok, és nem fejlõdik tovább? Szerintem (kívülrõl nézve) nem olyan bonyolult, csak nehéz döntés. Próbálj meg kcsit többet egyedül lenni a párod nélkül, hogy jobban magadra tudj figyelni, mi játszódik le benned.

Ha úgy érzed, nem szereted, miért gondolod, hogy rossz döntés lenne, ha már nem lennél vele? Vagy az a kérdés, szereted-e még? Vagy hogy érdemes-e olyan emberrel lenni, akit nem szeretsz? Vagy egyszerûen csak bepunnyadt a kapcsolatotok, és nem fejlõdik tovább? Szerintem (kívülrõl nézve) nem olyan bonyolult, csak nehéz döntés. Próbálj meg kcsit többet egyedül lenni a párod nélkül, hogy jobban magadra tudj figyelni, mi játszódik le benned.
A kérdező hozzászólása: Ha külön vagyunk teljesen más vagyok mint mikor együtt vagyok vele!Mondtam neki menjünk el ide-ode de mindenre nemet mond, azt mondja én vagyok a hibás mindenen veszekszem, de szerintem ez nem hiába van igy!

Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel 6 honapja, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot?

Legjobb válasz: Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel két éve, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot? =( egy cipõben járunk

Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel két éve, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot? =( egy cipõben járunk
A kérdező hozzászólása: Sajnos
Miért nincs rá esély? Van barátnõje? De az nem szentírás, hiszen még nem a felesége... Ha meg se próbálod, úgy persze hogy nincs esélyed.
A kérdező hozzászólása: Nincs baratnoje, de o mondta h nincs esely
Hát akkor járj konditerembe és az elveszi a figyelmedet is. Vagy ûzz valami hobbit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!