Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék már de (1919 db)

maszturbálj!
Köszönöm, ennyi lett volna. Mondom, csak statisztikához kell... Mit gondolsz te rólam?
Van kutyátok?
Most van, vagy nincs. Csak statisztikához kell. Felmérést készítek a kérdezõk lakóhelyéról és állattartásáról. Mire gondoltál? Hogy azt tanácsolom, hogy csináld vele? Milyen beteg állat vagy te. Fujjj...
ha fiu vagy akkor nehézkes lesz, de probálj nem csak neten ismerkedni, v megbeszélni egy estét valakivel. ha lány vagy beállsz tükör elé, melltartóban, csinálsz képet, felteszed facebookra..onnnatól sima az út.
Kertes házban laksz?
Semmirõl nem maradtál le. Egy-két évet várhatnál még! Addig pedig maszturbálással könnyíts magadon!
Kézimunka ;)
Menny el bulizni, és vigyél haza valami szutykot :D Én is azt csináltam 14 évesen.. :DDDDD
konektor:-)
Kérd meg anyukád, hát ha segít.
A kérdező hozzászólása: te is az vagy mondjad konkrétan h mit akarsz!! de igen van 1 kutyám
A kérdező hozzászólása: -.-
A kérdező hozzászólása: igen kertes házban miért????
chat (50-en túl kategória)
Lány v fiú vagy kedves kérdezõ?

Kisfiam most tíz hónapos. Szeretnék testvért, de még egyenlőre csak neki szeretném minden figyelmemet adni. Késő már negyven évesen szülni a másodikat, mikorra az első már részben önálló, hat-hét éves, vagy nem jó a túl nagy korkülönbség?

Azt mondják egy anyának két karja van,de szerintem szíve csak egy.Úgy érzem kis korkülönbséggel nem tudnék egyforma figyelmet adni.A párom felvetette a kérdést mi lenne ha miel?bb próbálkoznánk még egy babával.Úgy éreztem sírhatnékom van,mi lesz a pici fiammal ha jön egy másik baba,s ?rá kevesebb id? jut.Vagy jobb ha nem szülök még egyet?

Legjobb válasz: Az anyai szeretet nem olyan, hogy van belõle 100 egység és ha jön egy következõ baba, akkor mindegyiknek már csak 50 jut. Hidd el, hogy ugyanúgy fogod szeretni mindegyiket, sõt még õk is szeretni fogják egymást, tehát csak nõ a szeretet. Ha most így gondolkozol, akkor készülj fel az egykére, mert 5 éves korában is így fogod gondolni, hogy elveszel tõle valamit, a egy másik gyereknek is adsz. Nekem 3 van, de egyiket sem szeretem kevésbé mint az elsõt, amikor még csak õvolt.

