Találatok a következő kifejezésre: Szeretnék lefeküdni lánnyal, (19 db)

Ha még nem szeretnék lefeküdni a barátommal, (pettinget sem szeretnék) akkor csókolózáson kívűl mi az, ami még "megengedett", tehát nem húzom az idegeit, és mi az, amit inkább csak akkor csináljak, ha többet is szeretnék? 18/lány

Legjobb válasz: 18 évesen miért nem akarsz lefeküdni vele??? Talán mert nem õ a szõke herceg? Akkor meg minek vagy vele? Ha meg õ az, akkor miért nem kívánod õt??? A pasi helyében úgy érezném, hogy nem is kellek neked, és nem tekintesz rám férfiként. Ez pedig eléggé kellemetlen helyzet. De minek is van neked pasid, ha nem akarsz tõle semmit sem? Ahogy egy korábbi válaszoló említette, a póker ezekszerint jó ötlet a részetekre!!! :DDD

18 évesen miért nem akarsz lefeküdni vele??? Talán mert nem õ a szõke herceg? Akkor meg minek vagy vele? Ha meg õ az, akkor miért nem kívánod õt??? A pasi helyében úgy érezném, hogy nem is kellek neked, és nem tekintesz rám férfiként. Ez pedig eléggé kellemetlen helyzet. De minek is van neked pasid, ha nem akarsz tõle semmit sem? Ahogy egy korábbi válaszoló említette, a póker ezekszerint jó ötlet a részetekre!!! :DDD
Egy férfi idegeit (ahogy te fogalmazol) már a csókolózással is fel lehet húzni. Nehéz eset, de megkérdezed tõle, úgy a legtisztább.
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék még pettinget, mert két hete vagyunk együtt és azért tettem fel a kérdést, mert nem szeretnék a szûzk**va kategóriába tartozni egyébként imádom a barátomat, és férfiként tekintek rá :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
a helyes kérdés: Miért nem szeretnél "pettinget sem"? nem vonzódsz hozzá testileg?nem izgulsz fel rá? (csak kérdeztem) mert ha még szûz vagy, akkor is kielégíthet...bár ezt tudod a csókkal és simogatás is a petting, vagy elõjáték része...így azt tanácsolom barkóbázzatok
Egyénfüggõ. Van, aki zokon veszi, ha egyszer is "fölöslegesen" felállt a farka; van, aki viszont bírja, és örül, ha megsimogathatja a melled, legközelebb kézzel kielégíthet, stb. és esetleg Te csak több alkalom után viszonzod. Igenis megteheted, hogy mindig csak egy kicsit engedsz többet - lehet leönzõzni, meg minden, de én minden kapcsolatomban, még huszonévesen is így csináltam, és a szerelmes pasinak ez nem gond, örül, hogy hozzádérhet. Nem azt mondom, hogy extrém hosszú ideig, de amíg ismerkedtek, és nem akarsz ágybabújni, nyugodtan lehet hogy csak csókolózást és egy kis egyebet engedsz meg. Az is egy jó megoldás, ha elõre közlöd, hogy szívesen benne vagy ebben vagy abban, de lefeküdni még nem szeretnél vele. Akkor korrekt is vagy.
nem tudom hol van leírva, hogy mit szabad és mit nem..de ha már így említed akkor elmondhatnád, hogy én is az alapján cselekedjek, ne a saját akaratom szerint..azthiszem eléggé rávezettelek..
Mélységesen egyetértek az elsõ hozzászólóval. Ha igazán odavan érte, akkor már valószínûleg csókolózás közben is áll neki. ;)
Pókerezzetek.
Nem tökmindegy, hogy 2 hete vagy 2 éve vagytok együtt, ha egyszer imádod?! Csak emiatt nem akarsz vele szexelni? Szerintem nagyon élveznéd! Nem jó, ha elvekkel felülírod a vágyaidat a szexben!!! Tedd azt amit kívánsz, és ne azt, amit szerinted az emberek elvárnak tõled!

Ha szeretek egy lányt, akkor AKÁRMEDDIG tudnom kell várni rá, míg hajlandó lesz lefeküdni velem?

Akármeddig: szó szoros értelmében gondolom...

Legjobb válasz: Ha a lány szeret és kíván téged, akkor nem fog megvárakoztatni. Én lány vagyok, huszonéves, és általában nem én várakoztatom a srácokat, hanem pont én vagyok ideges tõle, hogy olyan lassan térnek a tárgyra.

