Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék lefeküdni lánnyal, de (10 db)

17 éves lány vagyok, a barátom 21. Én még szűz, ő már nem.1/2 éve vagyunk együtt, már szeretnék lefeküdni vele, de nem tudom mit tegyek az elsőnél?

pl. mit húzzak fel,mit csináljak hogy ne legyek "béna"

Legjobb válasz: Hogy-hogy mit húzz fel?:) Õ húzzon fel óvszert. Ha ruhára gondolsz, akkor valami szexi fehérnemû jól tud jönni. De mivel tudja, hogy szûz vagy, nem vár tõled pornófilmbe illõ akrobatikus mutatványokat. Engedd el magad, élvezd, hogy hogy van melletted a párod, simogasd, csókolgasd, most még õ fog irányítani. Aztán majd a késõbbiekben szépen rájössz magadtól is, hogy hogy megy ez, mit kell csinálni. Vagy konkrétan arra vagy kíváncsi egy lány mit csinálhat az ágyban?

Hogy-hogy mit húzz fel?:) Õ húzzon fel óvszert. Ha ruhára gondolsz, akkor valami szexi fehérnemû jól tud jönni. De mivel tudja, hogy szûz vagy, nem vár tõled pornófilmbe illõ akrobatikus mutatványokat. Engedd el magad, élvezd, hogy hogy van melletted a párod, simogasd, csókolgasd, most még õ fog irányítani. Aztán majd a késõbbiekben szépen rájössz magadtól is, hogy hogy megy ez, mit kell csinálni. Vagy konkrétan arra vagy kíváncsi egy lány mit csinálhat az ágyban?
ha szeret, akkor õ fog irányitani.... nem kell aggodnod :) nem lesz baj, , hagyd hogy õ irányitson :)

21 éves szűz lány vagyok. Szeretnék lefeküdni a párommal, de már évek óta van erős hüvelyi folyásom. Akadály lehet ez a szexben?

Már többször jártam n?gyógyásznál (legutóbb laborvizsgálaton is)és mindig írtak fel valamilyen hüvelykúpot, de soha semmi nem használt. Legutóbb az orvos azt mondta, hogy a problémám hormonális.

Legjobb válasz: Az eros folyas lehet adottsag is. Mosakodj meg alul szeretkezes elott, es kesz. Az meg ne zavarjon, hogy esetleg az izgalom kovetkezteben nagyon nedves vagy, mert a pasik azt igenis szeretik.

Az eros folyas lehet adottsag is. Mosakodj meg alul szeretkezes elott, es kesz. Az meg ne zavarjon, hogy esetleg az izgalom kovetkezteben nagyon nedves vagy, mert a pasik azt igenis szeretik.
lehetséges hogy ez a folyás nálad természetes, mert ugye vannak nõk akiknek vannak folyásuk mensi elött-után de akár közben is. Ez nálad úgy látszik erõsebb és minden napos. Ha nincsen kellemetlen szaga akkor nem lesz semmi gond az orálisnál. Amúgy meg minden szeretkezés/petting ill. orális elött mosd meg magad ott alul, és elkerülhetõ a "kellemetlen szag". Vagy használj intim tusfürdõt. Lehet kapni akármelyik drogériában, DM-ben, gyógyszertárban akár vagy Rossmannban; ilyesmi helyeken. De javaslom azt is hogyha mindig egy nõgyógyászhoz jártál akkor próbálj egy másikhoz is elmenni, mert lehet az a csaj/pasi akihez jársz "buta az egészhez" és lehet télleg van vmi probléma. Kicsit bonyolult sorrendben írtam le miket csinálj, de megszámozom:D 1. menj el másik dokihoz kivizsgálásra ha eddig csak egyhez jártál. 2. használj intimtusfürdõt 3. mindig mosakodj meg aktus elött. Remélem tudtam segíteni :) Szija cukorfalat
elsõ válaszoló vagyok: Akkor egyszerûen te ilyen vagy. Ebbe bele kell törõdni. Mondom ha nincs kellemetlen szaga és nem egy orvosnál jártál már akkor semmi bajod. Ezt meg kell szokni. :) És az intim tusfürdõ használatát abba ne hagyd mert jót tesz a hüvelyednek és környékének!
A kérdező hozzászólása: Nem egy orvosnál jártam már... :S és egy ideje intim tusfürdõt is használok, dehát semmi eredménye. :( Köszönöm a tippeket!