Az anyai szeretet nem olyan, hogy van belõle 100 egység és ha jön egy következõ baba, akkor mindegyiknek már csak 50 jut. Hidd el, hogy ugyanúgy fogod szeretni mindegyiket, sõt még õk is szeretni fogják egymást, tehát csak nõ a szeretet. Ha most így gondolkozol, akkor készülj fel az egykére, mert 5 éves korában is így fogod gondolni, hogy elveszel tõle valamit, a egy másik gyereknek is adsz. Nekem 3 van, de egyiket sem szeretem kevésbé mint az elsõt, amikor még csak õvolt.
Ugyanezen dilemmázom én is. Nem akarom a figyelmemet és a szeretetemet megosztani, amikor még ilyen kicsi és törékeny a kisfiam. Én úgy tervezem, hogy - ha egyáltalán akkor akarunk még majd másik babát - leghamarabb is 4 éves korában fogunk vállalni. Szerintem egy 4 éves gyerek már viszonylag nagyobb, önállóbb. Persze még nem annyira, mint egy 6-7 éves, de azért már nagyobbacska. Igaz én se leszek már akkor nagyon fiatal.
Én is ezt érzem. Meg azt hogy rengeteg energiámat köti le a pici, nem is tudok másik bébire gondolni, mig ilyen picike. A négy-öt év korkülönbség a célom nekem is minimum. Ma már nem jellemzõ hogy harminc éves korunkig két gyerekünk legyen. Ha egészséges vagy, miért ne vállalnád a másodikat negyven felé. Aztán majd az idõ meg a Jóisten eldönti hogy akkor egészségben megfogan e a pici vagy sem.
szerintem meg tudni fogod hogy mikor vagy kést még egy gyerekre ha nem akarod ne erõltessétek.Meg fog változni a véleményed idõvel.Ja egyébként én és a testvérem között 5év van és nagyon jó testvérek voltunk és vagyunk is.Ez csupán nevelés kérdése hogy hogyan fogja fogadni a tesót.
Ugyanezen dilemmázok én is. De nekem az ellenirányba adott egy erõteljes lökést a drága új miniszterelnök jelöltünk. Az én lányom 1 éves. Na, most ha terhes leszek, aztán a kormány kijelenti, hogy jövõ hónaptól elég neked a GYES is, aztán onnan kell visszamennem GYED-re, na akkor éhen halunk mind a 4-en az tuti. Szóval szerintem most ki kéne várni, hogy ezek mit találnak ki, nem a legjobb idõpont gyereket vállalni. Persze, ha a férjed jól keres, és eltart, akkor én belevágnék.
Én meg tanár vagyok, gyermeklélektant én is tanultam. Akkor úgy látszik hazudnak a tankönyvek. Nem akartalak megbántani, biztos jobban tudod, ha 3 gyereked van. Nekem csak egy, de 9 hónaposan mászni alig tudtam, nemhogy egy kisgyerek után szaladjak a játszótéren. Pedig elõtte minden nap egy órát bicikliztem. Szóval én tuti kivárom a 3 évet. Nem hajt a tatár.
Az utolsónak azt üzenem, hogy a pszicológiai kutatások szerint a 2 éven aluli gyereket nagyon megviseli, ha kistestvér születik, és az édesanya kénytelen megosztani a figyelmet. Szóval szerintem a gyereknek jobb, ha kb. 2, 5-3 éves, amikor születik a kistesó. Meg azt is figyelembe kell venni, hogy 9 hónapos terhesen hogy fogod emelgetni, szaladni utána? A magzatot is veszélyezteti. Nekem azt mondta a védõnõm, hogy azt minimum várjam meg, hogy tudjon egyedül menni, mert ha esik-kel, és mindig fel kell venni, könnyen elmehet a baba. A tesóm és köztem 2, 5 év van, teljesen jól elvoltunk egymással. És amikor születtem már nagyon várt, nem volt testvérféltékenység egyáltalán.
A gyerekre nem gondoltok? HOgy neki mi lenne a legjobb? Hogy az lenne jó, ha mondjuk max, 2 év lenne a testvérek között, mert akkor tudnának együtt játszani, jobban megértenék egymást, nem lenne szakadék köztük? Nem õk a legfontosabbak az indokaitok szerint?