Ha a lány szeret és kíván téged, akkor nem fog megvárakoztatni. Én lány vagyok, huszonéves, és általában nem én várakoztatom a srácokat, hanem pont én vagyok ideges tõle, hogy olyan lassan térnek a tárgyra.
A szerelem kiteljesüléséhez természetes dolog a szex, ez az élet velejárója, nem extra kiváltság. Nem lehet szüzen meghalni, azért mert "akármeddig" vársz. Úgyhogy a válaszom: Nem, és Nem. (mindkét kérdésre)
Igen, akármeddig. Nem kell attól félni, hogy sosem történik meg, nyilván a lány is akarja, csak bennük ez másképp játszódik le, mint bennünk, több idõ kell nekik, és ezt kell megérteni. Ha mégsem akar sohasem, akkor ott tán valami gond van fejben, akár pszichológiai, és erre nem az a megoldás, hogy jól otthagyjuk. Egy kapcsolat alapvetõen nem a szexrõl szól. (gyengébbek kedvéért: részt vesz benne, de nem a legfontosabb. Különböztessétek meg a részt az egésztõl.) Undorító dolog, amikor az egyik fél kizárólag testi dolog miatt hagyja ott a másikat, az ilyen annyira ostoba, hogy nem érti meg egy kapcsolat lényegét. Ha pedig ez a testi dolog az, hogy a lánynak még idõ kell, akkor külön gratulálok annak az erõs, hatalmas férfinak, aki nem bír ki pár hónapot szex nélkül.
Elsõ vagyok. Akkor a szex sem mûködne szerelem nélkül, és lovagok ezrei haltak meg hiába egy plátói szerelem miatt. Ebben az estben ha két tini szerelmes, akkor nem szerelem addig, amíg nem dugnak? 12 évesen sem? Jesszusom, a múltkor az ovis fiam sírt, hogy nem jött a barátnõje, pedig õ annyira szerelmes! Komolyan azt hittem, érez valamit. A szerelem egy érzés. Ami a lélekbõl jön. A szex pedig maradjon a szerelem beteljesülése a Julia, Romana, és hasonló nyálasfüzetekben. Az "akkármeddig vár" valóban egyenlõ lesz azzal, hogy "örökké", ha a lány úgy érzi, csak a szexre kell, és folyamatosan erõszakoskodik, hogy de akkor is feküdjenek le. Vagy vár türelmesen, és bebizonyítja, hogy szerelmes, nem csak hágni akar. Az meg már csak a kérdezõn múlik, hogy akar-e várni, vagy csak dugni akar mindenáron. Ezt úgy sem mi fogjuk eldönteni, hanem õ. Kérdezõ: ha a lány azt mondja, hogy õ csak a házasság után fogja elveszteni a szüzességét, a nászéjszakán: akkor már nem fogod szeretni? Amit erre válaszolsz, az lesz a döntésed.
függ attól, hogy a lány hány éves valamint, hogy hogyan nevelték. mutatsd ki, mennyire szereted és kérdezd meg tõle, hogy õ mikor gondolja. én pl. változó vagyok: volt hogy az elsõ nap már lefeküdtem vele (persze 1 hónapig sok minden történt közöttünk), de egy másik srácnál 3 hónapot vártam..szerintem ha hasonló korú, mint te akkor 3 hónap alatt beadja a derekát, ha nem akkor az már elgondolkodtató:S 18L
Ha szerelmes vagy egy lányba, akkor nem azért vagy vele, mert le fog veled feküdni. A társaságáért, mert jó mellette lenni, és hiányzik, ha nincs ott. Ha elhagyod, mert nem fekszik le veled, akkor szimplán csak nem vagy szerelmes.
Fpp , hülye egy kérdés. Eztdirekt a hülye kis p*csák vésték a kis agyadba, hogy "akármeddig kell várni rám". Azért akármeddig nem várnék senkire. hidd el fordított esetben sem lenne így. Más , ha például egy betegség miatt nem tudz vele mit kezdeni, de annak is van határa.
A kérdező hozzászólása: Leírhatnátok, hogy a lány, aki ennyi idõsen ennyi hónap után vár, az mire nincs kész??? Gondolom, most már úgyis leírtam magam a szemetekben...
A kérdező hozzászólása: "Ki tudja, mennyi ideje vannak együtt? Napok, hetek, hónapok?" 8 hónapja. Barátnõm kora: 20 lesz januárban.
Ne is törõdj ezekkel. Elméletben, a gép elõtt ülve sokan másképp válaszolnak, mint az életben. Az ilyen demagóg naív ábrándos dolgok csak a hoollywoodi filmekben mûködnek, meg a rajtuk felnõtt kislányok fejében, az élet másképp mûködik. Valóban addig kell várni, amíg jól esik! Ennek több oka is van, most nem részletezem. Valamint valóban, ha valamelyik fél flusztrációját, szorongását, negatív energiáit a másik fél okozza, azzal a kapcsolattal komoly gondok lehetnek. Nem föltétlenül amiatt, aki a rossz hangulatot elõidézi, lehet, hogy csak nem illenek össze.
17.02. 17.58-nak. Olvastam a kérdést meg a válaszokat is. A kérdezõ többi beírását is olvastam. Nekem úgy tûnik, mindenki szerint joga van megdöngetni azt a kislányt, holott tényleg lehet akár 14 éves is. Ahogy a 18 éves beíró is látja a helyzetet: addig kéne várnia, amíg a lány is akarja a szerelmeskedést. Ha õt ez nem érdekli, hogy a lány nem akar szexelni, de õ akkor is legfeljebb fél évet vár: ez nekem nem tûnik valami olthatatlan nagy szerelemnek. Ez csak nemi vágy. Ennek ellenére megdöbbentõen sokan látják úgy, hogy a fiúnak JÁR (ki tudja, mennyi ideje vannak együtt? Napok, hetek, hónapok?) a szex, ha együtt járnak. Remélem, egyikõtöknek sincs lánya. :S Meg nem is lesz.