Lány vagyok szeretnék lefeküdni egy fiuval de ugy hogy hasba ütéses szex legyen de nem vállalja senki mit tegyek köszönöm előre is a vválaszokat?

Legjobb válasz: Próbálkozz boxolókkal majd hasba kúrnak azok.Csak gondolom ,nincs benne gyakorlatom.Ekkora hülyeséget még nem hallottam!

Ha ettõl van orgazmusod, a sz.art is kiverem belõled. 06905019511
Próbálkozz boxolókkal majd hasba kúrnak azok.Csak gondolom , nincs benne gyakorlatom.Ekkora hülyeséget még nem hallottam!
Mi a [email protected] az a hasba ütéses szex???Légy szíves világosíts már fel minket, akkor hátha tudunk segíteni!
Küldd a "HASBAÛTÉS" szót a 1791-re hogy megtudd ki akar hasbaütéses szexelni veled !
Már az elsõ mondatoddal lkebuktattad magad hogy nem vagy lány! Egy lány nem kezdi így hogy "lány vagyok"! :)
Milyen az a hasba ütéses szex?
Na ma is bovult a fogalom-taram, mar csak jo lenne tudni a jelenteset. 18 f/karpatalja
én is szeretem!barátnõm is nagyon jo szerintem elég érdekes és szexi dolog:)
én vállalom :D jelöljbe!!:D https://www.facebook.com/meszaros.martin.92
Természetes hogy letiltotta a postáját a kis köcsög troll. :D
15.: 14. voltam Ááááááá! :D most ki figyelte az az egy betût......
Utolsó, olvasd el az elõtted szoló elsõ mondatát:D
13. "apróság", te beteg vagy ha szereti nyilván megtenné neki h meglegyen az öröme. de ha valakit már ütöttek hasba és tudja, milyen az, az nem mondja "apróságnak". hogyne, a legtermészetesebb h jól hasbavágom a lányt akit szeretek. -.- agyrém. más, ha nagyon könyörög és kéri, akkor talán. nem ítélem el aki erre vágyik de azért tisztában kell lennie neki is azzal h nem a legtermészetesebb dolog h püföljük egymást.
Gondolom, "hasba üléses" szexre gondolsz. Ha egy pasi ilyen apróságot nem vállal, az nem szeret, nem érdemel meg, tehát eleve ne feküdj le vele. Azt meg nem hiszem, hogy senki ne vállalná. Szerintem szinte minden pasi vállalja.
na ez jó nagy baromság
ja !és mi vállalnánk:D
szerintem mond meg a fiúnak hogy le akarsz feküdni úgy vele
En is :D

14 éves lány vagyok. A barátom 24. Szeretnénk lefeküdni egymással, de én félek. Õ nem szereti a gumit, azt monta, hogy majd idöben kiveszi. Használjunk ószert nagy ne?

És ha mégsem veszi ki? Egy barátn?m azt mondta, hogy ha nem hagyom neki, akkor elhagy. Biztos nem leszek terhes így?

Legjobb válasz: Semmiképpen ne! Már azelõtt termelõdik elõváladék a fiúnál, mielõtt orgazmusa van. Tehát már szeretkezés közben is simán vándorolhat sperma az elõváladékból, amitõl terhes lehetsz. Ha semmiképp nem akartok gumit használni, akkor írass föl a nõgyógyásszal fogamzásgátló tablettát. De szerintem, ha emiatt elhagy, akkor had menjen!!