én 21.02 Kedves 21.06 Orvos vagyok és pszichiáter. 3 gyerekem van, kb. 2 évente születtek. Hidd el, hogy nem viselte meg õket, nagy örömmel várták a következõ kicsi érkezését, boldogok voltak, ha ölbe adtam a kicsit és segítettek a dolgaikat hozni. 9 hónaposan is gond nélkül emelhettem õket, sõt volt, hogy 2 volt a "hónom alatt" és nem volt semmi gond. Nem kell ezt túlmisztifikálni.
Én úgy gondolom h késõ 40év felett szülni, amire eléri a 16-18éves kort az a (leglázadóbb korszak) nemfogsz bírni vele.
ha így érzel várj még babáz csak nyugodtan én 9 év után szültem , egy az apa és nagy a boldogssságunk
A környezetemben több anyuka is van, akik bizony 40 körül szültek. Egy ismerõsöm az elsõ babáját 39 évesen, a volt fõnököm a második gyerkõcöt 38 fölött, nemrég egy rokonom a harmadik babát közel 40 évesen. Nyilván nagyobb a rizikó és több orvosi vizsgálatra van szükség, de mindannyian egészséges kicsiket hoztak a világra, ráadásul mindhárman természetes úton. Biztosan vannak hátrányai a késõi szülésnek, pl. hogy az ember az unokáit nem biztos hogy megéri, a dédunokákról nem is beszélve, viszont óriási életenergiát adnak a picik éppen ebben az érzelmileg és fizikailag is kritikus életkorban. Például a volt fõnököm és az anyukám egyidõsek, de össze sem lehet hasonlítani, mennyivel fiatalosabb és energikusabb a volt fõnököm, akinek most van egyetemista gyereke, mint anyukám, akinek három jócskán felnõtt gyereke van, akik már mind kirepültek a családi fészekbõl. Az ex-fõnököm egyszerûen jobban benne van a fiatalok világában, az õ gondjaikkal együtt átragad rá a lendületük, életenergiájuk. A testvérkérdést illetõen, mi a nagyobbik húgommal sosem jöttünk ki jól egymással, közöttünk 2, 5 év van. Életre-halálra versengtünk egész gyerekkorunkban. A kisebbik húgommal 6 év van közöttünk, mindig zökkenõmentes, jó kapcsolatban voltunk. Mindezek után mondanom sem kell, a második babát én is a harmincas éveim végére tervezem, mire a most hat hónapos kisfiam kb. iskolába megy. Reményeim szerint délutánonként majd vele is sokat tudok foglalkozni hogy jó alapokkal induljon a suliban :) )
igen most divatos a 40 körüli szülés én is 2 -tö anyukát is ismerek szépek csinosak és semmi gond nem volt velük én 36 évesen most szültem és jól vagyunk.
én szerintem tök mindegy mikor szülünk és mekkora a korkülömbsség ugy is jó minden változat :)
A kedves dokinéninek üzenem, hogy nyilván nagyon okosnak képzeli magát, de a gyermeklélektan nyilván nem az erõssége...abban kéne okosságokat mondani amit az orvostudomány is alátámaszt!
én a dokinéni Szerintem mindenki arról beszéljen amihez ért. (Egyébként pszichofiziológiát, gyermeklélektant, kognitív fejlõdést tanítottam is, most éppen írok (nem elõször) azért ülök a gép elõtt.) De mindegy. Azt hiszem a mai világban egy kicsit túlbonyolítanak, elmisztifikálnak az anyák sok mindent (kezdve a teherbeesés körüli stresszeléstõl a lehetõ legjobb etetési módszer megválasztásáig) és ebbõl késõbb sok probléma, bizonytalanság adódik. Sajnos a csecsemõkre is "túl sok" idõ jut és ezáltal akadályozva vannak az önállóságra való felkészülésben késõbb az önálló döntések meghozatalában... De ez hosszú téma és ennél a kérdésnél off
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.Valószínüleg, azért érzem, hogy nem szeretném megosztani a szeretetem másik gyerkõccel, még egyenlõre, mert nagyon megszenvedtem érte.Inszeminációs baba.De ez nem azt jelenti, hogy meg akarom fosztani õt bármitõl is.Nem magunkra gondolunk, hanem arra, hogy minél több idõt, törõdést tudjak adni neki.Szép napot kívánok, örömteli babázást.