Szia! 18 éves lány vagyok, tehát korodbeli. van egy lány aki még nemet mond neked, és te most kezdesz picit türelmetlenné válni, hogynademégismikor... Az akármeddig az azt jelenti, hogy addig, amíg a lány is úgy gondolja már. Vagy nem? Ez esetben KELL akármeddig(=addig amíg a lányzó IS akarja) várni. Hiszen mért feküdnétek le addig amíg õ NEM HAJLANDÓ rá?! Szerintem mérlegeld h tényleg szereted e ezt a lányt --> " a szeretet TÜRELMES, jóságos, nem irigykedik, nem kérkedik, nem fuvalkodik fel, nem viselkedik bántóan, NEM KERESI A MAGA HASZNÁT..." HA szereted, várj rá..akármeddig:) ) ami legroszabb esetben is a házasság.igazából abba se halnál bele ha addig nem feküdnél le vele. Ha igazán szeretnéd. ha nem szereted..akkor ne tipord össze...nagyon sok olyan lány van, akire alig kell várni, hajlandó lefeküdni veled. De tök jó h egyátalán felmerült benned ez a kérdés! Szerintem ha nem várnál rá , hanem elvennéd, ami neked kell, akkor igenis önzõ lennél. Szerintem ezt te is érzed.
17:02! Olvastad a kérdést? (Vagy a szövegértelmezéssel vannak problémák?)
Szerintem fél év elég. 23/l
"Nos, igen: hallottam, olvastam kapcsolatokról, ahol a nõk sipákoltak, hogy jajj a férjemnek nem áll fel, mi lesz most, mi lesz velem szex nélkül, ilyenkor érdekes módon nem beszélnek toleranciáról... pedig kéne. Kölcsönösen! Én se mondtam, hogy semeddig se várok." Én 3 évet vártam a párom mellett egy együttlétre. 28/N
Figyelj, én nem feküdtem le azzal, akibe elõször szerelmes lettem. Pont az ilyen erõszakoskodások miatt ábrándultam ki belõle, mert türelmetlen volt, és nem érdekelte, hogy én mit akarok. Gondolom, ha lefekszek vele, akkor is ez lett volna, nem érdekli, mit szeretnék, hogy lesz jó nekem, csak a saját öröme érdekelte volna. Akivel le is feküdtem, az pont az a férfi volt, aki azonnal megállt, ha látta, hogy nekem ez sok volt, vagy nem akarom, és türelmesen kivárta, hogy a saját tempómban oldódjak fel. Kevesebbet kellett pedáloznia, mint annak, akivel végül nem feküdtem le. 25/L
Nem értem ezt a rábeszélõsdit. Gondolom a lány amúgy is attól tart, hogy a fiú csak addig van vele, amíg meg nem kapja. Ha megfektette, párszor átment rajta, akkor dobni fogja, és megy a következõ csajt hajtani. Egy szûz lánynál szerintem normális, ha nem egy ilyen skalpvadásznak tartogatta magát. Kérdezõ: közöld a lánnyal kerek perec, hogy max. fél évet vársz rá, aztán mész olyanhoz, aki hajlandó veled lefeküdni. Remélem, ki fog dobni, mint a macskát. Fura fogalmaitok vannak a szerelemrõl. Két tizenévesrõl van szó, azt se tudjuk, hány éves a lány. Lehet, hogy csak 14-15, esetleg 16? Ti meg itt adjátok a srác alá a lovat, hogy egy tizenéves kislány, ha szerelmes, akkor rögtön feküdnie kell. Nem két felnõtt, érett emberrõl van szó. Aztán jön a kérdés a jövõ héten, hogy is kell dugni, mit hova kell rakni, mert ha már egyszer elkezdik, akkor se petting, se ismerkedés, rongyosra kell a csajt dugni két héten belül. Így kell ezt csinálni!
Lányok! Tegyük érdekesebbé a kérdést! Képzeld el, hogy egy 18 éves egészséges lány vagy. Van egy barátod, te is szerelmes vagy bele, és állítólag õ is szerelmes beléd. Viszont nem akar veled lefeküdni, mert pl. te lennél neki az elsõ, és még várni akar. Belemennél, mert akármennyire is kívánod már vele a szexet, szerelmes vagy bele, és tiszteletben tartod a kérését. Eltelik egy év, a barátnõi mind arról fecsgnek, milyen jó a barátjuk az ágyban, mennyire szerelmesek, milyen jó volt nyáron a tengerparton... stb. Nálad viszont még mindig semmi! A párod, még mindig vár- valamire. Eltelik újabb 5 év, jönnek a szürke hétköznapok, az egykori barátnõiddel alig találkozol, mert valaki már a 2. gyerekét neveli. Te, eközben életed szerelmével kettesben töltöd napjaidat, és tökéletesen elégedett vagy az életeddel, hiszen szerelmesek vagytok egymásba, és azért vagytok együtt, mert a szerelem érzésén kívül semmi másra nincs szükségetek. Illetve lehet, hogy lenne, dehát a nagy Õ, még vár egy kicsit. Eltelik 30 év, a gyermekáldásról végképp lemondtál, de megérte, mert soha nem hagynád ott a szerelmedet, csak azért, mert várni akar kicsit a szexel. Ezek után csak az mondja, hogy igen, a szerelmünkre "akármeddig" várni kell, meg hogy ha igazán szereti, akkor vár, aki bevállalná a fentebb vázolt életet! Addig kell várni, amíg jól esik! Ha a másik miatt érzed rosszul magad egy kapcsolatban, annak annyi.
Rám az exem 6 hónapot várt. Jó, de én közöltem vele az elején hogy nem vagyok szerelmes belé...és szûz is voltam... Õ ragaszkodott hozzám, aztmondta hogy eléri hogy belészeressek. Így 6 hónap után megtettem. Nem bántam meg hogy ennyit vártam..és õ sem. 5 és fél évig voltunk együtt utána. 23/L
A kérdező hozzászólása: Nos, igen: hallottam, olvastam kapcsolatokról, ahol a nõk sipákoltak, hogy jajj a férjemnek nem áll fel, mi lesz most, mi lesz velem szex nélkül, ilyenkor érdekes módon nem beszélnek toleranciáról... pedig kéne. Kölcsönösen! Én se mondtam, hogy semeddig se várok.
A kérdező hozzászólása: no és mondjuk 10 hónap? netán másfél év? Én bármikor várok egy nõre fél évet, de annál többet nem szívesen...
A kérdező hozzászólása: Legyetek szívesek nemet + kort írni... Persze hogy a szerelem miatt. De ahhoz a szex is hozzátartozik. Akkor ennyi erõvel a házasság is mûködik szex nélkül, hiszen nem azért vesszük el a nõt, mert le akarunk vele feküdni, hanem mert szeretjük. Ha meg nincs szex, akkor nincs.
Még annyi, hogy ha egy 20 éves lány 8 hónapja nem fekszik le a "barátjával" akkor az RÁD nem áll készen. Ha lelkileg és testileg egészséges, akkor ez fényévekre van a szerelemtõl.