Semmiképpen ne! Már azelõtt termelõdik elõváladék a fiúnál, mielõtt orgazmusa van. Tehát már szeretkezés közben is simán vándorolhat sperma az elõváladékból, amitõl terhes lehetsz. Ha semmiképp nem akartok gumit használni, akkor írass föl a nõgyógyásszal fogamzásgátló tablettát. De szerintem, ha emiatt elhagy, akkor had menjen!!
Mondhatunk mi akár mit. Ha le akarsz vele feküdni, le is fogsz. De kettõtök közül legalább neked legyen eszed, mert nagyon könnyen teherbeeshetsz. Sõt, mi van ha van vlmi nemi betegsége, lehet hogy csak hordozza és rajtad fog kijönni. Benne van a pakliban. Legyél észnél. A másik dolog, csak egy hajszál választja el a pedofiliától. Mit akar egy 24 éves egy 14 évestõl?
14 évesen? tudok gratulálni a pedofil barátodhoz...
Elég nagy a korkülömbség. Szerintem inkább ne feküldj le vele.Mert fiatal vagy és ha terhes maradtsz és mivel fiatal korú vagy meg is büntethetik. Szerintem inkább felejtsd el!
csak arra akar...hisz elhagyna ha nem feküdnél le vele, fõleg gumi néélkül...kistesót akarsz szülni magadnak?
Természetesen használjatok gumit. Vagy próbáld ki a hüvelykúpot. De semmilyen védekezés nélkül ne feküdj le vele. Ha szeret, akkor belemegy abba, hogy védekezzetek akár gumival is. Szereti vagy sem, ez van. Ha szexet akar, akkor gumit is akarjon.
De Lehetsz terhes mivel az elõváladékban is lehet hímivarsejt..Ugy h Használjatok gumit De könyörgöm mit akar egy 24 éves egy 14 éves lánytól?? Meg ha nemhagyod neki elhagy ?? :PP háth akkor örülj neki..Jobb lenne ha veled egyidõsekkel kezdenél sztem annak nincs sok értelme , hogy lefekszel vele és elhagy...
Nézd az a helyzet, hogy mielõtt õ úgy érezné, hogy elmenne...folyik egy kevés ki és azt õ nem érzi.SZóval szerintem mindeféle fogamzásgátló vagy óvszer nélkül ne próbáljátok ki.Mert szerintem így megvan rá az esély, hogy teherbe essél.
kééérlek ne hidd azt h papolni akarok ("csak" 15 vagyok) és nem is sablon duma de ha elhagy emiatt akkor nem is szeret. sokaknak évekig beválik ez a módszer volt egy bnõm aki így lett terhes és elhiheted az abortusz nagyn fájdalmas lesz... KÉRLEK ne kockáztass használj hüvelykúpot vagy spirált vagy tablettát.. VAGY GUMIT.. de nem éri meg csak a kedvéért ha szeret megérti
Beteg vagy, szerintem...
A kérdező hozzászólása: 28 éves lány vagyok. Gondoltam, hogy egy ilyen kérdés sokakat válaszra sarkall. Köszi :)
ismét egy pedóóóó jippijájéjó!
A kérdező hozzászólása: látom ez az oldal azoknak igazán jó, akik csak szemétkedni tudnak. Láttam már én is olyan kérdést, ami felbaszta az agyamat, de nem kezdtem el bunkózni az illetõvel. Ide általában azért fordulnak az emberek, hogy tanácsot kapjanak. Lehet, hogy butának tûnik az illetõ, meg együgyûnek, de baromi ocsmány dolog rögtön lehordani a sárga földig, meg lehülyézni. Biztos ti is jártatok már úgy, hogy valaki jól legorombított titeket, és nektek baromira nem esett jól. Szóval legközelebb így írjatok másnak. Amúgy csak kíváncsi voltam, hogy milyen válaszok jönnek egy ilyen kérdésre. Nem csalódtam bennetek. :)
miért nem lehet korodbélit választani? Mekkora egy fasz hogy 24 évesen 14 évessel jár Anyád mit szól hozzá? mekkora egy lúzer hogy 24 évesen arra vár hogy végre hagyd magad. Valszeg a gyerek szinvonala is ilyen tizen körül van