Már eggyüt vagyunk lassan egy éve nagyon szeretjük egymást én már nem vagyok szűz de ő még az én már nagyon szeretnék sexelni de ő nagyon ellene van :s . Mi tegyek?

csajok hogy lehetne meg gy?znöm??? segítsetek légyszives

Legjobb válasz: Hát hallod, nekem legelsõ kapcsolatom másfél évig tartott szexmentesen. Legelõször csaj mondta, hogy nem akarja elsietni, mondom oké természetesen. Eltelt pár hónap, mondta hogy majd fél éves "évfordulónkon". Persze ebbõl se lett semmi. Aztán jött az egy éves évforduló, ebbõl se lett semmi, majd tovább húzta az idõd. Hát én nagyon szerettem, nehéz volt szakítanom vele. De én úgy voltam vele, hogyha másfél év után se bízik bennem, akkor utána se fog. Szóval szerintem beszéld meg vele, hogy te igenis bízol benne és bízzon õ is benned, ugyanis a szerelem alapja a bizalom, és ha 1 év alatt sem jutott odáig a csaj, hogy bízzon benned, akkor én azt mondom hogy felesleges tovább folytatni, még ha te szereted is :( sajnálom

Hát hallod, nekem legelsõ kapcsolatom másfél évig tartott szexmentesen. Legelõször csaj mondta, hogy nem akarja elsietni, mondom oké természetesen. Eltelt pár hónap, mondta hogy majd fél éves "évfordulónkon". Persze ebbõl se lett semmi. Aztán jött az egy éves évforduló, ebbõl se lett semmi, majd tovább húzta az idõd. Hát én nagyon szerettem, nehéz volt szakítanom vele. De én úgy voltam vele, hogyha másfél év után se bízik bennem, akkor utána se fog. Szóval szerintem beszéld meg vele, hogy te igenis bízol benne és bízzon õ is benned, ugyanis a szerelem alapja a bizalom, és ha 1 év alatt sem jutott odáig a csaj, hogy bízzon benned, akkor én azt mondom hogy felesleges tovább folytatni, még ha te szereted is :( sajnálom
Szerintem inkább neked kellene felfognod hogy 16 évesen nem biztos hogy elakarja veszíteni a szüzességét még. Attól hogy neked ennyire dughatnékod van arról nem õ tehet. A szerelem meg sokkal többet kibír mint hinnéd. Ha szereted akkor vársz ha nem akkor hagyd el és a lánynak is jobb lesz és te is dugdoshatod a farkad ahova akarod.
és mi van akkor, ha akar várni még 1 évet? jó h nem 16 éves korában szexel, gyerekfejjel..
õ fogja érezni hogy mikor áll rá készen mint testileg s lelkileg. ne legyél egy rámenõs agyatlan. ha azért elhagynád mert nem akar akkor húzz el
Ez mind szép és jó, csak nem így mûködik egy párkapcsolat. Érdekes én másfél évet vártam, aztán a következõ csávójával érdekes 1 hónap alatt eljutottak a szexhez. Ha egy csaj ilyen sokáig vár, akkor ott valami nincs rendben, én azt mondom. És ez a szöveg hogy várjunk amig a csaj készen nem áll oltári nagy baromság.
semmit ne erõltess, egy lánynak fontos az elsõ, és neki az nem túl jó lelikelg, ha azt érzi, hogy kényszerítik.
miért lenne gond?? nem mindenkinek az az 1. dolga, h ágybaugrik vkivel.. ne legyél már nevetséges :) )
1. Ne nyaggasd a csajt, mert nem segít. Mire van a petting? Annyi módja van az aktuson kívül az örömszerzésre, miért nem fedezitek fel egymás testét, érzékiségét? A szex nem "bedugom"-mal kezdõdik! 2. Egy szexuálpszichológus nyilatkozta egyszer a tv-ben, hogy az a lány, amelyik arra hivatkozik, hogy majd ha ennyi, meg annyi idõs lesz, az nem szerelmes. Egy szerelmes vágyik szerelme érintésére.
v nem lehet hogy a másikkal azért jutott el olyan hamar odáig mert attól félt hogy õ is el fogja hagyni emiatt... sztem ha 16 évesen még nem akar sexszelni azt megértem, 16 az elég fiatal, ha csak kicsivel lenékk prûdebb még viszaküldeném micimackót olvasni sex helyett XD
hany evesek vagytok?? várj, tippelek.. te 14 - 15.. õ meg 18??
A kérdező hozzászólása: HALLOD nekem úgyan ezt mondta a csj hogy várjunk 6hónapot ...de ebõl se lett semi és most meg azt mondja várjuk meg az 1évet
A kérdező hozzászólása: kösszíí......ezzel én így voltam egy ideig , de most már nem tudom mit tegyek
Mindenképp...A szerelem sokat kibír, eltûr :) Persze csak ha nem felszínes.
A kérdező hozzászólása: szerinted egy igaz szerelem ki birja ezt???
Lehet hogy te megérettél rá, ezekszerint õ nem.Mindt már mondtam "türelem" :)
A kérdező hozzászólása: fiúúú vagyok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: 16évesek vagyunk .....de szrintem már megéretünk ráá ...am aki nem tud normális választ adni az maradjon kusba szerintem , az oldalnak nem az lényege hogy ilyen béna bunkók be írkáljának
Ne akard gyõzködni csak finoman közeledj, mindíg menj egy kicsit közelebb a célhoz, de csak addíg amég engedi.(türelem..)
rántsál kettõt a rudin és feküdj le
v helyére 14:08-at akrtam írni XD ez van ha lasabban nyomom a ctrl-t mint a v-t XD bocsi :S


A szüleim már több mint 20 éve házasok és anyám már nem szereti apámat, de apám meg túlságosan is szereti anyámat. Nem tudunk szétköltözni mer szinte poton áron tudnánk csak eladni a házat, ráadásul egy csomó kölcsön is van rajta. Mit tegyek? 19/f

Nem tudnánk két különálló lakást venni.Anya felajánlotta azt apámnak, hogy éljenek ugyanúgy együtt (mármint egy házban és szobában)csak éljék mindketten a maguk kis életét. Na ezt apám nem tudta elfogadni és attól félek valami hülyeséget fog csinálni. Én már nem tudok nekik mit tanácsolni, please segítsetek!:(