21 éves szűz lány vagyok. Szeretnék lefeküdni a párommal, de már évek óta van erős hüvelyi folyásom. Akadály lehet ez a szexben?

Már többször jártam n?gyógyásznál (legutóbb laborvizsgálaton is)és mindig írtak fel valamilyen hüvelykúpot, de soha semmi nem használt. Legutóbb az orvos azt mondta, hogy a problémám hormonális.

Legjobb válasz: Az eros folyas lehet adottsag is. Mosakodj meg alul szeretkezes elott, es kesz. Az meg ne zavarjon, hogy esetleg az izgalom kovetkezteben nagyon nedves vagy, mert a pasik azt igenis szeretik.

Az eros folyas lehet adottsag is. Mosakodj meg alul szeretkezes elott, es kesz. Az meg ne zavarjon, hogy esetleg az izgalom kovetkezteben nagyon nedves vagy, mert a pasik azt igenis szeretik.
lehetséges hogy ez a folyás nálad természetes, mert ugye vannak nõk akiknek vannak folyásuk mensi elött-után de akár közben is. Ez nálad úgy látszik erõsebb és minden napos. Ha nincsen kellemetlen szaga akkor nem lesz semmi gond az orálisnál. Amúgy meg minden szeretkezés/petting ill. orális elött mosd meg magad ott alul, és elkerülhetõ a "kellemetlen szag". Vagy használj intim tusfürdõt. Lehet kapni akármelyik drogériában, DM-ben, gyógyszertárban akár vagy Rossmannban; ilyesmi helyeken. De javaslom azt is hogyha mindig egy nõgyógyászhoz jártál akkor próbálj egy másikhoz is elmenni, mert lehet az a csaj/pasi akihez jársz "buta az egészhez" és lehet télleg van vmi probléma. Kicsit bonyolult sorrendben írtam le miket csinálj, de megszámozom:D 1. menj el másik dokihoz kivizsgálásra ha eddig csak egyhez jártál. 2. használj intimtusfürdõt 3. mindig mosakodj meg aktus elött. Remélem tudtam segíteni :) Szija cukorfalat
elsõ válaszoló vagyok: Akkor egyszerûen te ilyen vagy. Ebbe bele kell törõdni. Mondom ha nincs kellemetlen szaga és nem egy orvosnál jártál már akkor semmi bajod. Ezt meg kell szokni. :) És az intim tusfürdõ használatát abba ne hagyd mert jót tesz a hüvelyednek és környékének!
A kérdező hozzászólása: Nem egy orvosnál jártam már... :S és egy ideje intim tusfürdõt is használok, dehát semmi eredménye. :( Köszönöm a tippeket!