Hát kislánykáim ti nagyon okosak vagytok, de az eszetekbe nem jut, hogy ez a fickó bõven pedofil, ezenkívül simán megajándékozhatja hõsnõnket egy kis AIDS-szel, vagy tripperrel-kankóval. Javaslom, hogy menj vissza barbizni, és ne a 24 éves faszikat lesd!
vagy kamu, vagy fejbe kéne lõni a kiscsajt...
Csak annyit fûznék hozzá az elõttem szólókhoz, hogy a hülye barátnõd is repülhet a pasival együtt...
tuti elhagy szex után, úgyhogy inkább magadra gondolj és hagyjon el szüzen, semmint szex után - az baromi szar érzés! Teherbe esni pedig nagyon könnyû, nem beszélve a különbözõ nemi betegségektõl, kezdve akár a gombától egészen a durvább betegségekig - emiatt mindenképpen használjatok gumit, ha mégis kipróbálod, hogy elhagy-e szex után (ha nem akarna elhagyni nem erõltetné ennyire a dolgot, tudna várni - én a pasimmal 3 év!!! együtt járás után feküdtem le - 14 évesen jöttünk össze és 17 évesen volt az elsõ szex). ha õ 24 éves, akkor pedig tényleg felmerül a pedofilság gyanúja, simán lecsukhatják, ha kiderül. kérd meg, hogy ha igazán szeret várjon még rád, mert nem érzed magad elég felkészültnek a dologhoz, és bár nagyon szereted, ha igazán szeret meg kell, hogy ezt értse.
Gratula a kedves "pedofil" barátodhoz Nem akar tõled semmi csak le fekszel vele aztán csá!Ha nem lesz gyerek szerencsét van ha meg összejön a gyerek dolog akkor a barátodat komoly büntetés is várhatja kiskorú megrontásáért.(Fõleg ha a szüleid megtudják tehetnek feljelentést és akár le is csukhatják) De legalább neked lenne anyi eszed hogy inkább vársz még ezzel.Fiatal vagy inkább játsz a barbibabáiddal és ne ilyenekkel foglalkozz.Ha majd el jön az idõ meg a megfelelõ személy akkor nem fogod megbánni hogy dobtad ezt a pasit.
röviden, tömören a kérdéseidre válaszolva. bár már leírták elõttem, de az ilyeneket sosem állhatom szó nélkül. Használjunk ószert nagy ne? --> ha már vagy olyan butuska, hogy lefekszel a pedofil barátunkkal, akkor igen, használjatok. ahogy azt már elõttem mondták, "ha a szexet akarja, akarja az óvszert is". És ha mégsem veszi ki? --> ha kiveszi is lehetsz terhes, az elõváladéktól. és én nem bízok benne, hogy ki tudja venni. ha egy 14 éves lánnyal kezd, nem lehet nagy tapasztalata. és ezzel nem téged szidlak. a nõk naívak, én is az vagyok. Egy barátnõm azt mondta, hogy ha nem hagyom neki, akkor elhagy. --> jobban járnál nélküle. Biztos nem leszek terhes így? --> nem vagyok statisztikus, de ennyi szerencsétlen körülmény mellett csoda lenne, ha nem lennél terhes.
Csak kihasznál... ahogy látom, nem készültél még fel a szexre, késõbbiekben ennek még utóhatása is lehet. Csak azért akarsz vele lefeküdni, hogy ne hagyjon el.. na, ennyit érsz a pasidnak. Ha jót akarsz, hagyd el, mielõtt õ töri össze a szived. Mit csinálsz 14 évesen egy kisgyerekkel a nyakadon? Vagy inkább a fájdalmas abortusz? Szerintem kérd ki a szüleid véleményét is, hátha õk jobban meg tudnak gyõzni...
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szretem öt. nem akarom, hogy elhaggyon.
A kérdező hozzászólása: Ezer meg egy hasonló kérdéssel találkozol itt. Õk is betegek? Érdekes olvasgatni itt a véleményeket egy-egy ilyen kérdésre. Hogy egyesek milyen szemetek tudnak lenni! Gondolom élõ szóban nem merik kifejezni így magukat, itt meg arctalanul szemétkedhetnek.