Legjobb válasz: Én szüleim is vagy 20 éve "együtt" vannak, de már jó 10-15 éve nem szerelembõl. Már nem alkotnak egy párt, ha találkoznak vagy épp hazajön anyám a munkából egy szájrapuszi és ennyi. Apámnak azóta ezer és egy csaja volt. De még mindig együtt lakunk, õk egy szobában, egy ágyban alszanak. 18/L

Én szüleim is vagy 20 éve "együtt" vannak, de már jó 10-15 éve nem szerelembõl. Már nem alkotnak egy párt, ha találkoznak vagy épp hazajön anyám a munkából egy szájrapuszi és ennyi. Apámnak azóta ezer és egy csaja volt. De még mindig együtt lakunk, õk egy szobában, egy ágyban alszanak. 18/L
egy szobában hogy lehet külön élni? kicsit morbid, sajnálom:((
A kérdező hozzászólása: Ha nem szeretnék egy mást ez jó is lenne így, meg tudok jó pár emberrõl akiknél ez mûködik, de mivel nem ugyanúgy éreznek egymás iránt, ezért ez kivitelezhetetlen.:S

Ha Én szeretek valakit, de viszonzatlan. és ez miatt kb.3 hónapig nem beszélünk és nem is látjuk egymást elmúlhat amit érzek? Lehetséges hogy már nem szeretem?

Legjobb válasz: Enyhülhet az érzés igen, viszont azt nem mondanám hogy el is múlik. De ezt csak te érezheted. Úgy érzed hogy már nem szereted?

Enyhülhet az érzés igen, viszont azt nem mondanám hogy el is múlik. De ezt csak te érezheted. Úgy érzed hogy már nem szereted?
A kérdező hozzászólása: nem, sosem akarom elfelejteni
várjunk csak. szóval te azt akarodj, hogy ne múljon el az érzés? nem akarod elfelejteni?
Én is 9 hónapig szenvedtem ettõl az érzéstõl, ezalatt voltak idõszakok mikor jobban fellángolt bennem az érzés, de volt, hogy nem is éreztem semmit. És igen, ez az alapján változott, hogy mennyit beszéltünk vagy találkoztunk. Mostanra jutottam el arra a pontra, hogy már valaki más tetszik és nagyon szeretném ha vele összejönne a dolog, ez segít nekem abban is, hogy õt elfelejtsem véglegesen. De persze ez egy döntés is egyben, hogy akarsz-e ettõl szenvedni egy életen keresztül vagy szeretnél helyette egy teljesértékû kapcsolatot valaki mással, aki viszonozza is az érzéseidet. A döntés a tiéd.
bocsi a szenvedés fázisban vagyok, elírtam
1-es vagyok, hát én is a szenvedés fázisban van, de az tényleg igaz ha látom akkor megint elõjön az érzés és erõsebb lesz, aztán ha nem látom valamennyire enyhül, aztán megint megerõsödik, szóval ez ilyen hülye dolog sajnos
A kérdező hozzászólása: Én inkább szenvednék mint hogy elfelejtsem..
nem biztos, hogy nem múlik, nekem kb 3/4 év alatt sem sikerült elfelejteni..az elején igen, azért megint elõjött talán még jobban mint egyébkén !..aztán párszor láttam - hol nem érdekelt- hol megint érdekelt- aztán már megint pár hónapja semmi és mostanában kezd megint elõjönni :DD szóval ezt a fene se tudja! :D olyan dolog ez.. mindenkinél máshogy van, reménykedj, hogy te hamar túl leszel rajta..illetve másik szerelem ugye szokásos jótanács :)
hát nálam több, mint 3 hónapig sem múlt el...és újratalálkozni hihetetlen jó volt!
A kérdező hozzászólása: Én szeretem.. De.. Már nem látom õt mindig mint régen.. Ha látnám akkor megint megerõsödne az érzés?
aranyos :)

Pszichologiat szeretnek tanulni, de most mar szinte biztos, hogy nem lesz meg a kello pontszamom, igy egy evet most kihagyok. Mit csinaljak ebben az egy evben? Vannak meg masok hasonlo helyzetben?