17 éves lány vagyok, a barátom 21. Én még szűz, ő már nem.1/2 éve vagyunk együtt, már szeretnék lefeküdni vele, de nem tudom mit tegyek az elsőnél?

pl. mit húzzak fel,mit csináljak hogy ne legyek "béna"

Legjobb válasz: Hogy-hogy mit húzz fel?:) Õ húzzon fel óvszert. Ha ruhára gondolsz, akkor valami szexi fehérnemû jól tud jönni. De mivel tudja, hogy szûz vagy, nem vár tõled pornófilmbe illõ akrobatikus mutatványokat. Engedd el magad, élvezd, hogy hogy van melletted a párod, simogasd, csókolgasd, most még õ fog irányítani. Aztán majd a késõbbiekben szépen rájössz magadtól is, hogy hogy megy ez, mit kell csinálni. Vagy konkrétan arra vagy kíváncsi egy lány mit csinálhat az ágyban?

Hogy-hogy mit húzz fel?:) Õ húzzon fel óvszert. Ha ruhára gondolsz, akkor valami szexi fehérnemû jól tud jönni. De mivel tudja, hogy szûz vagy, nem vár tõled pornófilmbe illõ akrobatikus mutatványokat. Engedd el magad, élvezd, hogy hogy van melletted a párod, simogasd, csókolgasd, most még õ fog irányítani. Aztán majd a késõbbiekben szépen rájössz magadtól is, hogy hogy megy ez, mit kell csinálni. Vagy konkrétan arra vagy kíváncsi egy lány mit csinálhat az ágyban?
ha szeret, akkor õ fog irányitani.... nem kell aggodnod :) nem lesz baj, , hagyd hogy õ irányitson :)
Te dolgod, akkor csinálod, amikor jólesik.
hát részedrõl nem gáz, de a barátod sem feküdt le szerinted senkivel?
A te korodban még elfogadható, bár kicsit határeset. Valóban szerelmes vagy abba a fiúba?
Ha nem vagy még kész akkor nem kell még ahogy te jonak látod.
az elsõnek igaza van abban, hogy a szex az kell. de csak akkor, ha már késznek érzed magad rá
azért én csak leszögezném h nem mindenki tud annyira hûséges maradni h ennyi ideig bírja csak akkor majd ne legyél elkenõdve ha más után néz v nézett ez nagyon sok idõ ha kivárja még kínok kinjával akkor le a kalappal a becsületes elõtt
Nem gáz, mert fiatal vagy, de igazság szerint elgondolkodtató, hogy miért nem vágysz rá. Talán nem õ az igazi.
Hát, ha a pasid nem bánja... bár elõbb-utóbb biztos akar majd veled lenni. Egyébként én közel 1 évig nem feküdtem le az akkori pasimmal. Hát kinek hogy...
hát egy kapcsolat nem kapcsolat szex nélkül ... nem vagyok perverz, de azért ha csak néha-néha, de lehetne.
Egy közel 18 éves lányban tombolnak a hormonok, ha három év alatt nem épült ki olyan bizalom a szerelmed iránt, hogy lefeküdj vele ez már veszett ügy. Aszexuális vagy vallásos vagy.
A kérdező hozzászólása: Teljes mértékben bízok benne!És szeretem, imádom! De nem szeretném még... Nem vagyok vallásos..
kérd meg hogy mondjon neked szépeket, nagyon sokat. hátha a bóktól fellángolnak az érzelmek és a vágyak. vagy esetleg csókolózzatok valamilyen szex pózban, hátha megkívánod hogy belédhatoljon és a magáévá tegyen.
Nekem fura ez a felfogás, de ha te így szeretnéd, a barátodnak is meg kellene értenie, ha szeret.
Dícséretre méltó, hogy ilyen a Te, és a barátod gondolkodásmódja. Kívánom, hogy még nagyon sokáig tartson ki a kapcsolatotok! Nekem még nem volt barátnõm. Valószínû, hogy olyan 28-30 éves koromig nem is lesz. És örülök neki. 20 éves fiú vagyok. Ajánlom ezt a kitûnõ számot/bandát ;) http://www.youtube.com/watch?v=iYLXlEt76E0
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket! Utolsó neked meg különösen! :) Kívánom hogy összejöjjön neked is! :)
Köszönöm! :)
LOOOOLL a Pasid vagy meg csal vagy pancser h kibirja melleted-.- 3 ev alatt nem tudott emgfektetni?-.- de nagy pancser lehet..:// vagy megcsal.:D en ezt tennem:D vigyazz mert barmikor szakithat veled:D