Szeretnék lefeküdni egy lánnyal, de aggódom a méretem miatt.15 cm az kevés?

16 éves vagyok, szeretnék lefeküdni a barátn?mmel a péniszem kivülr?l látható mérete 15-16cm, hasfaltól 18. Nem túl kicsi? Sz?z még a lány, de nagyon aggódom hogy kicsi a méretem segítsetek!

Legjobb válasz: Szerintem ez átlagos... és nem a méret a lényeg hanem ahogy használod... Ha nagyon aggódsz akkor néz utána olyan pózoknak ahol mélyen be tudsz hatolni a csajba... de szerintem nincs szükség rá pluszban

Szerintem ez átlagos... és nem a méret a lényeg hanem ahogy használod... Ha nagyon aggódsz akkor néz utána olyan pózoknak ahol mélyen be tudsz hatolni a csajba... de szerintem nincs szükség rá pluszban
A méret nem annyira számit nem az a lényeg hogy hány cm, amugy a tiéddel nincs gond, szerintem ez átlagos méret
Én 28 éves lány vagyok ésmár volt jópár pasim , és hidd el kérlek , hogy a nõk nem a farkadtól fognak " fõképp elmenni , hanem tõleg és a simogatásod, a csókjaiddal ugy feltudod õtet izgatni, hogy a végén már ugyis mingegy lessz mit raksz be. Amugy a a méreted tökéletesen megfelelõ , és szerintem a legjobb méret, mert eggyátalán nem kicsi de 18- centitõl, már eggyes pózokban szerintem inkább fájdalmas mint kellemes, de ez nõtöl is függ.Amugy volt olyan pasim akinek 10 centi alatt volt, de a pasi az állat volt , annyiszor juttatott el a csucsra ahányszor csak akart. Ugyhogy ez nem sablon, hogy nem a méret a lényeg
Szerintem teljesen rendben van a méreted. És hidd el, hogy a barátnõd sem fogja megjegyezni, hogy kicsi vagy ilyesmi. Amúgy tényleg nagyobbnak látszik, ha levágod a szõrt vagy teljesen leborotválod.
Átlagos méret, nincs vele semmi gond.
hasfaltól 18 az teljesen jó. trimmeld kicsit a szõrzetet, ha számodra kicsinek tûnik. Nem kell leborotválni, csak kicsit vágd rövidebbre. De szerintem felesleges.
mennyi ilyen kérdés van mostanában... elmondom, még a 12 centi is tökre normálisnak mondható ilyen korban, mivel még fejlõdõ szervezet vagy. egyébként meg a lovagló pózt ajánlanám, ha mélyre akarsz hatolni és mi van ha a barátnõd vaginája kicsi? ismerek olyan nõt, akinek a barátja pénisze túl nagy volt és fájt a közösülés mert egyfolytában a méhszájat bökdöste, ezért szét is mentek, ráadásul a vagina elején van a legtöbb idegvégzõdés, tehát nem kell ahhoz, nagyon nagy cerka, hogy nagy eredményeket érj el ;)
es te szuz vagy???maskulonben nem a meret szamit:Phanem az h mit tud;)
Ez a lánytól függ.Amúgy nem véletlenül mondják, hogy nem a méret a lényeg, mert lehet neked 30 cm-es farkad is, ha mondjuk a lányka nem tud hüvelyi úton elmenni, csak csiklóorgazmussal pl.(a nõk 3/4-nem tud) Nem kevés a 15 cm, egy szûznek meg jobb, ha nem egy 20 cm felettivel kezdi, mármint a barátnõd. Azt ajánlom elõbb elégítsd ki orálisan v.kézzel és mikor már volt orgazmusa utánna szexelj!
15-16 centi az átlagméret. ha 12 centi lenne akkor megérteném a kérdésedet. pont a legjobb méreted van.