Termeszetesen dolgozni fogok, nem szeretnek anyukam nyakan eloskodni. Meg kb 30-40pont hianyzik (attol fugg mennyit emelnek), ezt mivel szedhetnem ossze? Gondoltam nyelvvizsgara, mellette valami okj-s tanfolyamra, de azok altalaban ket evesek nem? Nagyon el vagyok keseredve, egyszeruen nem tudom mihez kezdjek..

Legjobb válasz: Sajnos nekem sem jött össze ebben az évben, de én még nagyon reménykedek a Károli szociológiában..Én tuti, hogy meg csinálnom a felsõfokúmat ha nem sikerül és újraérettségizem emelten töribõl és középszinten bioszból..Én ráadásul vidéki vagyok, itt nincs sok lehetõség. Szóval fogalmam sincs, hogy mit csináljak, hol dolgozozzak egyáltalán.. A tesóm szerencsére már 5 éve Pesten van, benne bízok, hogy keressünk vm munkát, de nagyon nem szeretnék már itt maradni..

Sajnos nekem sem jött össze ebben az évben, de én még nagyon reménykedek a Károli szociológiában..Én tuti, hogy meg csinálnom a felsõfokúmat ha nem sikerül és újraérettségizem emelten töribõl és középszinten bioszból..Én ráadásul vidéki vagyok, itt nincs sok lehetõség. Szóval fogalmam sincs, hogy mit csináljak, hol dolgozozzak egyáltalán.. A tesóm szerencsére már 5 éve Pesten van, benne bízok, hogy keressünk vm munkát, de nagyon nem szeretnék már itt maradni..
Egyébként az nyugtasson engem is az nyugtat, hogy nagyon sokan vannak így, akiknek nem sikerül elsõre és újrapróbálkoznak. Az átlag életkor 19 év, szóval ne add fel az álmaidat: )
Próbáld újra az érettségit õsszel, ha rossz lett az emelt, akkor azt, ha jó lett akkor egy másik emeltet. Nyelvvizsgád van már egy?
Vannak 1 éves okj-k is, bár elég kevés, de vannak. Én ilyet csináltam idén, mivel engem sem vettek fel tavaly. Nekem ez most pluszpont, de nem minden okj ad minden szakhoz pluszpontot! Csak a hasonló képzési területû szak ad pluszpontot, szóval nagyon meg kell nézni. Szerintem nyelvvizsgával, nyelvvizsgákkal, esetleg felsõfokú nyelvvizsgával többre mennél. Az okj-k nem sokat érnek, ellenben a nyelvvizsga a diplomához is kell majd. Nem tudom mit akarsz dolgozni, de csak egy érettségivel állást találni nem könnyû. Én diákmunkát javasolnék, ami viszont úgy kivitelezhetõ, ha még is csak beiratkozol egy okj-re. Nálunk nagyon sokan voltak amúgy okj-n, akik beiratkoztak, tehát hallgatói jogviszonyuk lett de alig-alig jártak be órákra, még is egész évben benne voltak a rendszerben, tehát végig volt diákuk stb. Diákigazolvány nélkül is elég drága az élet, ennyibõl is megérné.
A kérdező hozzászólása: Nyelvvizsgam ugy van, hogy angolbol csinaltam emeltet, ami kb 70% lesz, es ez ugye ad nyelvvizsgat, emelle szeretnek meg egyet. En sajnos azzal rontottam el, hogy elorehozottat csinaltam anno tarsadalomismeret tantargybol, es csak kesobb neztem utana, hogy ezt sajnos nem fogadjak el valasztott tantargynak (ami szamomra erthetetlen, hiszen a tetelek fele pszichologia..). Valoszinu jovore csinalok egy biologia emeltet, vagy fogalmam sincs.. Koszonom szepen a valaszokat, remelem mindenkinek sikerul a kovetkezo felveteli!:)
hol fogsz addig dolgozni?
Szia Mivel a felvételinél nem számítják be az OKJ-s képzéseket, a helyedben inkább vagy újraérettségiznék valamibõl, vagy megcsinálnék még egy nyelvvizsgát.Érdemes lenne bioszból érettségizned, ha az jól megy neked, mert bõven lesz biológia az egyetemen. pszichológus hallgató
Hat igen. Lehet h meg tul fiatal vagy a dologhoz. A szerelem szeretette alakul a szeretet meg kotodesse
Igen, normális. HA te ezt az átalakulás nem tudod elfogadni, akkor alkalmatlan vagy komoly kapcsolatra. Neked szexkapcsolat kell, mert nálad a szerelem egyenlõ a szexszel. Ha szeretnéd a pasidat, nem fontolgatnád a lelépést. Egyre több van belõled a világban.
Off: Hogy lenne már túl fiatal? 8 évig együtt voltak, alsó hangon is 22 éves. Egy 22 éves pedig nem túl fiatal a szerelemhez. Nem normális, sajnos ennek a kapcsolatnak már lõttek. Ne rabold se az õ, se a saját idõd. Emberileg szereted, oké, viszont akármennyire is fáj a felismerés, ez nem elég egy életképes kapcsolathoz.
A lángoló szerelem elmúlik. Ha van szex és minden más is mûködik, akkor szerintem nem érdemes továbbállni. Egyébként nagyon sok mindennel elõ lehet hozni a lángolást, pl közös programokkal, beszélgetésekkel, csak sajnos az ember hajlamos elkényelmesedni.
nekem 4 év után volt ez. tovább léptem, és most van barátnõm, igaz nem vagyok szerelmes.
Hány éves vagy kérdezõ!? Ez egy elég nehéz ügy, ugyanis 8 év hosszú idõ, a szerelem elõbb-utóbb mindig elmúlik, 8 év után szinte 100%, hogy senki másba se lennél már szerelmes. Ennyi erõvel, soha senki ne házasodjon meg és tartson ki a másik mellett, mert a szerelem mindig el fog múlni pár év alatt. 26F
3 év után elmúlik ez biológiai tény de ha vonzódsz hozzá attól még akkor ne hagyd ott