Kedves 20:38! Te pontosan azért csinálnád ezt mert egy hatalmas nagy nyomorék vagy!:) Nagyon sajnálom, hogy az életed során nem találtál még egy olyan becsületes lányt, akire érdemes várni.
miert?:D a mai vilagban a 14-15 evesek tobb faszt fognak mint evo eszkozt:)
20:38 öcsém ekkorát hát ez nagy.Énis 2 évig vártam rá és nem bírtam megfektetni.Ekkora hülyét pancser vagyok mert a csaj még nem áll készen?Hallod pchihológust ajánlok neked.Az én hibám lenne hogy nem áll rá készen?Ja bocs, én kérek elnézést.
A kérdező hozzászólása: 20:38 hány éves vagy? :) mert ezzel a felfogásoddal nagyon gáz vagy, kb egy 2 éves gyerek is okosabban gondolkozik.. lehet te pancser vagy, az én párom NEM az!
Szerintem ha nagyon szerelmes vagy belé meg õ is nagyon szeret akkor már rééég nyomult volna!!! Én még szûz vok de nálam már bepróbálkoztam csak nem szerettem a pasit mert nyálas volt...
Ezt nem tudni kell, hanem érezni, jön magától ha egy férfi izgat:D Szóval még semmi nem volt köztetek? Nem hiszem, hogy egy egészséges 20 éves férfi ezt kibírná...
A kérdező hozzászólása: 20 éves múlt a barátom...Igazából nem tudom mit érzek ilyenkor...mivel még nem tudom mit kell érezni, csak annyit tudok, hogy nem szeretnék lefeküdni vele még...
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat! Nem feküdt le senkivel, ez biztos!!!
nem kívánod a barátod 3 év után? :O vagy nem vonzódsz hozzá, vagy hatalmas gátlásaid vannak, vagy aszexuális vagy. Nem akarok beszólni vagy ilyesmi, de ez furcsa nagyon
A kérdező hozzászólása: Igen biztos, hogy szerelmes vagyok belé! Õ az elsõ barátom/kapcsolatom, mindenben Õ az elsõ nekem! De úgy érzem nem állok készen erre a komoly dologra, de nem tudom miért!
én sajna 76%-os félrenézést érzek
A kérdező hozzászólása: Nem ment félre, ez 101% :)
én 1év múlva feküdtem le a párommal.Ugyan úgy szûz voltam, de a pasim is.Ezért bírtuk mind a ketten.De ha a barátod volt már valakivel, nem tuti hogy hûségesen várja míg vele leszel.Talán nem õ az igazi ha nem érzed a vibrálást köztetek hogy megtörténnyen.
A kérdező hozzászólása: De érzem, hiszen nekem is vannak érzéseim, csak nem vagyok felkészülve rá.És nem tudom, hogy mikor leszek kész erre!
Hát ez furcsa én az elsõ elõtt nagyon kívántam a barátomat és sokszor volt olyan helyzet hogy megtörténhetett volna ha rajtam múlik de õ megõrizte a hidegvérét és utólag nagyon hálás vagyok neki érte, hogy nem siettük el, de egy év elteltével már idejét éreztük mindketten annak, hogy megtörténjen... Egyébként a barátod akarja?
A kérdező hozzászólása: Hát.. szeretné, de azt mondta hogy várni fog rám és amikor késznek érzem magam akkor majd megtörténhet!
Hány éves a barátod? Ha nem érzed magad késznek, NE feküdj le vele, semmi értelme. Viszont tényleg elgondolkodtató, nem érzel szexuális vonzalmat egyeltalán?!
Dehogy gáz! Ritka kincs az ilyen lány mint Te, aki nem adja könnyen magát! Maximális tiszteletet érdemelsz, és a barátod is, ha tud Rád várni!
Én azon a véleményen vagyok, hogyha ennyi idõn keresztül nem kívánod szexuálisán annyira, hogy megtörténjen, akkor ott valami baj van... De ez csak saját vélemény és tapasztalat.:)
Ne mondd már, hogy nem érzel õrjítõ vágyat miközben csókolgatjátok egymást, vagy pettingeltek, hogy beléd hatoljanak? :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon szerelmes vagyok belé és õ is belém! :)