Figyelj nekem 14 centis de annyiszor juttatom el a nõmet a csúcsra ahányszor akarom, a többiek jól mondták nem a méret a lényeg.
Te dolgod, akkor csinálod, amikor jólesik.
hát részedrõl nem gáz, de a barátod sem feküdt le szerinted senkivel?
A te korodban még elfogadható, bár kicsit határeset. Valóban szerelmes vagy abba a fiúba?
Ha nem vagy még kész akkor nem kell még ahogy te jonak látod.
az elsõnek igaza van abban, hogy a szex az kell. de csak akkor, ha már késznek érzed magad rá
azért én csak leszögezném h nem mindenki tud annyira hûséges maradni h ennyi ideig bírja csak akkor majd ne legyél elkenõdve ha más után néz v nézett ez nagyon sok idõ ha kivárja még kínok kinjával akkor le a kalappal a becsületes elõtt
Nem gáz, mert fiatal vagy, de igazság szerint elgondolkodtató, hogy miért nem vágysz rá. Talán nem õ az igazi.
Hát, ha a pasid nem bánja... bár elõbb-utóbb biztos akar majd veled lenni. Egyébként én közel 1 évig nem feküdtem le az akkori pasimmal. Hát kinek hogy...
hát egy kapcsolat nem kapcsolat szex nélkül ... nem vagyok perverz, de azért ha csak néha-néha, de lehetne.
Egy közel 18 éves lányban tombolnak a hormonok, ha három év alatt nem épült ki olyan bizalom a szerelmed iránt, hogy lefeküdj vele ez már veszett ügy. Aszexuális vagy vallásos vagy.
A kérdező hozzászólása: Teljes mértékben bízok benne!És szeretem, imádom! De nem szeretném még... Nem vagyok vallásos..
kérd meg hogy mondjon neked szépeket, nagyon sokat. hátha a bóktól fellángolnak az érzelmek és a vágyak. vagy esetleg csókolózzatok valamilyen szex pózban, hátha megkívánod hogy belédhatoljon és a magáévá tegyen.
Nekem fura ez a felfogás, de ha te így szeretnéd, a barátodnak is meg kellene értenie, ha szeret.
Dícséretre méltó, hogy ilyen a Te, és a barátod gondolkodásmódja. Kívánom, hogy még nagyon sokáig tartson ki a kapcsolatotok! Nekem még nem volt barátnõm. Valószínû, hogy olyan 28-30 éves koromig nem is lesz. És örülök neki. 20 éves fiú vagyok. Ajánlom ezt a kitûnõ számot/bandát ;) http://www.youtube.com/watch?v=iYLXlEt76E0
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket! Utolsó neked meg különösen! :) Kívánom hogy összejöjjön neked is! :)
Köszönöm! :)
LOOOOLL a Pasid vagy meg csal vagy pancser h kibirja melleted-.- 3 ev alatt nem tudott emgfektetni?-.- de nagy pancser lehet..:// vagy megcsal.:D en ezt tennem:D vigyazz mert barmikor szakithat veled:D
Kedves 20:38! Te pontosan azért csinálnád ezt mert egy hatalmas nagy nyomorék vagy!:) Nagyon sajnálom, hogy az életed során nem találtál még egy olyan becsületes lányt, akire érdemes várni.
miert?:D a mai vilagban a 14-15 evesek tobb faszt fognak mint evo eszkozt:)
20:38 öcsém ekkorát hát ez nagy.Énis 2 évig vártam rá és nem bírtam megfektetni.Ekkora hülyét pancser vagyok mert a csaj még nem áll készen?Hallod pchihológust ajánlok neked.Az én hibám lenne hogy nem áll rá készen?Ja bocs, én kérek elnézést.