Resztelt mäjat szeretnek kesziteni de öszinten megvalva tartok töle pedig nagyon szeretem eddig ugyanis nem sikerült eltalälnom a fözesi idöt nem sozom es megis kemeny marad mennyi idejig fözzem? Tehetek bele paradicsomot es paprikät?

Legjobb válasz: A karikára szelt zöldpaprikát a szálára vágott vöröshagymával együtt szoktam dinsztelni, majd úgy rakom bele a májat, átforgatom, amikor a színe kívülrõl fehér, akkor rá törtpaprika és kevés vízzel engedem fel. Annyit, hogy éppen alig-alig lepje el a víz a májat. Õröd borsot, szerecsendiót szoktam bele tenni. Ha csirkemáj, akkor azt már sózhatod is, ha sertés, akkor azt majd csak a tányéron. Addig szoktam fõzni (közben kavargatom), míg a közepébõl a véres lé kifõ. Csíkokra vágott sertésmájat fakanállal szoktam elvágni, ha a közepe már nem véres, rögtön elzárom, a csirkemájba elõször (vastagabb részbe) elég ha csak egy villát szúrsz, látod, hogy véres lé folyik-e ki belõle. Amikor már nem, biztonság kedvéért vágd is ketté. Ha túlfõzöd, akkor már csak keményedni fog! Paradicsomot én nem szoktam bele tenni, de ha akarsz, felengedés után 1-2 szemet nyugodtan beleszelhetsz.

A karikára szelt zöldpaprikát a szálára vágott vöröshagymával együtt szoktam dinsztelni, majd úgy rakom bele a májat, átforgatom, amikor a színe kívülrõl fehér, akkor rá törtpaprika és kevés vízzel engedem fel. Annyit, hogy éppen alig-alig lepje el a víz a májat. Õröd borsot, szerecsendiót szoktam bele tenni. Ha csirkemáj, akkor azt már sózhatod is, ha sertés, akkor azt majd csak a tányéron. Addig szoktam fõzni (közben kavargatom), míg a közepébõl a véres lé kifõ. Csíkokra vágott sertésmájat fakanállal szoktam elvágni, ha a közepe már nem véres, rögtön elzárom, a csirkemájba elõször (vastagabb részbe) elég ha csak egy villát szúrsz, látod, hogy véres lé folyik-e ki belõle. Amikor már nem, biztonság kedvéért vágd is ketté. Ha túlfõzöd, akkor már csak keményedni fog! Paradicsomot én nem szoktam bele tenni, de ha akarsz, felengedés után 1-2 szemet nyugodtan beleszelhetsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szepen meg annyit szeretnek kerdezni hogy 80 dkg mäjhoz häny fej vöröshagymät piritsak ?
Annyi májhoz én 2 db. kb. tyúktojás nagyságú hagymát pucolnék, + 2 db. zöldpaprikát. Persze ha paprika nincs, vagy csak 1 db, az sem gond, az ízét az is megadja. Ne félj tõle, csak amikor a leve már felforrt, attól kezdve kb. 5 perc múlva már kezdd el nézegetni a közepét elõször csak villával. Sikerülni fog!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatäst :) kedves töled
80 deka májhoz iszonyat kevés az a hagyma mennyiség amit az elõzõ írt, úgy nem lesz szaftos. Én úgy csinálom, hogy belevágok egy paradicsomot egy kisebb paprikát, egy kis sóval jól szétfõzöm bele 60 deka hagymát, majd mikor jól megpuhult a hagyma is bele a májat. A végén sózom borsozom és pirospaprikát is szórok rá.
Ahány ház, annyi szokás....
Biztosan úgy is jó, de akkor hagymás máj, vagy májas hagyma? Szerintem 60 deka hagyma úgy uralja a 80 deka máj ízét, hogy... Na de tényleg ez csak egy vélemény.