Lány vagyok szeretnék lefeküdni egy fiuval de ugy hogy hasba ütéses szex legyen de nem vállalja senki mit tegyek köszönöm előre is a vválaszokat?

Legjobb válasz: Próbálkozz boxolókkal majd hasba kúrnak azok.Csak gondolom ,nincs benne gyakorlatom.Ekkora hülyeséget még nem hallottam!

Ha ettõl van orgazmusod, a sz.art is kiverem belõled. 06905019511
Próbálkozz boxolókkal majd hasba kúrnak azok.Csak gondolom , nincs benne gyakorlatom.Ekkora hülyeséget még nem hallottam!
Mi a [email protected] az a hasba ütéses szex???Légy szíves világosíts már fel minket, akkor hátha tudunk segíteni!
Küldd a "HASBAÛTÉS" szót a 1791-re hogy megtudd ki akar hasbaütéses szexelni veled !
Már az elsõ mondatoddal lkebuktattad magad hogy nem vagy lány! Egy lány nem kezdi így hogy "lány vagyok"! :)
Milyen az a hasba ütéses szex?
Na ma is bovult a fogalom-taram, mar csak jo lenne tudni a jelenteset. 18 f/karpatalja
én is szeretem!barátnõm is nagyon jo szerintem elég érdekes és szexi dolog:)
én vállalom :D jelöljbe!!:D https://www.facebook.com/meszaros.martin.92
Természetes hogy letiltotta a postáját a kis köcsög troll. :D
15.: 14. voltam Ááááááá! :D most ki figyelte az az egy betût......
Utolsó, olvasd el az elõtted szoló elsõ mondatát:D
13. "apróság", te beteg vagy ha szereti nyilván megtenné neki h meglegyen az öröme. de ha valakit már ütöttek hasba és tudja, milyen az, az nem mondja "apróságnak". hogyne, a legtermészetesebb h jól hasbavágom a lányt akit szeretek. -.- agyrém. más, ha nagyon könyörög és kéri, akkor talán. nem ítélem el aki erre vágyik de azért tisztában kell lennie neki is azzal h nem a legtermészetesebb dolog h püföljük egymást.
Gondolom, "hasba üléses" szexre gondolsz. Ha egy pasi ilyen apróságot nem vállal, az nem szeret, nem érdemel meg, tehát eleve ne feküdj le vele. Azt meg nem hiszem, hogy senki ne vállalná. Szerintem szinte minden pasi vállalja.
na ez jó nagy baromság
ja !és mi vállalnánk:D
szerintem mond meg a fiúnak hogy le akarsz feküdni úgy vele
En is :D

Szeretnék lefeküdni egy lánnyal, de nem tudom ha vele vagyok hogy kezdjek hozzá? !

Legjobb válasz: Mindenféleképpen vetkõztesd le - máskülönben csak aludni feküdhetsz le vele :) 22F

Mindenféleképpen vetkõztesd le - máskülönben csak aludni feküdhetsz le vele :) 22F
magyar nyelvû használati utasítás kéne mi?:)
kezd el csókolgatni, tapizni stb. aztán kezd vetkõztetni, ha hagyja magát akkor már jön a többi
Ha ezt is egy ilyen oldalon kell megkérdezned, akkor még ne feküdj le vele. Régen nem volt internet, az emberek mégis megoldották a szexet. Mi van manapság az emberekkel? Mindenhez itt kell segítséget kérni?
Szerintem, ha ennyire nincs róla fogalmad, akkor fiatal vagy, és éretlen, ha tévednék, akkor olvass utána neten, többre mész vele, mintha itt megkérdezed.
beszélgess egy idõsebb sráccal, vagy édesapáddal. hány éves vagy?

Szeretnék lefeküdni egy lánnyal, de aggódom a méretem miatt.15 cm az kevés?

16 éves vagyok, szeretnék lefeküdni a barátn?mmel a péniszem kivülr?l látható mérete 15-16cm, hasfaltól 18. Nem túl kicsi? Sz?z még a lány, de nagyon aggódom hogy kicsi a méretem segítsetek!

Legjobb válasz: Szerintem ez átlagos... és nem a méret a lényeg hanem ahogy használod... Ha nagyon aggódsz akkor néz utána olyan pózoknak ahol mélyen be tudsz hatolni a csajba... de szerintem nincs szükség rá pluszban

Szerintem ez átlagos... és nem a méret a lényeg hanem ahogy használod... Ha nagyon aggódsz akkor néz utána olyan pózoknak ahol mélyen be tudsz hatolni a csajba... de szerintem nincs szükség rá pluszban
A méret nem annyira számit nem az a lényeg hogy hány cm, amugy a tiéddel nincs gond, szerintem ez átlagos méret
Én 28 éves lány vagyok ésmár volt jópár pasim , és hidd el kérlek , hogy a nõk nem a farkadtól fognak " fõképp elmenni , hanem tõleg és a simogatásod, a csókjaiddal ugy feltudod õtet izgatni, hogy a végén már ugyis mingegy lessz mit raksz be. Amugy a a méreted tökéletesen megfelelõ , és szerintem a legjobb méret, mert eggyátalán nem kicsi de 18- centitõl, már eggyes pózokban szerintem inkább fájdalmas mint kellemes, de ez nõtöl is függ.Amugy volt olyan pasim akinek 10 centi alatt volt, de a pasi az állat volt , annyiszor juttatott el a csucsra ahányszor csak akart. Ugyhogy ez nem sablon, hogy nem a méret a lényeg
Szerintem teljesen rendben van a méreted. És hidd el, hogy a barátnõd sem fogja megjegyezni, hogy kicsi vagy ilyesmi. Amúgy tényleg nagyobbnak látszik, ha levágod a szõrt vagy teljesen leborotválod.
Átlagos méret, nincs vele semmi gond.
hasfaltól 18 az teljesen jó. trimmeld kicsit a szõrzetet, ha számodra kicsinek tûnik. Nem kell leborotválni, csak kicsit vágd rövidebbre. De szerintem felesleges.
mennyi ilyen kérdés van mostanában... elmondom, még a 12 centi is tökre normálisnak mondható ilyen korban, mivel még fejlõdõ szervezet vagy. egyébként meg a lovagló pózt ajánlanám, ha mélyre akarsz hatolni és mi van ha a barátnõd vaginája kicsi? ismerek olyan nõt, akinek a barátja pénisze túl nagy volt és fájt a közösülés mert egyfolytában a méhszájat bökdöste, ezért szét is mentek, ráadásul a vagina elején van a legtöbb idegvégzõdés, tehát nem kell ahhoz, nagyon nagy cerka, hogy nagy eredményeket érj el ;)
es te szuz vagy???maskulonben nem a meret szamit:Phanem az h mit tud;)
Ez a lánytól függ.Amúgy nem véletlenül mondják, hogy nem a méret a lényeg, mert lehet neked 30 cm-es farkad is, ha mondjuk a lányka nem tud hüvelyi úton elmenni, csak csiklóorgazmussal pl.(a nõk 3/4-nem tud) Nem kevés a 15 cm, egy szûznek meg jobb, ha nem egy 20 cm felettivel kezdi, mármint a barátnõd. Azt ajánlom elõbb elégítsd ki orálisan v.kézzel és mikor már volt orgazmusa utánna szexelj!
15-16 centi az átlagméret. ha 12 centi lenne akkor megérteném a kérdésedet. pont a legjobb méreted van.
Figyelj nekem 14 centis de annyiszor juttatom el a nõmet a csúcsra ahányszor akarom, a többiek jól mondták nem a méret a lényeg.