A kérdező hozzászólása: 20:38 hány éves vagy? :) mert ezzel a felfogásoddal nagyon gáz vagy, kb egy 2 éves gyerek is okosabban gondolkozik.. lehet te pancser vagy, az én párom NEM az!
Szerintem ha nagyon szerelmes vagy belé meg õ is nagyon szeret akkor már rééég nyomult volna!!! Én még szûz vok de nálam már bepróbálkoztam csak nem szerettem a pasit mert nyálas volt...
Ezt nem tudni kell, hanem érezni, jön magától ha egy férfi izgat:D Szóval még semmi nem volt köztetek? Nem hiszem, hogy egy egészséges 20 éves férfi ezt kibírná...
A kérdező hozzászólása: 20 éves múlt a barátom...Igazából nem tudom mit érzek ilyenkor...mivel még nem tudom mit kell érezni, csak annyit tudok, hogy nem szeretnék lefeküdni vele még...
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat! Nem feküdt le senkivel, ez biztos!!!
nem kívánod a barátod 3 év után? :O vagy nem vonzódsz hozzá, vagy hatalmas gátlásaid vannak, vagy aszexuális vagy. Nem akarok beszólni vagy ilyesmi, de ez furcsa nagyon
A kérdező hozzászólása: Igen biztos, hogy szerelmes vagyok belé! Õ az elsõ barátom/kapcsolatom, mindenben Õ az elsõ nekem! De úgy érzem nem állok készen erre a komoly dologra, de nem tudom miért!
én sajna 76%-os félrenézést érzek
A kérdező hozzászólása: Nem ment félre, ez 101% :)
én 1év múlva feküdtem le a párommal.Ugyan úgy szûz voltam, de a pasim is.Ezért bírtuk mind a ketten.De ha a barátod volt már valakivel, nem tuti hogy hûségesen várja míg vele leszel.Talán nem õ az igazi ha nem érzed a vibrálást köztetek hogy megtörténnyen.
A kérdező hozzászólása: De érzem, hiszen nekem is vannak érzéseim, csak nem vagyok felkészülve rá.És nem tudom, hogy mikor leszek kész erre!
Hát ez furcsa én az elsõ elõtt nagyon kívántam a barátomat és sokszor volt olyan helyzet hogy megtörténhetett volna ha rajtam múlik de õ megõrizte a hidegvérét és utólag nagyon hálás vagyok neki érte, hogy nem siettük el, de egy év elteltével már idejét éreztük mindketten annak, hogy megtörténjen... Egyébként a barátod akarja?
A kérdező hozzászólása: Hát.. szeretné, de azt mondta hogy várni fog rám és amikor késznek érzem magam akkor majd megtörténhet!
Hány éves a barátod? Ha nem érzed magad késznek, NE feküdj le vele, semmi értelme. Viszont tényleg elgondolkodtató, nem érzel szexuális vonzalmat egyeltalán?!
Dehogy gáz! Ritka kincs az ilyen lány mint Te, aki nem adja könnyen magát! Maximális tiszteletet érdemelsz, és a barátod is, ha tud Rád várni!
Én azon a véleményen vagyok, hogyha ennyi idõn keresztül nem kívánod szexuálisán annyira, hogy megtörténjen, akkor ott valami baj van... De ez csak saját vélemény és tapasztalat.:)
Ne mondd már, hogy nem érzel õrjítõ vágyat miközben csókolgatjátok egymást, vagy pettingeltek, hogy beléd hatoljanak? :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon szerelmes vagyok belé és õ is belém! :)