Kis lányom 7 hónapos már szinte minden gyümit és főzit kipróbáltunk és szereti is de szertném a délutáni szopit is kiváltani valamivel mi legyen az?

Mert reggel gyümi aztán f?zelék amiben szintén el?fordul néha gyümi akkor mit adjak délután ugyan azt a gyümölcsöt mint délel?tt vagy lehet mást?A tejpépet este kapja mert azzal kibírja reggelig

Legjobb válasz: Szia! Esetleg reszel megint gyümölcsöt alma banán és tegyél bele darált kekszet attól táplálóbb és nagyon szeretik a babák. Esetleg tápszerre is tudod cserélni ajánlom a Sinlac-ot. Nem túl bizarr a szaga és a látványa de a gyerekek mégis szeretik. A helyedben még elkezdenék uzsira nagyon apróra vágott sonkát másnapos szikkadt kenyérdarabokkal. A gyerekotthonban 7-8 hónapos korban kezdtük az ilyen táplálást. Nálunk is beváltak. Ne ijedj meg az elsõ falatok nem mindenkinek könnyû és lehet sokáig tart neki mire rájön mit kezdjen vele. Ha már megy a majszolás fõzhetsz neki virslit is..

Szia! Esetleg reszel megint gyümölcsöt alma banán és tegyél bele darált kekszet attól táplálóbb és nagyon szeretik a babák. Esetleg tápszerre is tudod cserélni ajánlom a Sinlac-ot. Nem túl bizarr a szaga és a látványa de a gyerekek mégis szeretik. A helyedben még elkezdenék uzsira nagyon apróra vágott sonkát másnapos szikkadt kenyérdarabokkal. A gyerekotthonban 7-8 hónapos korban kezdtük az ilyen táplálást. Nálunk is beváltak. Ne ijedj meg az elsõ falatok nem mindenkinek könnyû és lehet sokáig tart neki mire rájön mit kezdjen vele. Ha már megy a majszolás fõzhetsz neki virslit is..
ui.: vajas kenyérre gondoltam és azért nem a legfrissebbõl mert feltapad a szájpadlására.

Szeretnek nagyon teherbe esni mar van 2 gyerekem de meg szeretnek egyet de nem esek teherbe mar egy eve probalkozom mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Van rendes ciklusod, peteérésed? A gyerekek elõtt volt valami betegséged? Pco, ir, netán cukorbetegség, endo? Mozogsz rendszeresen? Férjeddel is lehet gond, hiába van már neki is gyereke. 1 év után én azért dokihoz mennék inkább. Endokrinológus neked + férjednek egy sperma vizsgákattal kezdenék.

Van rendes ciklusod, peteérésed? A gyerekek elõtt volt valami betegséged? Pco, ir, netán cukorbetegség, endo? Mozogsz rendszeresen? Férjeddel is lehet gond, hiába van már neki is gyereke. 1 év után én azért dokihoz mennék inkább. Endokrinológus neked + férjednek egy sperma vizsgákattal kezdenék.
A kérdező hozzászólása: mar volt a ferjem vizsgalaton es nincsen gond vele nekem a ciklusom normalis es van pete eresem is rendszeresen nemvoltam semijen beteg a gyerekek elot nemtudom milehet a gond
Ugyanebben a cipõben járok én is, sajnos:( Nálam most volt vérvétel, csütörtökön megyek 21. napira, aztán hétfõn megyek dokihoz. Kíváncsi vagyok, hogy mit mond....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!