Szerelmes belém egy lány és szeretne velem lefeküdni a hétvégén, de én nem szeretem és csak szexre kéne. Belemenjek?

25/f 25/n. én vagyok a srác és hiányzuk ugyan a szex de nem vagyok a kihasználós fajta. A lány aranyos, de nem szeretem, ő viszont engem igen és szeretne velem lefeküdni. Úgy érzem ha megteszem, valahol azt várja majd beleszeretek, de én átverésnek érzem, mert nem fogok. Viszont ha nem fekszem le vele, akkor kihagyok egy jó szexet és ráadásul ő akarja nagyon. Mi tennél a helyemben?

Legjobb válasz: NEHOGY LEFEKÜDJ VELE!!! tiszta szánalom egy lányt kihasználni :s inkább keress magadnak egy barátnõt akivel azért fekszel le mert szereted, semmiképpen ne használd ki!! amúgy hány éves vagy?

NEHOGY LEFEKÜDJ VELE!!! tiszta szánalom egy lányt kihasználni :s inkább keress magadnak egy barátnõt akivel azért fekszel le mert szereted, semmiképpen ne használd ki!! amúgy hány éves vagy?
Szerintem se feküdj le vele.Utána neki ezerszer rosszabb lesz, hidd el nekem.Keress olyan lányt, aki szintén csak szexet akar, mint te.
Én nem feküdnék le vele, mert 1. lehet, hogy azt hinné, hogy lehet több vagy 2. szex közben mást, esetleg több odaadást várna, mint amit te akarsz adni. 3. szerintem a szex úgy nem jó vagyis olyan furcsa ha az egyik szerelmes a másik nem. Szerintem inkább ne, vagy egyik se legyen szerelmes vagy mindkettõ.
Mondd el neki a helyzetet. Velem is ez volt. Lefeküdtem vele, nem bántam meg. Utána megtaláltam az igazi szerelmet és még a srácnak esett rosszul, hogy nem volt több akció.
ugyan ha te nem vered át, majd más átfogja, tanulja meg hogy el kell engedni olyat aki nem szereti viszont :P
Én például nagyon szeretek, ha van alkalmam rá, és tetszik a srác. 21/L
várhatod is :DD
17 és 5. és azért mert nekik minden új, és valamiért az eddigi pasijaim közül én is ahhoz a sráchoz kötõdök a legjobban, aki elvette a szüzességem tehát valószínûleg örök emlék maradnék meg számukra.:)
nekem nem volt dolgom még szûz sráccal, de érdekelne:) hogy az elsõ legyek valakinek!:) )
24 múltam amúgy.
Hát én nagyon nem azt tapasztalom, hogy kedvelik a nõk a szûz srácokat. Egyszerûen senki nem kezdeményez felém szexuálisan, mert látszik rólam, hogy szûz vagyok, ennyi.
Én eleve szûz sráccal kezdtem a szexuális életem. És igazából egy szûz srác annyival jobb, hogy kedved szerint formálod, tanítgatod. És csak annak a lánynak rossz a szex egy szûz fiúval, akinek alacsony a szexuális kulturáltsága. De aki tudja õt mi teszi boldoggá, annak egy csiga sem okozna problémát. 23/L
én még azt hittem senki nem szereti ha az ember nem volt még nõvel :DDD
elsõ, hány szûz sráccal voltál? hány évesek voltak és te mennyi akkor? hanyadik partnereid voltak? megérte szexelni velük, vagy volt amit nem élveztél annyira?
Na tegyél egy szívességet! :D
Engem akkor megkereshetnél :P
Utolso, hany eves vagy es hany sraccal voltal? miert vonzanak a szuz sracok? Jelentkezo lesz boven ;)))
erre én is kíváncsi leszek :D
Én már nem vagyok szûz srác, csak két nõvel voltam eddig, de három a magyar igazság és ezt fogadtam meg az új évre. Csajok, priviben várlak titeket! :) F24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!