Szeretnék lefeküdni egy lánnyal, de nem tudom ha vele vagyok hogy kezdjek hozzá? !

Legjobb válasz: Mindenféleképpen vetkõztesd le - máskülönben csak aludni feküdhetsz le vele :) 22F

Mindenféleképpen vetkõztesd le - máskülönben csak aludni feküdhetsz le vele :) 22F
magyar nyelvû használati utasítás kéne mi?:)
kezd el csókolgatni, tapizni stb. aztán kezd vetkõztetni, ha hagyja magát akkor már jön a többi
Ha ezt is egy ilyen oldalon kell megkérdezned, akkor még ne feküdj le vele. Régen nem volt internet, az emberek mégis megoldották a szexet. Mi van manapság az emberekkel? Mindenhez itt kell segítséget kérni?
Szerintem, ha ennyire nincs róla fogalmad, akkor fiatal vagy, és éretlen, ha tévednék, akkor olvass utána neten, többre mész vele, mintha itt megkérdezed.
beszélgess egy idõsebb sráccal, vagy édesapáddal. hány éves vagy?

Szerelmes belém egy lány és szeretne velem lefeküdni a hétvégén, de én nem szeretem és csak szexre kéne. Belemenjek?

25/f 25/n. én vagyok a srác és hiányzuk ugyan a szex de nem vagyok a kihasználós fajta. A lány aranyos, de nem szeretem, ő viszont engem igen és szeretne velem lefeküdni. Úgy érzem ha megteszem, valahol azt várja majd beleszeretek, de én átverésnek érzem, mert nem fogok. Viszont ha nem fekszem le vele, akkor kihagyok egy jó szexet és ráadásul ő akarja nagyon. Mi tennél a helyemben?

Legjobb válasz: NEHOGY LEFEKÜDJ VELE!!! tiszta szánalom egy lányt kihasználni :s inkább keress magadnak egy barátnõt akivel azért fekszel le mert szereted, semmiképpen ne használd ki!! amúgy hány éves vagy?

NEHOGY LEFEKÜDJ VELE!!! tiszta szánalom egy lányt kihasználni :s inkább keress magadnak egy barátnõt akivel azért fekszel le mert szereted, semmiképpen ne használd ki!! amúgy hány éves vagy?
Szerintem se feküdj le vele.Utána neki ezerszer rosszabb lesz, hidd el nekem.Keress olyan lányt, aki szintén csak szexet akar, mint te.
Én nem feküdnék le vele, mert 1. lehet, hogy azt hinné, hogy lehet több vagy 2. szex közben mást, esetleg több odaadást várna, mint amit te akarsz adni. 3. szerintem a szex úgy nem jó vagyis olyan furcsa ha az egyik szerelmes a másik nem. Szerintem inkább ne, vagy egyik se legyen szerelmes vagy mindkettõ.
Mondd el neki a helyzetet. Velem is ez volt. Lefeküdtem vele, nem bántam meg. Utána megtaláltam az igazi szerelmet és még a srácnak esett rosszul, hogy nem volt több akció.
ugyan ha te nem vered át, majd más átfogja, tanulja meg hogy el kell engedni olyat aki nem szereti viszont :P

Én 15 éves lány vagyok . A barátom 18 éves és már majdnem fél éve, hogy együttvagyunk . Én már szeretnék vele lefeküdni, amire már adtam jelzéseket is de ő nem lép. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A barátod részérõl igazán normális hozzáállás, hogy nem akar megfektetni egy 15 éves lányt. Én a helyedben nem erõltetném a dolgot...

A barátod részérõl igazán normális hozzáállás, hogy nem akar megfektetni egy 15 éves lányt. Én a helyedben nem erõltetném a dolgot...
mondjuk konkrétan mond meg neki. nem gondolatolvasó [email protected]
Beszéld meg vele, vagy több jelzést adj neki.
Okos barátod van. Látja, hogy még nem vagy érett a szexre, ezért nem erõlteti, nõj fej agyilag is és, akkor lesz szex.
17/f élõdtem írónak igaza van de nagyon nem kell 18 nak lened de 17 nem ártana

Van egy lány nagyon szeretem de azt mondta h félne velem lefeküdni mert : 18 cm és 14 cm területe fájna neki h lefeküdnénk? Vagy csak joban kéne h megbizzon bennem?

Legjobb válasz: Elég kamu kérdés. A kérdezõ nemhogy bioszból, valószínûleg matekból is pótvizsgára készül. Sok sikert hozzá!

kiegészíteném azt a valakit aki azt írta, hogy boiszból, és matekból pótvizsgáznia kéne, szerintem nyelvtanból is, mert a kérdésed tök értelmetlen...
Elég kamu kérdés. A kérdezõ nemhogy bioszból, valószínûleg matekból is pótvizsgára készül. Sok sikert hozzá!
14 cm a területe? :'D
szûz?
A kérdező hozzászólása: Amikor újjaztam akk is láttam h fáj neki pedig óvatos voltam :S
Jó nagy lehet:D Viccelek:D Meg kell próbálni szép lassan. Ha nem megy akkor hagyd abba és elégísd ki máshogy:D
ezt a 18-14 cmes területett ezt nem értem.
A kérdező hozzászólása: köszi:) csak nem akarom hogy fájjon neki :S
Hát legyen hosszu elõjáték és akkor nemnagyon fog fáni neki
szerintem nem volt elég elõjáték

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!